មានវិធីជាច្រើនក្នុងការប្រើប្រព័ន្ធផ្សព្វផ្សាយសង្គមពេលខ្លះពួកគេចំណាយពេលច្រើនហើយអាចទទួលបានការលើសលប់។ ជាពិសេសនៅពេល ទាំងនេះអនុញ្ញាតឱ្យមនុស្សផ្សេងទៀតមើលដោយគ្មានបញ្ហាអ្វីគ្រប់យ៉ាងដែលអ្នកដទៃបានបន្ថែម ក្នុងប្រវត្តិរូបរបស់ពួកគេ។

ទោះយ៉ាងណាក៏ដោយមានវិធីជាច្រើនដើម្បីជៀសវាងការឆ្អែតដោយបណ្តាញសង្គមដូចជា លេចឡើងក្រៅបណ្តាញនៅលើហ្វេសប៊ុកដែលជាសកម្មភាពដែលអនុញ្ញាតឱ្យអ្នកមិនអើពើសារពីមនុស្ស, ខណៈពេលដែលប្រើវេទិការឬរារាំងទំនាក់ទំនងពីការឃើញថាបណ្តាញកំពុងត្រូវបានប្រើប្រាស់ក្នុងចំណោមរបស់ផ្សេងទៀតដែលនឹងត្រូវបានមើលឃើញនៅក្នុងអត្ថបទបន្ទាប់។

លេចឡើងក្រៅបណ្តាញនៅលើហ្វេសប៊ុកតើត្រូវធ្វើដូចម្តេច?

ដំបូងបង្អស់វាត្រូវតែនិយាយថានេះគឺជាការកំណត់រចនាសម្ព័ន្ធមួយបន្ថែមទៀតដែលមួយត្រូវបានសម្របទៅនឹងបណ្តាញសង្គមដូច្នេះវាមិនស្មុគស្មាញទេក្នុងការធ្វើនិង វាអាចត្រូវបានអនុវត្តពីកុំព្យូទ័រឬពីឧបករណ៍ចល័តដូចករណី។។ នីតិវិធីត្រូវបានធ្វើឡើងពីជម្រើសនៃកម្មវិធីផ្ញើសារទាំងនៅលើឧបករណ៍ណាមួយហើយសម្រាប់បញ្ហានេះវាចាំបាច់ដើម្បីរក្សាការភ្ជាប់អ៊ីធឺណិតដែលមានស្ថេរភាពហើយជាក់ស្តែងអាចចូលប្រើហ្វេសប៊ុកបាន។

នេះជាករណីចាំបាច់ត្រូវនិយាយថាដោយសារហ្វេសប៊ុកគឺជាបណ្តាញសង្គមមួយដែលត្រូវបានគេប្រើយ៉ាងទូលំទូលាយបំផុតនៅទូទាំងពិភពលោកវាមានសេវាកម្មផ្ញើសារដែលមានប្រសិទ្ធភាពបំផុតមួយនៅលើពិភពលោកដែលអនុវត្តដោយស្វ័យប្រវត្តិនិង អនុញ្ញាតឱ្យប្រើវាសម្រាប់គោលបំណងណាមួយដោយនរណាម្នាក់។

មនុស្សជាច្រើនគឺជាអ្នកដែលប្រើវាដើម្បីរក្សាទំនាក់ទំនងជាមួយគ្នាដើម្បីដឹងថាពេលណាអ្នកផ្សេងទៀតកំពុងប្រើកម្មវិធីក្នុងចំណោមរបស់ផ្សេងទៀត។ ប៉ុន្តែប្រសិនបើអ្វីដែលអ្នកចង់បាន គឺដើម្បីការពារកុំអោយមនុស្សផ្សេងទៀតដឹងពីពេលដែលកម្មវិធីត្រូវបានប្រើប្រាស់ អ្វីៗទាំងអស់ដែលត្រូវធ្វើត្រូវតែទុកនៅផ្នែកបន្ទាប់។

ជំហានដែលត្រូវធ្វើតាមដើម្បីមិនលេចឡើងនៅលើហ្វេសប៊ុក

  1. នៅកន្លែងដំបូង se អ្នកត្រូវតែបញ្ចូលវេទិកា ពីឧបករណ៍ចល័តឬពីកុំព្យូទ័រតាមចំណូលចិត្ត។
  2. បន្ទាប់មកអ្នកត្រូវចូលទៅកាន់ឯកសារ កម្មវិធីផ្ញើសារឬសូម្បីតែជជែក។
  3. En រូបតំណាងស្ពឺដែលត្រូវបានបង្ហាញនោះគឺជាការកំណត់ ជជែក។ វាត្រូវតែត្រូវបានចុច។
  4. វានឹងលេចចេញនូវជំរើសជាច្រើនដែលអ្នកត្រូវចុច msgstr "បិទរបៀបសកម្ម" ។

ជាមួយវាមនុស្សនោះនឹងលែងសកម្មនឹងអ្នកដទៃនៅពេលប្រើហ្វេសប៊ុក។ ដូចគ្នានេះដែរប្រសិនបើរឿងនេះចង់ត្រូវបានកែប្រែនីតិវិធីដូចគ្នាត្រូវធ្វើដោយភាពខុសគ្នាដែលជម្រើសក្នុងការចុចនឹង "លេចឡើងសកម្មនៅលើហ្វេសប៊ុក" ។

ការពិចារណាមុខងារ

គួរកត់សម្គាល់ថាក្នុងចំណោមមុខងារជាច្រើនដែលហ្វេសប៊ុកមានអ្នកក៏អាចធ្វើបានដែរ ជ្រើសដើម្បីបិទការជជែកសម្រាប់មនុស្សជាក់លាក់មួយឬច្រើន។ នីតិវិធីគឺមានលក្ខណៈដូចគ្នានឹងមានតែនៅពេលដែលការជជែកត្រូវបានធ្វើឱ្យអសកម្មអ្នកត្រូវតែស្វែងរកក្នុងចំណោមជម្រើសសម្រាប់ "ផ្ទាល់ខ្លួន" ។

នៅពេលដែលវាបើកនិងដំណើរការមុខងាររបស់វាអ្នកត្រូវបញ្ចូលឈ្មោះមនុស្សដែលអ្នកចង់បិទការជជែកដើម្បីកុំអោយគេដឹងនៅពេលមនុស្សនោះភ្ជាប់ឬផ្តាច់។ ដើម្បីឱ្យវាមានប្រសិទ្ធភាពវាត្រូវបានណែនាំឱ្យប្រើការកំណត់ភាពឯកជន, ដូច្នេះមនុស្សទាំងនោះមិនអាចមើលឃើញមាតិកាដែលត្រូវបានផ្សព្វផ្សាយលើប្រវត្តិរូបរបស់អ្នកបានទេ។



អ្នកក៏អាចនឹងចាប់អារម្មណ៍ផងដែរ:
ទិញអ្នកតាម។
លិខិតសម្រាប់ Instagram កាត់និងបិទភ្ជាប់