1 Ketik teks sing dipengini ing kothak kasebut.
2. Pilih font utawa huruf sing paling disenengi.
3 Salin banjur tampal ing Instagram sampeyan

Saiki Instagram minangka salah sawijining jaringan sosial kanthi interaksi saben dina, luwih akeh wong nggunakake Aplikasi iki kanggo nggayuh akeh wong ing saindenging jagad.

Pramila wis dadi normal supaya pengin nyorot luwih saka pangguna 800 yuta lan perlu ngerti yen sing gampang foto Ora cukup. Sampeyan kudu duwe paket lengkap yaiku: deskripsi + foto.

Amarga katrangan kasebut penting banget, desaine kudu khusus banget, kebetulan salah sawijining cara kanggo ngganti desain yaiku nggunakake huruf asli sing bakal menehi sentuhan unik ing profil sampeyan. Dadi ngerti paling apik Lirik Instagram kanggo disalin lan nempel.

Apa tujuan ngowahi sumber?

Sumber Instagram Dheweke ngidini sampeyan duwe macem-macem luwih gedhe lan ninggalake standar sing kalebu Instagram ing saben unsur. Wis ing crita Instagram nduweni fungsi kanggo ngowahi font Nanging kanggo kiriman normal, ora nduweni fungsi iki.

Apa penting banget kanggo ngganti jinis font iki? 

Iki pancen ora perlu, nanging sampeyan kudu nganggep manawa bisa mbantu sampeyan nambah jumlah tampilan lan reaksi sing ana ing saben postingan sampeyan. Saiki ana jumlah akeh wong sing nggunakake jinis-jinis alat kasebut kanggo nyorot saben penerbitan.

Apa jenis huruf sing ana?

Akun Instagram sawetara konverter bisa mbantu ngganti huruf aplikasi, sing dibutuhake mung ndownload salah siji konverter kasebut, pasang jeneng surat sing paling disenengi, tulis frasa kanggo ngrampungake kanthi nyalin lan nempel ing teks publikasi.

Iki minangka typefaces sing bisa digunakake:

  • Kurung ireng 【A】 【E】 【Aku】 【O】 【U】
  • Katresnan L ♥ O ♥ V ♥ E ♥
  • Kurung putih 『A』 『E』 『Aku』 『O』 『U』
  • Antrophobia α¢ ¢¢g∂єz
  • Gelembung ireng 🅐🅑🅒🅓🅔🅕🅖🅗🅘🅙🅚🅛🅜🅝🅞🅟🅠🅡🅢🅣🅤🅥🅦🅧🅨🅩
  • Alun-alun ireng 🅲🅳🅴🅵🅶🅷🅸🅹🅺🅻🅼🅽🆀🆁🆂🆃🆄🆅🆆🆇🆈🆉
  • Blurry ͏ a͏b͏c͏d͏e͏f͏g͏h͏i͏j͏k͏l͏m͏n͏o͏p͏q͏r͏s͏t͏u͏v͏w͏x͏y͏z
  • Pecah 𝕬𝕭𝕮𝕯𝕰𝕱𝕲𝕳𝕴𝕵𝕶𝕷𝕸𝕹𝕺𝕻𝕼𝕽𝕾𝕿𝖀𝖁𝖂𝖃𝖄𝖅
  • Italic Kandel 𝘼𝘽𝘾𝘿𝙀𝙁𝙂𝙃𝙄𝙅𝙆𝙇𝙈𝙉𝙊𝙋𝙌𝙍𝙎𝙏𝙐𝙑𝙒𝙓𝙔𝙕
  • BScript 𝓐𝓑𝓒𝓓𝓔𝓕𝓖𝓗𝓘𝓙𝓚𝓛𝓜𝓝𝓞𝓟𝓠𝓡𝓢𝓣𝓤𝓥𝓦𝓧𝓨𝓩
  • Kandel 𝐀𝐁𝐂𝐃𝐄𝐅𝐆𝐇𝐈𝐉𝐊𝐋𝐌𝐍𝐎𝐏𝐐𝐑𝐒𝐓𝐔𝐕𝐖𝐗𝐘𝐙
  • Gelembung ⒶⒷⒸⒹⒺⒻⒼⒽⒾⒿⓀⓁⓃⓄⓅⓆⓇⓈⓉⓊⓋⓌⓍⓎⓏ
  • Mata uang ₳ ฿ ₵ ĐɆ ₣ ₲ ⱧłJ ₭ Ⱡ ₥ ₦ Ø ₱ QⱤ ₴ ₮ ɄV ₩ ӾɎⱫ
  • Dobel dobel 𝔸𝔹ℂ𝔻𝔼𝔽𝔾ℍ𝕀𝕁𝕂𝕃𝕄ℕ𝕆ℙℚℝ𝕊𝕋𝕌𝕍𝕎𝕏𝕐ℤ
  • Gaya sing apik 1 minggu kepungkur
  • Pecah 𝔄𝔅ℭ𝔇𝔈𝔉𝔊ℌℑ𝔍𝔎𝔏𝔐𝔑𝔒𝔓𝔔ℜ𝔖𝔗𝔘𝔙𝔚𝔛𝔜ℨ
  • H4k3r                          48(D3F9H!JK1MN0PQR57UVWXY2
  • Tulisan Tangan 1 𝒜𝐵𝒞𝒟𝐸𝐹𝒢𝐻𝐼𝒥𝒦𝐿𝑀𝒩𝒪𝒫𝒬𝑅𝒮𝒯𝒰𝒱𝒲𝒳𝒴𝒵
  • Miring al
  • Monospace
  • Paranormal αвcdєfghíjklmnσpqrstuvwхчz
  • Rusify АБCДЄFGHЇJКГѪЙѲPФЯ $ TЦѴШЖЧЗ
  • Tutup cilik ᴀʙᴄᴅᴇғɢʜɪᴊᴋʟᴍɴᴏᴘǫʀsᴛᴜᴠᴡxʏᴢ
  • Penyihir ǟɮƈɖɛʄɢɦɨʝӄʟʍ ռօքզʀֆ ȶʊʋ ա Ӽʏʐ
  • Khusus ᗩᗷᑕᗪ EᖴGᕼI ᒍ K ᒪᗰᑎ O ᑭᑫᖇᔕ T ᑌᐯᗯ᙭ ​​Yᘔ
  • Simbol ꍏ ♭ ☾◗ € Ϝ❡♄♗ ♪ ϰ↳♔ ♫ ⊙ρ☭☈ⓢ☋⊙ρ☭☈ⓢ☋ω⌘☿☡
  • Lancip ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
  • Cilik ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
  • Garis ngisor A̲B̲C̲D̲E̲F̲G̲H̲I̲J̲K̲L̲M̲N̲O̲P̲Q̲R̲S̲T̲U̲V̲W̲X̲Y̲Z̲
  • Kosok baline ɐqɔpǝɟƃɥıɾʞlɯuodbɹsʇnʌʍxʎz

Apa sing ngowahi huruf sing ana kanggo Instagram?

  • Kelangan: duwe 100 macem-macem sumber kanggo frasa sing pengin.
  • Sprezzkeyboard: Nduwe aplikasi lan editor web, duwe macem-macem sumber 50.
  • Lingojam: Dheweke minangka editor paling gampang kanggo kabeh lan duwe akeh sumber kanggo Instagram.

Sing paling apik yaiku telu konversi iki gratis.

Huruf kanggo struktur ganda instagram

ℤ ℕ ℍ ℙ ℂ ℚ ℝ

Huruf ngeling-eling kanggo instagram

ℳ ℬ ℋ ℎ ℐ ℴ ℱ ℰ ℯ ℒ ℓ ℊ ℘ ℛ

Huruf dibungkus bunder

ⒶⒷⒸⒹⒺⒻⒼⒽⒾⒿⓀⓁⓃⓄⓅⓆⓇⓈⓉⓊⓋⓌⓍⓎⓏ

Surat kanthi pamisahan

𝙻𝚎𝚝𝚛𝚊𝚜 𝚜𝚎𝚙𝚊𝚛𝚊𝚍𝚊𝚜

Huruhe tuwa

𝐇𝐨𝐥𝐚!

𝑯𝒐𝒍𝒂!

𝙃𝙤𝙡𝙖!

Huruhe gelembung

Ⓔⓢⓣⓘⓛⓞ ⓑⓤⓡⓑⓤⓙⓐⓢ

Huruf sing nggaris kanggo Instagram

L͟e͟t͟r͟a͟s͟ ͟s͟u͟b͟r͟a͟y͟a͟d͟a͟s͟

L̳e̳t̳r̳a̳s̳ ̳s̳u̳b̳r̳a̳y̳a̳d̳a̳s̳

L͙e͙t͙r͙a͙s͙ ͙s͙u͙b͙r͙a͙y͙a͙d͙a͙s͙

Nomer dibungkus bunder

➉ ➈ ➇ ➆ ➅ ➄ ➃ ➂ ➁ ➀

Bunder peteng mbungkus nomer

➓ ➒ ➑ ➐ ➏ ➎ ➍ ➊➋➌

Cilik nomer

₉ ₈ ₇ ₆ ₅ ₄ ₃ ₂ ₁ ₀

Aplikasi liyane sing bisa digunakake

Yen ana sebab liya, aplikasi liyane ora ngawula sampeyan, kita bakal ninggalake conto conto liyane sing bisa digunakake kanggo nggawe kabeh jinis sumber sing bisa ditrapake ing saben publikasi, ing biografi utawa komentar sampeyan.

Sawetara aplikasi iki duwe fungsi gratis lan liyane sing mbayar, mula sadurunge nyoba kanthi gratis, luwih becik sampeyan nyoba versi gratis lan verifikasi manawa aplikasi kasebut paling cocog karo publikasi lan reaksi sing bisa diduweni. pandherekipun sareng panjenengan:

Keyboard Fonst

Iku app sing bisa nggawe sawetara modifikasi ing biografi Instagram, Nduwe luwih saka 100 font kanggo ngganti teks lan malah nganggo gambar cilik sing digawe nganggo simbol lan sampeyan bisa ngganti lan nambah kesenengan sampeyan ing publikasi.

Font paling apik

Iki aplikasi apik banget, duwe salah sawijining rating paling apik ing App Store lan duwe fonts gratis 30. Uga duwe nomer akeh huruf sing dibayar lan bener kanggo jaringan sosial.

Sampeyan uga bisa uga kasengsem ing pigura kanggo Instagram.

Fonts

Aplikasi iki meh padha karo sing sadurunge. Nanging, iki duwe kauntungan gedhe lan yaiku aplikasi iki duwe pirang-pirang lirik sing gratis. Font minangka salah sawijining font sing paling akeh digunakake amarga duwe font sing paling akeh digunakake ing Instagram yaiku huruf kuwalik.

Muga-muga kabeh huruf kasebut kanggo Instagram sing bisa disalin lan nempel bakal mbantu nambah desain saben deskripsi ing akun Intagram sampeyan. Elinga, konversi kasebut mung bisa digunakake yen sampeyan pengin ngganti tembung utawa teks, mula ora nindakake pakaryan saka aplikasi nanging sampeyan kudu nyalin lan nempel teks sing wis diowahi.

Pramila luwih becik nyoba karo salah sawijining alat sing diwenehake lan nyritakake kepiye kerjane saben wong lan sing paling apik kanggo sampeyan.