Bewara Legal lan kahanan panggunaan

Dokumen diteliti ing 25 / 03 / 2018

Yen sampeyan wis teka ing kene, sampeyan peduli karo kamar mburi situs web lan istilah sing aku pilih kanggo sesambungan karo sampeyan lan iku warta apik kanggo kula, sing tanggung jawab kanggo situs web iki.

Alesan kanggo teks iki yaiku nerangake kanthi rinci babagan fungsi situs web iki lan menehi sampeyan kabeh informasi sing ana hubungane karo wong sing duwe tanggung jawab lan tujuan konten sing kalebu.

Data lan privasi sampeyan penting banget ing situs web iki lan mulane aku menehi saran supaya sampeyan uga maca Kebijakan Privasi.

Identifier tanggung jawab

Wangsulan: Bab ingkang sapisanan sampeyan kudu ngerti yaiku sapa sing tanggung jawab kanggo situs web iki. Selaras karo UU 34/2002, tanggal 11 Juli, babagan layanan masyarakat informasi lan perdagangan elektronik, iki ngandhani sampeyan:

• Jeneng perusahaan yaiku: Pengikut SL
• Kantor sing didaftar ing Paseo de la Castellana (Madrid)
• Kegiatan sosial yaiku: Web khusus ing pirang-pirang disiplin pemasaran online.

Tujuan situs web iki

• Wenehi konten sing ana gandhengane karo kegiatan ing Marketing.
• Ngatur dhaptar pelanggan saka blog lan komentar moderen.
• Ngatur konten lan komentar saka layanan sing ditawakake.
• Ngatur jaringan afiliasi sing gegandhengan.
• Pasar layanan pihak katelu lan pasar.

Panganggone web

Ing panggunaan para pengikut web.online Pangguna ora nindakake tumindak sing bisa ngrusak gambar, kapentingan lan hak pihak followers.online utawa pihak katelu utawa bisa ngrusak, mateni, lan mateni pengikut web. online utawa sing bakal nyegah, nggunakake cara web.

followers.online ngetrapake langkah keamanan sing cukup kanggo ndeteksi virus sing ana. Nanging, Pangguna kudu ngerti manawa langkah keamanan sistem komputer ing Internet ora bisa dipercaya lan mula, followers.online ora bisa njamin anané virus utawa unsur liyane sing nyebabake pangowahan sistem komputer (piranti lunak lan piranti lunak) pangguna utawa ing dokumen elektronik lan file sing ana.

Ing kasus apa wae, dilarang supaya USERS (bisa mbusak konten lan komentar sing dianggep cocog) nindakake prilaku sing kalebu:

• Simpen, nerbitake lan / utawa ngirim data, teks, gambar, file, tautan, piranti lunak utawa konten sing ora disenengi miturut syarat-syarat sing ditrapake, utawa miturut prakiraan para pengikut.online amarga ora ilegal, ganas, ngancam, penyalahgunaan, nolak fitnah, vulgar, ora sopan, rasis, xenophobic utawa nolak utawa ora ilegal utawa bisa nyebabake karusakan apa wae, utamane porno.

Kawajiban Panganggo

Minangka pangguna, sampeyan dilaporake manawa akses menyang situs web iki, ora nggambarake, wiwitan hubungan komersial karo Followers SL kanthi cara iki, pangguna setuju nggunakake situs web, layanan lan konten tanpa nglanggar undang-undang. ing pasukan, iman apik lan tatanan umum. Dilarang nggunakake situs web kanggo tujuan sing ilegal utawa mbebayani, utawa manawa, bisa uga nyebabake karusakan utawa nyegah fungsi normal situs web.

Babagan konten situs web iki, dilarang:

• Reproduksi, distribusi utawa modifikasi, kanthi wutuh utawa sebagian, kajaba diwenehake dening pihak sing nduweni hak;
• Ana pelanggaran hak panyedhiya utawa sing nduweni hak sing sah;
• Panggunaan kanggo tujuan komersial utawa pariwara.

Kabijakan Data Perlindungan lan Kamanahan

Pandherek SL njamin rahasia data pribadhi sing diwenehake dening USERS lan perawatan sing cocog karo peraturan saiki kanggo nglindhungi data pribadi, kanthi nggunakake perlindungan keamanan data pribadi sing dibutuhake.

Pandherek SL nggarap data sing kalebu ing file "Pangguna WEB lan SUBSCRIBERS", kanggo ngormati kerahasiaan lan nggunakake sesuai karo tujuan sing padha, uga tundhuk karo kewajiban kanggo nyimpen lan ngatur kabeh langkah supaya ora owah-owahan, kerugian, perawatan utawa akses ora sah, sesuai karo ketentuan Royal Decree 1720 2007 tanggal 21 Desember, sing nyetujoni Peraturan kanggo pengembangan Hukum Organik 15/1999 tanggal 13 Desember Perlindhungan Data Pribadi

Situs web iki nggunakake sistem panangkalan informasi pribadi sing beda ing Kebijakan Privasi lan endi panggunaan lan tujuane dilaporake kanthi rinci. Situs web iki mbutuhake idin sadurunge pangguna kanggo ngolah data pribadi kanggo tujuan sing dituduhake.

Pangguna duwe hak kanggo mbatalake idin sadurunge nalika sembarang.

Olahraga hak ARCO

Pangguna bisa olahraga, babagan data sing diklumpukake, hak sing dikenali ing Organic Law 15/1999, akses, koreksi utawa pembatalan data lan oposisi. Kanggo nindakake hak kasebut, pangguna kudu nggawe panjaluk sing ditulis lan mlebu supaya bisa dikirim, bebarengan karo fotokopi ID utawa dokumen idhèntitas sing padha, menyang alamat pos saka Pengikut SL (yaiku Paseo de la Castellana (Madrid)) utawa nganggo mail elektronik, fotokopi ID sing dipasang menyang: info (at) followers.online. Sadurunge 10 dina, panjaluk kasebut bakal dijawab kanggo ngonfirmasi pelaksanaan hak sing wis dijaluk olahraga.

Pratelan

Pengikut SL ngandhani manawa ana lembaran keluhan sing kasedhiya kanggo pangguna lan pelanggan.

Pangguna bisa nggawe klaim kanthi njaluk sheet tuntutan utawa kanthi ngirim email menyang info (ing) followers.online nuduhake jeneng lan jeneng saliyane, layanan utawa produk sing dituku lan nyatakake alesan panjaluk.

Sampeyan uga bisa ngarahake klaim kanthi mail pos sing diutus kanggo: Followers SL, Paseo de la Castellana (Madrid), yen sampeyan pengin, formulir panjaluk ing ngisor iki:

Kanggo perhatian saka: Pengikut SL

Paseo de la Castellana (Madrid)

E-mail: info (at) followers.online

• Jeneng pangguna:
• Alamat pangguna:
• Tandha pangguna (mung yen dituduhake ing kertas):
• Tanggal:
• Alesan pratelan:

Hak properti intelektual lan industri

Liwat Kahanan Umum kasebut, ora ana hak properti intelektual utawa industri sing ditugasake menyang situs web followers.online sing properti intelektual kagungane Followers SL, reproduksi, transformasi, distribusi, komunikasi umum, sing kasedhiya kanggo umum, ekstraksi dilarang sacara resmi kanggo Pangguna , nggunakake maneh, diterusake utawa nggunakake sembarang sifat, kanthi cara utawa prosedur apa wae, kajaba ana kasus sing sah utawa sah dening pihak sing duwe hak sing cocog.

Pangguna ngerti lan nrima manawa kabeh situs web, sing tanpa watesan teks, piranti lunak, konten (kalebu struktur, pilihan, susunan lan presentasi sing padha) foto, materi lan resep audiovisual, dilindhungi merek dagang, hak cipta. lan hak-hak sing sah sing didaftar, sesuai karo perjanjian internasional sing Spanyol dadi pesta lan hak properti liyane lan ukum Spanyol.

Yen pangguna utawa pihak katelu nganggep manawa nglanggar hak properti intelektual sing sah amarga introduksi konten tartamtu ing Web, dheweke kudu nyatakake kahanan kanggo Followers SL sing nuduhake:

• Data pribadhi sing nduwe hak pihak sing nduweni hak sing dinuga dilanggar, utawa nuduhake perwakilan sing ditindakake yen tuntutan kasebut diwenehake dening pihak katelu liyane saka pihak sing kasengsem.
Nuduhake konten sing dilindhungi hak-hak properti intelektual lan lokasine ing Web, akreditasi hak properti intelektual sing dituduhake lan deklarasi ekspres ing ngendi partai sing kasengsem tanggung jawab kanggo veracity informasi sing diwenehake ing kabar kasebut.

Link njaba

Pandherek SL nolak tanggung jawab babagan informasi sing ana ing njaba Web iki, amarga fungsi link sing ditampilake mung kanggo menehi informasi babagan pangguna babagan sumber informasi liyane babagan topik tartamtu. Pandherek SL ora uwal saka kabeh tanggung jawab kanggo fungsi sing cocog kanggo tautan kasebut, asil sing dipikolehi liwat tautan kasebut, kesahihan lan legalitas konten utawa informasi sing bisa diakses, uga kerusakan sing bisa ditindakake dening pangguna. miturut informasi sing ditemokake ing Web sing wis digandhengake.

Pangecualian njamin lan tanggung jawab

Pandherek SL ora maringi jaminan apa-apa lan ora kena dibayar, amarga kerusakan apa wae sing bisa nyebabake:

• Kasedhiya kasedhiyan, pangopènan lan operasi efektif saka situs web utawa layanan lan konten;
• Anane virus, program jahat utawa mbebayani ing konten;
• Ora kena disalahake, ora sopan, apus-apus utawa ora nate Notifikasi Hukum iki;
• Kasedhiya legalitas, kualitas, keandalan, migunani lan kasedhiyan layanan sing diwenehake dening pihak katelu lan kasedhiya kanggo pangguna ing situs web.

Penyedhiya ora kena tanggung jawab kanggo kerusakan sing bisa uga amarga nggunakake situs web sing ora ilegal utawa ora bener iki.

Hukum lan Bidang Kuasa

Umumé, hubungan antara followers.online karo Pangguna layanan telematik, sing ana ing situs web iki, tundhuk karo hukum lan ukum Spanyol lan Pengadilan ing Madrid.

Contacto

Yen ana Anggota apa wae pitakonan babagan kabar legal iki utawa komentar ing web followers.online sampeyan bisa ngubungi info (at) followers.online

followers.online duwe hak kanggo ngowahi, sawayah-wayah lan tanpa kabar sadurunge, presentasi lan konfigurasi web followers.online minangka bewara hukum iki.