ფეისბუქს აქვს მრავალფეროვანი ვარიანტი, რომელთა პერსონალურად მორგებაც შესაძლებელია, ასე რომ მომსახურების გამოცდილება საუკეთესო იქნება. ამ თვალსაზრისით, ჯერჯერობით ყველაზე ხშირად გამოყენებული სოციალური პლატფორმები კონფიდენციალურობის მრავალი ფუნქციის კონფიგურაციის საშუალებას იძლევა მათი მომხმარებლებისთვის. ამიტომ, თითოეულ მომხმარებელს შეუძლია აირჩიოს ოპერაცია და გააუქმოს ოპერაცია მათზე, მაგრამ მოცემულ ვარიანტებში შეუძლებელია იმის გარკვევა, ვინმეს იზოლირებული აქვს იგი კონტაქტისგან.

კერძოდ, Facebook შეტყობინებებში, თუ ვინმე დაბლოკილია ან დაბლოკილია, ამას არავინ შეატყობინებს. თუმცა, თუ იგი გამოჩნდება, სოციალურ ქსელში გარკვეული ნიშნებია, რომლებმაც შეიძლება გამოავლინონ ეს საქციელი გამოიტანეთ დასკვნა, რომ ადამიანმა გადაწყვიტა თქვენი იზოლირება თქვენი კავშირისგან, ან თუ გსურთ დაბლოკოთ ვინმეს ფეისბუქი, ამ ყველაფერზე ნაჩვენები იქნება ამ სტატიაში.

დაბლოკვა Facebook- ზე როგორ გავაკეთოთ ეს?

პირველ რიგში, თავისთავად ცხადია, რომ ვირტუალური ცხოვრებიდან ვინმეს მოხსნის მიზეზები შეიძლება უამრავი იყოს. მაგრამ თითქმის ყოველთვის, ეს ხდება ინტერპერსონალური პრობლემების გამო, მომხმარებლები, რომლებიც მაღიზიანებენ ან იმ მარტივი მიზეზის გამო, რომ არ სურს სხვა პირს ჰქონდეს რაიმე პირდაპირი კონტაქტი მათ პროფილთან. პროცესი არ შეიცავს რაიმე რთულ საკითხს და ამისთვის ჩადებული რამდენიმე წუთი საკმარისია.

თუ ეს გადაწყვეტილება რაიმე მიზეზით იქნა მიღებული, აუცილებელია გვესმოდეს, რომ ამ მომენტიდან თქვენ ვეღარ ნახავთ ამ პირის მიერ გაკეთებულ პოსტებს, კომენტარებს, ან შეტყობინებებს გაუგზავნით ერთმანეთს და პირიქით. ასე რომ, ამ გადაწყვეტილების მიღებამდე გახსოვდეთ, რომ მას მრავალი შეზღუდვა და შედეგი აქვს.

Facebook ანგარიშის დაბლოკვის პროცედურები

ვინმეს Facebook- ის დაბლოკვაში ნამდვილად არაფერია რთული, ერთ-ერთი ყველაზე მარტივი და ყველაზე გავრცელებული პროცედურაა იმ პირის პროფილში შესვლა, რომელთანაც არ გინდა რაიმე ტიპის ვირტუალური კონტაქტი. ამის შემდეგ, თქვენ უნდა დააჭიროთ სამ ელიფსს, რომლებიც გამოჩნდება გარეკანის სურათის ქვემოთ. იქ უნდა დააჭიროთ "ბლოკის" ვარიანტს.

ამის შემდეგ, თქვენ უნდა მიუთითოთ "დადასტურება", აუხსენით მიზეზი, რის გამოც გსურთ წაშალოთ და დაბლოკოთ კონტაქტი. ეს ნაბიჯი არჩევითია. და ვოილა, ამით ადამიანი მთლიანად დაიბლოკება მათი ფეისბუქის ქსელში. მობილური ტელეფონებისა და მოწყობილობების განაცხადში პროცედურა იგივეა.

განვიხილოთ

აუცილებელია გავითვალისწინოთ, რომ ხალხმა შეიძლება იცოდეს, თუ ვინ დაბლოკა ისინი, სოციალურ ქსელში წარმოდგენის ან სიტუაციების საშუალებით. Მაგალითად; როდესაც არის ერთობლივი საუბრები, ადამიანი ჩეთში შესვლისას, თქვენ ხედავთ, რომ ვერ გაგზავნით შეტყობინებებს, რადგან კონტაქტმა დაბლოკა იგი, ანალოგიურად, თუ ის თქვენს პროფილში შესვლას შეეცდება, ის საძიებო სისტემებში არ მოიძებნება.

ძალიან შესანიშნავი ვარიანტია, თუ არ გსურთ ადამიანი გამოჩნდეს თქვენს მთავარ სიახლეებში მათი დაბლოკვის ან წაშლის გარეშე, თქვენ მხოლოდ უნდა შეწყვიტოთ მათ სოციალურ ქსელში მიყოლა. ამის გაკეთება არის თქვენი პროფილის შეყვანა და პარამეტრის დაჭერით "შეწყვიტე მიმდევრობა", ამ გზით ის არ გამოჩნდება განახლებებში.



თქვენც შეგიძლიათ დაინტერესდეთ:
შეიძინეთ მიმდევრები
წერილები Instagram- ის დასაჭრელად და ჩასატარებლად