Nalika Instagram verifikasi akun

Instagram, saben dina ngetrapake luwih anyar lan alat canggih ing platform kasebut. Salah sawijining sing paling penting yaiku babagan nalika Instagram verifikasi akun. Sadurunge, fitur iki mung bisa dipikolehi dening para selebriti utawa perusahaan sing duwe pengaruh ing Instagram. Nanging, saiki lencana verifikasi bisa dijaluk pangguna.

Saiki, nalika Instagram verifikasi akun Babagan kasebut adhedhasar syarat lan karakteristik tartamtu sing kudu ditemoni nalika njaluk lencana biru kanggo profil sampeyan. Mangkono, liwat artikel iki kita bakal nerangake lan ngancani sampeyan ing proses iki.

Nalika Instagram verifikasi akun?: Temokake ing kene!

Nalika verifikasi akun ora dadi tugas sing gampang, mula ora mokal. Amarga fungsi anyar sing ditindakake ing jaringan sosial, akeh pangguna sing bisa njaluk lencana biru sing misuwur. Apa sing dadi lencana biru? Ya, pancen gampang banget, nalika Instagram verifikasi akun wenehi unsur anyar kanggo profil sampeyan, yaiku lencana biru sing ana ing jejere jeneng pangguna.

Mangkono, yen sampeyan verifikasi akun sampeyan bakal menehi pangerten marang komunitas Instagram manawa profil sampeyan wong nyata lan asli 100%. Verifikasi kasebut pancen migunani yen profil sampeyan dadi perusahaan, amarga para pelanggan sampeyan bakal entuk jaminan manawa dudu profil penipuan; Ndarbeni produk kanthi cara sing luwih dipercaya.

Sampeyan bisa milih sampeyan: Nalika Instagram menehi tandha biru?

Utility verifikasi

Verifikasi saka akun tumindak kanggo konfirmasi keasliane akun kasebut, lan kepiye dipercaya manawa wong sing ngatur. Biasane, verifikasi iki ditemokake ing profil kapentingan umum, utawa ing selebriti apa wae. Ok saiki nalika Instagram verifikasi akun Dheweke nindakake kanthi teliti, kanthi nggatekake aspek-aspek tartamtu.

Yen sampeyan kepingin weruh apa akun sampeyan ana ing profil potensial sing bisa diverifikasi dening Instagram; ngakses bagean verifikasi akun ing Instagram lan ndeleng syarat kasebut. Kanggo nggawe luwih gampang, kita bakal nyebutake topik utama sing ditujokake kanggo masarakat nalika Instagram verifikasi akun:

  • Kinerja, musik lan pemodelan.
  • Spesialis ing busana lan kaendahan.
  • Olahraga, jurnalisme lan politik.
  • Profil perusahaan kepentingan utama.

Nemokake nalika Instagram verifikasi akun Bakal gampang, sampeyan mung kudu mirsani yen lencana biru katon ing jejere jeneng profil utawa jeneng pangguna liyane. Iku gampang banget lan gampang ditemokake; Pancen misuwur banget para pangguna.

Apa sampeyan kudu verifikasi akun Instagram?

Nalika Instagram verifikasi akun, ora mung nuduhake manawa asli, nanging entuk manfaat liyane, kayata popularitas sing luwih apik lan kapercayan sing luwih gedhe babagan pangguna sing ngetutake. Nanging, entuk verifikasi ing Instagram minangka tugas sing adoh banget. Biasane, lencana iki diwenehake mung kanggo wong sing cukup pengaruh ing macem-macem industri pasar saiki; Mula, tekan syarat sing ditetepake kanggo nalika Instagram verifikasi akun Pancen dadi tantangan kanggo ngadhepi.

Kajaba iku, Instagram nimbang akun sing ana risiko sing diwenehake ing jaringan sosial. Gampang kanggo para selebriti utawa merek global bisa entuk lencana iki, amarga status sing padha ngidini platform kasebut bisa nggawe identitas kanthi gampang.

Faktor sing dianggep dening Instagram: Coba elinga!

Kaya sing wis dingerteni sadurunge, nalika Instagram verifikasi akun Nindakake prekara sing dibutuhake. Dheweke gampang ketemu yen sampeyan selebriti, nanging ora mungkin akun normal. Sanajan, verifikasi sadurunge eksklusif profil kapentingan umum; Dina iki verifikasi bisa dijaluk dening pangguna Instagram. Mangkene sawetara faktor sing dianggep nalika Instagram verifikasi akun:

  • Kemungkinan impersonasi ing jaringan sosial.
  • Duwe kaca perusahaan sing wis diverifikasi dening Facebook, lan saiki sampeyan wis nyambung menyang Instagram.
  • Duwe pirang-pirang pandherek ing Instagram sampeyan. Sanajan, iki dudu syarat sing ditetepake dening platform; Menawa digatekake.

Yen sampeyan ora nyukupi syarat paling anyar, pilihan sampeyan mung milih kanggo verifikasi akun yaiku sampeyan wis dadi korban phishing. Yen ngono, lan dheweke nyoba nyamar sampeyan, sing paling apik sampeyan lakoni yaiku pindhah menyang Instagram lan njaluk verifikasi akun sampeyan.

Yen aku njaluk verifikasi, apa Instagram bakal menehi kanggo aku?

Kaya sing wis kasebut sadurunge, yen profil Instagram sampeyan duwe syarat tartamtu, sampeyan luwih mungkin diwenehake verifikasi. Nanging, njaluk ora njamin yen bakal diwenehake; Kabeh bakal gumantung ing Instagram lan verifikasi data sampeyan. Nanging, jaringan sosial wis mutusake mbukak kesempatan kanggo masarakat umume kanggo njaluk lencana verifikasi wis dadi terobosan.

Alesan utama kanggo Instagram ngluncurake kesempatan anyar iki yaiku jumlah akeh akun palsu sing wis katon ing platform kasebut. Kanthi cara sing padha, jaringan sosial nggoleki pangguna manawa ngerti kabeh proses ing mburi verifikasi akun. Dheweke uga ngupaya manawa syarat verifikasi dikenal kanggo komunitas.

Apa kasedhiya kanggo kabeh sistem operasi?

Saiki, kasedhiya kanggo kabeh sistem operasi. Sanajan sadurunge, mung wong sing duwe piranti iPhone lan iPad bisa milih pilihan iki. Saiki, panyuwunan kanggo verifikasi gampang; ing bentuk sampeyan mung bakal dijaluk ngetik jeneng pribadi, jeneng pangguna, dokumen identifikasi utawa foto pribadi.

Saiki, samesthine kanthi nganyari tetep sing ditindakake Instagram, mula verifikasi profil ing ngarep bakal luwih gampang diakses kanggo kabeh pangguna ing komunitas. Saiki, disaranake sampeyan ngupayakake macem-macem strategi iklan kanggo nambah akun saben dinane. Luwih akeh pengikut lan pengaruh sing sampeyan entuk, luwih gampang sampeyan verifikasi profil sampeyan.

Instagram: Keperluan Verifikasi

Instagram dadi platform sing cukup populer saiki, duwe sistem dhewe kanggo verifikasi akun pangguna; Sanajan, sistem iki ora dingerteni akeh. Apa kawruh umum yaiku platform kasebut ngevaluasi sawetara faktor nalika verifikasi profil Instagram.

Mangkono, kita bakal nerangake ing ngisor faktor dhasar sing dianggep Instagram nalika verifikasi sawijining akun lan menehi lencana verifikasi. Disaranake sampeyan supaya syarat ing ngisor iki:

  1. Priksa manawa akun Instagram sampeyan asli lan manajemen mung gumantung karo wong sing nyata; lali nggunakake program manajemen eksternal. Sampeyan uga kudu mesthekake yen identitas utawa bisnis wis sah didaftar.
  2. Faktor liyane sing paling digatekake dening Instagram nalika menehi verifikasi, iku akun sampeyan misuwur banget. Utawa, amarga bisnis sampeyan dikenali ing saindenging jagad utawa, amarga sampeyan pangguna sing banget digoleki dening wong liya ing jagad iki.
  3. Kanthi cara sing padha, priksa manawa akun sampeyan duwe konfigurasi profil publik, lali lali kanthi nggawe pribadi! Uga, sampeyan kudu ngrampungake kabeh informasi ing profil sampeyan; data pribadi, foto pribadi, antara liya.
  4. Elinga manawa akun sampeyan kudu unik, kanthi jeneng pangguna sing gampang lan bisa dingerteni. Priksa manawa ora ana jeneng jeneng sing padha.

Kepiye takon Instagram kanggo verifikasi akunku?

Titik awal proses verifikasi saka akun yaiku sampeyan mlebu ing Instagram lan mlebu profil sampeyan. Sawise ana, sampeyan kudu nemokake pilihan; biasane ana ing pojok sisih tengen profil sampeyan. Milih iki, menu pop-up bakal ditampilake kanthi macem-macem alternatif.

Apa sing kudu sampeyan lakoni yaiku telusuran banjur pilih tombol "Setelan"; lambang kasebut digandhengake karo cogwheel, sing ana ing mburi menu. Sawise sampeyan mlebu ing kana, sampeyan kudu ndownload lan pilih bagean "Akun" ing endi sampeyan bakal bisa ndeleng pilihan "Nyuwun verifikasi"; Iki biasane ditemokake ing pilihan "Akun pribadi". Sampeyan ngelingake manawa profil sampeyan kudu umum kanggo njaluk verifikasi.

Sawise sampeyan milih pilihan "Panjaluk verifikasi", Instagram bakal nggawa sampeyan menyang kaca sing kudu ngrampungake sawetara syarat utawa data pribadi lan akun. Antarane sing sampeyan bakal nemokake jeneng lan jeneng kulawarga, jeneng pangguna sing cocog, yen sampeyan duwe jeneng seni, sing kategori sing sampeyan ngurus, lan pungkasane, nempelake foto dokumen identitas kanggo menehi bukti yen sampeyan iku wong sing bener lan asli.

Lan siap! Sawise sampeyan ngisi kabeh informasi kasebut lan menet tombol "Kirim", aplikasi bakal rampung. Sabanjure, apa sing kudu sampeyan lakoni yaiku ngenteni Instagram kanggo mriksa maneh panjaluk lan nggawe verifikasi sing cocog karo informasi sing diwenehake. Yen proses iki wis rampung, Instagram bakal ngerti yen dheweke wis disetujoni aplikasi sampeyan utawa ora.

Yen sampeyan terus nggunakake situs iki, sampeyan nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie situs web iki dikonfigurasi kanggo "ngidini cookie" lan kanthi mangkono nawakake pengalaman browsing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs web iki tanpa ngganti setelan cookie utawa klik "Tampa" sampeyan bakal menehi idin sampeyan.

cedhak