Inovasi ing pungkasan Suwene suwene layanan email Google, yaiku kudu nyedhiyakake Gmail. Email Gmail paling populer lan populer ing saindenging jagad kanthi cacah 600 yuta pangguna.

Saiki Gmail nambah saben dina, lan iki ndadekake Google nganyari antarmuka Gmail menyang level anyar, kayata nambah fitur anyar karo sawetara gadget sing versi anyar.

Sanajan ana liyane Platform sing nindakake layanan e-mail kayata Outlook, Microsoft, Yahoo Mail lan saiki isih aktif, nanging ora kaya solusi panyimpenan, telusuran, lan organisasi kaya sing ditindakake Gmail.

Kanggo ngati-ati mupangat duwe gmail lan bisa sukses, Google liwat pangguna pangguna kudu adol pariwara, masang warta miturut pesen email, nggawe promosi, pesen saka ahli waris sing bakal ditinjau perusahaan kasebut.

Thanks kanggo evolusi sing wis ditindakake Gmail ing wektu kasebut, saiki sampeyan menehi katrangan marang

Fitur sing nggawe Gmail unik,

  1. Akses nganggo undhangan: Pangguna anyar bisa ngirim undhangan menyang klompok wong.
  2. Panyimpenan 2.5 GB: Nalika platform email liyane kudu mbusak email supaya bisa ana papan, Gmail nawakake kapasitas panyimpenan.
  3. Nggoleki: Nggoleki tembung kunci kanthi cepet lan gampang kanggo nemokake email sing dipengini.
  4. Persiyapan visual: Opsi sing digawe Gmail dadi pangguna sampeyan bisa nggawe gambar latar mburi menyang mail lan ngatur.
  5. Akun sing didelegake; Sampeyan bisa duwe akses saka tray pribadi, ing lingkungan lingkungan perusahaan, sebutan digawe kanggo wong liya sing nulis atas jenenge akun perusahaan.
  6. Alat Drive lan Dokumen: Sampeyan bisa nindakake tugas dokumen sing disimpen ing Google Docs.
  7. iOS utawa Android: Sampeyan bisa nggunakake Gmail ing ponsel minangka versi desktop.
  8. Lab: Iki minangka fungsi sing sampeyan bisa mungkasi kiriman ing 30 detik saka wektu pengiriman metu saka kothak mlebu. Labs duwe dhaptar pilihan sing bisa ngatur antarmuka mail.
  9. Pesen Hangouts, GTalk: nawakake obrolan kanggo pangguna sing bisa ngirim pesen menyang kontak lan nelpon video.
  10. Ngatur email: Gmail ngidini pangguna ngelasake email kanthi tertib, nggunakake kategori pilihan kayata Main, Promosi lan Sosial utawa nambah luwih saka sing dikarepake.
  11. Ngidini sampeyan nggawe bisu email klompok supaya ora ngganggu: Ngidini sampeyan nganyari pesen sajrone obrolan sing ora bakal nampa kabar langsung.
    • Bisukan utas email.
    • Mbukak el pesen.
    • Klik ing pilihan "Bisu".
  12. Gmail duwe panel Pratinjau: Kanggo ngaktifake pilihan iki, sampeyan kudu ngaktifake Lab kanthi ngeklik konfigurasi Labs lan mriksa opsi kanggo ngaktifake kanggo nyimpen pangowahan.