Bewara Legal lan kahanan panggunaan

Dokumen diteliti ing 25 / 03 / 2018

Yen sampeyan wis teka ing kene, sampeyan peduli karo kamar mburi situs web lan istilah sing aku pilih kanggo sesambungan karo sampeyan lan iku warta apik kanggo kula, sing tanggung jawab kanggo situs web iki.

Alesan kanggo teks iki yaiku nerangake kanthi rinci babagan fungsi situs web iki lan menehi sampeyan kabeh informasi sing ana hubungane karo wong sing duwe tanggung jawab lan tujuan konten sing kalebu.

Data lan privasi sampeyan paling penting ing situs web iki lan mulane nyaranake sampeyan uga maca Kebijakan Privasi.

Identifier tanggung jawab

Wangsulan: Bab ingkang sapisanan sampeyan kudu ngerti yaiku sapa sing tanggung jawab kanggo situs web iki. Selaras karo UU 34/2002, tanggal 11 Juli, babagan layanan masyarakat informasi lan perdagangan elektronik, iki ngandhani sampeyan:

• Jeneng perusahaan yaiku: Online SL
• Kegiatan sosial yaiku: Web khusus ing pirang-pirang disiplin pemasaran online.

Tujuan situs web iki

• Wenehi konten sing ana gandhengane karo kegiatan Pemasaran Online.
• Ngatur dhaptar pelanggan saka blog lan komentar moderen.
• Ngatur konten lan komentar saka layanan sing ditawakake.
• Ngatur jaringan afiliasi sing gegandhengan.
• Pasar layanan pihak katelu lan pasar.

Panganggone web

Ing panggunaan para pengikut web.online Pangguna ora nindakake tumindak sing bisa ngrusak gambar, kapentingan lan hak pihak followers.online utawa pihak katelu utawa bisa ngrusak, mateni, lan mateni pengikut web. online utawa sing bakal nyegah, nggunakake cara web.

followers.online ngetrapake langkah keamanan sing cukup kanggo ndeteksi virus sing ana. Nanging, Pangguna kudu ngerti manawa langkah keamanan sistem komputer ing Internet ora bisa dipercaya lan mula, followers.online ora bisa njamin anané virus utawa unsur liyane sing nyebabake pangowahan sistem komputer (piranti lunak lan piranti lunak) pangguna utawa ing dokumen elektronik lan file sing ana.

Ing kasus apa wae, dilarang supaya USERS (bisa mbusak konten lan komentar sing dianggep cocog) nindakake prilaku sing kalebu:

• Simpen, nerbitake lan / utawa ngirim data, teks, gambar, file, tautan, piranti lunak utawa konten sing ora disenengi miturut syarat-syarat sing ditrapake, utawa miturut prakiraan para pengikut.online amarga ora ilegal, ganas, ngancam, penyalahgunaan, nolak fitnah, vulgar, ora sopan, rasis, xenophobic utawa nolak utawa ora ilegal utawa bisa nyebabake karusakan apa wae, utamane porno.

Kawajiban Panganggo

Minangka pangguna, sampeyan dilaporake manawa akses menyang situs web iki ora ateges, kanthi cara apa wae, wiwitan hubungan bisnis karo Online SL kanthi cara iki, pangguna setuju nggunakake situs web, layanan lan konten kasebut tanpa nglanggar undang-undang kasebut. saiki, iman sing apik lan ketertiban umum. Panganggone situs web kanthi tujuan ilegal utawa mbebayani, utawa kanthi cara apa wae, bisa nyebabake kerusakan utawa ngalangi fungsi normal situs web dilarang.

Babagan konten situs web iki, dilarang:

• Reproduksi, distribusi utawa modifikasi, kanthi wutuh utawa sebagian, kajaba diwenehake dening pihak sing nduweni hak;
• Ana pelanggaran hak panyedhiya utawa sing nduweni hak sing sah;
• Panggunaan kanggo tujuan komersial utawa pariwara.

Kabijakan Data Perlindungan lan Kamanahan

SL Online njamin kerahasiaan data pribadi sing diwenehake dening USERS lan perawatane miturut peraturan saiki babagan nglindhungi data pribadi, amarga nggunakake level keamanan sing dibutuhake kanthi sah kanggo nglindhungi data pribadi.

SL Online ngupayakake nggunakake data sing ana ing file "WEB Users AND SUBSCRIBERS", kanggo ngurmati kerahasiaan lan nggunakake sesuai karo tujuane, uga tundhuk karo kewajiban nylametake lan adaptasi kabeh langkah Kanggo ngindhari pangowahan, kerugian, perawatan utawa akses sing ora sah, sesuai karo ketentuan Keputusan Diraja 1720/2007 tanggal 21 Desember, sing nyetujoni Peraturan Pengembangan Hukum Organik 15/1999 tanggal 13 Desember Perlindhungan Data Pribadi.

Situs web iki nggunakake macem-macem sistem kanggo njupuk informasi pribadi sing ditemtokake ing Kebijakan Privasi lan panggunaan lan tujuane dilaporake kanthi rinci. Situs web iki mesthi mbutuhake idin pangguna sadurunge kanggo ngolah data pribadi kanggo tujuan sing dituduhake.

Pangguna duwe hak kanggo mbatalake idin sadurunge nalika sembarang.

Olahraga hak ARCO

Pangguna bisa nggunakake, gegayutan karo data sing diklumpukake, hak sing diakoni ing Hukum Organik 15/1999, babagan akses, koreksi utawa pembatalan data lan oposisi. Kanggo nggunakake hak kasebut, pangguna kudu nggawe panjaluk kanthi tertulis lan ditandatangani supaya bisa dikirim, uga fotokopi KTP utawa dokumen identifikasi sing padha, menyang alamat pos Online SL utawa liwat email, nempelake fotokopi KTP menyang: info (at) pandherekipun.online. Sadurunge 10 dina, panjaluk kasebut bakal dijawab kanggo konfirmasi eksekusi hak sing wis sampeyan lakoni.

Pratelan

SL online ngandhani yen ana formulir keluhan sing kasedhiya kanggo pangguna lan pelanggan.

Pangguna bisa nggawe klaim kanthi njaluk sheet tuntutan utawa kanthi ngirim email menyang info (ing) followers.online nuduhake jeneng lan jeneng saliyane, layanan utawa produk sing dituku lan nyatakake alesan panjaluk.

Sampeyan uga bisa nuntut klaim liwat pos menyang: SL Online, nggunakake, yen sampeyan pengin, formulir klaim ing ngisor iki:

Kanggo perhatian: Online SL

E-mail: info (at) followers.online

• Jeneng pangguna:
• Alamat pangguna:
• Tandha pangguna (mung yen dituduhake ing kertas):
• Tanggal:
• Alesan pratelan:

Hak properti intelektual lan industri

Kanthi Ketentuan Umum kasebut, ora ana hak properti intelektual utawa industri sing diwenehake liwat pandherek web. Online sing duweke intelektual kalebu Online SL, reproduksi, transformasi, distribusi, komunikasi publik, sing kasedhiya kanggo umum, ekstraksi kasebut pancen dilarang kanggo Pangguna. , digunakake maneh, diterusake utawa panggunaan alam apa wae, kanthi cara utawa prosedur apa wae, kajaba ing kasus sing diidini utawa diidini sah dening sing duwe hak sing cocog.

Pangguna ngerti lan nrima manawa kabeh situs web, sing tanpa watesan teks, piranti lunak, konten (kalebu struktur, pilihan, susunan lan presentasi sing padha) foto, materi lan resep audiovisual, dilindhungi merek dagang, hak cipta. lan hak-hak sing sah sing didaftar, sesuai karo perjanjian internasional sing Spanyol dadi pesta lan hak properti liyane lan ukum Spanyol.

Yen pangguna utawa pihak katelu nganggep manawa ana pelanggaran hak kekayaan intelektual sing sah amarga nggawe konten tartamtu ing Web, dheweke kudu menehi informasi babagan Online SL babagan kahanan sing nuduhake:

Data pribadhi sing nduwe hak pihak sing duwe hak sing dinuga dilanggar, utawa nuduhake perwakilan sing ditindakake yen tuntutan kasebut diwenehake dening pihak katelu liyane tinimbang pihak sing kasengsem.

Nuduhake konten sing dilindhungi hak-hak properti intelektual lan lokasine ing Web, akreditasi hak properti intelektual sing dituduhake lan deklarasi ekspres ing ngendi partai sing kasengsem tanggung jawab kanggo veracity informasi sing diwenehake ing kabar kasebut.

Link njaba

SL Online nolak tanggung jawab babagan informasi sing ditemokake ing njaba situs web iki, amarga fungsi tautan sing katon mung kanggo ngandhani pangguna babagan anané sumber informasi liya ing topik tartamtu. SL Online dibebasake saka kabeh tanggung jawab kanggo fungsi link sing bener kaya ngono, asil sing dipikolehi liwat tautan kasebut, kebenaran lan legalitas konten utawa informasi sing bisa diakses, uga kerusakan sing bisa dialami pangguna miturut informasi sing ditemokake ing situs web sing gegandhengan.

Pangecualian njamin lan tanggung jawab

SL Online ora menehi jaminan utawa tanggung jawab, ing kasus apa wae, kanggo kerusakan apa wae sing bisa disebabake:

• Kasedhiya kasedhiyan, pangopènan lan operasi efektif saka situs web utawa layanan lan konten;
• Anane virus, program jahat utawa mbebayani ing konten;
• Ora kena disalahake, ora sopan, apus-apus utawa ora nate Notifikasi Hukum iki;
• Kasedhiya legalitas, kualitas, keandalan, migunani lan kasedhiyan layanan sing diwenehake dening pihak katelu lan kasedhiya kanggo pangguna ing situs web.

Penyedhiya ora kena tanggung jawab kanggo kerusakan sing bisa uga amarga nggunakake situs web sing ora ilegal utawa ora bener iki.

Hukum lan Bidang Kuasa

Umumé, hubungan antarane pengikut. Sejajar karo Pangguna layanan telematika, sing ana ing situs web iki, tundhuk karo ukum lan yurisdiksi Spanyol lan Pengadilan Granada.

Contacto

Yen ana Anggota apa wae pitakonan babagan kabar legal iki utawa komentar ing web followers.online sampeyan bisa ngubungi info (at) followers.online

followers.online duwe hak kanggo ngowahi, sawayah-wayah lan tanpa kabar sadurunge, presentasi lan konfigurasi web followers.online minangka bewara hukum iki.