ហ្វេសប៊ុកមានជម្រើសជាច្រើនដែលអាចប្តូរតាមបំណងដូច្នេះបទពិសោធន៍នៅក្នុងសេវាកម្មគឺល្អបំផុត។ ក្នុងន័យនេះវេទិកាសង្គមដែលត្រូវបានប្រើច្រើនបំផុតរហូតមកដល់ពេលនេះអនុញ្ញាតឱ្យកំណត់មុខងារឯកជនភាពជាច្រើនសម្រាប់អ្នកប្រើប្រាស់របស់ពួកគេ។ ហេតុដូច្នេះអ្នកប្រើប្រាស់ម្នាក់ៗអាចជ្រើសរើសប្រតិបត្ដិការហើយមិនធ្វើប្រតិបត្តិការលើពួកគេវិញប៉ុន្តែនៅក្នុងជម្រើសដែលបានផ្តល់ឱ្យវាមិនអាចរកឃើញទេថាតើមាននរណាម្នាក់បានផ្តាច់ខ្លួនចេញពីទំនាក់ទំនង។

ជាពិសេសនៅក្នុងការជូនដំណឹងតាមហ្វេសប៊ុកប្រសិនបើមាននរណាម្នាក់ត្រូវបានរារាំងឬសម្រាប់ការត្រូវបានរារាំងគ្មាននរណាម្នាក់នឹងជូនដំណឹងអំពីវាទេ។ ទោះយ៉ាងណាក៏ដោយប្រសិនបើវាលេចឡើងគន្លឹះខ្លះៗនៅលើបណ្តាញសង្គមដែលអាចបង្ហាញពីអាកប្បកិរិយានេះ ទាញសេចក្តីសន្និដ្ឋានដែលមនុស្សម្នាក់បានសម្រេចចិត្តបំបែកអ្នកចេញពីការតភ្ជាប់របស់ពួកគេ ឬប្រសិនបើអ្នកចង់រារាំងនរណាម្នាក់ពីហ្វេសប៊ុកនោះអ្វីៗទាំងអស់នឹងត្រូវបានបង្ហាញនៅក្នុងអត្ថបទនេះ។

បិទនៅលើហ្វេសប៊ុកតើធ្វើដូចម្តេចដើម្បីធ្វើវាបាន?

ឧទាហរណ៍វានិយាយដោយគ្មានហេតុផលថាមូលហេតុនៃការយកនរណាម្នាក់ចេញពីជីវិតជាក់ស្តែងអាចមានច្រើនរាប់មិនអស់។ ប៉ុន្តែស្ទើរតែជានិច្ចកាល បញ្ហានេះកើតឡើងដោយសារតែបញ្ហាបុគ្គលអ្នកប្រើប្រាស់ដែលមានការរំខាន ឬសម្រាប់ហេតុផលសាមញ្ញនៃការមិនចង់ឱ្យមនុស្សផ្សេងទៀតមានទំនាក់ទំនងផ្ទាល់ជាមួយប្រវត្តិរូបរបស់ពួកគេ។ ដំណើរការនេះមិនពាក់ព័ន្ធនឹងអ្វីស្មុគស្មាញទេហើយសម្រាប់រយៈពេលពីរបីនាទីនេះការវិនិយោគនឹងគ្រប់គ្រាន់។

ប្រសិនបើការសម្រេចចិត្តនេះត្រូវបានធ្វើឡើងដោយហេតុផលណាមួយវាចាំបាច់ត្រូវយល់ថាចាប់ពីពេលនោះមកអ្នកនឹងលែងអាចមើលការបង្ហោះដែលធ្វើដោយបុគ្គលនោះឬមតិយោបល់ឬផ្ញើសារទៅគ្នាទៅវិញទៅមកនិងផ្ទុយមកវិញ ដូច្នេះមុនពេលធ្វើការសំរេចចិត្តនេះសូមចាំថាវាមានដែនកំណត់និងផលវិបាកជាច្រើន។

នីតិវិធីរារាំងគណនីហ្វេសប៊ុក

ពិតជាមិនមានអ្វីស្មុគស្មាញទេក្នុងការរារាំងនរណាម្នាក់ពីហ្វេសប៊ុកដែលជានីតិវិធីសាមញ្ញនិងសាមញ្ញបំផុតមួយគឺការបញ្ចូលប្រវត្តិរូបរបស់មនុស្សដែលអ្នកមិនចង់មានទំនាក់ទំនងជាក់ស្តែងណាមួយ។ បនា្ទាប់មកអ្នកត្រូវចុចលើពងក្រពើទាំងបីដែលបង្ហាញនៅខាងក្រោមរូបភាពគម្រប។ នៅទីនោះអ្នកត្រូវតែចុចជម្រើស "រារាំង" ។

បនា្ទាប់មកអ្នកត្រូវផ្តល់ "បញ្ជាក់" ពន្យល់ពីមូលហេតុដែលអ្នកចង់លុបនិងរារាំងទំនាក់ទំនងជំហាននេះគឺស្រេចចិត្ត។ ហើយ voila ជាមួយវាមនុស្សនោះនឹងត្រូវបានរារាំងទាំងស្រុងពីបណ្តាញហ្វេសប៊ុករបស់ពួកគេ។ នៅក្នុងកម្មវិធីសម្រាប់ទូរស័ព្ទចល័តនិងឧបករណ៍នីតិវិធីគឺដូចគ្នា។

ពិចារណា

វាចាំបាច់ក្នុងការពិចារណាថាមនុស្សអាចដឹងនៅពេលដែលមាននរណាម្នាក់រារាំងពួកគេតាមរយៈគន្លឹះឬស្ថានភាពដែលកើតឡើងនៅក្នុងបណ្តាញសង្គម។ ឧទាហរណ៍; នៅពេលមានការសន្ទនារួមគ្នាមនុស្សម្នាក់ពេលចូលជជែកលេង អ្នកអាចឃើញថាអ្នកមិនអាចផ្ញើសារបានទេពីព្រោះទំនាក់ទំនងបានរារាំងវា, ដូចគ្នានេះដែរប្រសិនបើវាព្យាយាមបញ្ចូលប្រវត្តិរូបរបស់អ្នកវានឹងមិនត្រូវបានរកឃើញនៅក្នុងម៉ាស៊ីនស្វែងរកទេ។

ជំរើសដ៏គួរអោយទុកចិត្តមួយប្រសិនបើអ្នកមិនចង់អោយមនុស្សលេចមុខក្នុងចំណោមព័ត៌មានសំខាន់ៗរបស់អ្នកដោយមិនចាំបាច់រារាំងឬលុបចោលនោះអ្វីដែលអ្នកត្រូវធ្វើគឺបញ្ឈប់ការតាមដានពួកគេនៅលើបណ្តាញសង្គម។ វិធីធ្វើគឺដោយបញ្ចូលប្រវត្តិរូបរបស់អ្នកហើយចុចលើជំរើស "បញ្ឈប់តាម" តាមរបៀបនេះវានឹងមិនបង្ហាញនៅក្នុងការធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពទេ។



អ្នកក៏អាចនឹងចាប់អារម្មណ៍ផងដែរ:
ទិញអ្នកតាម។
លិខិតសម្រាប់ Instagram កាត់និងបិទភ្ជាប់