ວິທີທີ່ຈະຮູ້ວ່າທ່ານຖືກບລັອກໃນ Instagram

ປະຈຸບັນ, Instagram ມັນໄດ້ກາຍເປັນ ໜຶ່ງ ໃນເຄືອຂ່າຍສັງຄົມທີ່ໃຊ້ຫຼາຍທີ່ສຸດໃນຍຸກດິຈິຕອນ, ສະນັ້ນການຄົ້ນພົບວ່າທ່ານຖືກບລັອກໃນມັນແມ່ນ ໜຶ່ງ ໃນສະຖານະການທີ່ບໍ່ສະບາຍທີ່ສຸດທີ່ທ່ານສາມາດ ນຳ ສະ ເໜີ ໄດ້. ຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ກຳ ນົດ ວິທີການ ຮູ້ວ່າທ່ານຖືກບລັອກໃນ Instagram ມັນບໍ່ແມ່ນວຽກ ໜຶ່ງ ທີ່ງ່າຍດາຍທີ່ສຸດ, ແລະພວກເຮົາອະທິບາຍວ່າເປັນຫຍັງ.

ເນື່ອງຈາກການຕິດຕໍ່ພົວພັນແບບຄົງທີ່ທີ່ສ້າງຂື້ນໃນເຄືອຂ່າຍສັງຄົມ, ມັນເປັນເລື່ອງ ທຳ ມະດາທີ່ຈະສັງເກດເຫັນວ່າບັນດາການກີດຂວາງເຫລົ່ານີ້ຈະບໍ່ໄດ້ສັງເກດເຫັນ. ອີງຕາມສິ່ງນີ້, ມື້ນີ້ພວກເຮົາສະ ເໜີ ກົນລະຍຸດຕ່າງໆໃຫ້ທ່ານຄົ້ນພົບ ວິທີການ ຮູ້ວ່າທ່ານຖືກບລັອກໃນ Instagram, ທັງ ໝົດ ແມ່ນອີງໃສ່ຂໍ້ຄຶດທີ່ຈະຊ່ວຍໃຫ້ທ່ານເຫັນວ່າມີຄົນໄດ້ຍົກເລີກທ່ານຈາກບັນຊີຂອງທ່ານຫຼືບໍ່.

ວິທີທີ່ຈະຮູ້ວ່າທ່ານຖືກບລັອກໃນ Instagram: ຊອກຫາທີ່ນີ້!

ໃນຫລາຍໆໂອກາດ, ພວກເຮົາໄດ້ຖາມຕົວເອງວ່າເປັນຫຍັງພວກເຮົາຢຸດເບິ່ງການປັບປຸງຂອງບຸກຄົນທີ່ສົນໃຈພວກເຮົາແລະໃນຫລາຍໆກໍລະນີມັນແມ່ນຍ້ອນວ່າຜູ້ໃຊ້ໄດ້ເຮັດໃຫ້ບັນຊີຂອງລາວຖືກປິດການ ນຳ ໃຊ້ບໍ່ວ່າຊົ່ວຄາວຫລືຖາວອນ. ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ມີບາງກໍລະນີທີ່ຜູ້ໃຊ້ໄດ້ສະກັດກັ້ນທ່ານຈາກເຄືອຂ່າຍສັງຄົມນີ້, ແລະແມ່ນແລ້ວ, ການກີດຂວາງໃນ Instagram ແມ່ນເປັນໄປໄດ້ແລະເກີດຂື້ນເລື້ອຍໆທີ່ທ່ານສາມາດຈິນຕະນາການໄດ້.

ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ວິທີທີ່ຈະຮູ້ວ່າທ່ານຖືກບລັອກໃນ Instagram ມັນບໍ່ແມ່ນສິ່ງທີ່ສາມາດຄົ້ນພົບຫລືຢັ້ງຢືນໄດ້ທັງ ໝົດ. ວິທີດຽວທີ່ຈະຮູ້ແມ່ນການຫັກລ້າງມັນຜ່ານສັນຍານຫລືສັນຍານທີ່ບັນຊີຂອງຜູ້ໃຊ້ເວົ້າວ່າສາມາດໂຍນທ່ານໄດ້.

ຂ້ອຍມີທາງເລືອກດຽວກັນບໍທີ່ຈະກີດຂວາງຄົນ?

ຄຳ ຕອບແມ່ນແມ່ນ, ຄືກັບວ່າບຸກຄົນໃດ ໜຶ່ງ ສາມາດກີດຂວາງທ່ານຈາກເຄືອຂ່າຍສັງຄົມ, ທ່ານກໍ່ສາມາດກີດຂວາງນາງໄດ້. ມັນຍັງມີຄວາມ ສຳ ຄັນທີ່ທ່ານຕ້ອງຮູ້ວ່າເມື່ອທ່ານສະກັດກັ້ນຜູ້ໃຊ້, ຄົນນັ້ນຈະບໍ່ສາມາດເຫັນຂໍ້ຄວາມຂອງທ່ານແລະເຂົ້າໄປໃນໂປຼໄຟລ໌ຂອງທ່ານ ໜ້ອຍ ລົງ. ໃນທາງດຽວກັນ, ມັນຈະບໍ່ສາມາດພົວພັນກັບທ່ານໃນເຄືອຂ່າຍສັງຄົມ, ທັງບໍ່ສະແດງຫລືແບ່ງປັນຂໍ້ຄວາມໂດຍກົງ.

ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, Instagram ໄດ້ຄາດການເຫດການດັ່ງກ່າວ, ສະນັ້ນທາງເລືອກການສະກັດກັ້ນແມ່ນປີ້ນກັບກັນ. ແພລະຕະຟອມໃຫ້ທ່ານມີຄວາມເປັນໄປໄດ້ໃນການປົດລັອກບຸກຄົນ, ໃນກໍລະນີທີ່ທ່ານໄດ້ຕັດສິນໃຈເກັບມັນໄວ້ໃນລາຍຊື່ຜູ້ຕິດຕາມຂອງທ່ານ.

ຂັດຂວາງຜູ້ໃຊ້: ຂ້ອຍຄວນປະຕິບັດຕາມຂັ້ນຕອນຫຍັງແດ່?

ໃນກໍລະນີທີ່ທ່ານບໍ່ຮູ້ສຶກຢາກປ່ຽນການຕັ້ງຄ່າບັນຊີຂອງທ່ານໄປເປັນສ່ວນຕົວ, ໜຶ່ງ ໃນວິທີແກ້ໄຂທົ່ວໄປທີ່ຫຼາຍຄົນມັກຈະຖືກບລັອກໃນ Instagram. ຂໍຂອບໃຈກັບສິ່ງນີ້, ຜູ້ທີ່ຖືກບລັອກຈະບໍ່ສາມາດເຫັນກິດຈະ ກຳ ໃດໆທີ່ທ່ານເຮັດຢູ່ໃນເຄືອຂ່າຍສັງຄົມ. ມັນງ່າຍດາຍຫຼາຍ, ແຕ່ຖ້າທ່ານຍັງບໍ່ຮູ້ວິທີປະຕິບັດຂັ້ນຕອນດັ່ງກ່າວ, ພວກເຮົາຈະອະທິບາຍໃຫ້ທ່ານຟັງ.

ສຳ ລັບສິ່ງນີ້, ມັນພຽງແຕ່ ຈຳ ເປັນຕ້ອງມີການຄົ້ນຫາແລະເຂົ້າເບິ່ງໂປຼໄຟລ໌ຂອງຜູ້ໃຊ້ທີ່ທ່ານຕ້ອງການສະກັດກັ້ນ; ການກະ ທຳ ນີ້ສາມາດ ນຳ ໃຊ້ໄດ້ກັບບຸກຄົນ, ບັນຊີແບຫລືຜູ້ໃຊ້ທີ່ມີບັນຊີໃນເວທີ Instagram.

ໃນຂັ້ນຕອນທີສອງ, ທ່ານຄວນຊອກຫາສັນຍາລັກສາມຈຸດທີ່ຕັ້ງຢູ່ບໍລິເວນດ້ານເທິງຂອງ ໜ້າ ຈໍຫລືຕິດກັບຊື່ຜູ້ໃຊ້ຕາມ ລຳ ດັບ. ຮູບສັນຍາລັກນີ້ຈະໃຫ້ທ່ານມີບັນຊີລາຍຊື່ຂອງທາງເລືອກ, ເຊິ່ງໃນນັ້ນ "block ຜູ້ໃຊ້", "ລາຍງານເນື້ອຫາທີ່ບໍ່ ເໝາະ ສົມ" ແລະ "URL copy profile"; ສິ່ງທີ່ພວກເຮົາສົນໃຈແລະທ່ານຕ້ອງເລືອກແມ່ນສິ່ງ ທຳ ອິດ.

ຕໍ່ມາ, ທ່ານຈະຖືກຮ້ອງຂໍໃຫ້ຢືນຢັນວ່າທ່ານຕ້ອງການທີ່ຈະລັອກ ສຳ ລັບຜູ້ໃຊ້ນັ້ນ. ໃນກໍລະນີ ຄຳ ຕອບຈະເປັນການຢືນຢັນ, ທ່ານຕ້ອງຍອມຮັບໃນ "ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍແນ່ໃຈ". ສຸດທ້າຍ, Instagram ຈະຢືນຢັນທ່ານໂດຍຂໍ້ຄວາມທີ່ມີການເຜີຍແຜ່ວ່າຜູ້ໃຊ້ທີ່ທ່ານເລືອກໄດ້ຖືກປິດກັ້ນແລ້ວ.

ແບບຟອມລັອກ Instagram: ຮູ້ຈັກພວກເຂົາຢູ່ນີ້!

ນອກເຫນືອຈາກທ່ອນໄມ້ທີ່ຮູ້ກັນທົ່ວໄປແລະທີ່ພວກເຮົາໄດ້ເວົ້າລົມກັນ, ໃນ Instagram, ຍັງມີອີກປະເພດ ໜຶ່ງ ຂອງການສະກັດກັ້ນແລະມັນກ່ຽວຂ້ອງກັບເລື່ອງຕ່າງໆ. ເວທີສະ ເໜີ ໃຫ້ທ່ານມີຄວາມເປັນໄປໄດ້ໃນການສະກັດກັ້ນຢ່າງຮອບຄອບໂດຍບໍ່ ຈຳ ເປັນຕ້ອງຢຸດເປັນເພື່ອນຫລືເອົາຜູ້ໃດຜູ້ ໜຶ່ງ ອອກຈາກບັນຊີຜູ້ຕິດຕາມຂອງທ່ານ.

ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ມັນຍັງມີທາງເລືອກໃນການຄົ້ນພົບ ວິທີການ ຮູ້ວ່າທ່ານຖືກບລັອກເຂົ້າຫລືບໍ່ Instagram ເລື່ອງ, ດັ່ງນັ້ນຈຶ່ງຍົກເລີກການອະນຸຍາດຂອງທ່ານເພື່ອເບິ່ງເລື່ອງຂອງຜູ້ໃຊ້ບາງຄົນ. ເພື່ອເຮັດສິ່ງນີ້, ທ່ານຕ້ອງຊອກຫາຄົນທີ່ທ່ານສົງໃສ, ຫຼັງຈາກນັ້ນທ່ານຈະຕ້ອງອັບໂຫລດເລື່ອງຕ່າງໆແລະກວດເບິ່ງຢູ່ສະ ເໝີ ວ່າມັນປາກົດຢູ່ຫຼືບໍ່ໃນບັນດາຜູ້ທີ່ໄດ້ເຫັນການພິມເຜີຍແຜ່.

ສຸດທ້າຍ, ຫຼັງຈາກໄລຍະເວລາທີ່ສົມເຫດສົມຜົນທີ່ຊ່ວຍໃຫ້ທ່ານສາມາດຍົກເລີກສະຖານະການໄດ້ດີຂຶ້ນ, ທ່ານຈະ ກຳ ນົດວ່າຜູ້ໃຊ້ທີ່ທ່ານມີຄວາມສົງໃສວ່າໄດ້ກີດຂວາງຫລືບໍ່ຈາກເລື່ອງລາວໃນ Instagram

Instagram: ຈະຮູ້ໄດ້ແນວໃດວ່າທ່ານຖືກບລັອກ?

ທ່ານຕ້ອງການ ກຳ ນົດ ວິທີການ ຮູ້ວ່າທ່ານຖືກບລັອກໃນ Instagram? ໃນປະຈຸບັນ, ມີຫລາຍທາງເລືອກທີ່ຈະຊ່ວຍໃຫ້ທ່ານໄດ້ຮັບຂໍ້ຄຶດກ່ຽວກັບວ່າມີຄົນບລັອກບັນຊີຂອງທ່ານຫລືບໍ່; ນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນທີ່ນີ້ພວກເຮົາຈະອະທິບາຍທຸກບາດກ້າວທີ່ທ່ານຕ້ອງເຮັດຕາມເພື່ອຊອກຫາ.

ໃນຂັ້ນຕອນ ທຳ ອິດທ່ານຄວນຊອກຫາບັນຊີຂອງຜູ້ໃຊ້. ຖ້າມັນບໍ່ປາກົດແລະທ່ານແນ່ໃຈວ່າມັນບໍ່ໄດ້ລຶບບັນຊີຂອງທ່ານ, ນີ້ຈະເປັນຕົວຊີ້ບອກທີ່ຊັດເຈນທີ່ສຸດວ່າມັນໄດ້ກີດຂວາງທ່ານຈາກລາຍຊື່ຜູ້ຕິດຕາມຂອງທ່ານ.

ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ມີບາງກໍລະນີທີ່ບໍ່ມີການສະກັດກັ້ນແຕ່ບຸກຄົນດັ່ງກ່າວໄດ້ເຮັດໃຫ້ບັນຊີຂອງພວກເຂົາຖືກປິດການ ນຳ ໃຊ້ຊົ່ວຄາວຫຼືຖາວອນ. ເພື່ອຮູ້ວ່າມັນເປັນແນວນັ້ນ, ພວກເຮົາແນະ ນຳ ໃຫ້ທ່ານເຂົ້າສູ່ແພລະຕະຟອມ Instagram ຈາກຄອມພິວເຕີຂອງທ່ານແລະຊອກຫາຜູ້ໃຊ້. ໃນກໍລະນີທີ່ມັນປະກົດຂຶ້ນ, ແລະທ່ານຍັງສາມາດເຫັນຮູບຖ່າຍຂອງມັນ (ມັນຈະເກີດຂື້ນເມື່ອໂປຼໄຟລ໌ສາທາລະນະ) ມັນແມ່ນຍ້ອນວ່າມັນໄດ້ກີດຂວາງທ່ານຢ່າງແນ່ນອນ.

ທາງເລືອກອື່ນທີ່ຈະເບິ່ງ ວິທີການ ຮູ້ວ່າທ່ານຖືກບລັອກໃນ Instagram ມັນແມ່ນເພື່ອອີງໃສ່ຂໍ້ຄວາມສ່ວນຕົວຂອງທ່ານ. ສິ່ງ ສຳ ຄັນ, ໃນກໍລະນີບຸກຄົນໃດ ໜຶ່ງ ໄດ້ກີດຂວາງທ່ານ, ຂໍ້ຄວາມທີ່ທ່ານແບ່ງປັນກັບພວກເຂົາຈະບໍ່ມີຕໍ່ໄປອີກແລ້ວ.

ເຊັ່ນດຽວກັນ, ຖ້າທ່ານຕ້ອງການຄົ້ນພົບ ວິທີການ ຮູ້ວ່າທ່ານຖືກບລັອກໃນ Instagram, ທ່ານສາມາດເຂົ້າເບິ່ງລາຍຊື່ຜູ້ຕິດຕາມຂອງທ່ານໂດຍກົງແລະຄົ້ນຫາວ່າບັນຊີຂອງຄົນນັ້ນຈະປາກົດຕົວທ່ານ. ຮູ້ວ່າເມື່ອບຸກຄົນໃດ ໜຶ່ງ ເຮັດບລັອກໃນ Instagram ຜູ້ໃຊ້ຢຸດຕິດຕາມທ່ານໂດຍອັດຕະໂນມັດ.

ວິທີການທີ່ຈະຮູ້ວ່າທ່ານຖືກບລັອກໃນ Instagram: ການປົດລັອກຂອງຜູ້ໃຊ້

ມັນເປັນເວລາດົນນານແລ້ວນັບຕັ້ງແຕ່ທ່ານໄດ້ກີດຂວາງບຸກຄົນນັ້ນແລະມື້ນີ້ທ່ານຕ້ອງການແກ້ໄຂການຕັດສິນໃຈນັ້ນບໍ? ພວກເຮົາເຂົ້າໃຈທ່ານ, ແລະວ່າການ ດຳ ລົງຊີວິດຢູ່ພາຍໃຕ້ການກວດກາຂອງສັງຄົມໃນຍຸກດິຈິຕອນນີ້ສາມາດເປັນສິ່ງທີ່ ໜ້າ ຮໍາຄານ. ນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນທີ່ວ່າ, ມັນແມ່ນເຫດຜົນແທ້ໆແລະເປັນເລື່ອງປົກກະຕິທີ່ທ່ານບໍ່ຕ້ອງການມີຄົນທີ່ແນ່ນອນໃນເຄືອຂ່າຍສັງຄົມຂອງທ່ານ.

ດີ, ໃນທີ່ນີ້ພວກເຮົາ ນຳ ເອົາຂ່າວດີມາໃຫ້ທ່ານ, ແລະນັ້ນກໍ່ແມ່ນວ່າ Instagram ໃຫ້ຜູ້ໃຊ້ຂອງຕົນມີທາງເລືອກທີ່ຈະປ່ຽນລະຫັດລັອກຫລືປົດລັອກບັນຊີຂອງບຸກຄົນນັ້ນໃຫ້ກັບຜູ້ທີ່ທ່ານໄດ້ປະຕິບັດໂທດນີ້. ຕິດຕາມພວກເຮົາແລະຮຽນຮູ້ເພີ່ມເຕີມກ່ຽວກັບຕົວເລືອກນີ້.

ປົດລັອກຜູ້ໃຊ້: ຂ້ອຍຄວນປະຕິບັດຕາມຂັ້ນຕອນຫຍັງແດ່?

ສິ່ງທໍາອິດທີ່ທ່ານຄວນເຮັດແມ່ນເຂົ້າເຖິງແອັບພລິເຄຊັນແລະເຂົ້າໄປໃນບັນຊີຜູ້ໃຊ້ທີ່ທ່ານໄດ້ສະກັດຢູ່ໃນ Instagram. ເພື່ອເຮັດສິ່ງນີ້, ທ່ານຈະຕ້ອງໄປທີ່ແຖບຄົ້ນຫາທີ່ຢູ່ໃນແອັບພລິເຄຊັນແລະພິມຊື່ຂອງບຸກຄົນທີ່ທ່ານເຄີຍສະກັດກ່ອນ.

ເມື່ອທ່ານເຂົ້າເບິ່ງໂປຼໄຟລ໌ຂອງຜູ້ໃຊ້ໃນ ຄຳ ຖາມ, ທ່ານຕ້ອງຊອກຫາສາມຈຸດທີ່ຕັ້ງຕາມປົກກະຕິຢູ່ຂ້າງຊື່ຜູ້ໃຊ້ຫລືຢູ່ແຈຂວາເທິງຂອງໃບສະ ໝັກ. ຈາກນັ້ນ, ທ່ານຕ້ອງເລືອກຕົວເລືອກນັ້ນ; ທ່ານຈະເຫັນສາມຈຸດທີ່ຈະເລືອກເອົາເຊິ່ງເປັນ "ຜູ້ໃຊ້ປົດລັອກ", "ລາຍງານເນື້ອຫາທີ່ບໍ່ ເໝາະ ສົມ" ແລະ "copy URL URL".

ເມື່ອທ່ານໄດ້ເຫັນສາມຕົວເລືອກນີ້, ທ່ານຕ້ອງເລືອກ "ປົດລັອກຜູ້ໃຊ້", ແລະດັ່ງນັ້ນຈຶ່ງຍົກເລີກການລັອກທີ່ໃຊ້ກັບຄົນນັ້ນຕາມ ລຳ ດັບ. ໂດຍໄດ້ເລືອກຕົວເລືອກນີ້, Instagram ຈະຂໍໃຫ້ທ່ານຢືນຢັນຜ່ານທາງຂໍ້ຄວາມທີ່ປະກົດຂື້ນ, ເພື່ອຮັບປະກັນວ່າມັນບໍ່ແມ່ນຂໍ້ຜິດພາດ. ອີງໃສ່ສິ່ງນີ້, ທ່ານຕ້ອງໄດ້ຢືນຢັນຜ່ານທາງເລືອກ "ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍແນ່ໃຈ" ທີ່ປາກົດໃນຂໍ້ຄວາມຕາມ ລຳ ດັບ.

ເມື່ອເຮັດແລ້ວ, ທ່ານໄດ້ເຮັດແລ້ວ! ທ່ານໄດ້ປົດລັອກຜູ້ໃຊ້ທີ່ທ່ານເລືອກເຂົ້າໃນບັນຊີ Instagram ຂອງທ່ານແລ້ວ. ທ່ານສາມາດກວດເບິ່ງມັນໂດຍທາງຂໍ້ຄວາມທີ່ປາກົດຂື້ນເຊິ່ງແອັບພລິເຄຊັນຈະຖິ້ມດ້ວຍສິ່ງຕໍ່ໄປນີ້: "ຜູ້ໃຊ້ປົດລັອກ". ຈາກສິ່ງນີ້, ທ່ານບໍ່ຄວນມີບັນຫາໃນການເບິ່ງການອັບເດດຂອງບຸກຄົນທີ່ທ່ານເຄີຍສະກັດກ່ອນຫຼືໃນທາງກັບກັນ.

ວິທີການປົດລັອກຈາກຄອມພິວເຕີ້?

ເຖິງແມ່ນວ່າຄົນສ່ວນໃຫຍ່ມັກຈະໃຊ້ Instagram ຈາກການ ນຳ ໃຊ້ໂທລະສັບຂອງພວກເຮົາ, ພວກເຮົາຢາກໃຫ້ທ່ານຮູ້ວ່າມັນຍັງເປັນໄປໄດ້ທີ່ຈະປະຕິບັດການປົດລັອກຈາກຄວາມສະດວກສະບາຍຂອງຄອມພິວເຕີ້. ຕໍ່ໄປ, ພວກເຮົາຈະອະທິບາຍທຸກຢ່າງທີ່ທ່ານຕ້ອງການຮູ້ກ່ຽວກັບມັນ.

ສິ່ງ ທຳ ອິດທີ່ທ່ານຄວນເຮັດແມ່ນເຂົ້າເຖິງເວັບໄຊທ໌ Instagram ແລະເຂົ້າສູ່ລະບົບບັນຊີຂອງທ່ານຕາມ ລຳ ດັບ. ເມື່ອ ສຳ ເລັດແລ້ວ, ທ່ານຈະຕ້ອງຄົ້ນຫາແຖບຄົ້ນຫາຊື່ຂອງຄົນທີ່ທ່ານຕ້ອງການປົດລັອກ; ນີ້ແມ່ນຍ້ອນວ່າເວັບໄຊທ໌້ບໍ່ໄດ້ໃຫ້ລາຍຊື່ຂອງຜູ້ທີ່ຖືກກັກຂັງ, ຄືກັນກັບມັນຢູ່ໃນ ຄຳ ຮ້ອງສະ ໝັກ ຂອງມັນ.

ເມື່ອຢູ່ໃນຂໍ້ມູນຂອງບຸກຄົນ, ທ່ານຈະຕ້ອງຊອກຫາເມນູ (ເປັນຕົວແທນໂດຍສາມຈຸດ), ແລະຖ້າທ່ານເລືອກມັນທ່ານຈະຕ້ອງເລືອກຕົວເລືອກ "ປົດຜູ້ໃຊ້". ເມື່ອເຮັດ ສຳ ເລັດແລ້ວ, ຄົນອື່ນຈະໄດ້ຮັບອະນຸຍາດໃຫ້ເບິ່ງການອັບເດດແລະຮູບຖ່າຍຂອງທ່ານຕາມ ລຳ ດັບ.

ຖ້າທ່ານສືບຕໍ່ ນຳ ໃຊ້ເວັບໄຊທ໌ນີ້ທ່ານຍອມຮັບການ ນຳ ໃຊ້ cookies. ຂໍ້ມູນເພີ່ມເຕີມ

ການຕັ້ງຄ່າຄຸກກີຂອງເວັບໄຊທ໌ນີ້ໄດ້ຖືກ ກຳ ນົດໃຫ້ "ອະນຸຍາດໃຫ້ cookies" ແລະດັ່ງນັ້ນຈຶ່ງສະ ເໜີ ປະສົບການການຊອກຫາທີ່ດີທີ່ສຸດໃຫ້ແກ່ທ່ານ. ຖ້າທ່ານສືບຕໍ່ ນຳ ໃຊ້ເວັບໄຊທ໌ນີ້ໂດຍບໍ່ຕ້ອງປ່ຽນການຕັ້ງຄ່າຄຸກກີຂອງທ່ານຫຼືກົດປຸ່ມ "ຍອມຮັບ" ທ່ານຈະໃຫ້ການຍິນຍອມຂອງທ່ານຕໍ່ສິ່ງນີ້.

ປິດ