Apa sing tenan nalika Instagram ngandhani pangguna ora ditemokake? Mesthine sampeyan kedadeyan sampeyan menyang profil kanca Instagram lan pesen sing ngganggu katon ing sampeyan; Ana sawetara sebab kenapa kedadeyan iki. Ing artikel iki, kita bakal mbahas sebab-sebab bisa nalika Instagram ngandhani pangguna ora ditemokake.

Pesen iki biasane katon nalika ana wong sing ngalangi sampeyan ing jaringan sosial. Uga nalika Instagram ngandhani pangguna ora ditemokake Iku amarga yen sampeyan diblokir, jaringan sosial mbusak sampeyan nggunakake hak istimewa, ing kasus iki, ndeleng utawa sesambungan karo wong sing mblokir sampeyan.

Kapan Instagram ngandhani pangguna sing ora ditemokake?: Temokake ing kene!

Saiki, nalika Instagram ngandhani pangguna ora ditemokake sampeyan kudu ngerteni lan mriksa manawa dheweke wis ngalangi sampeyan utawa kedadeyan liyane wis kedadeyan. Salah sawijining cara sing paling umum kanggo verifikasi yaiku pindhah menyang mode browser sing dikonfigurasi lan ketik ing bar telusuran URL Instagram kanthi nambah jeneng profil wong sing pengin digoleki.

Yen ngono, profil katon sampeyan kanthi normal, tanpa mlebu ing akun Instagram sampeyan, tegese dheweke mesthi mblokir sampeyan. Ing sisih liya, yen tetep nuduhake pesen sing padha saka nalika Instagram ngandhani pangguna ora ditemokake Tegese wong kasebut ngilangi utawa mateni akun saka jaringan sosial.

Ing kesempatan liyane, sampeyan wis mblokir pangguna, lan sanajan mbukak kunci pesen "pangguna sing ora ditemokake" isih katon; Iku kedadeyan nalika profil wis diblokir ing platform Instagram kanthi dawa. Yen ngono, banjur nerangake bab carane ngrampungake.

Langkah kanggo mbukak kunci pangguna

  • Menyang Instagram.
  • Temokake lambang profil lan ngakses akun sampeyan.
  • Banjur ketik lambang setelan sing ana ing pojok sisih ndhuwur.
  • Sawise pilihan ditampilake, pilih salah siji sing ujar "Setelan".
  • Sabanjure, pilih pilihan "Kebijakan lan Keamanan".
  • Sawise rampung, ketik bagean "Akun Kunci".
  • Ing kene sampeyan bakal ditampilake dhaptar kabeh wong sing wis diblokir ing jaringan sosial. Pilih sing pengin dibukak.
  • Pungkasane, sampeyan kudu milih garis sing bakal katon ing sisih ngisor, lan klik "mbukak kunci".

Sawise kabeh langkah iki wis rampung, sampeyan bisa pindhah menyang akun profil sing wis dikunci lan mriksa yen pesen "pangguna ora ditemokake" ora katon maneh. Yen mangkono, amarga sampeyan sukses ngunci pangguna lan dheweke bisa sesambungan maneh.

Kepiye mbukak kunci pangguna sing wis ngunci aku ing Instagram?

Akeh pangguna ing Instagram kepengin weruh apa iki bisa, lan dudu. Masih ora ana cara sing ngidini sampeyan nindakake tumindak iki. Yen pangguna wis ngalangi sampeyan, ora ana sing bali, kajaba ana wong sing mutusake mbukak kunci sampeyan ing sawetara wektu. Yen sampeyan duwe prabédan, luwih becik sampeyan nimbangake obrolan lan ndandani kahanan ing njaba jaringan sosial.

Saiki, nalika Instagram ngandhani pangguna ora ditemokake Ana uga kemungkinan manawa sampeyan sing nggawe blok kasebut. Disaranake sampeyan tindakake langkah sing diterangake ing ndhuwur. Kanthi cara iki, sampeyan bisa sesambungan maneh karo wong liya lan kosok balene.

Kesalahan mbukak kunci pangguna Instagram

Salah sawijining kasus sing paling umum ing Instagram yaiku nemokake wong-wong sing wis diblokir amarga padha duwe prabédan pribadi. Saiki, sawise kahanan kasebut tetep, banjur bukak profil pangguna kanggo mbukak kunci, nanging dheweke nemokake masalah kanthi wujud pesen. Nalika Instagram ngandhani pangguna ora ditemokake ing profil wong kasebut, sampeyan bisa uga kudu nggunakake cara liya kanggo mbukak kunci kasebut; Menyang langkah-langkah sing wis dak jelasake ing ndhuwur.

Alasan liyane, nalika Instagram ngandhani pangguna ora ditemokake apa wong liya uga mblokir sampeyan. Ing kasus iki, nalika profil loro wis diblokir, ora bakal bisa ndeleng kegiatan sing ditindakake dening liyane. Sampeyan bisa uga kepingin weruh, kepiye pangguna liyane sing ngalangi aku sekaligus karo aku? Bebener iku angel, nanging ora mokal kanggo entuk.

Nanging, thanks kanggo kemajuan sing terus-terusan lan nganyari Instagram minangka tumindak sing bisa ditindakake. Iki amarga ekstensi lan aplikasi mobile sing ngidini sampeyan mblokir wong sing mblokir dhisik. Kuwi sebabe, kakehan nalika Instagram ngandhani pangguna ora ditemokake lan sampeyan wis ora ngunci pangguna, amarga dheweke ngalangi.

Nanging, iki uga bisa kedadeyan amarga kesalahan aplikasi; Bisa bertahan sawetara jam. Yen isih ngusulake sampeyan instal lan nginstal aplikasi maneh, kanthi cara iki bakal dianyari.

Nalika Instagram ngandhani pangguna sing ora ditemokake ?: pamblokiran bebarengan

Kaya sing wis dingerteni sadurunge, nalika Instagram ngandhani pangguna ora ditemokake, utawa nalika sampeyan mblokir wong lan dheweke ilang saka dhaptar sing diblokir, kemungkinan manawa wong kasebut wis ngilangi akun, ora aktif utawa mblokir sampeyan matur nuwun kanggo aplikasi utawa ekstensi sing kasebut ing ndhuwur.

Yen sampeyan pengin verifikasi iki, sampeyan bisa nemokake kanca sing ngetutake wong sing padha lan mriksa sampeyan supaya bisa ndeleng apa dheweke wis ngilangi akun. Pilihan liyane yaiku sampeyan pindhah menyang browser lan golek mode incognito profil wong kasebut tanpa ngetik akun Instagram pribadi.

Kemungkinan liyane yaiku berkat aplikasi lan ekstensi sing wis kita sebut sadurunge, pangguna wis ngerteni manawa sampeyan mblokir, lan mulane uga wis mblokir sampeyan. Iki ora prekara sing kudu kelakon, nanging jagad jaringan sosial jebul akeh penasaran.

bisa solusi

Yen sampeyan ora ngunci wong lan ngerti manawa wong kasebut ngalangi sampeyan, ana solusi sing bisa migunani ing kahanan kasebut. Sabanjure, kita bakal ngobrol sethithik babagan iki.

Salah siji sing bisa ditrapake yaiku goleki foto sing diwenehi tag kasebut lan nyoba ngetik profil kasebut. Ing wiwitan, Instagram bisa uga menehi pesen "pangguna sing ora ditemokake", ora nyerah. Terusake nganti sampeyan ndeleng telung poin sing nuduhake setelan ing pojok sisih ndhuwur profil. Sawise muncul, sampeyan milih, sampeyan goleki pilihan "bukak kunci", lan liya-liyane! Sampeyan bakal bisa ndeleng publikasi wong maneh.

Yen ngono, sampeyan ora bisa digunakake, uga ana solusi liyane. Coba ngetik saka komputer, kanggo iki, sampeyan kudu ndownload aplikasi Instagram saka Microsoft Store. Sawise rampung, tututi kabeh langkah sing diterangake ing ndhuwur kanggo nggoleki profil kasebut lan mbukak kunci.

Akun Instagram pribadi diblokir: Apa sing kudu dilakoni?

Yen sampeyan entuk kene, amarga sampeyan bisa uga dadi korban Instagram lan kunci akun ora ana sebab sing jelas. Pramila liwat artikel iki, kita bakal ngomong babagan solusi utama sing bisa ditrapake kanggo mbukak akses menyang akun Instagram lan bisa digunakake maneh.

Penting kanggo nganggep manawa solusi kasebut mung ditrapake kanggo akun sing diaktifake utawa cacat Instagram. Yen, ing sisih liya, Instagram wis mbusak akun, tips iki ora bisa ditrapake. Yen ngono, sampeyan nyaranake sampeyan nggawe akun Instagram anyar.

Cara paling gampang kanggo ngerti yen Instagram ngalangi utawa mateni akun, yaiku nalika sampeyan mlebu, pesen ing ngisor iki katon: "Akun sampeyan wis diaktifake." Iki tegese akun sampeyan tetep aktif, nanging sampeyan ora bakal bisa ngakses. Biasane, iki kedadeyan nalika sampeyan nglanggar kebijakan utawa istilah panggunaan platform kasebut.

Kanggo verifikasi yen akun sampeyan wis bener dikunci lan ora ilang, kita nyaranake manawa sampeyan mlebu menyang telpon liyane. Yen sampeyan bisa ngakses profil sampeyan, iku warta apik, amarga durung ilang. Ing kasus iki, Instagram wis ngalangi akses menyang akun saka telpon ing ngendi sampeyan digawe.

Sampeyan bisa milih sampeyan: Kepiye ngerti yen sampeyan diblokir ing Instagram?

Nalika Instagram ngandhani pangguna sing ora ditemokake: Waras akses saka akun!

Biasane, nalika Instagram mblokir akun, apa sing ditindakake platform kasebut mblokir ID utawa akun Google khusus sampeyan. Yen sampeyan nggunakake telpon Android, sing kudu digawe yaiku nggawe akun Google anyar. Sabanjure, kita bakal nerangake langkah-langkah sing kudu sampeyan tindakake:

  • Wangsulan: Bab ingkang sapisanan sampeyan kudu instal yaiku instal app Instagram.
  • Sawise rampung, gawe serep kabeh telpon.
  • Wiwiti maneh telpon menyang negara pabrik asli. Priksa manawa sampeyan duwe data serep lengkap, amarga kabeh bakal dicopot kanthi otomatis.
  • Gawe akun Google anyar.
  • Link akun anyar menyang telpon sampeyan.
  • Pungkasan, download lan nginstal aplikasi Instagram maneh.