Nalika Instagram ngelingake yen sampeyan njupuk potret

Apa sampeyan ora kedadeyan, yen sampeyan ndeleng perkara sing menarik sing pengin ditampilake wong liya? Salah sawijining pilihan paling gampang kanggo nyimpen post lan obrolan yaiku gambar. Nanging, ora kepenak manawa panulis konten sing dijupuk sampeyan bakal ngerteni manawa sampeyan wis nggawe. Pitakonan gedhe banjur,nalika Instagram ngelingake yen sampeyan njupuk potret? Kita bakal nerangake menyang sampeyan ing ngisor iki.

Kanggo ora ana wong sing dadi rahasia Instagram Iki terus dianyari, nggawa alat lan fitur anyar menyang platform. Kaya ngono, sing wiwit taun 2018 nalika Instagram ngelingake yen sampeyan njupuk potret utawa gambar. Nanging, dheweke banjur nolak keputusan kasebut lan mutusake kanggo mungkasi ngabari pangguna nalika ana wong nggawe layar. Dadi aja kuwatir, ora luwih gampang yen sampeyan wis ngerti gambar sawetara konten.

Nalika Instagram ngelingake yen sampeyan njupuk potret?

Sing utama yaiku ngerti apa gambar utawa screenshot. Tanpa mangu, iku ora angel banget dimangerteni saiki. Potret layar mung foto utawa gambar sing bisa dijupuk saka smartphone utawa komputer. Ing gambar iki, sampeyan bisa ndeleng unsur-unsur sing wis narik minat sampeyan, uga kabeh sing foto.

Biasane, gambar digunakake kanggo nyimpen foto utawa obrolan sing penting kanggo pangguna. Nanging, duwe aspek negatif, yaiku kualitas gambar bakal luwih murah tinimbang motret asli. Nalika pangguna jaringan sosial nemokake nalika Instagram ngelingake yen sampeyan njupuk potret, digunakake sethitik. Nanging, kita wis ngerti manawa platform kasebut ngilangi fitur iki.

Operasi

Saiki, wiwit wiwitan ora dingerteni persis karo fungsi Instagram anyar iki. Amarga iki, akeh pangguna sing kepengin weruh nalika Instagram ngelingake yen sampeyan njupuk potret. Kasunyatane manawa fitur anyar iki ora ditampa dening kabeh wong, nanging mung digunakake kanggo sawetara pangguna. Ora kaya sing dikira kabeh wong, nalika Instagram ngelingake yen sampeyan njupuk potret tumindak kaya ngono kanggo Direct eksklusif. Yaiku, fitur iki mung bisa dielingake gambar sing digawe ing pesen pribadi.

Kaya sing wis dingerteni, akeh pangguna sing nuduhake ora puas karo fungsi jaringan sosial; Nanging, iki mung kedadeyan nalika Instagram ngelingake yen sampeyan njupuk potret. Saiki wis dingerteni, amarga ana akeh keluhan sing ditampilake, Instagram mutusake ngilangi fungsi iki.

Sampeyan bisa uga pengin ngerti: Ngendi Instagram Direct?

Kepiye cara njupuk gambar ing Instagram?

Sepisanan sing kudu dieling-eling nalika njupuk gambar layar utawa layar, yaiku ngerti jinis mobile sampeyan; Bakal gumantung karo printah sing ngidini sampeyan nindakake. Dadi, liwat artikel iki kita target kanggo nuduhake sampeyan kabeh sing kudu dingerteni babagan gambar ing macem-macem piranti.

Amarga adhem disebabake bab nalika Instagram ngelingake yen sampeyan njupuk potret, akeh pangguna sing nggoleki macem-macem cara kanggo nindakake tanpa dingerteni. Saiki, sanajan fitur iki wis diilangi dening Instagram; Kita bakal nuduhake sampeyan carane nggawe potret layar saka macem-macem piranti.

Potret layar ing piranti Android

Kanggo nggawe gambar saka piranti Android, sampeyan kudu nggatekake model smartphone sing diduweni. Adhedhasar iki, sampeyan bisa ngerti babagan apa piranti sing bisa ditindakake layar ing ponsel sampeyan. Sabanjure, kita bakal nerangake carane nggunakake Smartphone paling dikenal sing nggunakake sistem operasi iki:

  • Motorola

Ing kasus yen sampeyan duwe jinis smartphone, sampeyan kudu mbukak tombol daya lan volume mudhun; tekan nganti kurang luwih 3 detik lan voila! Sampeyan bakal duwe gambar sampeyan.

  • Samsung

Ing kasus tartamtu iki, kanthi piranti Samsung sampeyan kudu nemokake pilihan supaya bisa mudhun volume lan urip layar kanthi cara sing padha. Pencet tombol iki sekaligus kanggo njupuk gambar utawa gambar.

  • Samsung

Yen sabalikna, sampeyan duwe smartphone saka sawetara Samsung; sampeyan kudu nemokake tombol wiwitan lan tombol daya. Kaya sing paling akeh telpon, sampeyan kudu mencet bareng. Yen ngono, yen ana konfigurasi sadurunge nyeret sing diaktifake, sampeyan bisa njupuk potret layar kanthi ngusapake mburi tangan sampeyan ing layar. Ing piranti liyane sing luwih maju, mung pencet tombol daya lan suda volume sekaligus.

  • Xperia

Ing kasus piranti Xperia, proses saya owah. Ing piranti kasebut, sampeyan mung kudu nemokake pilihan daya tahan sawetara detik. Sabanjure, jendhela pop-up bakal mbukak karo sawetara pilihan, pilih salah sawijining njupuk gambar lan iku!

  • Huawei

Kanggo piranti kasebut, sampeyan uga kudu nemokake tombol daya lan volume mudhun, mencet kabeh. Saiki, yen sampeyan duwe piranti sing luwih maju, sampeyan bakal duwe pilihan kanggo ngatur printah dhewe, entuk gambar kanthi cepet nalika sampeyan menet layar kaping pindho nganggo ros-rosan.

Potret layar ing piranti iOS

Kanthi cara sing padha, kaya ana cara kanggo nggawe potret layar liwat sistem operasi Android, mula ana sawetara iOS lan iPhone. Saiki, kanggo njupuk gambar liwat piranti iki, sampeyan kudu nggatekake model smartphone sing diduweni sampeyan.

Ing modhél paling anyar, bakal cukup supaya tombol daya lan volume dipencet sawetara detik. Nanging, ing kasus model sing isih nggunakake "Tombol Ngarep", sampeyan mung kudu menet prentah iki, kanthi tombol daya sajrone sawetara detik.

Kepiye ngerti babagan sing nggawe gambar ing Instagram?

Nalika Instagram ngelingake yen sampeyan njupuk potret, yaiku kanthi kabar liwat pesen pribadi. Saiki, kaya sing wis kita sebut sadurunge, Instagram ora ngandhani yen sampeyan njupuk potret layar saka pangguna liyane, utawa obrolan. Iki amarga keluhan sing ora bisa dilacak nalika fungsionalitas iki metu.

Penting kanggo dicathet yen nalika pilihan iki ditindakake dening platform Instagram supaya bisa nglindhungi privasi para pangguna; Akeh kontroversi sing muncul. Saiki, sing paling apik banget, adhedhasar langkah anyar iki, milih njupuk gambar saka komputer.

Mangkene Instagram mutusake gagal nganyari anyar iki lan pungkasane mbusak saka platform kasebut. Kanthi cara iki, pangguna uga bakal luwih marem lan puas karo privasi konten. Saiki, dadi Instagram minangka platform sing terus dianyari, ora bakal kaget manawa jaringan sosial ngetrapake fitur-fitur anyar sing ana hubungane karo proteksi privasi pangguna.

Potret layar saka komputer: Aja ketinggalan!

Nalika maca, salah sawijining pilihan alternatif kanggo gambar tradisional, yaiku njupuk gambar saka komputer. Iki minangka pilihan sing cepet lan prasaja, sing ngidini sampeyan nyimpen gambar utawa konten sing dideleng ing Instagram. Cukup kerugian yaiku yen gambar bakal nduwe kualitas sing luwih murah.

Kanthi cara sing padha, bisa disorot manawa Windows minangka salah sawijining sistem operasi sing paling mbukak lan saiki digunakake; Wis akeh mupangat. Mangkene, sampeyan bakal nemokake akeh alat sing bakal ngidini sampeyan ngatur komputer, uga piranti lunak sing bisa digunakake.

Potret gambar kanthi cara sing gampang!

Sanajan sampeyan durung weruh, umume komputer duwe tombol tartamtu kanggo njupuk gambar. Lokasi tombol utawa tombol kasebut bakal gumantung saka produsen merek. Nanging, lokasine biasane ana ing pojok sisih ndhuwur komputer.

Kanggo nggunakake pilihan iki, sampeyan mung kudu menet tombol sing cocog; Biasane duwe jeneng "ImpPnt Pet Sis". Sawise sampeyan menet, gambar bakal digawe kanthi otomatis. Saiki, kanggo nemokake, sampeyan mung kudu menyang menu "Peralatan", ketik "Gambar" lan klik "Screenshot".

Kanthi cara sing padha, ana uga titik liya ing pilihan saka pilihan iki; Lan, yen sampeyan klik kaping pindho ing sisih ndhuwur, sampeyan bisa ndeleng pilihan sing ngidini sampeyan ngowahi gambar. Ing antawisipun opsi sing ditawakake yaiku: Potong gambar, gawe video adhedhasar, gambar, lan liya-liyane.

Saiki, sampeyan uga bisa nggunakake opsi liyane kanggo njupuk gambar liwat komputer. Sampeyan bisa nggayuh iki liwat ekstensi Google Chrome, uga nggunakake kombinasi kunci ing komputer sampeyan.

Antarane kombinasi kasebut, kita nemokake tombol Windows magepokan karo Impr Pant, liwat sampeyan bisa nggawe gambar kasebut lan disimpen minangka file. Kanthi cara sing padha, sampeyan bakal nemokake kombinasi tombol Alt magepokan karo Impr Pant lan iki bakal menehi sampeyan pilihan kanggo nampilake layar jendela sing aktif.

Sampeyan uga kasedhiya:
Tuku Instagram Pengikut
Lirik Instagram
Rahasia sing paling disimpan dening Influencers ing saindenging jagad.
Hei psst! ... Tuku Pengikut
Tindakake Pengikut
Dadi Influencer
O
Nindakake Online
Tindakake Pengikut

Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie situs web iki dikonfigurasi kanggo "ngidini cookie" lan kanthi mangkono nawakake pengalaman browsing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs web iki tanpa ngganti setelan cookie utawa klik "Tampa" sampeyan bakal menehi idin sampeyan.

cedhak