Umume wong pengin duwe akun Pinterest pribadi supaya bisa menehi pangerten sing luwih apik kanggo kabeh sing ditindakake sajrone platform kasebut. Yaiku, kanggo njupuk ide dekorasi utawa uga publikake proyek sampeyan kanthi individu minangka metode jaringan.

Nanging, perusahaan gedhe uga duwe kesempatan kanggo gawe kaca dhewe ing Pinterest sing menehi mupangat sing luwih gedhe kanggo ide nyambungake karo pangguna. Kabeh bakal ditinggalake ing tangan wong sing ngatur bagean iklan perusahaan utawa malah wong sing ngatur jaringan kasebut.

Yen perusahaan pengin ngemot umume perusahaan, mula bisa uga ana ide langsung kanggo entuk bathi sing luwih gedhe. Saka kana, dheweke bisa pratinjau apa sing dikarepake lan nelusuri pangguna utawa konsumen lan malah entuk calon pembeli produk utawa layanan.

Langkah-langkah kanggo mbukak akun bisnis ing Pinterest

Kaya kabeh kaca, Pinterest wis nggawe bagean sing khusus kanggo perusahaan sing menehi wilayah kasebut kesempatan kanggo nggawe ide pariwara dhewe ing platform. Tanpa mangu-mangu, ide sing apik banget sing menehi kemampuan wong kanggo produk nyata kanthi klik tombol.

Pinterest wis nambah kemampuan kanggo nyambungake wong tanpa nindakake pirang-pirang langkah ing kaca kasebut. Nanging nyatane, kabeh bakal gumantung kepiye saben perusahaan njupuk kursus komunikatif

Kepiye cara mbukak akun bisnis ing Pinterest?

  • Tutup mlebu akun pribadi
  • Telusuri: "Sesi akun bisnis ing Pinterest"
  • Selehake data sing dijaluk ing platform
  • Aja lali nambah: situs web sampeyan kanggo nggawe link, negara sing dununge perusahaan, basa kanggo komunikasi ing platform.
  • Banjur sampeyan kudu nampa kahanan kasebut lan klik kaca sabanjure ing kaca kasebut
  • Fokus bisnis sampeyan ing sawijining wilayah lan sampeyan kudu trima
  • Sampeyan bisa nyelehake yen pengin promosi produk utawa layanan
  • Pungkasane, sampeyan bisa nggawe pin utawa mung pangalihan menyang akun bisnis

Salah sawijining perkara sing bakal mbantu sampeyan nggabungake kaca kasebut yaiku kemampuan kanggo nyambung karo publik kanthi nggawe pin. Mesthi wae iki dadi salah sawijining perkara sing nyuda jarak apa sing dikarepake masarakat.

Napa akun bisnis ing Pinterest penting?

Kanggo nggawe kaca Pinterest luwih apik, perlu ana verifikasi perusahaan. Iki kanthi temenan nyuda kemungkinan apus ing web banjur nampilake informasi tartamtu.

Saiki, kaca bisa nggawe publikasi nggabungake promosi kanggo nggayuh strata liyane. Nanging, kabeh langkah kasebut kudu rampung kanthi bener lan mesthi nganggo judhul sing ditemtokake.

Menawi mekaten, nggawe akun Pinterest bisa ngasilake sing paling apik ing kabeh aspek komunikasi supaya entuk luwih akeh ing pasar, apa wae sing dadi pamirsa.