ມີຫລາຍວິທີໃນການໃຊ້ສື່ສັງຄົມ, ບາງຄັ້ງພວກມັນໃຊ້ເວລາຫລາຍແລະສາມາດຫຍຸ້ງຍາກຫລາຍ. ໂດຍສະເພາະເມື່ອ ສິ່ງເຫລົ່ານີ້ຊ່ວຍໃຫ້ຄົນອື່ນເບິ່ງໂດຍບໍ່ມີບັນຫາທຸກຢ່າງທີ່ຄົນອື່ນໄດ້ເພີ່ມເຂົ້າມາ ໃນໂປຼໄຟລ໌ຂອງພວກເຂົາ.

ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ມັນມີຫລາຍວິທີທີ່ຈະຫລີກລ້ຽງການອີ່ມຕົວຈາກເຄືອຂ່າຍສັງຄົມ, ເຊັ່ນວ່າ ປາກົດຢູ່ໃນອິນເຕີເນັດ, ການກະ ທຳ ທີ່ເຮັດໃຫ້ທ່ານບໍ່ສົນໃຈຂໍ້ຄວາມຂອງຄົນ, ໃນຂະນະທີ່ ນຳ ໃຊ້ແພລະຕະຟອມຫຼືປ້ອງກັນຜູ້ຕິດຕໍ່ບໍ່ໃຫ້ເຫັນວ່າເຄືອຂ່າຍ ກຳ ລັງຖືກ ນຳ ໃຊ້, ໃນບັນດາສິ່ງອື່ນໆ, ເຊິ່ງຈະເຫັນໃນບົດຄວາມຕໍ່ໄປ.

ປາກົດຢູ່ອອຟໄລໃນເຟສບຸກວິທີເຮັດມັນ?

ໃນໄລຍະ ທຳ ອິດ, ຕ້ອງເວົ້າວ່ານີ້ແມ່ນການຕັ້ງຄ່າ ໜຶ່ງ ຕື່ມອີກ, ໜຶ່ງ ໃນນັ້ນປັບຕົວເຂົ້າກັບເຄືອຂ່າຍສັງຄົມ, ສະນັ້ນມັນບໍ່ສັບສົນທີ່ຈະເຮັດ ມັນສາມາດປະຕິບັດໄດ້ຈາກຄອມພິວເຕີ້ຫລືຈາກອຸປະກອນມືຖືຕາມທີ່ສາມາດໃຊ້ໄດ້.. ຂັ້ນຕອນແມ່ນເຮັດໄດ້ຈາກຕົວເລືອກ Messenger ບໍ່ວ່າຈະຢູ່ໃນອຸປະກອນໃດກໍ່ຕາມແລະ ສຳ ລັບສິ່ງນີ້ມັນ ຈຳ ເປັນຕ້ອງຮັກສາການເຊື່ອມຕໍ່ອິນເຕີເນັດທີ່ ໝັ້ນ ຄົງແລະແນ່ນອນວ່າສາມາດເຂົ້າເຖິງ Facebook ໄດ້.

ນີ້ແມ່ນກໍລະນີ, ມັນ ຈຳ ເປັນຕ້ອງເວົ້າວ່າຍ້ອນວ່າເຟສບຸກແມ່ນ ໜຶ່ງ ໃນເຄືອຂ່າຍສັງຄົມທີ່ຖືກ ນຳ ໃຊ້ຫຼາຍທີ່ສຸດໃນທົ່ວໂລກ, ມັນມີ ໜຶ່ງ ໃນການໃຫ້ບໍລິການສົ່ງຂໍ້ຄວາມທີ່ມີປະສິດຕິພາບສູງທີ່ສຸດໃນໂລກ, ເຊິ່ງມີການປະຕິບັດອັດຕະໂນມັດ ອະນຸຍາດໃຫ້ ນຳ ໃຊ້ມັນເພື່ອຈຸດປະສົງໃດໆໂດຍຜູ້ໃດຜູ້ ໜຶ່ງ.

ຫຼາຍຄົນແມ່ນຜູ້ທີ່ໃຊ້ມັນເພື່ອຕິດຕໍ່ພົວພັນເຊິ່ງກັນແລະກັນ, ເພື່ອຮູ້ເວລາທີ່ຄົນອື່ນ ກຳ ລັງໃຊ້ແອັບພລິເຄຊັນ, ໃນບັນດາສິ່ງອື່ນໆ. ແຕ່ຖ້າສິ່ງທີ່ທ່ານຕ້ອງການ ແມ່ນເພື່ອປ້ອງກັນບໍ່ໃຫ້ຄົນອື່ນຮູ້ເວລາທີ່ການ ນຳ ໃຊ້ຖືກ ນຳ ໃຊ້, ທຸກສິ່ງທີ່ຕ້ອງເຮັດຈະຕ້ອງປະໄວ້ໃນພາກຕໍ່ໄປ.

ຂັ້ນຕອນໃນການຕິດຕາມເພື່ອບໍ່ປະກົດວ່າມີການເຊື່ອມຕໍ່ໃນ Facebook

  1. ໃນສະຖານທີ່ ທຳ ອິດ se ທ່ານຕ້ອງເຂົ້າສູ່ເວທີ ຈາກອຸປະກອນມືຖືຫຼືຈາກຄອມພິວເຕີຕາມທີ່ໃຈມັກ.
  2. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ທ່ານຕ້ອງໄປທີ່ Messenger ຫຼືແມ້ກະທັ້ງການສົນທະນາ.
  3. En ຮູບສັນຍາລັກເກຍທີ່ຖືກສະແດງ, ນັ້ນແມ່ນການຕັ້ງຄ່າ ສົນທະນາ. ມັນຕ້ອງຖືກກົດດັນ.
  4. ມັນຈະປະກົດມີຊຸດຂອງຕົວເລືອກ, ໃນນັ້ນທ່ານຕ້ອງກົດປຸ່ມ msgstr "ປິດ ໂໝດ ການເຄື່ອນໄຫວ" #.

ດ້ວຍວ່າ, ບຸກຄົນດັ່ງກ່າວຈະບໍ່ປາກົດມີການເຄື່ອນໄຫວຕໍ່ຜູ້ອື່ນອີກໃນເວລາທີ່ໃຊ້ Facebook. ເຊັ່ນດຽວກັນ, ຖ້າສິ່ງນີ້ຕ້ອງການທີ່ຈະປັບປ່ຽນ, ຂັ້ນຕອນດຽວກັນກໍ່ຕ້ອງເຮັດດ້ວຍຄວາມແຕກຕ່າງທີ່ທາງເລືອກໃນການກົດຈະແມ່ນ "ປາກົດຕົວຢ່າງເຄື່ອນໄຫວໃນເຟສບຸກ".

ການພິຈາລະນາໃນ ໜ້າ ທີ່

ມັນຄວນຈະສັງເກດວ່າໃນບັນດາຫນ້າທີ່ຫຼາຍຢ່າງທີ່ເຟສບຸກມີ, ທ່ານກໍ່ສາມາດເຮັດໄດ້ເຊັ່ນກັນ ເລືອກທີ່ຈະປິດການສົນທະນາ ສຳ ລັບຄົນ ໜຶ່ງ ຫຼືຫຼາຍຄົນສະເພາະ. ຂັ້ນຕອນແມ່ນພື້ນຖານຄືກັນ, ຍົກເວັ້ນເວລາສົນທະນາຖືກປິດການ ນຳ ໃຊ້, ທ່ານຕ້ອງຄົ້ນຫາລະຫວ່າງຕົວເລືອກ ສຳ ລັບ "ສ່ວນບຸກຄົນ".

ເມື່ອມັນເປີດແລະປະຕິບັດ ໜ້າ ທີ່ຂອງມັນ, ທ່ານພຽງແຕ່ໃສ່ຊື່ຂອງຄົນທີ່ທ່ານຕ້ອງການທີ່ຈະປິດການສົນທະນາ, ເພື່ອວ່າພວກເຂົາຈະບໍ່ຮູ້ວ່າຄົນນັ້ນເຊື່ອມຕໍ່ຫລືຕັດການເຊື່ອມຕໍ່ເມື່ອໃດ. ເພື່ອໃຫ້ສິ່ງນີ້ມີປະສິດທິຜົນ, ຂໍແນະ ນຳ ໃຫ້ໃຊ້ການຕັ້ງຄ່າຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ, ດັ່ງນັ້ນຄົນເຫຼົ່ານັ້ນບໍ່ສາມາດເຫັນເນື້ອຫາທີ່ຖືກເຜີຍແຜ່ໃນໂປຼໄຟລ໌ຂອງທ່ານໄດ້.