មានវិធីជាច្រើនដើម្បីប្រើប្រព័ន្ធផ្សព្វផ្សាយសង្គម។ ពេលខ្លះពួកគេចំណាយពេលច្រើនហើយអាចលើសលុបបន្តិច។ សំខាន់ជាងនេះទៅទៀតនៅពេលណា ពួកគេអនុញ្ញាតឱ្យអ្នកដទៃមើលឃើញអ្វីគ្រប់យ៉ាងដែលអ្នកផ្សេងទៀតបានបន្ថែមលើទម្រង់របស់ពួកគេដោយគ្មានបញ្ហា។

ទោះជាយ៉ាងណា, មានវិធីជាច្រើនដើម្បីចៀសវាងការឆ្អែតនឹងបណ្តាញសង្គមឧទាហរណ៍លេចឡើងក្រៅបណ្តាញនៅលើហ្វេសប៊ុកដែលអាចអនុញ្ញាតសូម្បីតែនៅពេលប្រើវេទិកាដើម្បីមិនអើពើនឹងសារពីមនុស្សឬរារាំងទំនាក់ទំនងពីការមើលឃើញថាវេទិកាអនឡាញកំពុងត្រូវបានប្រើដើម្បីសម្រេចបាននូវដំណើរការនេះនឹងត្រូវបានមើលឃើញនៅក្នុងអត្ថបទបន្ទាប់។

រារាំងមិត្តភក្តិខ្ញុំមិនឱ្យភ្ជាប់ខ្ញុំតាមហ្វេសប៊ុកតើត្រូវធ្វើដូចម្តេច?

ដំបូងបង្អស់វាត្រូវតែនិយាយដូច្នេះ វាគឺជាការកំណត់រចនាសម្ព័ន្ធមួយផ្សេងទៀតដែលជាបទប្បញ្ញត្តិសមស្របសម្រាប់បណ្តាញសង្គម ដូច្នេះវាមិនស្មុគស្មាញទេហើយអាចដំណើរការពីកុំព្យូទ័រឬឧបករណ៍ចល័តបាន។ ដំណើរការត្រូវបានធ្វើឡើងតាមរយៈជម្រើសកម្មវិធីផ្ញើសារហើយអាចត្រូវបានធ្វើនៅលើឧបករណ៍ណាមួយសម្រាប់បញ្ហានេះអ្នកត្រូវតែរក្សាការភ្ជាប់អ៊ីធឺណិតមានស្ថេរភាពហើយជាក់ស្តែងអ្នកអាចចូលប្រើហ្វេសប៊ុក។

ក្នុងករណីនេះគេអាចនិយាយបានថាចាប់តាំងពីហ្វេសប៊ុកគឺជាបណ្តាញសង្គមមួយដែលត្រូវបានគេប្រើច្រើនបំផុតនៅលើពិភពលោក។ មានសេវាកម្មផ្ញើសារដែលមានប្រសិទ្ធភាពបំផុតមួយនៅលើពិភពលោកដែលជាការពិតស្វ័យប្រវត្តិហើយអនុញ្ញាតឱ្យអ្នកណាម្នាក់ប្រើវាសម្រាប់គោលបំណងណាមួយ.

មនុស្សជាច្រើនប្រើវាដើម្បីរក្សាទំនាក់ទំនងនិងដឹងថានៅពេលដែលមនុស្សផ្សេងទៀតកំពុងប្រើកម្មវិធី។ ទោះយ៉ាងណាក៏ដោយប្រសិនបើអ្នកចង់រារាំងអ្នកដទៃមិនឱ្យដឹងថាពេលណាត្រូវប្រើកម្មវិធី។ អ្វីៗទាំងអស់ដែលត្រូវធ្វើត្រូវធ្វើនៅផ្នែកបន្ទាប់។

ជំហានដែលត្រូវធ្វើតាមដើម្បីមិនលេចឡើងនៅលើហ្វេសប៊ុក

  1. ដើម្បីចាប់ផ្តើមត្រូវតែជាមនុស្ស ចូលវេទិកា ពីឧបករណ៍ចល័តឬកុំព្យូទ័រតាមតម្រូវការ។
  2. បន្ទាប់មក ត្រូវតែចូលទៅកាន់កម្មវិធីផ្ញើសារ ឬបើកបង្អួចដែលប្រើដើម្បីជជែកឬស្វែងរកសារវាទាំងនៅលើកុំព្យូទ័រនិងនៅលើទូរស័ព្ទដៃ។
  3. នៅក្នុងរូបតំណាងស្ពឺដែលលេចឡើងជម្រើសត្រូវបានមើល "ការកំណត់ជជែក" ។ វាត្រូវតែត្រូវបានចុច។
  4. ស៊េរីនៃជម្រើសនឹងលេចឡើងដែលក្នុងចំណោមនោះអ្នកត្រូវចុចប៊ូតុង "បិទរបៀបសកម្មភាព" ។

តាមវិធីនេះបុគ្គលនោះនឹងលែងមានសកម្មភាពជាមួយអ្នកដទៃតទៅទៀតហើយជម្រើសនេះអនុញ្ញាតឱ្យពួកគេប្រើហ្វេសប៊ុកដូចធម្មតា។ ស្រដៀងគ្នានេះដែរប្រសិនបើអ្នកចង់កែប្រែវាអ្នកត្រូវតែអនុវត្តជំហានដូចគ្នាភាពខុសគ្នានោះគឺ ជម្រើសដែលបានចុចនឹងត្រូវបាន "បង្ហាញនៅលើហ្វេសប៊ុក" ។

ការពិចារណាមុខងារ

គួរកត់សម្គាល់ថាក្នុងចំណោមលក្ខណៈពិសេសជាច្រើនដែលហ្វេសប៊ុកមានអ្នកក៏អាចជ្រើសរើសបិទការជជែកសម្រាប់មនុស្សជាក់លាក់មួយឬផ្សេងទៀត។ ដំណើរការគឺដូចគ្នា។ លើកលែងតែពេលជជែកត្រូវបានបិទអ្នកគួរតែរកមើល“ ការធ្វើបដិរូបកម្ម” នៅក្នុងជម្រើស។

នៅពេលដែលវាបើកនិងដំណើរការមុខងាររបស់វាអ្នកត្រូវបញ្ចូលឈ្មោះអ្នកដែលចង់បិទការជជែកដូច្នេះអ្នកមិនដឹងថាពេលណាមនុស្សនោះនៅលើអ៊ីនធឺណិតឬនៅក្រៅអ៊ីនធឺណិតទេ។ ដើម្បីឱ្យវិធីសាស្ត្រនេះមានប្រសិទ្ធភាពវាត្រូវបានណែនាំឱ្យប្រើការកំណត់ភាពឯកជន ដូច្នេះមនុស្សទាំងនេះមិនអាចមើលឃើញមាតិកាដែលបានបង្ហោះលើប្រវត្តិរូបរបស់អ្នកបានទេ។



អ្នកក៏អាចនឹងចាប់អារម្មណ៍ផងដែរ:
ទិញអ្នកតាម។
លិខិតសម្រាប់ Instagram កាត់និងបិទភ្ជាប់