Huruf cilik

1 Ketik teks sing dipengini ing kothak kasebut.
2 Pilih huruf / fon / font sing paling disenengi.
3 Nyalin banjur nempel ing ngendi wae sing dikarepake. (Instagram, Facebook, Twitter, Biografi, komentar ...)

Iki generator Huruf cilik ngidini sampeyan ngowahi teks normal dadi macem-macem sumber teks sing bisa disalin lan nempel en Instagram, Facebook, Twitter, Twitch, YouTube, Tumblr, Reddit lan umume situs liyane ing Internet. Sumber teks sing beda-beda minangka bagean saka standar Unicode, tegese ora kaya font normal. Yen font normal, sampeyan ora bisa nyalin lan nempel ing ngendi wae.

Yen sampeyan kepingin ngapa ing Bumi bisa nyalin sumber-sumber kasebut lan nempel ing publikasi sampeyan ing jaringan sosial, iki minangka panjelasan cepet: Unicode minangka badan standar kanggo industri komputer internasional sing makarya nggawe dhaptar. Kabeh teks sing bisa. Karakter sing kudu kasedhiya ing kabeh piranti (telpon, tablet, komputer, ...). Umume perusahaan gedhe ing industri komputer (Google, Apple, Microsoft, Samsung, Canonical, ...) tundhuk karo standar Unicode utawa paling ora ana bagean kasebut.

Unicode nemtokake luwih saka karakter 100,000 sing beda ing atusan basa lan set simbol. Dadi tinimbang saben perusahaan komputer nggawe simbol simbol dhewe, bisa nggunakake pesawat Unicode. Iki tegese tegese Unicode simbol bisa digunakake ing endi wae.

Nanging iki maneh nalika bali Huruf cilik: Antarane ewonan simbol ing Unicode yaiku simbol alfabet normal (sing wis diwaca saiki), nanging uga sawetara alfabet liyane sing beda karo sawetara cara. Ana uga ewu karakter kasebut padha koyone Aksara abjad Latin, nanging kasunyatane minangka simbol saka simbol lan basa liyane. Ing endi wae, kita bisa milih kabeh jinis simbol standar Unicode lan digunakake kanggo mbangun kabeh jinis gaya fon teks teks sing bisa kita tiron lan tempel.

Ing ngisor iki sawetara sumber teks sing bisa ngasilake karo situs iki:

  • 𝖋𝖔𝖓𝖙 𝖒𝖊𝖉𝖎𝖊𝖛𝖆𝖑 𝖋𝖔𝖓𝖙 sing mlebu rong gaya.
  • α ⓦⒾ𝕖rd 爪 ᶤЖ 𝕠ℱ SЎ𝐦вσⓁŞ sing digawe saka atusan set Unicode sing beda.
  • 𝒶 𝓈𝓊𝓅𝑒𝓇 𝒸𝓊𝓉𝑒 ♡ ♡ 𝓃𝓉 𝒿𝒾𝓈🌸𝒿𝒾𝓈 - iki ngganti kabeh utawa kanthi kembang emoji jantung utawa acak
  • 𝓪 𝓬𝓾𝓻𝓼𝓲𝓿𝓮 𝓯𝓸𝓷𝓽 sing mlebu rong gaya (kandel lan normal)
  • 𝕕𝕠𝕦𝕓𝕝𝕖-𝕤𝕥𝕣𝕦𝕔𝕜 𝕥𝕖𝕩𝕥 𝕗𝕠𝕟𝕥
  • ʇuoɐ ʇxǝʇ spɹɐʍʞɔɐq puɐ uʍop ǝpısdn uɐ
  • 🅱🅻🅾🅲🅺🆈 🆃🅴🆇🆃 🅵🅾🅽🆃

Lan akeh liyane.

Yen sampeyan nemokake fon teks liya sing kudu dakkirim ing generator iki, dakkandhani! Aku bakal ditambahake menyang generator iki lan liya-liyane liyane sing nyalin (kaya generator teks kemewahan). Sebabe ana sawetara salinan amarga analisis saya nuduhake manawa wong wis golek generator "teks mewah" kanthi tembung kunci sing beda lan Google ora nuduhake asil sing bener.

Salin lan tempel Surat huruf cilik

Cathetan cepet babagan cara nyalin lan nempel teks Unicode: sawetara situs web bener-bener nyegah supaya ora ditampilake karakter khusus Unicode kanthi "sanitizing" publikasi (mbusak kabeh karakter manca) sadurunge nyimpen publikasi menyang server. Iki ora umum, nanging kudu dimangerteni. Yen kedadeyan kasebut, ora dadi masalah karo penerjemah iki, tegese situs web ora ngidini karakter khusus. Bab liya sing bisa ditemokake nalika nyalin lan nempel fon teks saka generator iki yaiku karakter bisa uga katon minangka kuadrat nalika nempel. Iki tegese font sing sampeyan gunakake situs web sing sampeyan tampil ora ndhukung karakter Unicode khusus. Maneh, iki ora bisa dielingi 🙁 Unicode dadi luwih umum, saengga kedadeyan saya tambah apik.

Lan cathetan pungkasan: yen sampeyan nyalin lan nempel Surat huruf cilik menyang program olahpesen utawa pesen teks / pesen teks, panampa bisa uga ora ndeleng karakter nalika sampeyan ndeleng. Dheweke bisa ndeleng blok utawa bisa uga ora ana. Sanajan jarang banget, ana sawetara piranti ora kompatibel karo simbol Unicode sing cocog karo sampeyan.

Thanks kanggo nggunakake generator fon teks! Aku uga nggawe penerjemah emoji, penerjemah spoiler lan generator teks sing salah sing pengin dipriksa!

Surat Kunci Ngonversi Kanggo Jaringan sosial

Sampeyan bisa uga wis weruh yen sawetara pangguna Jaringan Sosial bisa ngganti font kasebut. Kepiye carane dheweke nindakake? Apa dheweke dadi tukang sihir? Akibaté, dheweke ora. Dheweke mung ngerti sawetara rahasia sing sithik Huruf cilik sing ngidini dheweke nggawe font katon kandel, miring utawa mung beda.

Rahasia cukup prasaja. Unicode nemtokake nomer akeh karakter (luwih saka 100,000). Dadi karakter sing ana ing keyboard kasebut saestu mung siji banget bagean cilik saka karakter sing bisa diwenehake dening umume komputer lan piranti. Antarane aksara 100k + iki kalebu alfabet, kayata keyboard, nanging ing wani o luwih ipat-ipat utawa 𝒸𝓊𝓇𝓈𝒾𝓋𝑒-er utawa beda karo character spacing utawa 𝖒𝖊𝖉𝖎𝖊𝖛𝖆𝖑. Ana macem-macem sumber sing bisa digunakake ing jaringan sosial; Iki minangka wiwitan sing diwenehake Unicode.

Cukup nulis teks normal sampeyan ing kothak kapisan lan generator kasebut bakal ngowahi dadi sekumpulan sumber sing beda sing bisa disalin lan nempel menyang jaringan sosial, utawa ing biografi sampeyan, lan meh wae ing Internet.


Ana puluhan sumber twitter sing beda sampeyan bisa ngasilake karo kaca iki. Ing ngisor iki sawetara conto:

  • 𝔱𝔴𝔦𝔱𝔱𝔢𝔯 𝔣𝔬𝔫𝔱𝔰
  • 𝖙𝖜𝖎𝖙𝖙𝖊𝖗 𝖋𝖔𝖓𝖙𝖘
  • Тᗯ𝒾𝕋𝔱𝒆ᖇ
  • 𝓽𝔀𝓲𝓽𝓽𝓮𝓻 𝓯𝓸𝓷𝓽𝓼
  • 𝓉𝓌𝒾𝓉𝓉𝑒𝓇 𝒻𝑜𝓃𝓉𝓈
  • 𝕥𝕨𝕚𝕥𝕥𝕖𝕣 𝕗𝕠𝕟𝕥𝕤
  • twitter fonts
  • ᴛᴡɪᴛᴛᴇʀ ꜰᴏɴᴛꜱ
  • sʇuoɟ ɹǝʇʇıʍʇ

Nggawe Teks Asli

Sampeyan bisa uga wis nggawe teks nganggo huruf cilik, lan sampeyan seneng bisa nyalin lan nempel teks elegan sampeyan menyang bagean komentar video kucing lucu, nanging sampeyan bisa uga kepingin weruh carane bisa ngganti font sampeyan teks? Apa sawetara jenis hack? Apa sampeyan nyalin lan nempel a fuente nyata?

Inggih, wangsulane pancen ora: tinimbang ngasilake sumber banyu canggih, konverter iki nggawe simbol canggih . Panjelasan kasebut diwiwiti karo unicode; standar industri sing nggawe spesifikasi ewu simbol lan karakter sing beda. Kabeh karakter sing sampeyan deleng ing piranti elektronik, lan dicithak ing buku, bisa uga ditemtokake standar Unicode.

Tèks Unicode

Antarane atusan ewu simbol sing ditemokake ing spesifikasi teks Unicode yaiku karakter tartamtu sing katon padha, utawa minangka variasi alfabet lan simbol tembung kunci liyane. Contone, yen kita bisa njupuk tembung "hello" lan ngowahi karakter dadi huruf mewah "𝖍𝖊𝖑𝖑𝖔", sing minangka simbol simbol Unicode. Set aksara teks sing beda-beda iki kasebar ing kabeh spesifikasi Unicode, lan mulane, kanggo nggawe penerjemah teks sing apik, mung bisa ditemokake. huruf lan simbol, lan sambungake karo kesetaraan alfabet normal.

Unicode duweni akeh simbol, saengga kita uga bisa nggawe barang liya minangka translator aileron. Uga, yen sampeyan nggoleki teks sing ora apik utawa teks sing cacat, kunjungi generator teks zalgo sing nggegirisi iki.

Salin lan tempel Gampang!

Sawise ngasilake simbol teks sing canggih, sampeyan bisa nyalin lan nempel "fon" ing umume situs web lan pemroses tembung. Sampeyan bisa nggunakake kanggo ngasilake jeneng Agario sing apik (ya, teks aneh ing Agario bisa uga digawe nggunakake konverter teks khayalan padha karo iki), kanggo ngasilake instagram, Facebook, Tumblr utawa postingan Twitter, kanggo nampilake n00bs ing Uap, utawa mung kanggo ngirim pesen menyang kanca-kanca.

Siji-sijine pengecualian yaiku yen tujuan tempel sampeyan duwe font sing ora ndhukung sawetara karakter Unicode. Contone, sawetara situs web bisa uga ora nggunakake font Unicode utawa, yen nindakake, font ora duwe kabeh karakter sing dibutuhake. Ing kasus kasebut, sampeyan bakal weruh "kothak" umum ing ngendi digawe nalika browser nyoba nggawe huruf sing elegan. Iki ora ateges ana kesalahan karo penerjemah iki, ateges sumber situs web ora ndhukung karakter kasebut.

Topik banget, nanging sampeyan bisa uga kasengsem ing Facebook emojis, yaiku dhaptar telusuran sing akeh kabeh emojis sing bisa digunakake ing postingan Facebook lan obrolan. Lan sejatine, aku nggawe "Penerjemah Emoji" sing disenengi.

Yen ana apa-apa sing bisa aku lakoni kanggo nambah generator fantasi online iki, dakwartakake ing kothak saran! Matur suwun

Nyorot nganggo huruf cilik bisa uga Kelangan lan Asli

Halo! Iki minangka generator kanggo sumber teks macem "cool". Aku sadhar manawa wong nyoba golek generator dadi huruf fantasi, nanging pungkasane ana ing papan panggonan sumber banyu nyata tinimbang nyalin lan nempel generator generator kaya iki. Pramila, iki sejatine minangka duplikat ing ndhuwur, nanging aku mikir bakal nyoba nyusun sumber teks liyane "gedhe", kayata basa Inggris lawas, lan aku khusus.

Yen sampeyan kepingin weruh carane fon teks gedhe sing diprodhuksi nganggo huruf cilik kaya sing sampeyan deleng ing ndhuwur, iku gampang banget (nanging mungkin dudu sing dikarepake). Sejatine, teks sing diasilake dudu font, mula minangka simbol simbol sing ana ing standar Unicode. Sampeyan maca simbol sing ana ing standar Unicode ing wektu iki; Alfabet bagean saka iku, kaya kabeh simbol normal ing keyboard:! @ # $% ^ & * () Dll.

Dadi, bedane yaiku "sumber" rad iki kedadeyan, mung ora katon ing keyboard, ora ana ruang sing cukup. Standar Unicode duwe luwih saka simbol 100,000 sing ditetepake ing ndhuwur. Dheweke akeh simbol. Lan ing antarane simbol kasebut ana akeh huruf "alfabet", sing sawetara penerjemah bisa ngasilake.

Miturut kasunyatan, kasunyatan kasebut dudu sumber tegese sampeyan bisa nyalin dheweke ing papan kaya Instagram, Facebook, Twitter, tumblr, lsp. Yen dheweke mung sumber, aku ora bisa nyalin lan nempel teks kasebut. Sawijining teks kosong nalika ditampilake.

Yen ana "sumber" gedhe ing kode Unicode sing sampeyan ngerti, lan saiki ora kalebu ing konverter iki, kabari! Gampang banget kanggo nambah alfabet anyar, saengga bisa nyalin karakter banjur tempelake.

Nggawe teks cilik utawa ukuran sing beda

Unicode minangka spesifikasi karakter teks internasional sing diadopsi dening mayoritas industri komputer global. Unicode nemtokake luwih saka simbol 120,000, nanging saiki browser lan font mung ndhukung subset iki (sanajan kompatibilitas terus saya mundhak).

Perlu ditemokake yen teks cilik sing sampeyan deleng ing ndhuwur ora Minangka sumber. Kabeh ana font sing padha, nanging macem-macem set karakter digunakake. Unicode nemtokake pirang-pirang huruf aneh sing bisa disalin lan dikirim ing Facebook / Tumblr / Twitter / lsp. Publik lan profil. Alfabet teks cilik iki mung minangka sawetara simbol alfabet sing ana ing Unicode.

Kaya sing wis dingerteni, sawetara aksara ora diowahi kanthi bener. Iki mung amarga alfabet kanggo langganan lan superskrip ora bener ana alfabet sing cocog ing Unicode. Dheweke minangka jinis "aksara pseudo" ing pangerten manawa karakter kasebut diklumpukake saka macem-macem blok Unicode. Aksara huruf kapital (huruf kapital Cilik) cukup akeh aksara Unicode sing lengkap, saengga ana karakter huruf cilik cilik sing padha karo saben karakter biasa ing alfabet (sanajan karakter "f" iku aneh banget).

Nalika nggawe generator teks cilik iki, aku mung bisa nggarap simbol teks sing diwenehake dening Unicode, saengga nganti Unicode nyakup set lengkap langganan cilik lan simbol teks superskrip, aku ora bisa ngatasi masalah iki. Yen sampeyan nemokake simbol sing katon kaya salah sawijining karakter sing ora diowahi, kabari aku lan aku bakal dilebokake ing generator supaya kabeh wong bisa njupuk keuntungan. Kita ora adoh duwe set lengkap lan bisa ngowahi teks dadi setara miniatur sing bener! : RE

Aksara huruf cilik huruf teks

Alfabet lengkap kanggo saben telung set teks mini Unicode ditemokake ing ngisor iki:

ʏᴢsᴛᴜᴠᴡxʏᴢ

ᵃᵇᶜᵈᵉᶠᵍʰᶦʲᵏˡᵐⁿᵒᵖᑫʳˢᵗᵘᵛʷˣʸᶻ

ₐbcdₑfgₕᵢⱼₖₗₘₙₒₚqᵣₛₜᵤᵥwₓyz

Kaya sing sampeyan ngerteni, alfabet langganan sithik banget. Maneh, iki amarga ora "font teks cilik", iku mung simbol simbol Unicode.

Ing Facebook, Twitter, Tumblr, YouTube, lsp.

Kabeh jaringan sosial utama tetep kompatibel karo akeh karakter khusus Unicode. Ana sawetara pengecualian yen panggunaan karakter khusus sing gedhe ora diidini. Contone, mesin telusuran Google ora nampilake teks zalgo utawa teks bunder ing judhul kaca. Nanging yen sampeyan nyoba nyelehake teks cilik ing kiriman Tumblr utawa nganyari lan komentar status Facebook, mula sampeyan ora duwe masalah. Teks mini iki apik banget kanggo nggawe komentar sampeyan katon beda (lan mulane bisa) saka liyane.

(Cathetan: wong kadhang nelpon teks teks cilik iki "uhhh teks cilik" utawa "Aku bisa njaluk teks uhhh" utawa "font uuu".)

Yen panyipta teks cilik iki migunani kanggo sampeyan, muga-muga bisa uga dituduhake karo kanca lan pandherekane, supaya bisa mbantu uga. Yen ana apa-apa sing bisa tak lakoni utawa alfabet teks cilik liyane sing aku ngerti kudu dilebokake ing konverter teks cilik kaya iki, kabari! Sampeyan bisa ngirim komentar sampeyan kanthi nggunakake kothak saran utawa ninggalake komentar (utawa loro-lorone!).

Generator Letter Surat

Iki minangka generator sing bisa nulungi sampeyan. Sampeyan ngidini sampeyan ngowahi teks normal menyang teks asli sing banjur bisa nyalin lan nempel. Mesin konverter mbukak konco penerjemah iki lan ngidini sampeyan ngontrol asil pungkasan ing sumber kanggo nempel ing ngendi wae.

Priksa generator iki Huruf cilik kanggo jeneng liyane!

Kaya sing dikarepake, sampeyan bisa nyelehake jeneng sampeyan (utawa tembung apa wae) ing kothak pisanan lan generator iki bakal dadi ide jeneng Instagram.

Aku nindakake iki amarga misale jek Internet kurang gawe generator jeneng Instagram sing sederhana. Ana sawetara generator sing migunani, nanging biasane postingan blog sing nampilake jeneng pangguna sing elek banget. Aku ora ngerti kenapa dheweke mikir dhaptar statis bakal migunani, lan sanajan jeneng kasebut, kabeh bakal bisa dijupuk cepet. Dadi, generator iki bisa nggawe jutaan jeneng pangguna sing beda, dadi sampeyan bisa uga ora ndeleng kaping pindho.

Aku ngira yen ora kabeh sing pengin jenenge asli ing jeneng panganggo, mula kothak pisanan bisa uga tembung sing disenengi. Kira-kira siji kaping lima saka jeneng panganggo sing wis digawe bakal nggunakake tembung wiji. Aku mikir nambah pilihan sing ngidini sampeyan ngasilake luwih akeh ide nggunakake tembung wiji, tinimbang menehi sampeyan kanthi acak. Yen sampeyan pengin pilihan kaya ngono, kabari aku ing bagean komentar 🙂

Iki minangka jinis "generator jeneng" sing dakwujudake, mula dakkandhani yen migunani utawa ora, lan kepiye cara nambah. Nalika nyoba golek ide jeneng pangguna, aku luwih seneng maca kombinasi tembung kanthi acak kanggo njaluk inspirasi, mula nalika nggawe generator jeneng Instagram aku temen maujud sing bakal menehi model kanthi cara sing dakkarepake. Jeneng ide, nanging iki ora cocog kanggo kabeh wong. Dadi ya, keparenga dakkandhakake.

Owahi teks kanthi cara sing luar biasa nganggo Surat Pepe

Teks lucu kanggo sampeyan nyalin lan nempel! Generator iki bisa migunani kanggo sing pengin simbol khusus kanggo profil Instagram lan Facebook. Cukup nulis simbol sampeyan ing kothak ing sisih kiwa lan huruf fantasi bakal digawe ing kothak output.

Huruhe fantasi iki minangka simbol sing ana ing standar Unicode, nanging sampeyan ora bisa nggunakake mung keyboard. Sing ngendi aku ngarepake iki migunani.

Alfabet lengkap lan nomer saben "fonts" simbol fantasi sadurunge gedhe banget kanggo disalin ing kene, nanging aku bakal nempel pasangan ing kene kanggo nuduhake:

Mangkene alfabet kanggo aksara kaping pindho: 𝕒𝕓𝕔𝕕𝕖𝕗𝕘𝕙𝕚𝕛𝕜𝕝𝕞𝕟𝕠𝕡𝕢𝕣𝕤𝕥𝕦𝕧𝕨𝕩𝕪𝕫𝔸𝔹 ℂ𝔻𝔼𝔽𝔾ℍ𝕀𝕁𝕂𝕃𝕄ℕ𝕆ℙℚℝ𝕊𝕋𝕌𝕍𝕎𝕏𝕐ℤ 𝟘𝟙𝟚𝟛𝟜𝟝𝟞𝟟𝟠𝟡𝟘

Mangkene alfabet kanggo huruf "Inggris Lawas": 𝖆𝖇𝖈𝖉𝖊𝖋𝖌𝖍𝖎𝖏𝖐𝖑𝖒𝖓𝖔𝖕𝖖𝖗𝖘𝖙𝖚𝖛𝖜𝖝𝖞𝖟

Ing ngisor iki aksara kanggo aksara script kursin: 𝒶𝒷𝒸𝒹𝑒𝒻𝑔𝒽𝒾𝒿𝓀𝓁𝓂𝓃𝑜𝓅𝓆𝓇𝓈𝓉𝓊𝓋𝓌𝓍𝓎𝓏 𝒜𝐵𝒞𝒟𝐸𝐹𝒢𝐻𝐼𝒥𝒦𝐿𝑀𝒩𝒪𝒫𝒬𝑅𝒮𝒯𝒰𝒱𝒲𝒳𝒴𝒵 𝟢𝟣𝟤𝟥𝟦𝟧𝟨𝟩𝟪𝟫

Lan aksara huruf blok: 🅰🅱🅲🅳🅴🅵🅶🅷🅸🅹🅺🅻🅼🅽🅾🅿🆀🆁🆂🆃🆄🆅🆆🆇🆈🆉

Mesthine, kabeh huruf sadurunge bisa disalin lan dilebokake ing papan sing dikarepake. Elinga, iku font sing ora ditampilake kanggo sampeyan (yen sampeyan mung ndeleng kothak kothak utawa tandha pitakon), banjur amarga browser sampeyan durung ndhukung kabeh sumber kasebut. Dhukungan kanggo kabeh huruf Unicode iki tuwuh saben dina, saengga sajrone sawetara wulan bisa uga katon. Nanging, yen sampeyan nggunakake browser lawas, sampeyan kudu nganyarke ing Firefox utawa padha.

Cusives kanggo huruf cilik

Iki minangka alat online sing gampang ngowahi teks biasa dadi simbol huruf kursin kanggo huruf cilik. Konversi wis rampung kanthi nyata lan browser sampeyan nggunakake JavaScript. Aku uga nggawe penerjemah liyane sing ngowahi teks sampeyan menyang kabeh jinis gaya fantasi: "generator teks fantasi". Lan liyane sing ngasilake teks miring.

Sampeyan bakal ngapura amarga mikir yen penerjemah iki ngowahi teks dadi sumber sing beda, dudu sing kedadeyan ing kene. Dadi kepiye? Unicode

Simbol Unicode

Penerjemah iki intine ngasilake simbol ipat / skrip Unicode sing meh padha karo huruf alfabet Latin (a, b, c, ...). Unicode minangka standar internasional kanggo simbol ing industri sing gegandhengan karo komputer. Ngganti "ASCII" lan bener ngemot kabeh simbol ASCII miturut spesifikasi sing. Ana sejatine ewu simbol sing ditetepake Unicode dibandhingake karo karakter 256 sing ditetepake dening set ASCII sing ditambahi. Kajaba iku, Unicode ngidini kita nambah tandha-tandha diakritik sing nggedhekake karakter kita lan ngidini kita ngasilake barang-barang aneh kaya iki:

Hola

Kanthi cara, teks sadurunge diarani "teks Zalgo", lan aku uga nggawe penerjemah zalgo sing bisa digunakake kanggo ngasilake jinis teks kasebut.

Dadi, ya, standar Unicode pancen nggumunake, lan ngidini kita entuk macem-macem jinis teks kasebut.

Conton C + Contro V

Sadurunge aku ujar manawa penerjemah iki ora gampang ngasilake teks sing padha karo font sing beda, mula ngasilake simbol teks beda spesifikasi Unicode. Iki duwe keuntungan sing luar biasa sing bisa kita nyalin lan nempel simbol ing endi wae sing dikarepake (Aku ora bisa nindakake iki yen mung sumber). Sampeyan bisa uga wis nemokake generator kasebut sawise ngerti yen profil jaringan sosial utawa publikasi saka wong sing duwe teks miring utawa miring. Yakin manawa sampeyan durung nemokake fitur sing ora biasa, sampeyan mung gunakake kekuwatan Unicode!

Simbul saka aksara kursin apik banget kanggo nggawe pesen sampeyan ing jaringan sosial. Cukup ndeleng prabédan ing antarane:

> Deleng kirimku!

y:

> 𝓛𝓸𝓸𝓴 𝓪𝓽 𝓶𝔂 𝓹𝓸𝓼𝓽!

Wiwit situs jejaring sosial umume ora ngidini sumber, saéngga dadi kaget banget nalika pangguna ndeleng perkara anyar. Dadi, yen sampeyan pengin nempelake teks ing miring ing blog Tumblr, status Facebook, profil Twitter utawa Tweets, deskripsi Instagram utawa ing endi wae, penerjemah iki kudu migunani kanggo kasebut.

Latin kanggo huruf cilik

Iki ngasilake teks ing basa Latin sing bisa disalin lan nempel ing publikasi lan status Facebook, Twitter, Instagram lan jaringan sosial liyane.

Hla kepiye carane iki bisa? Iki cukup prasaja kanggo njaluk Italia kanggo huruf cilik sing akeh karakter sing ana, nanging ora kalebu ing keyboard. Nyatane, ana luwih saka 100,000! Emojis minangka conto karakter sing ora ana ing keyboard standar. Dadi, karakter miring iki mung karakter ing standar Unicode sing ora katon umum kaya karakter alfabet "normal" (kaya sing saiki sampeyan waca saiki). Pramila sampeyan bisa nyalin lan nempelake teks iki ing miring ing biografi Instagram, kiriman Facebook, lsp.

Sejatine Surat cilik, ana sawetara huruf "alfabet" sing ana ing standar Unicode, lan sampeyan bakal weruh manawa aku wis nglebokake sawetara liyane, kayata alfabet "cursive" lan "script". Kabeh iki ditambahake ing dina awal Unicode, utamane kanggo tujuane sawetara perusahaan / industri gedhe sing kudu ditrapake kanggo nggunakake standar Unicode. Contone, ahli kimia lan lapangan sing ana gandhengane karo matématika cenderung nggunakake karakter miring kanggo nuduhake prekara tartamtu, saengga mbutuhake set karakter miring sing bisa digunakake ing kahanan sing ora bisa ngetrapake gaya pasca fakta. Asring asring digunakake kanthi gampang karakter ing miring tinimbang karakter normal kanthi logika sing dibangun kanggo ngatasi gaya karakter kasebut (panyunting teks khusus, lsp). Iki carane kita entuk "sumber" kasebut ing miring (sanajan dudu sumber).

Aku wis nyakup akeh "fonts" teks mewah liyane saliyane miring lan miring. Muga-muga sampeyan nemokake dheweke menarik / migunani!

Huruf Bolt

Iki minangka generator teks kandel online sing gampang. Tèks kandel sing digawe sejatine sifate simbol saka simbol simbol Unicode. Akeh simbol kasebut kompatibel karo browser modern, dadi sampeyan kudu bisa nyalin lan nempel teks sing diformat ing Facebook (umpamane, jeneng pangguna), Twitter, Instagram, tumblr lan publikasi liyane lan negara media sosial. .

Miwiti sampeyan bisa ngira yen konverter iki ngasilake a sumber ing Enek, nanging iki ora kaya ngono. Hurup ora bisa disalin utawa dilampirake, dene karakter khusus sing digawe dening penerjemah iki bisa disalin ing jeneng pangguna utawa julukan utawa ing postingan blog utawa ing endi wae supaya luwih bisa dingerteni tinimbang liyane.

Alfabet sing atos

Aksara cilik lan aksara cilik yaiku:

𝐚𝐛𝐜𝐝𝐞𝐟𝐠𝐡𝐢𝐣𝐤𝐥𝐦𝐧𝐨𝐩𝐪𝐫𝐬𝐭𝐮𝐯𝐰𝐱𝐲𝐳

𝐀𝐁𝐂𝐃𝐄𝐅𝐆𝐇𝐈𝐉𝐊𝐋𝐌𝐍𝐎𝐏𝐐𝐑𝐒𝐓𝐔𝐕𝐖𝐗𝐘𝐙

Lan nomer yaiku:

𝟎𝟏𝟐𝟑𝟒𝟓𝟔𝟕𝟖𝟗

Elinga, kanggo umume, ora ana sing cocog karo simbol liyane ing keyboard sampeyan. Ana macem-macem jinis sing sampeyan bisa duwe karo unicode sing ora wani. Contone, aku nggawe generator teks miring, generator teks sing nggegirisi, generator teks sing elegan, generator teks lucu lan liya-liyane.

Puter karo konversi teks iki, deleng apa sing bisa digawe lan aja lali nuduhake gaweyan kasebut ing bagean komentar! Aku seneng ndeleng apa sampeyan mungkasi nggunakake

Eter Format Teks

Penerjemah iki tumindak kanthi mbalikake arah karakter lan banjur nyoba kanthi individu nemokake karakter Unicode sing dadi versi terbalik paling apik ing saben karakter sing ditulis. Sayange, ora ana karakter duplikat kanggo saben huruf lan nomer, nanging ana sawetara sing padha banget sing digunakake kanggo ngisi kesenjangan.

Yen sampeyan nemokake karakter Unicode sing paling cocog kanggo huruf utawa nomer, banjur lebokake ing kothak saran! Nuwun 🙂

Yen sampeyan ora pengin huruf ngilangi, nanging sampeyan mung pengin teks kasebut ngganti alamat, banjur ana translator liyane sing disebut "Inverter Teks" sing bisa mbantu sampeyan.

Panulis pangilon saka Leonardo da Vinci

Tulisan Leonardo da Vinci dibayangke ing akeh notebook dheweke minangka bentuk kriptografi sing entheng sing nyegah wong-wong maca ide-ide nalika mlaku, utawa kanthi cepet.

Kasus panggunaan teks sing menarik kanthi alamat sing dibalik yaiku ing sawetara kendaraan darurat kayata ambulans:

Iki rampung, yen teks kasebut katon liwat pangilon, katon

Generator huruf cilik kanggo huruf cilik

Iki minangka generator online sing ngowahi huruf teks normal kanggo huruf cilik sing bisa disalin lan nempel ing Facebook, Twitter, Instagram lan kiriman media sosial lan nganyari status liyane. Intine ngidini sampeyan nggawe teks sing luwih cilik. Teks kasebut katon sithik banget amarga telung aksara Unicode khusus digunakake. Pramila sampeyan bisa nyalin lan nempel! Sampeyan ora bisa nindakake yen iku fuente cilik

Telung alfabet sing digawe ing prodhuksi teks mini iki dudu alfabet "resmi" ing Unicode, saengga sawetara karakter ilang lan ana sing katon aneh. Aksara huruf kapital minangka aksara lengkap "lengkap" huruf cilik sing kasedhiya. Iki minangka sebab kenapa huruf ibukutha cilik katon ing Tumblr, ing Twitter, ing Facebook lan ing sisih liya Internet. Huruf sing rada aneh yaiku watak "f". sing dadi "ғ".

Abjad kaping kalih minangka sithik superskrip cilik. Iki asring digunakake ing annotasi matématika, mula Unicode mikir manawa simbol teks resmi kanggo karakter obrolan kasebut. Sayange, ora ana huruf superscript kanggo "q" lan "i", saengga penggantian kira-kira kudu digunakake. Nanging, alfter superskrip Unicode bisa uga huruf paling apik lan paling cilik saka aksara sing kasedhiya, saengga dadi cara sing apik kanggo nggawe teks sampeyan ing kiriman media sosial.

Abjad kaping tiga yaiku abjad langganan, lan sing sampeyan uga wis weruh, sawetara aksara sing ilang sing ora ana gantian sing cocog. Mbok menawa ing jaman saiki, Unicode bakal nyakup huruf langganan sing isih ana ing spesifikasi, nanging nganti wektu kasebut, generasi set. completo huruf Unicode lengganan ora ana ing meja.

Dadi, yen sampeyan nggoleki penggerak serat cilik, banjur muga-muga salah sawijining alfabet cilik iki bakal bisa digunakake.

Sampeyan bisa nemokake ewu format font / huruf ekstra. Yen sampeyan ora luput, takon.

Fon lucu kanggo Instagram

Halo! Generator iki mung nyampur cuwilan tembung sing lucu lan sing cocog karo sing dipilih. Sawetara jeneng panganggo ora ngemot wiji tembung amarga aku rumangsa manawa ana wong sing seneng karo jeneng panganggo kanthi acak.

Nyuwun pangapunten yen sampeyan bisa ngira sawetara sing arang banget, amarga pancen rampung kanthi acak! Aja nyalahake aku, nyalahake kanthi acak (rumangsa seneng nganggo komentar ing ngisor iki: P).

Sampeyan bisa uga pengin ndeleng generator font instagram iki sing ngidini sampeyan nggunakake sawetara font instagram sing lucu kanggo biografi sampeyan. Kajaba iku, aja lali nuduhake jeneng Instagram anyar lan link menyang profil sampeyan ing komentar supaya wong liya bisa ngunjungi lan ngetutake.

Cara sing ditindakake yaiku kanggo golek sawetara huruf cilik online adhedhasar tema "cute" lan gabungke kabeh. Banjur dheweke entuk rong tembung kanthi acak lan nggabungake kanggo ngasilake jeneng Instagram sing lucu (muga-muga).

Aku nindakake iki sawise nindakake Generator Jeneng Instagram amarga aku seneng nglakoni (iku minangka generator jeneng pertama sing daklakoni). Aku seneng ndeleng macem-macem ide sing kedadeyan karo aku, mula aku mikir babagan nyoba nggawe versi "sing luwih apik". Aku mesthi ngarep-arep nambah kabeh adhedhasar komentar ing komentar, mula kepiye sampeyan ngerti yen sampeyan duwe ide.

Konverter Letter Khusus

Halo! Kaca iki ngidini sampeyan ngasilake simbol teks khusus lan kabeh jinis karakter teks sing canggih kanthi mung ngetik teks normal sampeyan ing kothak kapisan, banjur kabeh fon teks khusus bakal ditampilake ing kothak kapindho.

Bisa nyalin lan nempel Huruf cilik ing biografi Instagram lan ing papan liya sing nyengkuyung karakter Unicode. Aku wis weruh manawa akeh wong nggunakake karakter kasebut kanggo nggawe jeneng sing elegan kanggo akun Twitter lan sawetara jaringan sosial liyane. Iku mbantu sampeyan ngadeg.

Yen sampeyan mikir babagan cara iki, ing kene crita: ana simbol 120,000 ing standar Unicode. Abjad normal yaiku karakter 26, lan nomer kasebut ngenggoni 10 tambahan, ditambah tandha wacan lan kabeh, lan umume, keyboard sampeyan bisa uga paling akeh udakara udakara satus simbol. Iki minangka simbol sing paling umum digunakake, saengga kanggo nempatake kabeh ing keyboard, ana papan winates. Nanging ana luwih saka satus ewu liyane! Dadi, kepiye sampeyan "ngetik" simbol liyane kasebut yen ora ing keyboard? Sampeyan ora bisa, nanging sampeyan bisa entuk ing situs web kaya iki!

Dadi, ing antarane karakter 100k kasebut, ana uga akeh padha koyone kanggo kita aksara alfanumeris normal ing keyboard sampeyan. Kasunyatane, sawetara karakter kasebut mung versi aksara Latin, utawa miring utawa miring, utawa versi liyane, sing dirancang kanthi cara tartamtu. Akeh huruf khusus iki sing ditepungi kanggo mbantu peneliti matematika kanthi jelas ngerteni macem-macem obyek matematika abstrak sing beda ing persamaan kasebut.

Saiki sampeyan ngerti sethithik babagan babagan teks khusus iki. Apa kita bisa nyelehake karakter khusus "font khusus" iki? Ing teknis, ora. Fot yaiku soko sing dirancang kanggo ngganti tampilan visual saben karakter Unicode. Dadi, yen sampeyan nyalin lan nempelake karakter, font ora katon kanggo lelungan kasebut. Berkas fail khusus kanggo kaca web tartamtu, dene karakter / glyphs / simbol dhewe bisa disalin lan dikirim. antarane Situs Web

Sawetara simbol teks sing canggih iki bisa uga ora bisa digunakake ing situs web liyane, lan iku amarga nggunakake font sing ora ndhukung kabeh karakter Unicode. Yen simbol teks ora bisa digunakake ing situs web iki, tegese browser sampeyan durung ndhukung kisaran Unicode sing dibutuhake supaya bisa mlaku. Coba nganyari browser menyang Firefox lan sampeyan kudu ndeleng kabeh simbol teks khusus ing kasus kasebut.

Alphanumeric Apa enkripsi?

Enkripsi yaiku serangkaian operasi sing ngowahi wujud sing gampang dingerteni dadi perkara sing angel dingerteni. Enkripsi digunakake kanggo "encrypt" pesen supaya ora bisa dingerteni yen tekan tangan sing salah. Enkripsi uga digunakake kanggo "decrypt" pesen supaya bisa diwaca maneh. Ana macem-macem ciphers sing misuwur, kayata enkripsi pager rel, ciphers 11B-X-1371 lan Beale. Ing ngisor iki minangka bagean saka cipher runic sing misuwur sing ditemokake ing watu Kensington.

Generator Teks mbalikke

Iki minangka penerjemah sing gampang dakkirim supaya mung ngowahi tembung utawa frasa sampeyan. Elinga, sampeyan bisa uga golek penerjemah sing nuduhake teks sampeyan (oƨ ɘʞil). Yen mangkono, klik link kasebut.

Cara nindakake iku cukup sederhana. Wiwit sampeyan ndeleng online iki ing browser sampeyan, JavaScript digunakake kaya ing ngisor iki:

> "Teks conto kula" .split (""). mbalikke (). nggabung ("");

Huruf senar kasebut pisanan dipérang dadi komponen matriks individu, banjur metode "String.reverse ()" digunakake, banjur unsur serep digabung ing senar, sing nyebabake karakter sing padha, nanging kanthi arti Atos utawa kuwalik.

Sampeyan uga bisa uga golek penerjemah kanggo mbalikke teks sampeyan.

Tembung Revers huruf Huruf

Nulis huruf huruf murah minangka cara sing apik kanggo nambah lapisan kredhik banget kanggo perkara sing sampeyan tulis; mbalikke urutan tembung lan karakter, lan nggawe kekacoan, lan ora ana sing ngerti! Sampeyan uga bisa nggawe aturan liyane kaya ngluncurake vokal sing pungkasan utawa ana sing luwih angel.

Sawetara conto cepet saka ngasilake penerjemah iki:

  • kuning = wol
  • asu = dewa
  • wedhus = peehs
  • taman = krap
  • mobil balap = mobil balap
  • supercallifragilisticexpiallidocious = suoicodillaipxecitsiligarfillacrepus

Konversi Superkrip huruf huruf cilik

Penerjemah iki ngasilake superskrip () sing bisa disalin lan nempel. Bener, ngowahi teks sampeyan dadi subset standar Unicode. Mangkene sampeyan bisa nyalin lan nempel ing endi wae (kayata, facebook, tumblr, twitter, reddit, instagram, lsp). Sampeyan uga migunani kanggo ngasilake eksponen, umpamane, yen sampeyan nyoba ngirim persamaan ing endi wae ing LaTeX lan format liyane ora didhukung.

Spesifikasi Unicode ngemot karakter superskrip kanggo kabeh nomer lan huruf kajaba "i" lan "q". Dadi ing konverter iki, aku kudu nemokake karakter sing paling cedhak sing katon kaya versi superskrip kasebut.

Elinga yen sampeyan nerbitake reddit, sampeyan bisa nggawe eksponen / superskrip kanthi ngetik "x ^ 2" sing bakal ngasilake x². Lan yen sampeyan duwe akses menyang HTML, sampeyan bisa nggunakake tag kasebut sup .

Aku uga nggawe generator langganan yen sampeyan lagi nggoleki.

Huruf Generator Emoji

Iki translator emoji . Ngonversi teks menyang teks sing kebak emojis sing relevan. Iki minangka karya sing wis ditindakake, dadi sabar nalika aku nambah. Sing paling penting, aku kudu nyaring terjemahan sistem sing ora akurat lan nambah tembung kunci lan sinonim jamak.

Pencet KANGGO Sawise nulis / pasting kanggo nerjemahake lan nggawe acak konversi emoji maneh.

Unicode Emojis

Ana macem-macem jinis emoji, utawa emoticon. Emoji asli dumadi saka karakter ASCII kayata: (( _ ) lan (") (; ..;) (") lan (^. ^). Emojis iki isih ana saiki, amarga konfigurasi kemungkinan akeh, sing ngidini wong nyatakake meh kabeh emosi sing dikarepake. Emoji jinis iki dikenal minangka "kaomoji" utawa mung "Pranyata ASCII."

ASCII mung nemtokake sawetara karakter sing ana gandhengane karo standar Unicode. Unicode ngemot kabeh karakter ASCII lan ewu liyane. Simbol "🎲" lan "🐌" minangka conto karakter Unicode sing bisa digunakake minangka emoji kanggo penerjemah emoji kaya iki.

Salin lan tempel

Umume browser lan telpon saiki ndhukung versi Unicode, supaya sampeyan bisa nyalin lan nempel simbol emoji ing ngendi wae sing dikarepake (profil Facebook, komentar YouTube, reddit, status utawa profil Twitter, lsp. ). Yen sampeyan ndeleng karakter pigura kaya iki: "◽️" utawa karakter aneh liyane tinimbang emoji sing wis diowahi, browser sampeyan ora ndhukung karakter Unicode kasebut.

Yen, nalika nempelake emoji ing situs web liyane, katon minangka karakter aneh, tegese situs web nggunakake font sing ora duwe karakter Unicode kasebut.

Panelusuran Emoji

Sampeyan uga bisa nggunakake translator emoji iki kanggo nemokake emojis sing beda karo tembung sampeyan. Cukup nulis tembung sampeyan ing kothak kasebut kaya biasane, lan yen ditemokake emoji, bakal katon ing kothak liyane. Amarga ana sawetara emojis sing makili tembung kasebut, sampeyan bisa mencet "Shift" utawa tombol liyane nalika kursor ana ing kothak kasebut lan bakal ngganti emoji acak sing anyar.

Nggawe Emojis

Yen ana wong sing penasaran, cara nindakake iki yaiku njupuk dhaptar kabeh karakter Unicode sing kaya emoji. Aku ora bisa ngeling saka ngendi aku entuk, nanging aku yakin manawa saka situs web Unicode resmi. Untunge, dhaptar iki dipropoli karo tembung kunci. Daftar kasebut enorme , dadi ora ana kemungkinan kanggo aku kanthi kerjane.

Dadi aku ngeruk emojis lan tembung kunci lan dilebokake ing peta nilai kunci JavaScript ing endi kunci kasebut minangka tembung kunci lan nilai kasebut minangka dhaptar emojis sing makili. Saka ing kono, pancen ringkes mindhai teks nalika ngetik lan golek tembung sing cocog karo kunci apa wae. Nalika siji ditemokake, aku ngganti tembung kasebut kanthi emoji acak matrik sing cocog. Iki cara konversi.

Aku kudu nggunakake JavaScript tinimbang dhaptar tembung sing diwenehake dening LingoJam amarga alasan kinerja.

Emojipasta

Sejatine, konverter emoji iki paling apik bakal diterangake minangka penerjemah emojipasta. Ngonversi teks dadi teks sing diisi emoji kanthi acak, luwih utawa luwih ndhuwur. Yen sampeyan pengin ngerteni apa emojipasta, sampeyan bisa mriksa subreddit emojipasta, nanging ati-ati, bisa jelas lan rada aneh ing umum.

Yen sampeyan seneng generator emoji iki, sampeyan bisa uga seneng karo generator teks fantasi iki sing dak gawe. Gunakake unicode lan emoticon kanggo nggawe ukara sing aneh lan apik sing bisa disalin lan nempel.

Update: Aku mung ngganti supaya ora ngganti tembung kasebut nanging nambah emojis ngubengi tembung kasebut. Reddit diskusi ing kene. ANTHER UPDATE: Aku wis rampung nambah plurals lan konjugasi kata kerja (balapan, mlayu, mlayu, lan sapiturute)! Sabanjure: sinonim. Yen sampeyan duwe saran, tinggalake ing komentar! 💝

Generator Symbol

Teks simbol Iku mung teks sing digawe saka simbol: :ş ᶤs sY 爪 𝐁𝕆l𝔰 тє𝓧𝐭 😈 PM.

Elinga yen sampeyan ora bisa ndeleng simbol ing ndhuwur, utawa katon minangka kothak, tandha pitakon, utawa karakter "default" liyane, amarga piranti utawa browser saiki ora ndhukung kabeh karakter Unicode. Aja kuwatir mikir! Browser seluler ngetrapake pirang-pirang karakter ing saben wulan, dadi ora prelu nggunakake piranti kanggo ndhukung kabeh karakter browser web modern kayata Firefox lan Chrome. Yen sampeyan ora nggunakake Firefox, aku nyaranake, dheweke minangka salah sawijining pendukung paling gedhe ing web minangka platform terbuka.

Huruf Loro saka liyane ... iki minangka alat online sing gampang sing ngidini sampeyan ngasilake teks simbol kanthi nyelehake simbol abjad (karakter) biasa ing kothak kapisan, lan akeh jinis perwakilan simbolis bakal katon ing kothak ing sisih kiwa. Priksa manawa sampeyan nggulung ing kothak output kanggo ndeleng macem-macem variasi.

Teks simbol kasebut banget yen sampeyan pengin nambah biografi instagram utawa nambah teks sing menarik kanggo judhul sampeyan, lan muga-muga alat iki ndadekake gampang. Kabeh simbol minangka bagean saka standar Unicode, sing pungkasane bakal ditindakake ing kabeh browser modern, mula meh ora ana watesan kanggo nggunakake teks iki ing Internet. Iku gumantung ing pangguna sing ndeleng biografi / judhul / komentar / status / lsp. - yen nggunakake browser modern lan piranti, mesthine bisa ndeleng simbol kasebut (utamane yen browser desktop). Yen sampeyan ndeleng ing telpon lawas, kemungkinan simbolologi teks sing apik sampeyan ora tekane (bakal ditampilake minangka persegi panjang, tandha-tandha utawa barang sing padha).

Ana sumber masalah liyane sing sithik (sanajan luwih langka): sumber sing digunakake ing situs web ing ngendi simbol kasebut disalin lan dilebokake. Yen sampeyan duwe font sing pancen aneh, sampeyan bisa uga ora nuduhake simbol kanthi bener.

Sawise ujar kabeh, sampeyan kudu bisa nerbitake ing kiriman tumblr, nganyari status Facebook, Twitter Twitter, jeneng pangguna agario: ing endi wae, sampeyan bisa ngirim teks, sampeyan bisa ngirim teks simbol Unicode.

Yen ngono, ana wong sing cethot: simbol ing ndhuwur ora kalebu simbol ASCII. Ana pirang-pirang simbol lucu ing pesawat ASCII, nanging cilik banget. Standar ASCII duwe sawetara atus simbol, dene set Unicode ana puluhan ewu saka simbol, lan nyatane, kabeh set ASCII kalebu ing standar Unicode.

Yen sampeyan nyoba nggunakake simbol teks ing iPhone utawa piranti Android, sampeyan ora kudu nandhang akeh masalah, kajaba sawetara simbol kasebut isih ora bisa ditindakake. Dadi, elinga yen simbol pesen teks sampeyan bisa uga ora bisa digunakake kanggo panampa, amarga bisa uga duwe piranti sing luwih lawas utawa apa wae, lan ora ana standar kanggo piranti asli kayata kanggo web.

Huruf cilik Online

Kaya sing wis dingerteni sampeyan, Penerjemah Mudhunasi iki ngidini sampeyan ngganti font nganggo simbol Unicode. Sampeyan bisa nggunakake kanggo ngganti sumber ing biografi Instagram sampeyan, ngganti sumber ing biografi Tweet utawa Twitter sampeyan: sampeyan malah bisa ngganti sumber ing postingan Facebook sampeyan supaya luwih jelas! Iki mbesuk, wong.

Iki minangka duplikat penerjemah Fancy Text Generator amarga wong nggunakake pirang-pirang yuta istilah telusuran sing beda kanggo nyoba golek barang sing mbantu dheweke ngasilake simbol Unicode aneh kanggo makili teks dheweke. Dadi aku ngarep-arep iki nyakup jumlah mesin telusuran sing ora kejawab translator liyane. Nanging, aku bakal tetep nganyari supaya bisa diowahi supaya sampeyan bisa nggunakake sing dikarepake

Lan yen sampeyan ora ngerti apa Unicode, iku dewan pinituwa internasional sing mutusake masa depan emojis, simbol aneh, huruf script khusus lan meh ana simbol teks liyane sing ora ana ing keyboard sampeyan. Kabeh wong ngrungokake pesulap kasebut amarga ngerti apa sing paling apik kanggo kabeh, kalebu Apple, Google lan akeh perusahaan massive liyane. Aku nggawe "Penterjemah Emoji" sing dakkarepake banget, dadi sampeyan kudu mriksa manawa sampeyan seneng emojis. Dadi ya, Unicode pancen gampang, lan bisa uga ana sing sampeyan ngganti sumber nanging tenan sampeyan ngganti simbol sing ana ing standar Unicode.

Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie situs web iki dikonfigurasi kanggo "ngidini cookie" lan kanthi mangkono nawakake pengalaman browsing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs web iki tanpa ngganti setelan cookie utawa klik "Tampa" sampeyan bakal menehi idin sampeyan.

cedhak