Ing platform Twitter, yen pangguna ndeleng foto lan video Ing Tweet sing sampeyan pikirake kudu dianggep minangka Konten Rahasia, miturut Kebijakan Konten Multimedia Twitter, sampeyan duwe tugas lan hak nglaporake menyang Twitter.

Pangguna, kanggo nyacad Foto lan video ing Tweet, sampeyan kudu: Temokake Tweet sing pengin dilaporake ing twitter.com utawa ing aplikasi Twitter kanggo iOS utawa Android, klik; pilih Report Tweet, klik; pilih Tweet iki ngemot gambar rahasia, klik.

Ing jaringan sosial Twitter laporan saka Isi Multimedia ditandhani karo Pangguna kanggo nemtokake manawa mbutuhake pesen peringatan kanggo netepi Kebijakan Konten Multimedia Twitter.

Kontrol Ndeleng Foto lan Video Rahasia ing Tweet

Yen pangguna Twitter pengin nyetel setelan Foto lan Video ing Tweet; Pisanan, sampeyan kudu mlebu menyang twitter.com, terus kanggo ndeleng pandhuan kanthi milih ikon PC banjur tindakake.

Miturut pandhuane, pangguna Twitter: Goleki menu pandhu arah utawa lambang Profil sampeyan, pilih Setelan lan privasi, klik; Ing Privasi lan keamanan, klik; pilih Keamanan, klik; banjur pilih Tampilake foto lan video sing ngemot informasi rahasia, simpen.

Rampung karo prosedur, lan pangguna ngandhani platform kasebut Twitter sing ana gandhengane karo Konten kasebut. Twitter bakal menehi tandha, nanging sampeyan ora bakal nampa pesen bebaya utawa kanthi otomatis mbusak situs web kasebut. Dikarepake bakal ditarik dening panganggité.

NGALAMI ING TWITTER

Twitter nawakake pangguna ing lingkungan virtual sing sampurna kanggo nuduhake ide lan informasi global; Amarga alasan iki, platform iki njanjeni alat kanggo ngontrol apa sing dideleng pangguna Twitter lan apa sing dideleng wong liya saka Pangguna.

Supaya pangguna bisa nyebutake kanthi yakin Ing Twitter, sampeyan kudu ngatasi langkah-langkah sing ana gandhengane karo Tweet, kayata: Ngeklik ing sisih ndhuwur Tweet sing dikarepake, ngakses macem-macem opsi sing ditawakake Twitter langsung saka timeline wiwitan.

Iki opsi diarani a: Mungkasi ngetutake, nyaring notifikasi, kurang ditampilake, bisu, blokir, lapor, pilih jinis konten multimedia sing pengin dideleng ing Tweet ing platform kasebut.

Kepiye cara ngontrol pangguna liyane saka Twitter?

Pangguna Twitter duwe macem-macem alat lan pilihan sing dijanjekake Twitter; karo, pangguna Twitter bisa ngontrol apa sing dienggo pangguna liyane ing obrolan, interaksi, lsp.

Kanggo ngontrol, pangguna disaranake nglindhungi Tweet sampeyan, mung pandherekmu sing bakal ndeleng; menehi tag foto, mutusake apa sampeyan ngidini sapa menehi tag foto, mung kanca utawa ora pangguna Twitter; visibilitas, ganti setelan Akun supaya ora katon.

Pangguna bisa mutusake apa nuduhake lokasi sampeyan ing Tweet; Twitter menehi pilihan kanggo milih ing saben Tweet yen pengin kalebu lokasi; Ing kene sampeyan kudu mikir kemungkinan ora ngerti kabeh pengikut, sampeyan kudu ati-ati.