Cara mriksa suhu bangkekan ing wayah wengi ing Apple Watch Series 8 lan Ultra


Cara mriksa suhu bangkekan ing wayah wengi ing Apple Watch Series 8 lan Ultra

Syarat kanggo nglacak suhu bangkekan ing wayah wengi:

  • Sampeyan kudu nyiyapake pelacakan turu ing app Turu ing Apple Watch.
  • Pangukuran suhu bangkekan mung bisa digunakake nalika Fokus Turu diaktifake paling ora 4 jam saben dina suwene 4-5 dina.
  • Kanggo asil sing akurat, priksa manawa Apple Watch ukurane pas sadurunge turu.

Apple Watch Series 8 lan Ultra duwe fitur suhu wengi sing menarik ing bangkekan. Miturut pandhuan dhukungan perusahaan, jam tangan kasebut bakal nemtokake suhu referensi ing bangkekan lan mriksa variasi nokturnal sawise limang bengi. Iki minangka pandhuan kanggo nglacak data suhu bangkekan nganggo Apple Watch Series 8 lan Ultra.

Cara ndeleng data suhu bangkekan ing iPhone

Sawise sampeyan nguripake pelacakan turu ing Apple Watch, data suhu bangkekan sing diklumpukake dening jam tangan mung bisa dideleng ing iPhone kaiket. Mangkene langkah-langkah kanggo mriksa data:

  1. Bukak aplikasi Kesehatan ing iPhone sampeyan.
  2. Klik Browse.
  3. Pilih pangukuran awak.
  4. Gulung mudhun menyang "Suhu Wrist."

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Cara nambah lan nggunakake widget layar ngarep ing iOS 14 lan iPadOS 14

Cathetan: Program kontrol suhu bakal duwe Aku butuh data liyane yen piranti durung nggawe suhu referensi. Ing kene sampeyan uga bakal nemokake informasi babagan sepira bengi sampeyan kudu nganggo jam tangan kanggo ngrekam data suhu.

Carane suhu bangkekan diukur ing Apple Watch Series 8 lan Ultra

Sumber: Apple liwat USPTO.

Loro sensor Apple Watch disambungake kanggo nglacak suhu sampeyan. Siji dumunung ing sangisore layar lan liyane ing kaca mburi. Jam kasebut uga dirancang kanggo mbatesi gangguan njaba.

Jam kasebut nduweni algoritma sing kuat sing ngidini kanggo ngrekam suhu saben limang detik kanggo ngolah lan nglumpukake data. Sampeyan kudu mriksa suhu dhasar ing aplikasi Kesehatan kanggo ndeleng owah-owahan relatif.

Apple uga wis njlentrehake sebabe app mbutuhake limang dina kanggo ngrekam suhu bangkekan. Padha nyatakake yen suhu awak manungsa biasane fluktuasi saben wengi amarga faktor kayata aktivitas saben dina, faktor fisiologis, lingkungan turu, siklus menstruasi, penyakit utawa liyane.

Suhu bangkekan sampeyan uga bisa menehi prakiraan ovulasi retroaktif lan nambah prediksi periode ing pelacakan siklus.

Pateni pelacakan suhu bangkekan ing aplikasi Jam

  1. Bukak aplikasi Jam.
  2. Pencet Privasi.
  3. Pateni suhu bangkekan.

Apa sampeyan kudu ngerti babagan ngukur suhu ing Apple Watch

  • Fitur kasebut dirancang kanggo pangguna sing umure luwih saka 14 taun.
  • Aja padha karo fitur Apple Watch karo piranti medis.
  • Sampeyan bisa kanthi akurat ngawasi suhu awak utawa ngukur detak jantung. Nanging, Apple Watch ora dirancang kanggo prosedur medis.
  • Ora kaya termometer tradisional, fungsi pangukuran suhu ora bisa nyedhiyakake data wektu nyata sing dikarepake.
Sampeyan bisa milih sampeyan:  Gmail ora bisa digunakake ing iPhone utawa iPad? 14 kraton ndandani!

Pitakon umum

В. Apa aku kudu nganggo Apple Watch sadurunge turu?

Nalika sampeyan turu nganggo jam tangan, Apple Watch bisa nemtokake wektu sing sampeyan gunakake ing saben tahap turu, kalebu REM, Core, lan Deep, lan kapan sampeyan bisa tangi.

P. Apa Apple Watch bisa prédhiksi ovulasi?

Data suhu pergelangan tangan saka Apple Watch Series 8 utawa Apple Watch Ultra bisa digunakake kanggo ngira kemungkinan ovulasi lan nambah prediksi menstruasi.

koagulasi

Iki babagan pangukuran suhu bangkekan ing Apple Watch. Iki minangka kebaruan sing sithik-sithik entuk pengikut. Ing ngisor iki aku wis nyathet sawetara item liyane sing ana gandhengane karo jam tangan paling premium Apple. Mriksa.

Deleng liyane:



Sampeyan uga kasedhiya:
Tindakake Pengikut
Huruf kanggo Instagram kanggo ngethok lan nempel
Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
ForumPc
TipeRelax
LavaMajalah
erraticians
perpustakaan trick
ZoneHeroes