ຈະມີຫຍັງເກີດຂື້ນຖ້າເຈົ້າກັກຄົນຢູ່ໃນ Instagram?

Instagram ແມ່ນ ໜຶ່ງ ໃນແອັບພລິເຄຊັນທີ່ມີຊື່ສຽງທີ່ສຸດໃນທົ່ວໂລກ, ເຊິ່ງຊ່ວຍໃຫ້ພວກເຮົາເຜີຍແຜ່ເນື້ອຫາຂອງພວກເຮົາເອງ, ໂທຫາຕົວເອງຮູບພາບ, ວິດີໂອ, ເລື່ອງທີ່ມີຊື່ສຽງ. ມັນຍັງຊ່ວຍໃນການສະແດງອອກດ້ວຍຕົວເອງໃນຫລາຍໆດ້ານແລະເປັນວິທີການສື່ສານເພາະມັນຊ່ວຍໃຫ້ພວກເຮົາສົ່ງຂໍ້ຄວາມແລະສຽງ. ແຕ່ເມື່ອສິ່ງທັງ ໝົດ ນີ້ເປັນໄປບໍ່ໄດ້ມັນກໍ່ ເໝາະ ສົມ ຮູ້ສິ່ງທີ່ເກີດຂື້ນຖ້າທ່ານກັກຜູ້ໃດຜູ້ ໜຶ່ງ ໃນ Instagram.

ດຽວນີ້ມັນບໍ່ເຄີຍເກີດຂື້ນກັບທ່ານບໍທີ່ທ່ານເຫັນຄົນອື່ນອັບໂຫລດເນື້ອຫາທີ່ທ່ານບໍ່ມັກ? ຫຼືຕ້ອງການປ້ອງກັນບໍ່ໃຫ້ບຸກຄົນໃດ ໜຶ່ງ ເບິ່ງເຫັນເນື້ອໃນຂອງທ່ານຫຼືຂຽນຫາທ່ານ? o ຈະມີຫຍັງເກີດຂື້ນຖ້າທ່ານໄດ້ຮັບຂໍ້ຄວາມຢູ່ບ່ອນເກົ່າ? ຂ້ອຍສາມາດເຮັດຫຍັງໄດ້ແດ່ໃນກໍລະນີເຫຼົ່ານີ້? ຂ້ອຍສາມາດຢຸດສະຖານະການເຫຼົ່ານີ້ໄດ້ແນວໃດ?

ເຈົ້າຮູ້ດີວ່າເຈົ້າສາມາດ, ຈາກບັນຊີຂອງເຈົ້າ, ບລັອກຜູ້ໃຊ້ອື່ນ ສະນັ້ນລາວບໍ່ສາມາດຂຽນຈົດ ໝາຍ ຫາທ່ານ, ຫຼືເບິ່ງ ໜັງ ສືຂອງທ່ານ, ມັນຈະເປັນຄືກັບວ່າລາວບໍ່ເຄີຍຕິດຕາມທ່ານມາຕັ້ງແຕ່ຕອນຕົ້ນ.

ໃນເວລານີ້ທ່ານຈະຄິດວ່າ "ຄົນນັ້ນສາມາດຊອກຫາຂ້ອຍອີກຄັ້ງ". ແຕ່ຕົວຈິງແລ້ວການສະກັດບັນຊີຂອງທ່ານ ສຳ ລັບບຸກຄົນນີ້ກໍ່ຈະເປັນຄືກັນ ຖ້າບັນຊີຂອງທ່ານຖືກປິດການ ນຳ ໃຊ້. ນັ້ນແມ່ນ, ເມື່ອຄົ້ນຫາໂປຼໄຟລ໌ຂອງທ່ານບໍ່ວ່າຈະໂດຍຊື່ຂອງທ່ານຫຼືຜູ້ໃຊ້ຂອງທ່ານຈະບໍ່ປາກົດຢູ່ໃນເຄື່ອງຈັກຊອກຫາຂອງທ່ານ, ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສາມາດຂຽນຫາທ່ານໄດ້.

ຈະມີຫຍັງເກີດຂື້ນຖ້າເຈົ້າກັກຄົນຢູ່ໃນ Instagram?

ເມື່ອທ່ານກີດຂວາງຜູ້ໃດຜູ້ ໜຶ່ງ, ຄົນນັ້ນຢຸດຕິດຕາມທ່ານແລະທ່ານຕໍ່ລາວເພື່ອວ່າຄົນນັ້ນ ທ່ານບໍ່ສາມາດເຂົ້າເບິ່ງໂປຼໄຟລ໌ຂອງທ່ານໄດ້ ແລະເຖິງແມ່ນວ່າລາວຈະໄດ້ຮັບໂປຼໄຟລ໌ຂອງທ່ານ, ຜູ້ໃຊ້ທີ່ຖືກບລັອກຈະບໍ່ມີທາງເລືອກທີ່ຈະຕິດຕາມທ່ານອີກ, ພິຈາລະນາຂໍ້ຄວາມໂດຍກົງທີ່ຮູ້ຈັກດີທີ່ສຸດໂດຍການຂຽນຫຍໍ້ຂອງລາວໃນພາສາອັງກິດ "DM". ແຕ່ຂໍ້ຄວາມດັ່ງກ່າວຈະບໍ່ໄດ້ຮັບ ເຖິງແມ່ນວ່າທ່ານຕໍ່ມາຈະຕັດສິນໃຈປົດລັອກຜູ້ໃຊ້, ຂໍ້ຄວາມຂອງທ່ານທີ່ຖືກສົ່ງພາຍໃນເວລາທີ່ຖືກບລັອກກໍ່ຈະບໍ່ຖືກຮັບ.

ເບິ່ງຈາກມຸມມອງຂອງຜູ້ໃຊ້ທີ່ກີດຂວາງຜູ້ໃຊ້ຄົນອື່ນດັ່ງທີ່ກ່າວມາ, ຢຸດຕິດຕາມຜູ້ໃຊ້ຄົນອື່ນໃນເວລາທີ່ກີດກັ້ນມັນ, ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ລາວຈະສາມາດເຂົ້າເຖິງໂປຼໄຟລ໌ຂອງຜູ້ໃຊ້ໄດ້. ຜູ້ໃຊ້ລັອກໂດຍໃຊ້ເຄື່ອງຈັກຊອກຫາເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ມັນຈະມີພຽງແຕ່ທາງເລືອກປົດລັອກທີ່ມີຢູ່ເຊິ່ງຈະຕັ້ງຢູ່ໃນສະຖານທີ່ບ່ອນທີ່ທາງເລືອກຈະຕິດຕາມ. ນີ້, ຄືກັບຜູ້ໃຊ້ທີ່ຖືກບລັອກ, ບໍ່ສາມາດເບິ່ງເນື້ອຫາຂອງຜູ້ໃຊ້ທີ່ຖືກບລັອກຫລືສື່ສານກັບມັນໄດ້ໂດຍບໍ່ຕ້ອງປົດລັອກກ່ອນ ໜ້າ ນີ້.

ຈະປິດບັນຊີແນວໃດ? ແລະມີຫຍັງເກີດຂື້ນຖ້າເຈົ້າກັກຄົນຢູ່ໃນ Instagram

ເພື່ອຮູ້ວ່າຈະມີຫຍັງເກີດຂື້ນຖ້າທ່ານສະກັດກັ້ນບາງຄົນໃນ Instagram, ໜຶ່ງ ໃນ ຄຳ ຖາມຂອງທ່ານໃນເວລານີ້ອາດແມ່ນ ຂ້ອຍສາມາດບລັອກຄົນໄດ້ແນວໃດ? ມັນຕ້ອງມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກຫຼາຍທີ່ຈະສະກັດຜູ້ໃດຜູ້ ໜຶ່ງ, ດີ, ບໍ່ມີການສະກັດກັ້ນຜູ້ໃດຜູ້ ໜຶ່ງ ສາມາດເຮັດໄດ້ໃນ 4 ຂັ້ນຕອນງ່າຍໆ.

  1. ທ່ານຕ້ອງໄປຫາໂປຼໄຟລ໌ຂອງຜູ້ໃຊ້ທີ່ທ່ານຕັ້ງໃຈຈະສະກັດກັ້ນ ໂດຍເຄື່ອງຈັກຊອກຫາຫລືໂດຍຮູບຖ່າຍ ໂດຍການກົດທີ່ຊື່ຜູ້ໃຊ້ຂອງລາວຫລືຖ້າທ່ານມີການສົນທະນາກັບລາວທ່ານສາມາດໄປທີ່ນີ້ແລະກົດທີ່ຮູບຂອງລາວເຊິ່ງຈະພາທ່ານໄປເບິ່ງໂປຼໄຟລ໌ຂອງຜູ້ໃຊ້ທີ່ທ່ານຕ້ອງການປິດກັ້ນ.
  2. ຢູ່ໃນໂປຼໄຟລ໌ຂອງທ່ານແລ້ວທ່ານຄວນໄປເບື້ອງຂວາມືຂ້າງເທິງ, ໃນລະດັບດຽວກັນກັບຮູບໂປຼໄຟລ໌ຂອງທ່ານແຕ່ຢູ່ເບື້ອງກົງກັນຂ້າມ, ທ່ານຈະເຫັນປຸ່ມເມນູ, ກົດເພື່ອສະແດງເມນູ.
  3. ເມື່ອຕົວເລືອກເມນູຖືກສະແດງທ່ານພຽງແຕ່ຕ້ອງເລືອກຕົວເລືອກທີ່ຈະປິດກັ້ນ.
  4. ເຖິງແມ່ນວ່າຕົວເລືອກນີ້ສາມາດປ່ຽນຄືນໄດ້, Instagram ຈະຖາມຖ້າທ່ານແນ່ໃຈວ່າທ່ານຕ້ອງການສະກັດກັ້ນຜູ້ໃຊ້ນັ້ນ, ທ່ານພຽງແຕ່ຕ້ອງກົດ “ ແມ່ນແລ້ວຂ້ອຍແມ່ນ [email protected]" ແລະໃນເວລານີ້ຜູ້ໃຊ້ຕ້ອງຖືກລັອກ.

ບັນຊີຂອງທ່ານຕອນນີ້ຈະປາກົດຄືກັບວ່າມັນບໍ່ມີເນື້ອຫາທີ່ມີຂໍ້ຄວາມວ່າ "ຍັງບໍ່ມີຂໍ້ຄວາມລົງເທື່ອ".

ຈະຮູ້ໄດ້ແນວໃດເມື່ອພວກເຂົາກີດຂວາງຂ້ອຍ

ໃນຂະນະທີ່ມັນເປັນຄວາມຈິງ, ວ່າມື້ນີ້ຂໍຂອບໃຈກັບຄວາມກ້າວ ໜ້າ ທາງເຕັກໂນໂລຢີທີ່ພວກເຮົາ ໝູນ ໃຊ້, ມີເຄືອຂ່າຍສັງຄົມເຊັ່ນ Twitter ພວກເຂົາສາມາດແຈ້ງໃຫ້ທ່ານຮູ້ໃນເວລາທີ່ແທ້ຈິງເມື່ອຜູ້ໃຊ້ບໍ່ມັກເນື້ອຫາຂອງທ່ານແລະໄດ້ກີດຂວາງທ່ານດ້ວຍເຫດຜົນທີ່ແນ່ນອນ. ແຕ່ນີ້ບໍ່ແມ່ນກໍລະນີຂອງ Instagram ເພາະມັນເກືອບຈະເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະ ກຳ ນົດວ່າຜູ້ໃຊ້ເຄືອຂ່າຍໃດ ໜຶ່ງ ໄດ້ຕັດສິນໃຈຢຸດຮັບຂໍ້ມູນຫລືສື່ສານກັບພວກເຮົາ.

ອາດຈະເປັນການອ່ານສິ່ງນີ້ທີ່ທ່ານສົງໄສ ຂ້ອຍຈະຮູ້ໄດ້ແນວໃດເມື່ອພວກເຂົາກີດຂວາງຂ້ອຍ? ສິ່ງທີ່ດີ ສຳ ລັບຜູ້ໃຊ້ທີ່ຖືກບລັອກແມ່ນຍາກທີ່ຈະຮູ້, ແຕ່ມີບາງລາຍລະອຽດທີ່ສາມາດເຮັດໃຫ້ທ່ານແນ່ນອນວ່າຜູ້ໃຊ້ແນ່ນອນໄດ້ກີດຂວາງທ່ານຈາກບັນຊີຂອງທ່ານ.

ລາຍລະອຽດເພື່ອ ກຳ ນົດເວລາທີ່ພວກເຂົາກີດຂວາງທ່ານ

  • ເມື່ອທ່ານຢູ່ໃນເຄືອຂ່າຍສັງຄົມທ່ານສາມາດໄປຫາເຄື່ອງຈັກຊອກຫາສິ່ງນີ້ແລະ ດຳ ເນີນການຂຽນຊື່ຫລືຜູ້ໃຊ້ຂອງທ່ານໂດຍທີ່ທ່ານສາມາດເຂົ້າເບິ່ງໂປຼແກຼມອີເລັກໂທຣນິກຂອງທ່ານກ່ອນ ໜ້າ ນີ້. ເມື່ອທ່ານໄດ້ຂຽນຊື່ຂອງທ່ານແລ້ວກົດປຸ່ມຄົ້ນຫາ, ຜູ້ໃຊ້ນີ້ບໍ່ຄວນສະແດງຢູ່ໃນລາຍການຄົ້ນຫາ ນັບຕັ້ງແຕ່ມັນຈະຖືກລັອກ.
  • ຖ້າທ່ານຍັງຕ້ອງການຢາກຮູ້ວ່າຜູ້ໃຊ້ Instagram ຄົນອື່ນໄດ້ບລັອກວິທີ ໜຶ່ງ ໃນການຮູ້ມັນ, ມັນແມ່ນການກວດສອບ ຈຳ ນວນຜູ້ຕິດຕາມຂອງທ່ານຕັ້ງແຕ່ເມື່ອຄົນໃດ ໜຶ່ງ ຕັນຄົນອື່ນຈະຢຸດຕິດຕາມໂດຍອັດຕະໂນມັດ. ສະນັ້ນທ່ານຈະມີຜູ້ຕິດຕາມ ໜ້ອຍ ໜຶ່ງ.
  • ຖ້າທ່ານຍັງມີຄວາມສົງໄສກ່ຽວກັບວ່າທ່ານຖືກບລັອກໂດຍບຸກຄົນໃດ ໜຶ່ງ, ມີວິທີອື່ນອີກເພື່ອໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າທ່ານຖືກບລັອກແລະຖ້າທ່ານມີການສົນທະນາໂດຍກົງກັບຄົນນີ້ທ່ານສາມາດເຂົ້າໃນລາຍຊື່ການສົນທະນາຂອງທ່ານ. ໃນຄວາມຮູ້ສຶກນີ້, ກະລຸນາປ້ອນບົດສົນທະນານີ້ແລະກົດທີ່ຮູບໂປໄຟນີ້ ຄວນຈະພາທ່ານເຂົ້າບັນຊີຂອງຜູ້ໃຊ້ແລະຖ້າທ່ານຖືກບລັອກ ທ່ານຈະບໍ່ສາມາດເຫັນສິ່ງພິມແລະຂໍ້ຄວາມທີ່ວ່າ "ຍັງບໍ່ມີ ໜັງ ສືຫຍັງເລີຍ" ທີ່ຈະປາກົດອອກມາ. ເພື່ອຢືນຢັນຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນທ່ານສາມາດພະຍາຍາມຕິດຕາມມັນຖ້າມັນຖືກບລັອກ, ທ່ານຈະບໍ່ສາມາດເຂົ້າເຖິງຕົວເລືອກນີ້ໄດ້.

ຜົນສະທ້ອນຂອງການອຸດຕັນ

ເຖິງວ່າຈະເປັນເລື່ອງ ທຳ ມະດາ ສຳ ລັບບາງຄົນ, ແຕ່ມີຜູ້ໃຊ້ບາງຄົນສົງໄສວ່າມັນມີຜົນສະທ້ອນຫຼືເຊື່ອວ່າມັນເປັນອັນຕະລາຍຕໍ່ບັນຊີຂອງພວກເຂົາ. ແຕ່ຜົນສະທ້ອນພຽງແຕ່ຂອງການຖືກສະກັດ ມີຫຼັກຖານໃນ ຈຳ ນວນຜູ້ຕິດຕາມ ດັ່ງທີ່ພວກເຮົາໄດ້ກ່າວມາ, ກ່ອນທີ່ຈະກີດຂວາງບຸກຄົນໃດ ໜຶ່ງ ທີ່ທ່ານຢຸດເຊົາຕິດຕາມຄົນນີ້ໂດຍອັດຕະໂນມັດ.

ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ກົງກັນຂ້າມກັບສິ່ງທີ່ຄົນເຮົາຄິດທັງ ໝົດ lການຕິດຕໍ່ພົວພັນກ່ອນທີ່ຈະຖືກສະກັດກັ້ນຈະຍັງຄືເກົ່າ ເຊັ່ນ: ເຊັ່ນດຽວກັນກັບ, ຄຳ ເຫັນ, ປະຫວັດສາດຂອງຂໍ້ຄວາມໂດຍກົງກັບບຸກຄົນນັ້ນ, ທຸກຢ່າງຈະຍັງຄືເກົ່າ, ແຕ່ໃນຕອນນີ້ຈະບໍ່ມີການໂຕ້ຕອບໃດໆຈາກບັນຊີທີ່ຖືກບລັອກໄປຍັງບັນຊີທີ່ຖືກບລັອກ, ເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າຜູ້ໃຊ້ຖືກປົດລັອກ.

ມີວິທີການທີ່ແຕກຕ່າງກັນບໍທີ່ຈະກີດຂວາງຄົນ?

ມັນເກີດຂື້ນກັບຫຼາຍຄົນໃນຫຼາຍໆຄັ້ງທີ່ພວກເຮົາບໍ່ຕ້ອງການໃຫ້ຄົນທີ່ແນ່ນອນເຫັນໂພດທີ່ພວກເຮົາອັບລົງ. ໃນຄວາມ ໝາຍ ນີ້, ພວກເຮົາບໍ່ຕ້ອງການທີ່ຈະສະກັດກັ້ນມັນໂດຍກົງ ພວກເຮົາຕ້ອງການປ້ອງກັນທ່ານບໍ່ໃຫ້ເຫັນການພິມເຜີຍແຜ່ສະເພາະ ນັ້ນແມ່ນເວລາທີ່ ຄຳ ຖາມເກີດ, ຂ້ອຍສາມາດບລັອກໂພດເພື່ອບໍ່ໃຫ້ຄົນນັ້ນເຫັນມັນ?

ດີ, ພວກເຮົາສາມາດຕອບໄດ້ວ່າດ້ວຍ ຄຳ ຕອບທີ່ບໍ່ມີ "ບໍ່", ເພາະວ່າການໂພດບໍ່ສາມາດສະກັດກັ້ນ ສຳ ລັບບຸກຄົນສະເພາະ. ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ສິ່ງທີ່ໃກ້ທີ່ສຸດກັບສິ່ງນີ້ແມ່ນຢູ່ໃນເລື່ອງ Instagram ທີ່ຜູ້ໃຊ້ສາມາດເຮັດໄດ້ ເລືອກຄົນທີ່ຈະສົ່ງພວກເຂົາໄປ ແລະຜູ້ທີ່ຕ້ອງການເລື່ອງນີ້ປາກົດໃນປະຫວັດສາດຂອງພວກເຂົາ.

ເຖິງແມ່ນວ່າທ່ານຍັງມີທາງເລືອກທີ່ຈະເຊື່ອງເລື່ອງຂອງທ່ານຈາກຜູ້ໃຊ້ຄົນອື່ນ, ດັ່ງທີ່ມັນອາດຈະເປັນ:

  1. ກ່ອນອື່ນ ໝົດ ທ່ານຕ້ອງເຂົ້າເບິ່ງໂປຼໄຟລ໌ຂອງຜູ້ໃຊ້ທີ່ທ່ານບໍ່ຕ້ອງການເບິ່ງເລື່ອງຂອງທ່ານ, ເພາະສິ່ງເຫຼົ່ານີ້ທ່ານສາມາດໃຊ້ເຄື່ອງຈັກຊອກຫາ.
  2. ຫຼັງຈາກນັ້ນທ່ານຕ້ອງກົດປຸ່ມເມນູທີ່ຕັ້ງຢູ່ເບື້ອງຂວາເທິງຂອງ ໜ້າ ຈໍ (ນີ້ແມ່ນຕົວແທນໂດຍຈຸດຕັ້ງ 3).
  3. ເມື່ອເມນູຖືກສະແດງ, ເລືອກຕົວເລືອກ hide“ ເຊື່ອງເລື່ອງຂອງທ່ານ”.
  4. ຫຼັງຈາກ Instagram ນີ້ຈະສະແດງປ່ອງທີ່ທ່ານຈະໄດ້ຮັບການອະທິບາຍວ່າບຸກຄົນນັ້ນຈະບໍ່ສາມາດເຫັນຮູບພາບ, ວິດີໂອແລະການອັບໂຫລດໂດຍກົງໃນເລື່ອງຂອງທ່ານ, ສິ່ງນີ້ຈະບໍ່ມີເວລາຈົນກວ່າທ່ານຈະປົດລັອກຕົວເລືອກນີ້ ສຳ ລັບຜູ້ໃຊ້ເວົ້າ.

ຂ້ອຍຈະເຫັນປະຊາຊົນທີ່ຂ້ອຍກີດຂວາງໄດ້ແນວໃດ? ແລະມີຫຍັງເກີດຂື້ນຖ້າເຈົ້າກັກຄົນຢູ່ໃນ Instagram?

ເພື່ອຮູ້ວ່າຈະມີຫຍັງເກີດຂື້ນຖ້າທ່ານບລັອກຜູ້ໃດຜູ້ ໜຶ່ງ ໃນ Instagram, ຄົນມັກຈະເກີດຂື້ນກັບພວກເຂົາວ່າພວກເຂົາສະກັດຜູ້ໃດຜູ້ ໜຶ່ງ ໂດຍຜິດພາດແລະບໍ່ຮູ້ວິທີທີ່ຈະຢືນຢັນວ່າຄົນນີ້ຖືກບລັອກຫລືບໍ່, ເພາະສິ່ງນີ້ທາງເຄືອຂ່າຍສັງຄົມໃຫ້ທາງເລືອກແກ່ທ່ານ ເພື່ອເບິ່ງລາຍຊື່ຂອງຄົນທີ່ຖືກບລັອກ ແລະການເຂົ້າເຖິງສິ່ງນີ້ແມ່ນງ່າຍດາຍຫຼາຍ.

  1. ທ່ານຕ້ອງເຂົ້າເບິ່ງໂປຼໄຟລ໌ຂອງທ່ານກ່ອນ ໂດຍການກົດປຸ່ມ "YO".
  2. ເມື່ອເຂົ້າໄປໃນໂປຼໄຟລ໌ທ່ານກົດປຸ່ມເມນູທີ່ຕັ້ງຢູ່ເບື້ອງຂວາເທິງຂອງ ໜ້າ ຈໍ.
  3. ຫຼັງຈາກນັ້ນພວກເຮົາໄປທີ່ລຸ່ມຂອງເມນູແລະກົດທີ່ການຕັ້ງຄ່າ.
  4. ເມື່ອເມນູການຕັ້ງຄ່າຖືກສະແດງ, ພວກເຮົາເລືອກຕົວເລືອກ "ຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ".
  5. ເມື່ອຢູ່ໃນເມນູຂອງຕົວເລືອກນີ້ພວກເຮົາເລືອກ "ບັນຊີທີ່ຖືກບລັອກ".
  6. ນີ້ຈະສະແດງລາຍຊື່ບັນຊີທີ່ຖືກບລັອກຈາກໂປຼໄຟລ໌ຂອງທ່ານ.

ວິທີການປົດລັອກຜູ້ໃຊ້?

ເມື່ອທ່ານຮູ້ວ່າມີຫຍັງເກີດຂື້ນຖ້າທ່ານບລັອກຜູ້ໃດຜູ້ ໜຶ່ງ ໃນ Instagram, ຖ້າທ່ານໄດ້ບັນລຸຈຸດນີ້ໃນບົດຂຽນແລ້ວ, ແລ້ວ ແຈ້ງໃຫ້ຊາບກ່ຽວກັບການສະກັດຜູ້ໃຊ້ ທ່ານຈະມີ ຄຳ ຖາມຕໍ່ໄປນີ້ໃນໃຈຖ້າຂ້ອຍສະກັດຄົນຮູ້ຈັກແລະຕັດສິນໃຈພົວພັນກັບລາວອີກໂດຍຜ່ານເຄືອຂ່າຍສັງຄົມນີ້, ມັນສາມາດປົດລັອກໄດ້ບໍ? ຂ້ອຍສາມາດຕິດຕໍ່ກັບລາວອີກໃນລັກສະນະປົກກະຕິບໍ? ຂ້ອຍຈະປົດລັອກໄດ້ແນວໃດ?

ເພື່ອປົດລັອກມັນທ່ານຕ້ອງເຮັດຕາມຂັ້ນຕອນຕໍ່ໄປນີ້:

  1. ທ່ານຕ້ອງໄປຫາໂປຼໄຟລ໌ຂອງຜູ້ໃຊ້ທີ່ຖືກບລັອກ, ທ່ານສາມາດເຮັດມັນຜ່ານເຄື່ອງຈັກຊອກຫາໂດຍການໃສ່ຊື່ຫຼືຜູ້ໃຊ້ Instagram ຂອງທ່ານ.
  2. ຈາກນັ້ນກົດປຸ່ມເມນູ (ສາມຈຸດຕັ້ງຢູ່ມຸມຂວາເທິງຂອງ ໜ້າ ຈໍ).
  3. ເມື່ອເມນູຖືກສະແດງ, ພວກເຮົາເລືອກຕົວເລືອກ "ຜູ້ໃຊ້ປົດລັອກ".
  4. Instagram ຈະເປີດ ໜ້າ ຕ່າງບ່ອນທີ່ທ່ານຈະຖືກຖາມວ່າທ່ານແນ່ໃຈບໍ່ທີ່ຈະປົດລັອກຜູ້ໃຊ້ນີ້, ທ່ານພຽງແຕ່ກົດທີ່ວ່າ "ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍແມ່ນແລ້ວ [email protected]".
  5. ແລະພ້ອມທີ່ຜູ້ໃຊ້ຈະຖືກປົດລັອກຢ່າງປະສົບຜົນ ສຳ ເລັດແລະສາມາດຢືນຢັນໄດ້ໂດຍຂໍ້ຄວາມຢູ່ທາງລຸ່ມຂອງ ໜ້າ ຈໍທີ່ບອກວ່າ "ປົດລັອກຜູ້ໃຊ້."

ຖ້າທ່ານສືບຕໍ່ ນຳ ໃຊ້ເວັບໄຊທ໌ນີ້ທ່ານຍອມຮັບການ ນຳ ໃຊ້ cookies. ຂໍ້ມູນເພີ່ມເຕີມ

ການຕັ້ງຄ່າຄຸກກີຂອງເວັບໄຊທ໌ນີ້ໄດ້ຖືກ ກຳ ນົດໃຫ້ "ອະນຸຍາດໃຫ້ cookies" ແລະດັ່ງນັ້ນຈຶ່ງສະ ເໜີ ປະສົບການການຊອກຫາທີ່ດີທີ່ສຸດໃຫ້ແກ່ທ່ານ. ຖ້າທ່ານສືບຕໍ່ ນຳ ໃຊ້ເວັບໄຊທ໌ນີ້ໂດຍບໍ່ຕ້ອງປ່ຽນການຕັ້ງຄ່າຄຸກກີຂອງທ່ານຫຼືກົດປຸ່ມ "ຍອມຮັບ" ທ່ານຈະໃຫ້ການຍິນຍອມຂອງທ່ານຕໍ່ສິ່ງນີ້.

ປິດ