Pangguna Twitter duwe kesempatan kanggo Ngrekam a Streaming Langsung nganggo Hardware utawa Piranti Lunak; Amarga iku, sampeyan kudu ngetutake prosedur iki: Pertama, bukak konfigurasi aplikasi utawa Hardware.

Sawise aplikasi, Pangguna terus karo prosedur: Pilih Server Transmisi dipersonalisasi; pilih Twitter saka pilihan molor kanggo verifikasi encoder kasebut karo Akun Twitter sampeyan.

Mlebu menyang akun Twitter nganggo Jeneng pangguna lan sandhi Akun sing pengin dikirim Kirim lan nampa ijin. Sabanjure, wiwiti ngirim video kasebut ing jaringan sosial Twitter.

Nuduhake Live Stream utawa Replay ing Twitter

para Nuduhake Stream Urip utawa Replay ing Twitter, Pangguna kudu ngetrapake pedoman lan prosedur sing kasedhiya ing platform Twitter kanggo nindakake tumindak kasebut; Ing pangertene iki, kudu:

Klik ing lambang Share sing ana ing mode layar wutuh Video Langsung utawa Muter maneh; banjur pilih salah siji opsi iki: Klik ing Live Share (nalika Urip).

O Share saka wiwitan (nalika nggunakake mode Baleni); klik ing Share saka kanggo Tweet, kirim liwat Pesen Langsung utawa salin link Video Langsung utawa Muter maneh saka wektu sing pangguna pilih liwat garis pilihan.

Cegah Wong Saka Nyawang lan Ngomentari Urip Urip Ing TWITTER

Pangguna duwe kamungkinan kanggo nyegah wong saka Deleng lan Komentar Video sampeyan Langsung ing Twitter; salah sawijining cara yaiku mblokir wong kasebut supaya ora nindakake apa-apa karo Live Video sampeyan.

Kanggo mblokir wong kasebut, Pangguna kudu: Klik ing Komentar sampeyan, pilih Profil sampeyan, klik ing Gear, pilih Blok pangguna. Akun wong liya ora bakal bisa interaksi karo Video Langsung lan bakal diblokir ing Twitter.

Pangguna minangka penonton bisa laporan komentar sing sampeyan nganggep nyerang lan nyiksa. Kanggo nindakake iki, pilih komentar banjur klik Komentar komentar. Kanthi tumindak iki, sampeyan ora bakal bisa ndeleng pesen wong liya sajrone sisa Live Stream.

Konten Ora Diidini ing Video Langsung

Aturan lan kabijakan Twitter nggawe konten kasebut ora diidini ing Video Langsung, kayata: Video sing ngemot kekerasan grafis, konten diwasa utawa gambar sengit sing nglanggar katentreman lan kesejahteraan pangguna lan masarakat.

Sembarang Video Langsung sing diterbitake kanthi tujuan ningkatake memungsuhan ing antarane manungsa amarga sebab ras, agama, cacat, orientasi seksual, asal usul etnis, kabangsaan, lsp.

Twitter duwe toleransi nol kanthi Video Langsung utawa publikasi liyane sing nampilake konten lan gambar sing nglibatake penyalahgunaan bocah, remaja lan bocah enom; lan kewan sing dirusak, dirusak.