Pangguna, sawise verifikasi manawa Akun Twittere wis keamanan sampeyan kompromi, sampeyan disaranake njupuk langkah-langkah ing ngisor iki kanggo Nglindhungi Akun: Buang Tweet sing ora dikepengini sing dikirim nalika keamanan kompromi.

Uga, priksa PC kanggo nggambarake virus lan malware, lebokake tambalan keamanan ing sistem operasi lan aplikasi sampeyan, ajeg nggunakake tembung sandhi anyar sing kuat, coba pilih opsi nggunakake verifikasi mlebu.

En verifikasi mlebu, Pangguna duwe kamungkinan kanggo mriksa mriksa liyane kanggo mesthekake yen dheweke mung bisa ngakses Akun Twitter lan dudu pihak katelu, kanthi niat ora sehat.

Penyalahgunaan online ing platform Twitter

Akeh kahanan virtual bisa kedadeyan ing jaringan sosial Twitter; kayata, contone: Abuse Online. Ana pangguna Twitter sing wis Abuse Online; Yen Pangguna ngerti wong sing rentan, dheweke bisa nulungi dheweke kanthi menehi saran Tips ing ngisor iki sing ditawakake Twitter:

Pangguna kudu nyoba ngerti kahanane, ngrungokake sampeyan kanthi tliti lan nganggep serius kahanan sampeyan; Wong sing njaluk pitulung profesional: Terapis, pengacara, polisi utawa wong liya sing dipercaya, sing duwe strategi kanggo nuntun lan ningkatake kanthi emosional.

Minangka penonton, Pangguna duwe pilihan supaya ora preduli karo Abuse Online lan ngupaya nglindhungi wong sing kena pengaruh, nyengkuyung emosi; pungkasane, lapor konten ing Twitter kanthi instruksi ing platform Twitter.

BLOK LAN NGANGGO TWITTER ONLINE

Sesambungan karo akeh wong bisa dadi pengalaman sing nyenengake; nanging uga menehi sumber kanggo frustasi lan salah paham yen konteks pacelathon ora dirasakake.

Nalika pangguna ndeleng a Tweet sing nyerang, disaranake sampeyan nggambarake obrolan, priksa konteks Tweet, sing ringkes lan maksud pangarang bisa salah tafsir; Uga, bales menyang Tweet kanggo nggabungake obrolan lan komunikasi babagan keprihatinan.

Pangguna duwe opsi ing platform Twitter kanggo Blokir lan Nglirwakake Akun kanggo Tweet sing nyerang. Nalika Mblokir Pangguna, sampeyan ora nampa informasi saka dheweke; Sampeyan uga ora bakal bisa ndeleng ing interaksi timeline. Aku saranake aja preduli.

Hubungi Twitter

Pangguna arang mbutuhake Hubungi Twitter kanggo ngatasi masalah, amarga platform Twitter njanjeni sampeyan kabeh alat, pandhuan, opsi lan pandhuan kanggo navigasi jaringan kanthi tenang lan nikmati kanthi maksimal.

Nanging, ana kalane pangguna ora bisa ngatasi masalah sing nyebabake sampeyan jejaring sosial lan sampeyan kudu Hubungi Twitter kanggo nampa pitulung sing dibutuhake saka ahli profesional sampeyan

Twitter nawakake pangguna kanggo pangguna Pusat Pitulung dununge ing bagean situs web sampeyan; Ing kene nerangake langkah demi langkah saben langkah sing kudu ditindakake Pengguna kanggo ngrampungake macem-macem masalah sing nyebabake dheweke nggunakake Twitter.