Cara nggunakake pelacakan zona detak jantung ing Apple Watch ing watchOS 9


Cara nggunakake pelacakan zona detak jantung ing Apple Watch ing watchOS 9

Apple wis digawe strides pinunjul ing fitness karo watchOS 9 lan iOS 16. Pelacakan zona detak jantung minangka salah sawijining fitur sing luwih nyenengake sing bubar ditambahake ing arsenal Apple Watch. Bingung babagan zona detak jantung? Aja kuwatir. Ing artikel iki, aku bakal nerangake apa zona detak jantung lan carane sampeyan bisa nggunakake pelacakan zona detak jantung ing watchOS 9.

Apa zona detak jantung?

Apple nerangake zona detak jantung minangka persentase detak jantung maksimum; iki kanthi otomatis diwilang lan dipersonalisasi nggunakake data kesehatan sampeyan. Kajaba iku, saben Apple Watch duwe limang zona detak jantung sing nuduhake intensitas latihan kanthi ngukur detak jantung ing macem-macem tahapan latihan.

Zona detak jantung ora kena bingung karo detak jantung, amarga sing terakhir nuduhake jumlah denyut saben menit.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Apa tegese "Ngenteni" ing aplikasi Snapchat?

Cathetan: Zona detak jantung bakal diwilang adhedhasar informasi sing diwenehake ing aplikasi Kesehatan ing iPhone.

Napa nggunakake zona detak jantung?

Zona detak jantung minangka plus amarga bakal angel ngawasi sensor detak jantung lan ngetung detak jantung sajrone latihan kardio. Kanthi nggabungake zona detak jantung menyang watchOS 9, Apple wis nyederhanakake proses pitungan lan pitungan lan ngidini sampeyan fokus mung ing olahraga.

Wigati dimangerteni manawa sampeyan ora bisa nemokake nomer sing cedhak karo nomer sing diwenehake ing kene, lan sebabe data kesehatanku lan data sampeyan ora cocog. Kanggo wong sing lair ing taun 1998, bobote 80 kg lan dhuwure 170 cm, Apple nggolongake limang zona detak jantung kaya ing ngisor iki.

  • Zona 1: Denyut jantung kurang saka 141 bpm utawa 60% saka denyut jantung maksimum.
  • Zona 2: Denyut jantung antara 142-153 detak per menit utawa 60-70% detak jantung maksimal.
  • Zona 3: Denyut jantung antara 154-165 detak per menit utawa 70-80% detak jantung maksimal.
  • Zona 4: Denyut jantung antara 167-178 detak per menit utawa 80-90% detak jantung maksimal.
  • Zona 5: Denyut jantung luwih saka 179 bpm utawa 90% saka denyut jantung maksimum.

Denyut jantung maksimal: 220 - umur

Nota: Aquí, la FC se refiere a la frecuencia cardíaca.

Cara ndeleng zona detak jantung ing Apple Watch lan iPhone

Saiki yen konsep zona detak jantung wis dijlentrehake, sampeyan kudu sregep sinau babagan ndeleng ing Apple Watch lan iPhone. Nanging pisanan, sampeyan kudu ngerti carane nambah zona detak jantung menyang Apple Watch.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Cara nggambar panah ing Photoshop CS5

Kalebu zona detak jantung ing tampilan latihan ing Apple Watch

  1. Bukak aplikasi Latihan.
  2. Pindhah menyang telung titik ing jejere latihan kardio.
    Contone, sampeyan bisa milih "Walking inside".
  3. Tutul lambang potlot ing "Bukak".
  4. Pilih tampilan latihan.

  5. Banjur pencet "Sunting tampilan".
  6. Gulung menyang "Zona Detak Jantung" → pilih "Aktif".

Sugeng rawuh!! Sampeyan saiki wis kasil ngaktifake zona detak jantung ing sesi latihan. Saiki tindakake langkah ing ngisor iki kanggo ndeleng zona detak jantung ing Apple Watch lan ing iPhone.

Deleng zona detak jantung sajrone olahraga ing Apple Watch

  1. Bukak aplikasi Latihan ing iPhone.
  2. Pilih latihan kardio.
    Contone, tutul "Walk Inside."
  3. Gulung mudhun menyang "Zona Detak Jantung."
    Sampeyan bisa muter makutha digital munggah/mudhun kanggo nggulung.

Kajaba iku, zona detak jantung dipérang dadi lima ing mode latihan. Iku nuduhake sampeyan zona ing ngendi sampeyan miturut tension sampeyan. Sampeyan uga bisa mriksa detak jantung, wektu zona lan detak jantung rata-rata langsung ing layar.

Deleng data zona detak jantung ing iPhone

  1. Bukak aplikasi fitness.
  2. Pindhah menyang ringkesan latihan.
  3. Klik "Tampilake Liyane" ing jejere "Detak Jantung".

Ing "Detak Jantung" sampeyan bakal weruh grafik sing nuduhake wektu sing ditindakake ing saben zona.

Cara Ngganti Zona Denyut Jantung ing Apple Watch lan iPhone

Zona detak jantung diwilang kanthi otomatis adhedhasar umur, dhuwur, lan bobot sing dilebokake ing aplikasi Kesehatan ing iPhone. Mulane, yen sampeyan minangka atlit sing kenal karo zona detak jantung, sampeyan bisa nyetel kanthi cara ing ngisor iki:

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Cara nyetel wektu turu ing Apple Music ing iPhone, Mac, lan HomePod

Ing Apple Watch

  1. Pindhah menyang app Setelan ing Apple Watch.
  2. Gulung mudhun banjur tutul Latihan → Zona detak jantung.
  3. Tekan manual.

  4. Pilih zona sing pengin diowahi.
  5. Setel watesan miturut pilihan sampeyan.
    Sampeyan bisa muter makutha angka utawa pencet tombol simbol (+, -).
  6. Pencet "Done".

Cathetan: Sampeyan bisa ngganti wates ndhuwur zona 1, wates ngisor zona 5, lan wates ndhuwur lan ngisor zona 2, 3, lan 4.

Ing iPhone

  1. Bukak app Jam ing iPhone.
  2. Tutul "Jamku" → "Latihan".
  3. Gulung mudhun banjur tutul zona detak jantung.
  4. Faucet Manual. Sampeyan banjur bisa ngowahi zona ing Zona Detak Jantung.

  5. Tutul nomer ing jejere ketukan saben menit lan gawe owah-owahan sing dibutuhake.
    Sawise ngetik data, tutul ing endi wae ing layar kanggo konfirmasi.

Kuwi kabeh wong.

Bebarengan karo pelacakan turu lan mode daya kurang, zona detak jantung minangka fitur liyane sing migunani ing watchOS 9. Aku nggunakake ing jam tangan kanggo ngawasi detak jantung nalika latihan. Apa sampeyan uga nggunakake? Ayo kula ngerti ing komentar.

maca liyane

  • Cara ngukur variabilitas denyut jantung (HRV) ing Apple Watch
  • Aksesoris kesehatan paling apik kanggo iPhone lan iPad
  • Aplikasi ngawasi denyut jantung paling apik kanggo Apple Watch
Ora ana item sing kadhaptar ing respon.



Sampeyan uga kasedhiya:
Tindakake Pengikut
Huruf kanggo Instagram kanggo ngethok lan nempel
Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
ForumPc
TipeRelax
LavaMajalah
erraticians
perpustakaan trick
ZoneHeroes