Platform YouTube ora nate nggawe inovasi lan nawakake sing anyar kanggo saben pandhereke. Wektu iki wis nggabungake pilihan saka nindakake telusuran swara kanthi cara sing gampang banget lan cepet. Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan subyek, aja nyimpang saka artikel ing ngisor iki.

Nelusuri swara ing YouTube minangka salah sawijining fungsi paling anyar YouTube wis nggabung karo aplikasi seluler lan versi desktop. Saiki nglakoni telusuran ing platform iki luwih cepet lan luwih nyaman. Ora kudu nulis maneh kanggo nemokake sawetara konten.

Telusuri nganggo swara ing web YouTube

Bubar iki, platform YouTube nggabungake kemungkinan nggoleki swara liwat versi desktop. Pangguna nampa update anyar iki kanthi positif, lan sing paling penting, nggunakake fitur iki minangka salah sawijining perkara paling gampang sing bisa ditindakake ing kaca kasebut.

Telusuri nganggo swara ing YouTube nggampangake perkara nalika nyoba golek konten ing platform iki. Yen sampeyan nyopir lan pengin nggoleki video, sampeyan ora kudu nulis maneh, saiki mung kanthi ngomong sampeyan bisa nemokake video sing digoleki.

Langkah-langkah kanggo ngetutake

Ana ing kene sawetara langkah-langkah kanggo ngetutake Kanggo nindakake telusuran swara saka versi desktop YouTube:

Langkah 1: Priksa manawa sampeyan wis ngaktifake pilihan

Pisanan sampeyan kudu priksa manawa opsi iki wis diaktifake ing akun sampeyan. Kanggo nindakake, sampeyan mung kudu mlebu nganggo email lan sandhi.

Sawise mlebu ing platform, sampeyan kudu ndelok ing garis telusuran sing ana ing sisih ndhuwur layar. Yen sampeyan ndeleng ing ikon mikropon Iku tegese sampeyan duwe opsi sing aktif lan sampeyan bisa nindakake telusuran swara ing platform.

Langkah 2: Telusuri nganggo swara

Sawise verifikasi manawa alat kasebut diaktifake ing akun, kita bisa nerusake nindakake telusuran swara ing Youtube. Nindakake iku gampang banget lan cepet.

Kita mung duwe utang klik ikon mikropon sing katon ing jejere garis telusuran. Yen iki pisanan nggunakake alat iki, layar ijin klasik bakal katon. Ing kana sampeyan kudu nampa syarat-syarat kasebut supaya bisa maju.

Saiki sampeyan bisa miwiti gunakake alat telusuran swara ora genah. Pencet ing mikropon lan tuduhake apa sing pengin ditelusuri ing platform.

Penting ngomong banter lan bening saengga Youtube bisa nindakake telusuran kanthi sukses. Sampeyan bisa nelusuri konten sing dikarepake, uga lengganan, video favorit utawa video khusus.

Gunakake alat saka App

Pangguna uga bisa nindakake telusuran swara saka aplikasi seluler saka YouTube. Iki carane sampeyan bisa nindakake:

  1. Mbukak aplikasi ing ponsel sampeyan
  2. klik ing ndhuwur lambang mikropon (ing jejere garis telusuran)
  3. App lagi ngrungokake, dadi critakake apa sing pengin digoleki ing platform.
  4. Sawetara asil bakal katon. Pilih pilihan sing bener lan iku wis