Salah sawijining perkara sing paling penting nalika duwe akun Instagram iku jeneng, iki penting banget wiwit saiki minangka dhasar dhasar saka akun kasebut yen sampeyan nyopir

Kanggo alasan kasebut, dina iki kita bakal menehi saran sing apik supaya sampeyan duwe sing paling apik jeneng kanggo Instagram ing tangan.

Apa sing kudu diwenehi jeneng apik kanggo Instagram?

asli

Jeneng kudu dadi perkara nuwuhake minat marang para pengikutmu, kita kudu eling yen saiki luwih saka 500 mayuta-yuta pangguna aktif saben wulan. Kanggo alasan kasebut, diwenehake persaingan sing akeh, prelu nyorot

Kesederhanaan

Kesederhanaan penting kanggo nduwe jeneng sing apik, sanajan jeneng akun sampeyan kudu beda karo wong liya, sampeyan uga kudu mikir kasunyatan manawa jinis-jinis jeneng kasebut dheweke ora bisa angel nulis, kudu ana sing bisa dingerteni lan bisa ngerteni ing ngendi wae.

Kanggo makili

Saben jeneng sing dipilih kudu cocog kanggo sampeyan gabungke kanthi apa sing ditawakake marang masyarakat Supaya kanthi cara iki sampeyan bisa nggandhengake jeneng lan barang sing sampeyan promosiake kanthi cepet

Ora jinis utawa fitness

Coba cegah jeneng sing ana gandhengane karo apa sing sampeyan tindakake, apa iku kaca konten seksual utawa olahraga sing gampang. Sing paling apik yaiku jeneng universal sing diwasa nanging menarik lan bisa menehi arti apa sing sampeyan tawakake tanpa disengaja.

Aja ngganti jeneng kasebut

Sing paling apik yaiku sajrone proses sampeyan ojo ganti jenengeYen sampeyan populer, luwih becik sampeyan ninggalake jeneng sampeyan, yen jenenge toko, luwih becik sampeyan ora ngowahi, iki bisa uga mengaruhi telusuran pangguna. Utamane bisa mengaruhi yen sampeyan influencer.

Tuladha jeneng

Jeneng-jeneng kanggo Instagram sing sampeyan deleng ing kene wis ana, Nanging sampeyan bisa nggunakake conto kayata sampeyan bisa nggunakake jeneng utawa kanggo perusahaan sampeyan kaya ngono. Pilih jeneng apik lan nggawe bisnis sampeyan adol ing Instagram.

Jeneng penasaran

  • Instaexperts
  • LaVecinaRubia
  • Viral_produksi
  • anggur
  • dosbrosuy
  • gimnasium
  • futbolemosi
  • egames
  • dronecatalunya
  • pita
  • Gufi
  • Miki
  • panda
  • Nepe
  • Carpediem
  • Fit
  • Unicorn
  • Bunny
  • Happy
  • Best

Jeneng-jeneng kanggo bocah-bocah wadon

  • Dheweke Bella
  • WomanName + Pride. Contone: EliaPride
  • Wanita sing Kalalen
  • Railey
  • 21dreams
  • Wooonderland
  • Passion
  • Whatwedo
  • LoveYA
  • Cabang Passion
  • Wacan Wengi
  • Tembung Beda

Jeneng kanggo Instagram ing basa Inggris

  • Terminator
  • parasang
  • Monkey
  • love
  • Kisser
  • Noob
  • Jeng utawa Miss
  • Tambah "maca"
  • Roh
  • Wisaya
  • cyborg
  • madu
  • Crazy
  • Imut
  • Wololo
  • Smart

Jeneng gila liyane kanggo Instagram

  • N00b
  • Jeneng Wanita + Jenner
  • "Jeneng Ora"
  • Nami kula "Sampeyan Care"
  • Babi
  • Mister
  • "Cepet lan Geger"
  • Racer Pasuryan
  • Beauty
  • Guatona_Candy
  • Pembunuh rembulan
  • Terminator
  • parasang
  • Angel Glamorous
  • Monkey
  • Racun apik banget
  • passion
  • Kisser
  • 4nG3I
  • Looney Looser
  • Aku seneng ngopi
  • Coklat Pait
  • Elver Galarga
  • Elsa Pito
  • Elba Tie
  • Kepala Afro
  • K1000L4
  • K1000L0
  • Edo madu
  • Skateboarder
  • Aku sengit
  • Goreng Pitik
  • Imut
  • Jeneng sampeyan + Lee
  • bear
  • Bear bear
  • Thrasher
  • Mata sing lucu
  • Ngimpi bayi
  • Galaxy
  • Pembalesan
  • Roh
  • commando
  • Ninja
  • Jeneng wong + Santos
  • American
  • Tresna jambon
  • Crazy
  • Elang Angry
  • Pegasus
  • The_Wizard
  • Coolman
  • Gadis Super
  • cyborg
  • Kight peteng
  • Dewa
  • Prawan classy
  • Wulan madu
  • Krim abang
  • Galantis
  • Anak kucing
  • Anak kucing
  • Monito_
  • Aku Donald Trump
  • Cepet + jenengmu (bareng)
  • Balung asu
  • Poply pop
  • Kodok Edan
  • Prawan jambon
  • Aku nduweni
  • Lady wungu
  • Happiness
  • Boneka lucu
  • Tomatito
  • Rembulan
  • aku seneng karo PLL <3
  • Gadis PLL
  • Bayi boneka
  • Putri salju
  • Kue Coklat
  • John Salchi-John
  • Hamish
  • Cilik
  • Wololo
  • Scarface
  • Jeneng sampeyan + Montana
  • Pembunuh rembulan
  • Marshmallow Madu
  • Cukup diva
  • counter Strike
  • Ngomong cute
  • Jeneng sampeyan + Toreto
  • Rooster Atom
  • Saiyayin Man
  • Kozmoz
  • Smart swag

Kepiye sampeyan bisa ngganti jeneng ing Instagram?

Yen ngono, sampeyan wis nimbang maneh lan sampeyan rumangsa wis nate langkah-langkah ing ngisor iki, kita bakal menehi sampeyan tutorial babagan carane sampeyan bisa ngganti jeneng akun kanthi gampang saka aplikasi kasebut.

  1. Ketik akun Instagram sampeyan.
  2. Pilih "Sunting Profil."
  3. Klik ing lapangan ing ngendi sampeyan duwe "Jeneng" utawa "Jeneng ..." lan ganti kanthi ngetik teks sing dikepengini.
  4. Klik ing "Siap" ing pojok tengen ndhuwur.

Sawise sampeyan ngganti jeneng, sampeyan kudu eling yen sampeyan kudu ngenteni sedhela sadurunge bisa nggawe pangowahan liyane. Dadi, sampeyan kudu yakin manawa nggawe owah-owahan lan puas sadurunge nrima.

Kita nulungi sampeyan promosi dhewe ing jaringan sosial.