Dm ing Instagram

Instagram minangka jaringan sosial sing fungsine utama yaiku nuduhake foto lan video karo para pengikut. Uga ngidini sampeyan ngetrapake efek fotografik kayata saringan, bingkai, kamiripan termal, warna retro. Kanthi pangerten iki, aplikasi diluncurake ing Oktober 2010 kanthi Kevin Systrom y Mike Krieger wis akeh nganyari wiwit saiki, salah sijine yaiku DM ing Instagram.

Aplikasi iki wis diwiwiti kanggo sistem operasi iOS, sing dipasarake karo chain Apple inc. Nanging rong taun sawise diluncurake, 3 April 2012 metu versi kanggo piranti karo sistem Android. Sawise diterbitake lan kurang saka jam 24, aku wis entuk luwih saka siji yuta download.

Saka tuku, ing taun ngisor, sampeyan bakal ana kalebu fungsi olahpesen menyang platform padha karo siji sing duwe antarmuka Facebook. 12 ing Desember taun 2013 aplikasi kasebut kalebu ing antarane fungsi sing ana ing pesan langsung, Pesen langsung (DM).

Apa dm ing Instagram?

Jaringan sosial Instagran, saliyane nerbitake foto, kalebu fungsi olahpesen langsung utawa pesen pribadi. Ing pangertèn iki, dm kasebut pesen sing dikirim menyang profil pangguna, sing nggampangake aliran percakapan, salah siji antarane sawetara wong.

Pesen teks, swara, foto, video bisa dikirim liwat fungsi olahpesen langsung. Mangkono uga lokasi nyata-wektu, profil pangguna liyane, hashtags lan uga kiriman bagean warta.

Sampeyan uga bisa nuduhake crita lan publikasi saka pihak katelu, tanpa pangguna sing nerbitake nemokake. Mangkene, iki ditindakake sajrone pangguna sing ngirim foto sing dikirim kanthi pesen langsung, duwe profil umum utawa individu sing dituduhake penerbitan minangka bagean saka para pengikut.

Yen acara kasebut nduweni profil pribadi, dheweke bakal ditampilake pesen sing ujar "kirim @XXXX wis dikirim nanging profil dheweke pribadi, mula dheweke ora bisa ndeleng postingan kasebut".

Kepiye carane ngirim Dm ing Instagram?

Kaping pisanan, kudu nggunakake aplikasi ing ponsel sampeyan, supaya bisa mlebu profil kasebut, nganggo jeneng pangguna lan sandhi sing wis disetel. Uga ing bagean sing ana ing pojok sisih ndhuwur, sampeyan bisa ndeleng lambang olahpesen langsung, sing ditandai karo pesawat kertas.

Kanthi menet lambang iki, kabeh pesen sing ditukar nganti saiki bakal ditampilake. Banjur sampeyan bisa nggoleki pilihan kasebut "Pesen anyar", sing ana ing sisih ngisor layar. Mengko, ngidini sampeyan milih jeneng utawa pangguna saka wong sing pengin ngobrol. Kajaba iku, duwe kauntungan kanggo nindakake macem-macem obrolan. Yaiku, sampeyan bisa ngirim pesen sing padha langsung menyang pangguna Instagram sing beda, lan macem-macem pangguna sing dipilih bisa sesambungan karo saben liyane. Ngerti iki, sawise panampa dipilih, ing sisih ngisor layar yaiku lapangan kanggo nulis pesen kasebut, ing pungkasane nulis pesen pers "kirim" pilihan.

Audios

Saliyane ngirim pesen teks, sampeyan bisa ngirim audio, sampeyan mung kudu mencet simbol mikropon sing ana ing sisih tengen ngisor layar. Uga sampeyan bisa nuduhake gambar utawa foto kanthi milih pilihan gambar sing bisa ditemokake ing sisih tengen ngisor layar, ing jejere pilihan pesen swara. Ing sisih liya, gambar sing bakal dikirim bisa diedit karo saringan sing beda saka aplikasi kasebut.

Kirim pesen langsung saka profil pangguna target

Utamane, bukak aplikasi Instagram ing komputer cerdas, nganggo jeneng pangguna lan sandhi, kanggo ngetik kaca ngarep. Banjur pilih mesin telusuran sing ana ing sisih ngisor layar, sing diidentifikasi nganggo kaca pembesar. Sawise iki, sampeyan bakal weruh telusuran, sing sampeyan kudu ngetik jeneng utawa pangguna saka wong sing pengin dikandhani.

Dadi, nalika ngetik jeneng wong, aplikasi kasebut bakal ngasilake asil telusuran, lan sampeyan kudu milih profil pangguna. Sawise dipilih, aplikasi kasebut bakal nggawa sampeyan menyang profil individu, ing endi sampeyan bakal bisa ndeleng foto, video, crita sing wis diterbitake. Minangka pangerten iki, kanggo ngirim pesen langsung, sampeyan kudu milih telung poin (...) sing ana ing pojok sisih ndhuwur sisih ndhuwur supaya platform kasebut nuduhake sampeyan ing ngisor iki:

  • URL profil Salin
  • Nuduhake profil
  • Kirim pesen
  • Ngaktifake kabar publikasi

Pilih opsi "Kirim pesen", mencet iku bakal mbukak obrolan langsung sing wis ana karo wong kasebut, ing ngendi sampeyan bisa ndeleng pesen langsung sing wis diijolake. Lan ing sisih ngisor lapangan duwe "nulis pesen" sing diiringi pilihan pesen swara utawa gambar.

Sapa sing bisa ngganti dm karo Instagram?

Wong sing melu saben liyane bisa ngganti pesen langsung tanpa gangguan. Kajaba iku, para pengikut jaringan sosial bisa ngirim pesen langsung lan aplikasi kasebut bakal menehi kabar kanthi titik abang Babagan lambang olahpesen.

Uga para pengikut lan wong liya sing ora ngetutake sampeyan, bisa ngirim pesen, mung ing kasus iki ora bakal katon langsung minangka pesen ing kothak mlebu nanging, pesen panyuwunan pesen bakal ditampilake, pilihan sing ditemokake ing dm. Kanthi nyetujoni panyuwunan pesen, sampeyan bisa mriksa pesen sing dikirim lan menehi respons.

Klompok Langsung Instagram

Saka DM Instagram sampeyan bisa ngeset Obrolan karo macem-macem wong ing wektu nyata, ing ngendi kabeh wong sing kalebu ing obrolan bisa nampa lan ngirim pesen. Minangka pangerten iki, kanggo netepake macem-macem obrolan, pilihan pesen langsung kudu dibukak kanthi mencet pesawat kertas sing ana ing pojok sisih ndhuwur.

Banjur, pilih opsi kasebut "Pesen anyar", sing ana ing sisih ngisor layar. Lan yen sampeyan wis milih, sampeyan bakal bisa milih jeneng utawa pangguna peserta. Banjur pangguna sing pengin dilebokake ing pacelathon kasebut bakal teduh. Banjur, supaya wong bisa dipilih, sampeyan kudu ngetik utawa mencet jinis pesen sing arep dikirim, gambar, audio, video, banjur penet pilihan kirim. Saliyane klompok paguneman iki sampeyan bisa ngowahi lan nyelehake jeneng karakter, lan mengko bisa kasedhiya kanggo ngirim pesen.

Perkembangan obrolan klompok ngidini sampeyan ngobrol lan sesambungan karo kanca tanpa kebutuhan kanggo metu aplikasi Instagram. Utawa terus-terusan ngganti aplikasi kasebut sing nyegat lan nggawe sistem komunikasi lan respon sing ora teratur lan ora mandheg.

Keuntungan lan Kekurangan dm ing Instagram

Ing wiwitan fungsi olahpesen ing aplikasi Instagram dikritik dening pangguna, amarga dheweke ngaku yen dadi versi Facebook jaringan sosial sadulur saiki. Wiwit, asline duwe sistem utusan "Messenger".

Nanging, suwe-suwe fungsi kasebut entuk luwih apik ditampa ing antarane para pamirsa bisa nuduhake pendapat pribadi saka publikasi tartamtu. Uga kirim foto lan video kanthi pribadi lan langsung menyang siji utawa luwih wong tanpa kudu diterbitake lan dideleng dening para pengikut liyane.

Kanthi nggunakake olahpesen langsung sampeyan bisa ngirim pesen sing salah. Nanging aplikasi kasebut nduweni Kauntungan pambusakan pesen, mbatalake utawa mbatalake kemungkinan pesen dikirim menyang panampa.

Kauntungan liyane olahpesen langsung yaiku momentum perusahaan virtual, amarga ngidini ijol-ijolan, interaksi lan komunikasi ing antarane para pangusaha, pangguna lan potensial pelanggan. Sampeyan uga bisa nggawe lingkungan kepercayaan sing luwih apik kanggo para pelanggan lan kanthi cara iki bisa ngerti, ngerti lan njlentrehake karakteristik lan rincian produk utawa layanan sing pengin dipikolehi.

cacat

Antarane kekurangan sistem olahpesen langsung ing jaringan sosial, kita bisa nuduhake ciri khas kaya sistem olahpesen, sing digunakake kanggo ngirim pesen spam utawa pesen sampah. Kanthi cara sing padha, ngirim pesen kanggo produktif lan tanpa jinis fungsi sing ora bisa disaring.

Kerugian utama fitur olahpesen langsung saka Instagram yaiku mung kasedhiya ing aplikasi seluler, saengga versi web sing dibukak saka komputer ora duwe fungsi kanggo ngirim pesen langsung, mula ora ngidini review kothak mlebu. Kajaba iku, iki mung bisa kaya sing kasebut ing ndhuwur. kanthi ndownload aplikasi pihak katelu utawa emulator sing bakal nirokake sistem operasi lan ngidini sampeyan mbukak aplikasi kasebut.

Contone: Ig: dm Desktop yaiku salah sawijining aplikasi sing dikembangake kanthi tujuan kanggo ngirim pesen langsung saka komputer. Kanthi pangerten iki, bisa uga dingerteni manawa iku piranti lunak open source, sing kudu diundhuh lan nginstal ing komputer. Banjur nalika mlebu ing sistem olahpesen bisa digunakake amarga sampeyan nggunakake aplikasi ponsel.

Sampeyan uga kasedhiya:
Tuku Instagram Pengikut
Lirik Instagram
Rahasia sing paling disimpan dening Influencers ing saindenging jagad.
Hei psst! ... Tuku Pengikut
Tindakake Pengikut
Dadi Influencer
O
Nindakake Online
Tindakake Pengikut

Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie situs web iki dikonfigurasi kanggo "ngidini cookie" lan kanthi mangkono nawakake pengalaman browsing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs web iki tanpa ngganti setelan cookie utawa klik "Tampa" sampeyan bakal menehi idin sampeyan.

cedhak