Sinau nggawe personalisasi saluran YouTube iku penting banget yen kita pengin tuwuh ing platform video sing populer iki. Yen sampeyan mikirake khusus kanggo nggawe konten, mula kudu nggawe saluran sing dirancang kanthi apik.

Ing artikel ing Dina iki kita bakal nuduhake sawetara tips praktis sing bakal mbantu sampeyan nggawe spanduk sing sampurna kanggo saluran YouTube sampeyan. Saiki ana macem-macem alat sing bisa mbantu sampeyan ngrancang spanduk paling apik, lan ing kene kita bakal nyebutake sawetara.

Apa spanduk iku?

Iki minangka salah sawijining perkara utama sing kudu dingerteni sadurunge sinau nggawe spanduk kanggo Youtube. Nalika ngomong babagan tembung "spanduk", kita nuduhake jinis gambar sing misuwur sing bisa ngidentifikasi saluran tartamtu.

Spanduk kasebut kalebu, amarga ukurane luar biasa. Iki minangka salah sawijining prabédan utama yen dibandhingake karo foto profil utawa logo sing umume luwih cilik lan luwih tepat. Spanduk kasebut dununge ing sisih ndhuwur saluran kita.

Spanduk sing dirancang kanthi apik Bisa dadi kait sing cocog kanggo nyekel pelanggan anyar ing saluran. Pramila penting sinau babagan nggawe sing asli, narik kawigaten lan menarik ing mripat umum. Kanthi cara iki, kita bakal entuk posisi merek sing luwih apik.

Kita kabeh bisa duwe spanduk dhewe

Ana sing nganggep manawa nggawe spanduk mung tugas kanggo merek bisnisNanging, kita kabeh bisa duwe. Wong uga bisa duwe merek pribadi lan kudu nandur modhal wektu supaya bisa tuwuh ing jangka medium lan jangka panjang.

Yen sampeyan duwe saluran pribadi ing YouTube, sampeyan kudu miwiti nyisipake unsur sing ngenali merek sampeyan, kayata:

  • Gambar profil
  • Katrangan saluran
  • Tandha banyu
  • Lan mesthine, spanduk kasebut

Cara nggawe spanduk paling apik

Nalika nggawe spanduk paling apik kanggo YouTube, kudu dipikirake sawetara aspek utama, kalebu imajinasi lan kreativitas kita.. Aja lali yen nggawe spanduk minangka masalah desain, mula kreatifitas iku penting.

Sampeyan uga penting kanggo milih program desain utawa aplikasi sing apik. Untunge ing web kita nemokake akeh alternatif, sawetara uga gratis. Coba kanggo pilih app sing nawakake template sing wis digawe, sing mung kudu ngowahi rincian cilik.

Penting ngurus ukuran spanduk kita kanggo Youtube. Elinga yen gumantung saka piranti sing katon sampeyan yaiku tampilan spanduk sampeyan. Sampeyan uga kunci kanggo ngerti cara nggunakake jinis warna, font lan ukuran gambar sing bakal dilebokake ing spanduk sampeyan.

Apa sampeyan bisa nyelehake tembung sing nggambarake saluran sampeyan. Dadi, wong bakal duwe ringkesan babagan topik sing dikembangake ing konten sampeyan lan bisa langganan yen dheweke kepincut.

Langkah-langkah kanggo upload spanduk menyang Youtube

  1. Mbukak youtube
  2. Apa klik babagan gambar profil sampeyan
  3. Klik ing "Saluran sampeyan"
  4. Lokasi bagean desain lan upload spanduk sing wis dirancang kanggo saluran.