Nalika Instagram ujar aktif dina iki

Suwe-suwe saiki, Instagram ngleksanakake seri nganyari, kalebu tampilan sambungan pungkasan wong ing platform. Kajaba iku, fungsi anyar iki saya suwe saya gedhe; nuduhake sesambungan pungkasan kanthi gampang lan efektif. Ok saikinalika Instagram ujar aktif dina iki? Jawaban iku gampang banget, ing artikel iki kita bakal nerangake babagan sawetara kasebut.

Nalika Instagram ujar aktif dina iki, amarga pangguna wis mlebu ing akun lan saiki ana ing interaksi. Indikator anyar iki meh padha karo sing ditindakake ing platform Facebook, ing endi bunder ijo ditampilake ing jejere gambar profil utawa jeneng pangguna. Dina iki, kita bakal nerangake nalika Instagram ujar aktif dina iki, uga fungsi dhasar saka pilihan anyar iki lan kepiye carane bisa mateni; Yen ngono sampeyan pengin privasi liyane.

Apa tegese nalika Instagram ujar "Aktif dina iki"?

Ing wektu sing Instagram nggambarake fitur anyar iki, mula akeh pangguna kepingin weruh makna sejatine pilihan iki. Nalika umume ana gandhengane karo fitur Tampilan Whatsapp, ora mesthi padha. Nalika platform kasebut ngetrapake pilihan iki, ora bakal bisa ndeleng nalika ana wong ndeleng pesen; Instagram saiki sampeyan bisa ndeleng.

Saiki, arti fitur iki kudu ditindakake nalika sampeyan mbukak obrolan ing olahpesen Instagram pribadi utawa ngakses profil wong. Mangkono, aktif saiki lan aktif saiki mung referensi sing ngandhani yen sampeyan kasedhiya ing jaringan sosial.

Sampeyan bisa milih sampeyan: Apa tegese ijo ing Instagram?

Apa visualisasi ing wektu nyata?

Jawaban ya, lan mesthine, amarga Instagram wis ditondoi kanthi jaringan sosial sing ngidini pangguna supaya bisa sesambungan kanthi nyata. Mangkono, sing ana hubungane karo status sambungan pangguna, sampeyan bisa ndeleng manawa saiki lagi disambung. Ing Instagram, rong nganyari bakal ditampilake, yen sampeyan wis nyambung karo wektu sing tepat, utawa yen sampeyan wis nyambung; iki supaya bisa nggampangake interaksi ing antarane pangguna.

Fitur anyar iki ngidini sampeyan ngerti status sambungan pangguna; saengga nggampangake interaksi lan kontak karo. Soko sing sadurunge ora bisa ngerti nalika nggoleki profil, kudu milih kanthi cepet saka pangguna liyane yen sampeyan pengin ngubungi dheweke.

Saiki, sadurunge Instagram nuduhake sampeyan sing nyambung, sanajan kanthi cara sing beda. Iki digambarake liwat teks sing dituduhake yen wong kasebut aktif, utawa sepira wektu kepungkur. Nanging, indikasi anyar iki sing ditindakake platform kasebut luwih gampang, amarga nuduhake status sambungan liwat titik utawa bunder ijo sing ana ing gambar profil sampeyan.

Bentenane update anyar dibandhingake karo cara sing ditampilake sadurunge, yaiku titik ijo bisa ditampilake ing sawetara papan ing platform, dene teks kasebut mung ditampilake ing Instagram Direct. Kanthi nganyari sing tetep digunakake ing jaringan sosial, mesthine manawa panelpon anyar iki bisa uga katon ing profil pangguna, kaya critane lan uga komentar.

Nalika Instagram ujar aktif dina iki?: Status sambungan

Sadurunge, nalika Instagram nindakake fungsi anyar iki, mung status sambungan pangguna sing ditampilake liwat "Aktif saiki". Nanging, kanthi terus-terusan ningkatake jaringan sosial, nalika Instagram ujar aktif dina iki Ngirim kanthi bunder ijo sing ana ing gambar profil sampeyan.

Nanging, tampilan status sambungan iki mung bisa ditrapake yen sampeyan wis aktif pilihan, kaya wong sing pengin dideleng. Mangkene, kanthi ngaktifake pilihan iki, wong sing isih ana ing platform bisa ngerteni apa sampeyan wis nyambung lan kasedhiya. Mangkono uga nalika Instagram ujar aktif dina iki iku uga ditindakake liwat Olahpesen langsung utawa pribadi; supaya status sambungan saka wong liya katon sampeyan kudu wis sesambungan sadurunge.

Aktif dina iki liwat Instagram Direct

Fitur anyar iki meh padha karo sing digunakake ing platform WhatsApp. Iki minangka fungsi sing kontroversial banget, sing ora nyenengake kabeh pangguna, nggawe platform kasebut kudu menehi pilihan, ngaktifake lan mateni miturut pangguna pilihan. Mengkono uga wis kedadeyan nalika Instagram ujar aktif dina iki.

Nalika Instagram ujar aktif dina iki liwat bagean pesen langsung, mula ditindakake pangguna yen wis nyambung menyang jaringan sosial. Kanthi cara sing padha, sampeyan bisa nggambarake suwene sesambungan kasebut, yen ora kasedhiya ing wektu kasebut.

Informasi iki bisa ditampilake ing ngisor jeneng pangguna. Ana uga rong kasus: Nalika Instagram ujar "Aktifake Dina iki" iku amarga wong wis mlebu sawetara jam kepungkur; Nanging, nalika ujar "Aktifake saiki" amarga pangguna saiki mlebu, lan sesambungan ing jaringan sosial. Yen pilihan ora diaktifake, sampeyan ora bisa ndeleng data kasebut.

Apa sing dikarepake Instagram kanggo nggayuh "Aktif dina iki"?

Kanggo apa sing dicritakake jaringan sosial, Instagram kepengin nggampangake interaksi para pangguna liwat kawruh data iki. Fitur iki bakal nambah manajemen obrolan ing wektu nyata. Nggayuh kanthi cara iki, obrolan sing luwih cair lan, dadi, ngerti apa pangguna disambungake utawa ora ing platform.

Saiki, fitur Instagram anyar iki mung bisa ditindakake yen pangguna loro duwe pilihan sing aktif lan tindakake saben liyane ing platform kasebut. Iki minangka akibat saka keluhan terus sing dituduhake pangguna adhedhasar kurang privasi pilihan sing wis digawe.

Kepiye ndhelikake status sambungan ing Instagram?

Sanajan, ora ana jaringan sosial sing ditondoi kanthi nawakake privasi 100% kanggo pangguna; Dina iki ana sawetara pilihan sing ngidini sampeyan ngatur profil, supaya informasi sing dituduhake luwih pribadi. Mangkono, Instagram minangka salah sawijining platform interaksi sing paling gedhe lan paling populer, nawakake macem-macem konfigurasi sing bakal ngidini sampeyan ndeleng konten sampeyan mung kanggo wong sing minat sampeyan.

Adhedhasar iki, akeh pangguna sing seneng ndhelikake pilihan Instagram anyar. Proses kanggo nindakake iki bakal gampang, sampeyan kudu mbukak profil pangguna banjur goleki pilihan. Sawise kasedhiya, sampeyan kudu pindhah menyang bagean "Kebijakan lan Keamanan".

Sawise, sampeyan kudu nemokake bagean sing ujar "Status Kegiatan". Ing kene, sampeyan bakal bisa ndeleng opsi sing diwenehake kanggo dipilih. Pilihan kanggo milih yaiku "Tampilake status kegiatan", sing tanggung jawab kanggo ndhelikake status sambungan sampeyan menyang pangguna liyane ing platform kasebut. Yen sampeyan pengin ora ana sing ndeleng nalika sampeyan lagi nyambung, sampeyan mung kudu mateni. Nanging, sampeyan kudu eling yen sepisan ora aktif, sampeyan ora bakal bisa nggambarake nalika pangguna liyane.

Instagram uga ngelingake yen sampeyan "nulis" utawa "ing kamera"!

Liyane nganyari Instagram sing paling anyar, sing ana hubungane karo ngerti status sambungan sampeyan, yaiku peringatan "ngetik" lan "ing kamera". Nanging, kode iki ditujokake kanggo nuduhake pangguna nalika wong liya nanggapi utawa nulis pesen.

Fitur anyar iki meh padha karo sing ditemokake ing platform olahpesen pribadi kayata Facebook Messenger lan WhatsApp. Iki nganyari anyar sing ora dikarepake dening wong, wiwit saiki Instagram mung nuduhake status "maca" pesen.

Saiki, kaya fitur sing ditindakake dening Instagram saka "Asset dina iki"; pilihan kanggo nampilake "Nulis" bisa diowahi. Sampeyan cukup gampang dingerteni, yen sampeyan nemokake dhewe nulis pesen, status iki bakal ditampilake ing jejere gambar profil sampeyan. Kanthi cara sing padha, nalika sampeyan nggunakake kamera, wong bisa ndeleng liwat teks sing dituduhake ing obrolan "On kamera".

Kepiye cara nyegah Instagram kanggo nuduhake "Nulis"?

Yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing luwih pentingake privasi sampeyan, lan fitur iki ora ngasilake kabungahan, aja kuwatir, ana cara kanggo mateni. Kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu pindhah menyang setelan Instagram banjur golek bagean "Status kegiatan". Saiki tinimbang ora mateni bagean kasebut, sampeyan kudu mateni pilihan "Tampilake kegiatan ngobrol".

Kauntungan saka fitur iki yaiku ora kaya status sambungan, tampilan kasebut ora timbal balik. Yaiku, yen sampeyan mateni fungsi iki supaya ora bisa ndeleng nalika sampeyan lagi nulis; Sampeyan isih bisa nggambarake nalika wong liya nanggapi, kajaba uga ora aktif fungsi kasebut.

Sampeyan uga kasedhiya:
Tuku Instagram Pengikut
Lirik Instagram
Rahasia sing paling disimpan dening Influencers ing saindenging jagad.
Hei psst! ... Tuku Pengikut
Tindakake Pengikut
Dadi Influencer
O
Nindakake Online
Tindakake Pengikut

Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie situs web iki dikonfigurasi kanggo "ngidini cookie" lan kanthi mangkono nawakake pengalaman browsing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs web iki tanpa ngganti setelan cookie utawa klik "Tampa" sampeyan bakal menehi idin sampeyan.

cedhak