Kebijakan Cookie

Kebijakan Cookie

LSSI-CE, meksa kabeh blog sing duwe blog utawa situs web ngelingake pangguna yen ana cookie, ngandhani babagan lan njaluk ijin kanggo download.

Artikel 22.2 UU 34 / 2002. "Penyedia layanan bisa nggunakake piranti panyimpenan lan njupuk piranti ing piranti terminal saka panampa, yen diwenehake wis menehi ijin sawise diwenehake informasi sing jelas lan lengkap babagan panggunaan kasebut, utamane, kanggo tujuan pangolahan data, miturut syarat-syarat Organic Law 15 / 1999, tanggal 13, babagan Perlindhungan Data Pribadi ".

Minangka tanggung jawab kanggo situs web iki, aku kudu ngati-ati kanggo netepi Artikel 22.2 kanthi ketat babagan UU 34 / 2002 babagan Layanan Masyarakat Informasi lan Dagang Elektronik babagan cookie, nanging kudu nggatekake cara ing sing makarya Internet lan situs web, mesthi ora bisa nganyari informasi cookie sing bisa digunakake dening pihak katelu liwat situs web iki.

Iki ditrapake utamane kanggo kasus ing kaca web iki ngemot unsur terintegrasi: yaiku, teks, dokumen, gambar utawa film cendhak sing disimpen ing papan liya, nanging ditampilake ing situs web kita.

Mulane, yen sampeyan nemokake jinis cookie ing situs web iki lan ora kadhaptar ing dhaptar ing ngisor iki, tulung aku. Sampeyan uga bisa ngubungi pihak katelu kanggo njaluk informasi babagan cookie sing diselehake, tujuan lan durasi cookie, lan kepiye njamin privasi sampeyan.

Kuki sing digunakake dening situs web iki

Cookie digunakake ing situs web iki pihak katelu lan katelu Kanggo sampeyan duwe pengalaman browsing luwih apik, sampeyan bisa nuduhake konten ing jaringan sosial, kanggo nuduhake sampeyan iklan adhedhasar kapentingan lan entuk statistik pangguna.

Minangka pangguna, sampeyan bisa nolak pangolahan data utawa informasi kanthi ngalangi cookie iki liwat konfigurasi browser sing cocog. Nanging, sampeyan kudu ngerti yen, yen sampeyan nindakake, situs iki ora bisa digunakake kanthi bener.

Ing syarat sing kalebu ing Artikel 22.2 UU 34 / 2002 Layanan Layanan Masyarakat Informasi lan Dagang Elektronik, yen sampeyan terus browsing, sampeyan bakal menehi idin sampeyan kanggo nggunakake cookie sing aku rincian ing ngisor iki.

Cookie ing situs web iki mbantu:

  • Nggawe situs web iki kanthi bener
  • Ngirit sampeyan kudu mlebu saben sampeyan ngunjungi situs iki
  • Elingi setelan sajrone lan ing antarane kunjungan
  • Ngijini sampeyan nonton video
  • Ningkatake kacepetan / keamanan situs
  • Sampeyan bisa nuduhake kaca karo jaringan sosial
  • Terus-terusan ningkatake situs web iki
  • Tampilake iklan adhedhasar kabiasaan browsing sampeyan

Aku ora bakal nggunakake cookie kanggo:

  • Nglumpukake informasi sing bisa dingerteni (tanpa idin nyata)
  • Nglumpukake informasi sensitif (tanpa idin nyata)
  • Nuduhake data identifikasi pribadi menyang pihak katelu

Cookies pihak katelu sing digunakake ing situs web iki lan sampeyan kudu ngerti

Situs web iki, kaya umume situs web, kalebu fitur sing diwenehake dening pihak katelu.

Desain utawa layanan pihak katelu sing anyar uga dites kanggo rekomendasi lan laporan. Kadhangkala, ngowahi konfigurasi cookie lan cookie ora rinci ing kabijakan iki. Penting, yen sampeyan ngerteni manawa dheweke kalebu cookie sauntara manawa ora mesthi dilaporake lan dheweke mung duwe tujuan sinau lan penilaian. Yen ora, cookie bakal digunakake sing kompromi privasi sampeyan.

Antarane cookie pihak katelu sing paling stabil yaiku:

  • Sing digawe dening layanan analisis, khusus, Google Analytics kanggo mbantu situs web nganalisa panggunaan pangguna saka situs web lan nambah panggunaan, nanging ora ana hubungane karo data sing bisa ngenali pangguna.

Google Analytics minangka layanan analytics web sing diwenehake dening Google, Inc., perusahaan Delaware sing kantor utama ing 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Amerika Serikat ("Google").

Pangguna bisa mriksa jinis cookie sing digunakake dening Google, Google Cookie lan Google Maps, kaya sing disedhiyakake ing kaca kasebut babagan apa jinis cookie sing digunakake.

  • Pelacak Google Adwords: Kita nggunakake pelacakan konversi Google AdWords. Pelacakan konversi minangka alat gratis sing nuduhake apa sing kedadeyan sawise manawa pelanggan ngeklik iklan kasebut, apa uga tuku produk utawa yen dheweke wis langganan newsletter. Cookie iki entek sawise 30 lan ora ngemot informasi sing bisa ngenali kanthi pribadi.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan nelusuri Konversi lan kabijakan privasi Google.

  • Google AdWords Remarketing: Kita nggunakake pemasaran ulang Google AdWords sing nggunakake cookie kanggo mbantu kita ngirim iklan online khusus adhedhasar kunjungan sadurunge menyang situs web. Google nggunakake informasi iki kanggo nuduhake iklan ing macem-macem situs web pihak katelu liwat Internet. Cookie iki bakal entek lan ora ngemot informasi sing bisa ngenali kanthi pribadi. Mangga menyang Wartosan iklan Google pariwara kanggo informasi luwih lengkap.

Iklan sing digawe AdWords, adhedhasar kapentingan pangguna, digawe lan ditampilake saka informasi sing diklumpukake saka kegiatan lan navigasi sing digunakake pangguna ing situs web liyane, nggunakake piranti, aplikasi utawa piranti lunak sing gegandhengan, interaksi karo alat Google liyane (DoubleClick Cookies).

DoubleClick nggunakake cookie kanggo nambah iklan. Cookie umume digunakake kanggo target iklan adhedhasar konten sing relevan karo pangguna, nambah laporan kinerja kampanye lan supaya ora nuduhake iklan sing wis ditampilake pangguna.

DoubleClick nggunakake ID cookie kanggo nglacak iklan sing ditampilake ing browser tartamtu. Ing wektu nerbitake iklan ing browser, DoubleClick bisa nggunakake ID cookie browser kasebut kanggo mriksa iklan DoubleClick sing wis ditampilake ing browser kasebut. Iki carane DoubleClick ngindhari nampilake iklan sing wis ditampilake pangguna. Kajaba iku, cookie cookie ngidini DoubleClick ngrekam konversi sing ana gandhengane karo panjalukan iklan, kayata nalika pangguna ndeleng iklan DoubleClick lan, mengko, nggunakake browser sing padha kanggo ngunjungi situs web pariwara lan nggawe tuku .

Cookie DoubleClick ora ngemot informasi sing bisa dingerteni wong. Kadhangkala, cookie ngemot pengenal tambahan sing padha karo ID cookie. Pengenal iki digunakake kanggo ngenali kampanye iklan sing sadurunge wis ditampilake pangguna; Nanging, DoubleClick ora nyimpen jinis data liyane ing cookie lan, Kajaba iku, informasi kasebut ora bisa dingerteni pribadi.

Minangka pangguna Internet, sawayah-wayah sampeyan bakal bisa mbusak informasi sing ana gandhengane karo kabiasaan browsing sampeyan, lan profil sing gegandhengan sing wis ngasilake kabiasaan sing diarani, ngakses langsung lan gratis: https://www.google.com/settings/ads/preferences?hl=es . Yen pangguna mateni fungsi iki, KTP cookie DoubleClick sing unik ing browser pangguna ditulis karo phase "OPT_OUT". Amarga ID cookie sing unik ora ana, cookie dipatèni ora bisa digandhengake karo browser khusus.

  • WordPress: es minangka pangguna saka platform WordPress lan platform hosting WordPress, sing diduweni dening perusahaan Amerika Automattic, Inc. Kanggo tujuan iki, panggunaan cookie kasebut dening sistem ora nate ngontrol utawa ngatur wong sing ngatur web, dheweke bisa Ganti fungsi kapan wae, lan ketik cookie anyar.

Cookies iki uga ora nglaporake entuk manfaat kanggo wong sing tanggung jawab situs web iki. Automattic, Inc., uga nggunakake cookie liyane supaya bisa ngenali lan nglacak pengunjung ing situs WordPress, sinau babagan panggunaan situs web Automattic, uga pilihan sing cocog, diklumpukake ing bagean "Cookies" sampeyan kabijakan privasi.

  • Platform video kaya YouTube uga digunakake
  • Platform Layanan Afiliasi (Dheweke nginstal cookie browser kanggo nglacak dodol sing asale ing situs web iki):
    • Amazon.com lan .es: Ireland.
  • Cookie jaringan sosial: Cookie saka jaringan sosial bisa disimpen ing browser sampeyan nalika browsing aksara kanggo instagram.com, kayata nggunakake tombol kanggo nuduhake konten lirik kanggo instagram.com ing sawetara jaringan sosial.

Perusahaan sing ngasilake cookie kasebut cocog karo jaringan sosial sing nggunakake situs web iki duwe kabijakan cookie dhewe:

Implikasi privasi bakal gumantung ing saben jaringan sosial lan bakal gumantung marang setelan privasi sing wis dipilih ing jaringan kasebut. Ora, ora ana wong sing tanggung jawab kanggo situs web iki utawa para pengiklan bisa entuk informasi sing bisa dingerteni babagan cookie iki.

Sabanjure, lan kaya sing dibutuhake dening artikel 22.2 LSSI, cookie sing bisa diinstal kanthi rutin nalika browsing situs web iki rinci:

NAMA DURATION TUJUAN
Ndhaptar: Sessionmtsnb_referrer mtsnb_seen_2923

bp_ut_session__smToken__wps_cookie_1415814194694 _ga _gat

Dheweke entek ing akhir sesi. Dheweke nyimpen informasi pangguna lan sesi kanggo nambah pengalaman pangguna.
NID __utma, __utmb, __utmc, __utmd, __utmv, __utmz 2 taun saka konfigurasi utawa nganyari. Dheweke ngidini sampeyan nglacak situs web kanthi nggunakake alat Google Analytics, yaiku layanan sing diwenehake dening Google kanggo entuk informasi babagan pangguna pangguna menyang situs web. Sawetara data sing disimpen kanggo analisis luwih lengkap: jumlah kaping pangguna wis ngunjungi situs web, tanggal saka pangguna pisanan lan pungkasan pangguna, durasi kunjungan, kaca saka pangguna wis ngakses situs web , mesin telusuran sing wis digunakake kanggo pangguna menyang situs web utawa link sing wis dipilih, papan ing jagad saka pangguna sing diakses, etc. Konfigurasi cookie iki wis ditemtokake karo layanan sing ditawakake Google, mula sampeyan ngerteni manawa sampeyan mriksa Kaca privasi Google kanggo njaluk informasi luwih lengkap babagan cookie sing sampeyan gunakake lan cara mateni (ngerti yen kita ora tanggung jawab kanggo konten utawa veracity situs web pihak katelu)
.gumroad.com__ga Ing mburi sesi Iki minangka platform kanggo adol buku digital.
doubleclick.comDSIS- IDE-ID

30 dina Cookie iki digunakake kanggo bali menyang target, optimisasi, nglaporake lan atribusi saka iklan online. DoubleClick ngirim cookie menyang browser sawise print, klik utawa kegiatan liyane sing nyebabake telpon menyang server DoubleClick. Yen browser nampa cookie, disimpen ing njero. Informasi liyane
GetClicky_jsuid 30 dina Alat Web Statistik Statistiky digunakake kanggo nglumpukake situs web statistik panggunaan anonim. Informasi sing diklumpukake kalebu protokol Internet (IP), jinis browser, panyedhiya layanan Internet (ISP), perangko tanggal / wektu, ngrujuk / entri / halaman / kanggo nganalisa tren, ngatur situs, lan gerakan pangguna ing sekitar situs kasebut. Informasi liyane bisa ditemokake ing kaca Clicky syarat privasi .
Youtube 2 taun sawise konfigurasi Iki ngidini kita nampilake video YouTube. Mode iki bisa nyetel cookie ing komputer yen sampeyan ngeklik pamuter video YouTube, nanging YouTube ora bakal nyimpen informasi cookie sing bisa dingerteni saka tampilan video sing dipasang kanthi nggunakake mode privasi sing ditingkatake. Kanggo informasi luwih lengkap, riko kaca informasi babagan YouTube
Acumbamail 2 taun sawise konfigurasi Iki minangka generator langganan informasi liyane
PayPalTSe9a623
Apache
PYPF
1 wulan Cookies teknis Nguatake keamanan akses menyang platform pambayaran PayPal. Dheweke bisa nyambung karo paypalobjects.com.

Cara ngatur lan mateni cookie iki

Yen sampeyan ora pengin situs web nempelake cookie ing komputer, sampeyan bisa adaptasi setelan browser supaya sampeyan wis dikandhani sadurunge ana cookie sing diundhuh. Kanthi cara sing padha, sampeyan bisa ngatur konfigurasi supaya browser nolak kabeh cookie, utawa mung cookie pihak katelu. Sampeyan uga bisa mbusak cookie sing wis ana ing komputer. Elinga, sampeyan kudu ngganti konfigurasi saben browser lan peralatan sing digunakake kanthi kapisah.

info (ing)pandherekipun.sampeyan kasedhiya kanggo pangguna sing pengin nyegah instalasi cookie sing kasebut, link sing diwenehake kanggo tujuan iki dening browser sing nggunakake luwih nyebar:

Google Chrome

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Apple Safari

Kebijakan Cookies pungkasan dianyari ing 18/04/2016