Kode verifikasi bisa dadi nyeri sirah. Mula, rumangsa wis dadi masalah nyebar ing macem-macem aplikasi. Lan yaiku jaringan sosial sing misuwur Instagram, nduwe masalah jinis iki sing wis kena pengaruh akeh pangguna, sing ndeleng carane akun dheweke dikunci tanpa bisa nindakake apa-apa. Nanging uga ana rong cara sing gampang banget Kanggo ngatasi kahanan sampeyan. Sing pertama yaiku ngetik Instagram tanpa kode verifikasi lan nomer loro yaiku meksa tekane kode kasebut. Ing loro kasus asil kasebut padha. Nanging uga penting yen sampeyan ngerti Kode verifikasi ora kabeh ala.

Apa kode verifikasi?

Kode verifikasi yaiku strategi keamanan sing nggunakake platform email lan media sosial, liwat SMS kanggo sambungake akun menyang nomer telpon. Kanthi cara iki, yen ana wong sing pengin ngakses akun, saliyane duwe tembung sandhi (yen sampeyan wis entuk), sampeyan kudu duwe telpon, yen ora, sampeyan ora bakal bisa ngakses. Nanging kadang iki kode verifikasi, dheweke dadi gangguan kanggo Instagram sampeyan utawa jaringan sosial liyane.

Napa ana masalah karo kode verifikasi ing Insagram?

Alasan kanggo kedadeyan iki bisa uga amarga ana sing duwe mekanisme keamanan saka platform saka Instagram. Kadhangkala sing digandhengake karo email sampeyan ing akun sing ana utawa pangalihan informasi sing ditambahake. Uga, masalah kasebut bisa ngasilake dhewe, ngenalake salah cara nomer telpon sampeyan. Banjur, sampeyan bakal nggoleki cara ngetik Instagram tanpa kode verifikasi. Kanggo loro kasus, solusi padha.

Mlebet ing Instagram tanpa kode verifikasi

Sampeyan kudu dingerteni, manawa Instagram hak istimewa verifikasi liwat email nalika kegiatan kasebut curiga lan liyane ngirim kode verifikasi Mbok menawa dheweke ora teka. Kanggo ngatasi masalah iki, tututi tips iki.

  1. Priksa manawa nomer sing sampeyan lebokake bener, yen ngono, priksa manawa sampeyan wis aktif supaya sampeyan bisa nampa kode verifikasi. Yen ora bisa, coba nomer liyane sing wis kasedhiya Kanggo iki, sampeyan kudu ngganti nomer sing sampeyan duwe Akun Instagram. Apike kanggo mbukak akun telpon lan PC kanggo proses iki.
  2. Priksa folder spam SMS, bisa uga yen kode kasebut ana. Yen ora, coba nggunakake kode serep sing ditampa nalika Aku nggawe akun Instagram, sing bakal ditemokake konfigurasi sampeyan. Yen iki bisa digunakake, sampeyan bisa ketik Instagram Ora kode verifikasi.
  3. Pateni piranti banjur ganti lokasi sampeyan. Masalah bisa uga kaya iki pangalihan sinyal kasebut.
  4. Yen ora ana sing kasebut ing ndhuwur, coba ngandhani Instagram saka pusat pitulung, supaya bisa menehi solusi.
  5. Nanging yen sampeyan pengin ndandani kanthi cara sampeyan dhewe Banjur coba pilihan ing ngisor iki.

Langkah kanggo nampa kode verifikasi

Ing kasus iki, sampeyan kudu nggunakake kaca web kanggo nampa pesen kasebut SMS, nelpon Nampa SMS Online. Kang, sakabehe gratis lan ora mbutuhake registrasi. Yen ngetik Instagram tanpa kode verifikasi ora solusi. Proses iki bakal mbantu sampeyan, tindakake langkah-langkah iki.

Ketik

Sepisanan yaiku ngetik ing web Nampa SMS Online. Sawise mlebu, sampeyan bakal bisa ndeleng dhaptar nomer saka macem-macem negara lan sabanjure, pesen sing ditampa ing jam 24 pungkasan. Saiki, pencet ponsel kanthi pesen liyane. Jaringan bakal menehi saran supaya sampeyan milih nomer sing kurang pesen, nanging wis makarya karo sing duwe luwih akeh. Yen ora bisa digunakake, coba nomer telpon liyane, amarga bisa diombe nganti kaca ora dianyari.

Kirim

Sawise sampeyan wis milih, pindhah menyang kaca resepsi pesen, ing sisih ndhuwur, sampeyan bakal bisa ndeleng nomer telpon. Salin iki kalebu tandha "+"Yen wis rampung, tempel ing jendela sing nuduhake sampeyan Instagram banjur pencet "Kirimi".

Nganyari

Nalika nomer telpon wis dikirim, Intagram bakal terus ngirim kode verifikasi. Sampeyan banjur kudu bali menyang kaca resepsi pesen lan nganyari.

Salin kode kasebut

Kanthi kaca sing dianyari sampeyan bisa ndeleng ing tabel ing sisih ngisor, pesen pungkasan sing ditampa. Bab sing sabanjure sampeyan bakal nyalin yaiku nyalin kode verifikasi sing bakal dikirimake Instagram, sing bakal sampeyan nemokake ing kolom saka Pesen. Pesan kasebut kudu dadi sing pertama. Kajaba iku, verifikasi manawa kolom nomer Saka nomer dadi 69988.

Tempel kode kasebut

Kanggo ngrampungake proses kasebut, tempel kode sing disalin ing langkah sadurunge, ing kaca sing dijaluk Instagram. Sawise rampung, sampeyan bakal duwe akun Instagram sing Diverifikasi lan sampeyan bakal bisa ngakses tanpa masalah.

Sampeyan uga bisa uga kasengsem ing Lirik paling apik kanggo Instagram.