Alamat email sing ana gandhengane karo Facebook, mengaruhi akeh tumindak jaringan sosial, kayata ngidini sampeyan nampa kabar liwat email kasebut. Untunge, Facebook ngidini sampeyan ngganti alamat iki sawayah-wayah, supaya dheweke bisa nindakake tumindak tanpa wates iki. Proses kanggo ngganti email Facebook sampeyan gampang banget lan bisa ditindakake saka endi wae.

Ganti alamat email ing Facebook Kepiye carane?

Nggawe nganyari informasi terus-terusan kayata email lan nomer ponsel ing jaringan sosial pancen penting, amarga prekara-prekara kasebut kudu bisa ngakses akun, bisa nampa kabar, pulih sandhi, antara liya.

Untunge, ngganti alamat email sing ana gandhengane karo akun Facebook dudu prosedur sing nyakup akeh gaweyan, amarga padha tumindak gampang ditindakake nalika nggawe suntingan kanggo publikasi utawa cukup kirim komentar. Ing ngisor iki bakal nerangake prosedur kanthi cara sing gampang kanggo nganyari alamat email utama.

Langkah-langkah kanggo ngganti email utama akun sampeyan

Kaping pisanan, sampeyan kudu ngetik Facebook kaya biasane. Banjur sampeyan kudu ngeklik ing menu bar sing ana ing sisih ndhuwur layar ngarep. Banjur sampeyan kudu pencet "konfigurasi", banjur penet "Gawe Setelan Akun". Bagean "kontak" kudu dununge.

Sawise rampung, sampeyan kudu pencet "nambah alamat email utawa digit ponsel". Saiki ing kothak konten sing muncul, alamat email sing anyar kudu dilebokake. Khusus ing baris sing nyebutake "email anyar", yen wis rampung lan dikonfirmasi sampeyan kudu klik "nambah".

Kanthi iki, sampeyan bakal nampa email, ing alamat sing wis disedhiyakake sadurunge. Sampeyan kudu mbukak lan mbukak tautan sing ana ing kono utawa nulis kode ing layar Facebook. Yen wis rampung, sampeyan kudu pencet "simpen pangowahan". Yen alamat isih disetel, sampeyan kudu pencet "set as main" lan busak liyane.

Keuntungan njaga alamat email sampeyan ing Facebook

Supaya bisa dingerteni, penting banget supaya alamat email tetep anyar, alasan utamane akun kasebut pancen kompromi amarga iki. Pangowahan sandhi sing tetep lan nganyari informasi, ngidini nyolong akun utawa peretasan bisa dicegah.

Kajaba iku, Facebook duwe opsi nduwe loro akun email sing ana gandhengane karo platform kasebut, saengga kalorone bisa nampa kabar lan ngerti manawa kabeh ana ing akun kasebut. Opo cukup migunani ing babagan keamanan lan ngawasi kedadeyan ing media sosial.

Kajaba iku, nindakake iki mung mbutuhake sawetara menit lan ora rumit kaya sing dideleng. Minangka rekomendasi tambahan, bisa diarani email sing ditambahake kudu pribadi lan pribadi, Yen bisa, ora dingerteni wong liya kajaba sing duwe akun, supaya keamanan dijaga maksimal.