Pangguna Twitter bisa mriksa apa Keamanan duweke Akun wis kompromi, nalika ngerteni kaya ing ngisor iki: Sampeyan ndeleng Tweet spontan sing dikirim dening Akun, sampeyan bakal weruh Pesen Langsung sing ora direncanakake dikirim saka Akun.

Pangguna ngerteni kegiyatan digawe karo Akun: Cara ngetutake, ngilangi, mblokir, lsp; sampeyan nampa kabar saka Twitter sing negesake manawa Keamanan Akun bisa Ditampa, informasi Akun sampeyan wis diganti lan dudu dheweke sing ngowahi.

Pangguna ngerti yen duweke sandhi ora bisa digunakake maneh lan, platform Twitter, njaluk sampeyan pulihake. Ing pangerten iki, Pangguna butuh prosedur Twitter kanggo ngisi Akun lan ngamanake.

Langkah-langkah kanggo Waras Keamanan Akun Twitterku

Langkah-langkah sing kudu ditindakake pangguna Twitter Regain Keamanan saka Akun Twitter sampeyan: Ganti tembung sandhi sampeyan kanthi cepet, njaluk tembung sandhi ing platform Twitter.

Pangguna kudu mesthekake yen duweke alamat email Mesthi wae, sampeyan bisa ngganti saka aplikasi Twitter iOS utawa Android utawa kanthi mlebu menyang twitter.com; nolak sambungan aplikasi pihak katelu sing sampeyan ora ngerti.

Kajaba iku, pangguna kudu nganyari sandhi sampeyan ing aplikasi pihak katelu sing dipercaya; amarga Akun sampeyan diblokir sementara dening platform Twitter minangka asil saka upaya mlebu sing gagal.

LAPORAN Panyalahgunaan TWITTER

Ing jaringan sosial kadang-kadang prilaku sing ana ing sanjabane Aturan lan Kebijakan Twitter, sing dadi ngganggu lan nyebabake obrolan virtual ing antarane Twitter. Sikap kasebut ora mesthi kalebu kasus penyalahgunaan.

Yen Pangguna Twitter nampa Pesen Langsung utawa Komunikasi sing gedhe banget saka Akun sing nyiksa, sampeyan bisa nindakake ing ngisor iki: Aja nganti ngetutake lan mungkasi jinis komunikasi karo Akun sing wis dirujuk; kanthi cara iki, ujare Akun bakal ilang minat yen ora dianggep babar pisan.

Yen polah para Akun Kasar terus, Pangguna disaranake Blokir, saengga nyegah supaya ora ngetutake sampeyan, utawa ndeleng gambar Profil ing kaca Profil utawa ing garis wektu; kanthi cara iki, balesan utawa sebutan sampeyan ora bakal katon ing tab kabar sampeyan.

Aku nampa ancaman ing Twitter

Ing jaringan sosial, Twitter kedadeyan sethithik, amarga padha konvergensi Jumlahe pangguna ing saindenging jagad kanthi tumindak lan tumindak sing beda sing bisa mengaruhi, positif utawa negatif, kerentanan wong sing sakbenere transit liwat Twitter.

Pangguna, yen wis nampa Ancaman apa wae jinis lan sampeyan nganggep integritas fisik sampeyan ana ing bebaya, sampeyan kudu ngubungi Departemen Kepolisian; ing kasus iki: Dokumentasi Pesen Abuse utawa kasar sing wis sampeyan alami sajrone sampeyan tetep ing jaringan Twitter.

Penting, pangguna pasokan kabeh konteks sing ana gandhengane karo kemungkinan tersangka sing uga nuduhake prilaku gedhe banget ing jaringan sosial liyane; uga menehi informasi sing ana gandhengane karo ancaman sadurunge.