Kondisi kontrak umum

Sadurunge menehi kontrak karo layanan apa wae sing sampeyan gunakake ing situs web iki, sampeyan kudu maca syarat lan syarat sing ditrapake kanggo penyediaan layanan sing ditawakake para pengikut. Online, khusus kanggo kegiyatan utama produk utawa deskripsi layanan : Adol produk kanthi format digital lan layanan pemasaran online.

Pangguna mung bisa ngakses lan nyewa layanan followers.online kasebut sawise maca lan nrima syarat kontrak kasebut.

Kanthi nampa katemtuan kasebut, pangguna kudu tundhuk marang katemtuan kasebut, sing, bebarengan karo kabijakan privasi, ngatur hubungan bisnis kita.

Yen sampeyan ora setuju karo istilah apa wae, sampeyan ora bakal bisa nyewa layanan sing ditawakake.

followers.online duwe hak ngowahi utawa ngganti kahanan kasebut sawayah-wayah. Yen modifikasi kasebut ana owah-owahan gedhe ing istilah kasebut, followers.online bakal ngabari sampeyan kanthi ngirim woro-woro ing situs web iki.

Layanan sing ditawakake mung kasedhiya kanggo wong sing sah lan wong sing umuré 18 taun.

Istilah kasebut wis dianyari pungkasan ing tanggal 14/04/2016

ID penjual

Sesuai karo pranata UU 34/2002 babagan Layanan Masyarakat Informasi lan Perdagangan Elektronik (LSSICE), informasi ing ngisor iki ditawakake:

• Jeneng perusahaan yaiku: Online SL
• Identifikasi ing AGPD: "Pangguna lan pelanggan web" "Pelanggan lan pemasok".
• Kegiatan sosial yaiku: layanan pemasaran online.

Layanan sing ditawakake ing situs web iki

followers.online nggawe layanan ing ngisor iki miturut syarat kontrak tartamtu:

Komunikasi umum
• Desain strategi komunikasi online / offline.
• Nerbitake siaran pers lan pengiriman nasional utawa kiriman.
• Nulis konten perusahaan.
• Hubungan karo media lan agensi.

Imagen
• Fotografi digital kanggo pers, web lan acara.
• Dasar retouching ing JPG lan pangembangan RAW.
• Latihan dhasar babagan fotografi digital.

SEO
• Konsultasi SEO kanggo web, blog lan e-Dagang.
• SEO dhasar kanggo konten web.
• Analisis lan nggawe profil link (kaca off SEO).
• Instalasi, konfigurasi lan optimisasi WordPress utawa Joomla.

Desain
• Tata konten: koran, majalah, katalog, buku, brosur, pdf lan ebook,
• Desain dhasar poster, kertu, flayer, spanduk lan CTA kanggo web.

Pemasaran Konten lan Pemasaran Inbound
• Perencanaan strategi lan rencana sosial.
• Nulis konten kanggo blog, situs web utawa mikrosit.
• Manajemen profil lan konten sosial (Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube, Tuenti, Google+)
• Kampanye SEM (AdWords, Ads Facebook, Twitter Ads)

Radio
• Warta lan wicara pariwara.
• Kontrol teknis tabel analog.

Minangka kahanan kanggo kontrak layanan sing ditawakake, sampeyan kudu ndhaptar ing formulir followers.online sing cocog lan menehi informasi registrasi. Informasi gratis sing diwenehake kudu akurat, lengkap lan dianyari. Gagal nglakoni kasebut minangka pelanggaran syarat, sing nyebabake nyuda kontrak karo followers.online.

Solusi pihak katelu

Sawetara layanan bisa uga kalebu solusi pihak katelu. followers.online bisa menehi link menyang situs web pihak katelu minangka mitra sing kagandhèng karo followers.online kanggo nyedhiyakake sawetara layanan.

Sampeyan uga setuju manawa Layanan bisa kalebu solusi keamanan sing mbatesi panggunaan lan sampeyan kudu nggunakake layanan kasebut miturut aturan panggunaan sing ditetepake dening followers.online lan Mitra Keamanan lan panggunaan liyane bisa uga dadi pelanggaran hak cipta.

Dilarang kanggo ngowahi, nyingkir, insinyur mbalikke, dekompilasi, mbatalake utawa ngowahi kanthi nggunakake teknologi keamanan sing diwenehake dening followers.online kanthi alesan apa wae.

Pelanggaran keamanan sistem utawa jaringan bisa nyebabake tanggung jawab sipil utawa pidana.

Prices lan cara pembayaran

Sampeyan setuju mbayar layanan sing dikontrak karo followers.online ing bentuk pembayaran sing ditampa dening followers.online lan kanggo jumlah pelengkap (kalebu pajak lan biaya pembayaran pungkasan, yen cocog)

Pembayaran mesthi 100% luwih awal lan layanan bakal diwenehake nalika konfirmasi pambayaran kasebut.

Rega sing ditrapake kanggo saben produk lan / utawa layanan yaiku sing dituduhake ing situs web ing tanggal pesenan, kalebu, yen cocog, kabeh VAT (Nilai Ditambah Pajak) kanggo transaksi ing wilayah Spanyol.

Sistem Nilai pajak tambah umum saka Uni Eropa

Sesuai karo ketentuan UU 37/1992, tanggal 28 Desember, sing ngatur ujar pajak lan Petunjuk Eropa 2008/8 / EC, operasi bisa dikecualekake utawa ora kena gumantung karo negara sing dituku wong sing tuku lan kahanan sing padha tumindak (wirausaha / profesional utawa individu). Akibate, ing sawetara kasus, rega akhir saka pamrentahan bisa diowahi karo apa sing dinyatakake ing situs web.

Rega saka layanan utawa infoproduktor sing didol dening followers.online kalebu PPN Spanyol. Nanging, rega akhir pesenan bisa beda-beda gumantung saka tingkat VAT sing ditrapake ing urutan kasebut. Kanggo pesenan sing ditetepake kanggo negara liya ing Uni Eropa, VAT Spanyol bakal ditarik lan tarif pajak VAT sing cocog karo negara sing dituju bakal ditrapake. Rega pungkasan bakal ditampilake sajrone konfirmasi pesenan lan bakal nggambarake tingkat VAT sing cocog karo negara tujuan produk.

Rega saka Layanan bisa diganti kapan wae kanthi budi bicara tunggal lan eksklusif saka followers.online. Layanan ora menehi pangayoman rega utawa mbalekno manawa suda rega utawa tawaran promosi.

followers.online nampa cara pembayaran iki:
• Transfer
• PayPal

Modhaptar dhukungan lan panggunaan sing cukup

Layanan kudu dijaluk liwat saluran sing cocog sing bakal ditampa lan nanggapi kanthi wektu sing cukup.

Saluran kasebut minangka wujud pamilike sing ana ing saben layanan sing ditawakake.

Saben panyuwunan tundhuk evaluasi lan disetujoni dening followers.online.

followers.online bisa menehi solusi alternatif kanggo klien kalebu ngubungake jaringan mitra followers.online.

Klausa nggunakake akal sing cukup

Tembung "tanpa wates" tundhuk klausa panggunaan sing adil. Definisi panggunaan adil ditemtokake dening pandherek. Online, miturut sawijine kebijaksanaan eksklusif. Pelanggan sing ngetutake.online nganggep nyalah gunakake layanan bakal dikontak dening pengikut.online.

followers.online duwe hak kanggo nundha layanan kasebut yen kita nganggep manawa ngluwihi klausa panggunaan sing cukup.

Penyisihan tanggung jawab

followers.online ora bakal njamin manawa kasedhiyan obyek layanan saka kontrak iki terus lan ora diganggu, uga kerugian data sing di-host ing servere, gangguan kegiatan komersial utawa karusakan sing asale saka operasi layanan kasebut. utawa pangarepan sing digawe kanggo Klien, minangka asil:

1. Panyebab ngluwihi kontrol pandherekipun. Online lan fortuitous lan / utawa sabab utama.
2. Kerusakan sing disebabake panggunaan sing ora bener dening Klien, utamane sing asale saka kontrak layanan sing ora cocog kanggo jinis kegiatan lan panggunaan sing ditindakake dening Klien lan / utawa dening pihak katelu liwat situs web.
3. Stop mandheg lan / utawa pangowahan konten sing digawe dening persetujuan bebarengan antarane pihak kanggo pangopènan utawa kinerja tumindak sing luar biasa sadurunge disepakati.
4. Virus, serangan komputer lan / utawa tumindak pihak katelu sing nyebabake imposibilitas total utawa sebagean kanggo nyedhiyakake layanan kasebut.
5. Salah utawa fungsi Internet sing ora bener.
6. Kahanan sing ora dingerteni liyane.

Kanthi cara iki, Klien setuju kanggo ndhukung kahanan kasebut ing wates sing cukup, sing kanthi tegas ora gelem nuntut tanggung jawab kontrak utawa ekstra kontrak saka Online SL kanggo kemungkinan kegagalan, kesalahan lan panggunaan layanan sing dikontrak.

SL online ora bakal tanggung jawab ing kesalahan utawa kerusakan apa wae sing diasilake amarga panggunaan layanan sing ora efisien lan iman sing ala karo Klien. Online SL uga ora bakal tanggung jawab amarga konsekuensi utama utawa suntingan amarga ora ana komunikasi antarane Online SL lan Klien nalika diasilake amarga ora ana fungsi email sing diwenehake utawa pemalsuan data sing diwenehake dening Klien ing registri pangguna. .

Nimbulaké pambubaran kontrak

Pembubaran kontrak layanan bisa kedadeyan kanthi salah siji partai.

Sampeyan ora wajib tetep karo followers.online yen sampeyan ora puas karo layanan kita.

followers.online bisa mungkasi utawa nundha samubarang lan kabeh Layanan sing dikontrak karo followers.online langsung, tanpa ana kabar utawa tanggung jawab sadurunge, yen sampeyan ora tundhuk karo syarat sing wis kasebut ing kene.

Sawise ngilangi kontrak kasebut, hak sampeyan nggunakake Layanan bakal mandheg.

Ing ngisor iki bakal nyebabake penyebaran kontrak:

• Kesalahan, kanthi wutuh utawa sebagian, data sing diwenehake sajrone proses kontrak layanan.
• Insinyur, ora sopan, mbalikke, mbubarake, mbatalake utawa nggunakake teknologi keamanan sing diwenehake dening followers.online.
• Uga kasus penyalahgunaan layanan dhukungan amarga mbutuhake luwih akeh jam luwih saka sing ditetepake ing kontrak kasebut.

Pembubaran kasebut nyebabake ilang hak sampeyan ing layanan sing dikontrak.

Kesahihan rega lan tawaran

Layanan sing ditawakake ing web, lan rega kasebut, kasedhiya kanggo tuku nalika lagi ana ing katalog layanan sing ditampilake liwat situs web. Pangguna dijaluk ngakses versi situs web sing dianyari supaya ora kesalahan kasalahan. Ing kasus apa wae, pesenan ing proses bakal njaga kahanan suwene 7 dina wiwit pas resmi.

Pengeluaran komersial

Penarik yaiku kekuwatan konsumen sing apik kanggo ngasilake maneh ing perdagangan ing wektu sah 14 dina, tanpa kudu menehi panjelasan utawa menehi panjelasan utawa nandhang paukuman.

Hak mundur bisa uga ora ditindakake (kajaba ana kesalahan utawa kekurangan ing produk utawa layanan sing dikontrak), ing kasus ing ngisor iki sing diwenehake dening artikel 45 UU Komersial:

• Kontrak kanggo nyedhiyakake barang sing digawe miturut spesifikasi saka konsumen utawa kanthi pribadi, utawa kanthi alam kasebut, ora bisa bali utawa bisa ngrusak utawa kadaluwarsa kanthi cepet.
• Kontrak kanggo nyedhiyakake rekaman swara utawa video, cakram, lan program komputer sing durung dienggo dening konsumen, uga file komputer, diwenehake sacara elektronik, sing bisa diundhuh utawa diproduksi langsung kanggo dienggo permanen.
• Lan umume kabeh produk sing diwenehake kanthi jarak sing bisa ditindakake: sandhangan, pangembangan fotografi, lan sapiturute, utawa sing gampang disalin (buku, musik, game video, lan sapiturute).

Wektu mundur ing produk konten digital (kayata buku digital), bakal digantung nalika tombol kanggo ngakses konten digital digunakake.

Hak mundur, sesuai karo artikel 103.a undang-undang 1/2007, ora bakal ditrapake kanggo nyedhiyakake layanan, sawise layanan kasebut wis rampung, nalika eksekusi wis diwiwiti, kanthi idin sadurunge sadurunge. konsumen lan pangguna lan kanthi pangenalan manawa dheweke ngerti manawa, sawise kontrak kasebut wis rampung ditindakake dening followers.online, bakal ilang hak mundur.

Sawise nampa kinerja karya sing dikontrak, followers.online, bakal ngabari babagan tanggal wiwitan mau.

Yen hak résolusi wis dileksanakake 10 dina Sadurunge miwiti layanan kasebut, followers.online bakal mbayar maneh jumlah sing ditampa tanpa ditahan lan ora bakal sawise 14 dina. Yen sing wis kasebut ing ndhuwur wis digunakake ing a istilah kurang saka 10 dina, 50% saka jumlah kasebut bakal dibalekake, lan yen dileksanakake mengko, ora bakal dibayar.

Kajaba iku, followers.online bisa nerusake kontrak kasebut yen pambayaran sing cocog ora digawe pangguna utawa sawetara tumindak sing ditata ing bagean kasebut amarga penyebaran kontrak ditindakake.

Cara mbatalake kontrak layanan

Yen sampeyan pengin mbatalake kontrak karo followers.online, sampeyan kudu ngubungi panyuwunan kontrak sadurunge layanan sing dikontrak wis diwiwiti (deleng proses lan mbatalake formulir ing ngisor iki)
followers.online njamin pelanggan mbayar ulang saka jumlah sing dibayar sajrone patbelas (14) dina tanggalan sing diitung wiwit tanggal komunikasi sing dipercaya saka hak hak mundur kanthi syarat yen iki wis nuntut syarat kasebut lan wis ditampa dening pandherek.online.

Asil saka mundur

Yen sampeyan wis mundur, sampeyan bakal mbalekno kabeh pembayaran sing wis digawe kanggo sampeyan tanpa tundha lan, ing kasus apa wae, ora luwih saka 14 dina tanggalan wiwit tanggal sampeyan wis menehi kabar babagan keputusan sampeyan mundur saka kontrak iki lan diwenehake wis dilaporake 10 dina sadurunge tanggal wiwitan karya sing dikontrak.

Kita bakal nerusake pembayaran maneh kanthi nggunakake cara sing padha karo sampeyan kanggo transaksi dhisikan, kajaba sampeyan wis menehi kanthi nyata; Ing kasus apa wae, sampeyan ora bakal nanggung biaya amarga ngasilake ulang kasebut.

Yen layanan sing dadi target kontrak iki diwiwiti sajrone periode penarikan (14 dina), sesuai karo pasal 108.3 UU 1/2007, Online SL bisa njaga bagean proporsional sing cocog karo layanan sing diwenehake, kalebu layanan dhukungan lan, yen layanan kasebut wis disedhiyakake kanthi lengkap, sesuai karo artikel 103.a angger-angger kasebut, hak penarikan ora bakal ditrapake.

Wangsul sing cocog karo pembayaran sing digawe liwat PayPal utawa Stripe bakal ditindakake liwat saluran sing padha, nalika jinis pembayaran maneh bakal ditindakake kanthi transfer bank menyang akun sing diwenehake dening pelanggan. Pembayaran maneh jumlah kasebut bakal digawe ing ngisor iki 14 dina tanggalan wiwit tanggal nalika dilaporake babagan keputusan mundur.

Kabeh layanan sing wis diwenehake marang sampeyan, kanthi alami, bakal slamet yen dibayar kanthi lengkap, kalebu, tanpa watesan, panentu properti, penafian, ganti rugi lan watesan tanggung jawab.

Formulir tuntutan utawa mundur model

Pangguna / panuku bisa menehi kabar babagan klaim utawa penarikan, kanthi ngirim email menyang: info (at) followers.online utawa liwat surat pos ing alamat sing dituduhake ing wangun mundur total.

Salin lan tempel formulir iki ing Word, ngrampungake lan kirim nganggo email utawa kirim.

Kanggo perhatian Online SL
info (ing) followers.online

Aku ngandhani yen aku ngaku / mundur saka kontrak adol barang / layanan ing ngisor iki:
……………………………………………………….
Dienggo dina: ………….
Ing kasus keluhan, tandhani alesan:
……………………………………………………….

Yen Sampeyan Konverter KREDIT KONSUMER kanggo mbiayai tuku sing digawe kanthi jarak, kalebu teks ing ngisor iki ing kabar mundur sampeyan:

Sampeyan uga dilaporake yen miturut artikel 29 UU 16/2011, tanggal 24 Juni, perjanjian kredit, yaiku, amarga aku mundur saka kontrak barang / layanan lan dibiayai kanthi total / sebagian kanthi kredit sing disambung, Aku ora bakal maneh kaiket dening persetujuan kredit tanpa paukuman.

Sabanjure, tandhani jeneng minangka konsumen lan pangguna utawa pangguna lan pangguna:

Saiki nunjukake alamat sampeyan minangka pangguna lan pangguna utawa pangguna lan pangguna:

Nunjukake tanggal sing sampeyan pratelan / mbatalake kontrak:

Mlebu panjaluk klaim / mundur total sampeyan yen dikabari Online SL kanthi format kertas
(papan), kanggo …………………………………………………………………. saka 20…

Pembayaran maneh jumlah kasebut bakal digawe ing sabanjure 14 dina tanggalan wiwit tanggal sampeyan wis disetujoni.

Peraturan Konsumen Eropa

Komisi Eropa wis nggawe platform Eropa pisanan kanggo mutusake konflik konflik ing commerce online sing ditanggung dening hukum konsumen paling anyar. Ing pangertèn iki, minangka tanggung jawab kanggo platform sales online, kita duwe kewajiban kanggo menehi informasi marang pangguna pangguna babagan platform online kanggo resolusi regejegan alternatif.

Kanggo nggunakake platform resolusi konflik, pangguna kudu nggunakake link ing ngisor iki: http://ec.europa.eu/odr

Perlindhungan data pribadi

Sesuai karo UU Organik 15/1999, tanggal 13 Desember, babagan Perlindhungan Data Pribadi, Online SL menehi informasi marang pangguna manawa ana file data pribadi sing diidentifikasi minangka "Klien / Pemasok" sing digawe lan tanggung jawab SL online kanthi tujuan sing cocog kanggo perawatan ing antawisipun yaiku:

1. a) Manajemen hubungan hukum-ekonomi antarane sing duwe lan para klien.
2. b) Manajemen kontrak layanan karo klien.

Nganti wates sing diwenehake dening pihak sing kasengsem; dadi tanggung jawab pangguna pangguna akurasi sing padha.

Yen sabalikna ora nyatakake, pamilik data kasebut kanthi nyata setuju karo pangolahan data total utawa sebagean sah data kanggo wektu sing dibutuhake kanggo ngrampungake tujuan sing dituduhake ing ndhuwur.
SL Online duwe komitmen kanggo netepake kewajiban kerahasiaan data pribadi lan kewajiban supaya dijaga, lan nggunakake langkah-langkah keamanan sing dibutuhake dening undang-undang sing ditrapake kanggo nyegah pangowahan, kerugian, perawatan utawa akses sing ora sah, mesthi miturut kahanan teknologi sing ana.

Pangguna bisa ngarahake komunikasi lan ngetrapake hak akses, koreksi, pembatalan lan oposisi liwat email: info (at) followers.online bebarengan karo bukti hukum sing sah, kayata salinan DNI utawa sing padha, sing nuduhake ing subyek " Proteksi DATA ".

Istilah kasebut tundhuk ing kabijakan privasi saka Online SL.

Konfigurasi

Kabeh informasi lan dokumentasi sing digunakake sajrone kontrak, pangembangan lan eksekusi kahanan kontrak sing ngatur hubungan antarane Online SL lan Klien dadi rahasia. Informasi rahasia ora bakal dingerteni kaya sing diumumake kanthi persetujuan antarane Para Pihak, sing dadi publik amarga alesan sing padha utawa sing kudu dibabarake miturut hukum utawa kanthi resolusi yudisial saka otoritas sing kompeten, lan sing dipikolehi pihak katelu sing ora duwe kewajiban rahasia. Loro-lorone pihak kudu netepi kewajiban kerahasiaan lan njaga wektu minimal rong (2) taun sawise pungkasan kondhisi kontrak kasebut sing ngatur hubungan Online SL lan Klien.

Kabeh informasi sing ditampa dening klien, manawa gambar, teks, data akses kayata pangguna lan sandhi WordPress, hosting utawa liyane, bakal dianggep kanthi yakin, transfer menyang pihak katelu dilarang kanthi ketat kajaba kita duwe idin lan mesthi tujuan sing padha ing data wis dipikolehi.

Batesan Tanggung jawab

followers.online duwe hak kanggo nggawe, sawayah-wayah lan tanpa kabar sadurunge, modifikasi lan nganyari informasi sing ana ing Website, konfigurasi lan presentasi, kahanan akses, kahanan kontrak, lsp. . Dadi USER kudu ngakses versi kaca sing dianyari.

Ora ana sing dadi pengikut. ora kaduga, punitive utawa akibat saka macem-macem jinis sing disalahake saka alat sing diwenehake.

Tanggungjawab siji saka followers.online, yaiku menehi layanan kontrak pariwara miturut syarat lan kahanan sing ditulis ing kebijakan kontrakasi iki.

followers.online ora bakal tanggung jawab karo jalaran, kerusakan utawa kerugian sing ana akibat saka panggunaan produk utawa layanan sing ora bener sing diwenehake.

Properti intelektual lan industri

Online SL minangka pamilik kabeh hak industri lan intelektual para pengikut. Kaca online, lan unsur sing ana ing kana, kalebu majalah sing bisa didownload ing web.

Dilarang banget kanggo ngowahi, ngirim, nyebar, nggunakake maneh, nerusake utawa nggunakake kabeh utawa bagean saka konten kaca kanggo tujuan umum utawa komersial tanpa ijin Online SL.

Pelanggaran hak-hak sing kasebut kasebut bisa uga nglanggar syarat-syarat kasebut, uga tumindak kejahatan sing bisa kaukum miturut seni. 270 et seq. saka Code Criminal saiki.

Yen pangguna pengin nglaporake kedadeyan, menehi komentar utawa nggawe pratelan, dheweke bisa ngirim email menyang info (ing) followers.online nuduhake jeneng lan jenenge, layanan kasebut njupuk lan nyatakake alasan tuntutane.

Kanggo hubungi Online SL utawa nuwuhake keraguan, pitakon utawa klaim, sampeyan bisa nggunakake cara ing ngisor iki:

E-mail: info (at) followers.online

Basa

Basa sing kontrak bakal rampung ing antarane followers.online lan Klien yaiku Spanyol.

Bidang hukum lan ukum sing ditrapake

followers.online lan USER, bakal dipimpin kanggo ngrampungake kontroversi sing bisa muncul saka akses, utawa panggunaan kaca Web iki, kanthi undang-undang Spanyol, lan ngirim menyang Pengadilan lan Pengadilan ing kutha Granada.