Nalika Instagram mblokir sampeyan

Mesthi wae sampeyan kedadeyan sawise suwe sampeyan nyoba golek wong ing Instagram Nanging ora katon sampeyan. Iki normal, lan sampeyan bisa uga mikir kenapa kelakon. Iku prasaja nalika Instagram mblokir sampeyan Watesan sampeyan saka fungsi tartamtu sing bisa ditindakake kanggo ngubungake profil jaringan sosial. Nanging, ora kedadeyan mung amarga platform mutusake, nalika Instagram mblokir sampeyan Menika kanthi panjaluk akun pangguna.

Saiki, nalika Instagram mblokir sampeyan Uga ditindakake kanthi alesan liya sing ora ana hubungane karo panjaluk wong. Ana sawetara pelanggaran sing bisa ditindakake nyebabake Instagram kudu nglarang sampeyan, kanthi sementara utawa permanen. Mangkene disaranake supaya maca kanthi tliti lan syarat-syarat sing dibutuhake ing platform nalika ndhaptar.

Apa tetep?

Gumantung saka keruwetan perkara kasebut. Nalika Instagram mblokir sampeyan Kanthi panjaluk saka wong, ukurane biasane diowahi, kepiye? Inggih, wong kasebut bisa mutusake manawa sampeyan mblokir sampeyan sajrone wektu, utawa, mesthi. Warta sing apik yaiku Instagram ngidini para pangguna supaya bisa ngukur blok sing wis ditrapake ing wong liya.

Saiki, nalika Instagram mblokir sampeyan Amarga sampeyan wis nglanggar syarat-syarat lan kahanan ing platform, owah-owahan kahanan kasebut. Ing kasus iki, Instagram bakal mutusake tingkat larangan sing bakal sampeyan entuk; Ing sawetara kasus, sithik mblokir, nanging sing paling serius sampeyan bisa ngadhepi nganti nutup akun pungkasan ing jaringan sosial.

Nalika Instagram mblokir sampeyan?: Temokake alasan sing paling umum!

Penting, kanggo nyathet, langkah iki ora mung ditrapake kanggo akun standar, nanging nalika Instagram mblokir sampeyan Sampeyan uga bisa nindakake ing akun bisnis. Salah sawijining alesan sing paling umum yaiku yen sampeyan wis nglanggar sawetara kabijakan privasi utawa kabijakan sing durung dingerteni.

Saiki mung cara kanggo ngerti nalika Instagram mblokir sampeyan Sawise sampeyan ngetrapake langkah kasebut; Instagram ora ngelingake kapan bakal mblokir pangguna. Mangkono, liwat artikel iki kita bakal mulang sampeyan babagan sebab-sebab sing paling sering ngapa Instagram mblokir akun. Pay manungsa waé lan ngalangi!

Mungkin sampeyan kasengsem: Kepiye ngerti yen sampeyan diblokir ing Instagram?

  • Nyiksa ing ngisor iki lan seneng bareng

Alasan paling umum nalika Instagram mblokir sampeyan Ing kasus kasebut sampeyan pengin entuk pandherek lan seneng bareng. Sanajan iki ora kabeh ala, penyalahgunaan strategi iki bisa nyebabake sampeyan diblokir ing Instagram. Iki uga bisa disebabake nggunakake alat eksternal kanggo nggarisake alternatif iki.

Yen sampeyan pengin nyegah Instagram kanggo ngalangi sampeyan amarga iki, sampeyan mung kudu mriksa akun lan ndeleng kabeh spammer sing ngetutake sampeyan bubar. Sawise sawetara wektu, umume manawa kabeh akun kasebut diblokir amarga ngluwihi watesan pandherek lan interaksi. Minangka cathetan penting, kita bakal nyedhiyani watesan sing nyetel Instagram babagan jumlah pandherek lan "seneng" saben jam.

Watesan lan watesan

Amarga nggunakake program eksternal kanggo entuk pandherekane, Instagram nglampahi sawetara watesan babagan jumlah seneng, komentar, pandherek lan aku seneng manawa wong bisa ngatasi saben jam. Mangkene sampeyan kudu ngerti yen pangguna standar mung bisa nampa saben jam ngubengi interaksi 60.

Saiki, yen akun sampeyan ora standar nanging sampeyan wis nggawe pangguna anyar, watesan bakal beda. Yen sampeyan duwe akun anyar, jumlah maksimum sing bisa dikendhaleni ing komentar, seneng, seneng lan pandherek dadi sekitar interaksi 30 saben jam.

Kanthi cara sing padha, sampeyan kudu nggatekake manawa Instagram mung ngidini jumlah saham 1440 saben dina. Ngira kabeh interaksi, saka nderek lan mbukak minangka blockage lan interaksi ing umum. Dadi, yen sampeyan pengin nyegah Instagram kanggo ngalangi sampeyan, priksa manawa sampeyan ora ngluwihi watesan kasebut.

  • Video sing nglanggar peraturan Instagram

Muga-muga Instagram bisa ngalangi pangguna kanthi nglanggar kabijakan lan kabijakan privasi pangguna. Mangkene, pangguna sing nerbitake konten sing ana hubungane karo awak telanjang, tema seksual utawa ing kasus kekerasan dianggep ora cocog lan duwe risiko bisa diblokir.

  • Gunakake macem-macem piranti lan alamat IP

Salah sawijining sebab sing paling umum kenapa Instagram ngalangi sampeyan lan sing meh ora ana pangguna sing curiga amarga panggunaan macem-macem piranti lan alamat IP nalika mlebu ing akun Instagram sampeyan. Saiki, supaya ora kedadeyan, sampeyan kudu konfirmasi liwat pesen teks sing sampeyan lebokake saka piranti liyane; Kanthi cara iki, bakal kurang kemungkinan ngalangi.

Blok Instagram: Duration

Apa sampeyan ngeweruhi manawa Instagram wis ngalangi sampeyan? Salah sawijining cara utama kanggo nyadari iki yaiku platform kasebut mbatesi panggunaan macem-macem fungsi. Uga, sampeyan ora bisa ngetutake wong liya utawa kosok balene. Nanging aja kuwatir, sampeyan ora mung siji sing wis tau. Biasane, pangguna ora ngerteni sebab kenapa jaringan sosial ngalangi; kasus sing paling umum yaiku nglanggar aturan lan kabijakan Instagram.

Ngomong tumindak utawa ngukur ditrapake nalika Instagram mblokir sampeyan Biasane dadi sementara. Ing sawetara kasus, dheweke ngelingake, nanging sing paling ora. Saiki pitakonane, suwene blokage iki? Ing sawetara kasus, durasi kasebut luwih cendhek tinimbang sing sampeyan bayangake. Saenipun, Instagram bakal ngandhani babagan durasi kasebut. Nanging, yen ora, sampeyan kudu ngerti manawa wektu kira-kira yaiku jam 6, nganti dina 7.

Apa blokage bisa luwih saka seminggu?

Yen ngono, Instagram wis ngalangi fungsi tartamtu, kudu diwenehi tandha manawa platform kasebut biasane ora ngluwihi blok luwih saka seminggu. Biasane, ing kahanan kaya ngono, blockage mung sawetara jam utawa ing dina paling 1, gumantung karo pelanggaran sing sampeyan lakoni.

Instagram: Kunci pilihan "tindakake"

Yen sampeyan wis ngerteni manawa Instagram wis ngalangi fungsi iki, paling bisa sampeyan nglanggar aturan kasebut lan ora ngeweruhi. Kaya sing wis dingerteni sadurunge, kahanan kasebut asring umum ing jaringan sosial. Pramila, liwat artikel iki kita bakal nerangake sabab sing paling asring sing Instagram ngalangi pilihan kanggo nderek ing akun sampeyan.

Saiki, dadi Instagram minangka platform paling gedhe lan paling populer saiki; Ora normal kanggo akeh pelanggaran tanpa dingerteni. Nanging, supaya kacilakan sing ngganggu ing akun Instagram, disaranake sampeyan ngindhari kabeh sing bakal dak jelasake ing ngisor iki.

Nimbulaké pamblokiran pilihan tindakake

Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo ngalangi ing Instagram yaiku ngerti aturan lan kabijakan privasi platform kasebut. Nalika iki jelas banget, ora kabeh wong mandheg maca istilah lan syarat sing dibutuhake ing platform nalika ndhaptar. Dadi, iki nyebabake pamblokiran akeh pangguna, sing ora ngerti apa sing salah. Pay manungsa waé kanggo sabab sing paling umum lan lali babagan blockages!

  • Sampeyan njaluk tindakake kanthi akeh pangguna

Yen Instagram mblokir sampeyan bisa terus, mula iki dadi alesan sing paling jelas. Dadi aja kakehan kakehan lan tututi wong ing watesan sing diwenehake platform. Wayahe sampeyan nyoba ngluwihi 100 sakdawane kurang saka jam 24, platform kasebut bakal kanthi otomatis ndeteksi manawa ana salah; Iki ora tumindak umum kanggo pangguna Instagram.

  • Keluhan pangguna

Mengkono nalika sampeyan nduwe tindakake wong, lan dheweke ndeleng barang sing ora disenengi karo profil sampeyan; mulane, pangguna bisa nglaporake akun sampeyan. Nanging, nalika Instagram mblokir sampeyan Kanggo keluhan, kudu ana alesan sing sabener, utawa infeksi sing jelas babagan norma komunitas. Mangkono, liwat proses verifikasi sadurunge njupuk tindakan.

  • Prilaku Robot

Iki ana gandhengane karo tumindak sing curiga ing Instagram. Apa tegese kita iki? Iku gampang banget, yen ing interaksi Instagram sampeyan, sampeyan bakal menehi komentar kanthi cara akeh, menehi seneng kanthi cara gedhe, lan nuduhake kiriman ngluwihi apa sing diidini; Instagram bakal ngubungake sampeyan kanthi otomatis karo piranti lunak robot. Ati-ati karo iki, amarga sampeyan bisa ngadhepi tutup akun tetep lan ora dadi sekatan sementara.

  • Nampa akeh pandherek ing wektu sing cendhak

Pracaya utawa ora, Instagram uga bisa ngalangi pilihan sampeyan, amarga nampa akeh pengikut sing ora masuk akal. Kepiye platform kasebut ndeteksi? Ya, berkat algoritma efisien sing ana ing jaringan sosial. Mula, gampang banget kanggo ngerteni panggunaan program eksternal ing pangguna supaya entuk para pengikut ing wektu sing cendhak.

Sampeyan uga kasedhiya:
Tuku Instagram Pengikut
Lirik Instagram
Rahasia sing paling disimpan dening Influencers ing saindenging jagad.
Hei psst! ... Tuku Pengikut
Tindakake Pengikut
Dadi Influencer
O
Nindakake Online
Tindakake Pengikut

Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie situs web iki dikonfigurasi kanggo "ngidini cookie" lan kanthi mangkono nawakake pengalaman browsing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs web iki tanpa ngganti setelan cookie utawa klik "Tampa" sampeyan bakal menehi idin sampeyan.

cedhak