ມີຫລາຍວິທີທີ່ຈະໃຊ້ສື່ສັງຄົມ. ບາງຄັ້ງພວກມັນໃຊ້ເວລາຫຼາຍແລະສາມາດຫຍຸ້ງຍາກຫລາຍ. ສິ່ງທີ່ ສຳ ຄັນກວ່ານັ້ນແມ່ນ, ເມື່ອໃດ ພວກເຂົາອະນຸຍາດໃຫ້ຜູ້ອື່ນເຫັນທຸກສິ່ງທີ່ຄົນອື່ນໄດ້ເພີ່ມເຂົ້າໃນໂປຼໄຟລ໌ຂອງພວກເຂົາໂດຍບໍ່ມີບັນຫາ.

ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ມີຫລາຍວິທີທີ່ຈະຫລີກລ້ຽງການອີ່ມຕົວກັບເຄືອຂ່າຍສັງຄົມ, ຍົກຕົວຢ່າງ, ປະກົດວ່າຢູ່ໃນອິນເຕີເນັດ, ເຊິ່ງສາມາດອະນຸຍາດເຖິງແມ່ນວ່າຈະໃຊ້ເວທີເພື່ອບໍ່ສົນໃຈຂໍ້ຄວາມຈາກຜູ້ຄົນຫລືປ້ອງກັນບໍ່ໃຫ້ຜູ້ຕິດຕໍ່ເຫັນວ່າເວທີອອນລາຍ ກຳ ລັງຖືກ ນຳ ໃຊ້, ເພື່ອບັນລຸຂະບວນການນີ້ຈະເຫັນໃນບົດຄວາມຕໍ່ໄປ

ປ້ອງກັນບໍ່ໃຫ້ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍເຊື່ອມຕໍ່ຂ້ອຍໃນ Facebook ເຮັດແນວໃດ?

ກ່ອນອື່ນ ໝົດ ຕ້ອງເວົ້າແນວນັ້ນ ມັນແມ່ນການຕັ້ງຄ່າອື່ນ, ຂໍ້ ກຳ ນົດທີ່ ເໝາະ ສົມກັບເຄືອຂ່າຍສັງຄົມ, ສະນັ້ນມັນບໍ່ສັບສົນແລະສາມາດແລ່ນຈາກຄອມພິວເຕີ້ຫຼືອຸປະກອນມືຖືໄດ້ຕາມກໍລະນີ. ຂັ້ນຕອນແມ່ນເຮັດຜ່ານຕົວເລືອກ Messenger ແລະສາມາດເຮັດໄດ້ໃນອຸປະກອນໃດກໍ່ຕາມ, ເພາະສິ່ງນີ້ທ່ານຕ້ອງຮັກສາການເຊື່ອມຕໍ່ອິນເຕີເນັດທີ່ ໝັ້ນ ຄົງແລະແນ່ນອນວ່າທ່ານສາມາດເຂົ້າໃຊ້ Facebook ໄດ້.

ໃນກໍລະນີນີ້, ຕ້ອງເວົ້າໄດ້ວ່າເນື່ອງຈາກວ່າ Facebook ແມ່ນ ໜຶ່ງ ໃນເຄືອຂ່າຍສັງຄົມທີ່ໃຊ້ຫຼາຍທີ່ສຸດໃນໂລກ, ມີ ໜຶ່ງ ໃນບໍລິການສົ່ງຂໍ້ຄວາມທີ່ມີປະສິດຕິຜົນທີ່ສຸດໃນໂລກ, ເຊິ່ງຕົວຈິງແລ້ວແມ່ນອັດຕະໂນມັດແລະອະນຸຍາດໃຫ້ທຸກຄົນໃຊ້ມັນເພື່ອຈຸດປະສົງໃດໆ.

ຫຼາຍຄົນໃຊ້ມັນເພື່ອຕິດຕໍ່ພົວພັນເຊິ່ງກັນແລະກັນແລະຮູ້ວ່າເມື່ອຄົນອື່ນ ກຳ ລັງໃຊ້ແອັບ the ຢູ່. ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ຖ້າທ່ານຕ້ອງການປ້ອງກັນບໍ່ໃຫ້ຄົນອື່ນຮູ້ເວລາທີ່ຈະໃຊ້ແອັບ,, ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ຕ້ອງເຮັດກໍ່ຈະປະໄວ້ໃນພາກຕໍ່ໄປ.

ຂັ້ນຕອນໃນການຕິດຕາມເພື່ອບໍ່ປະກົດວ່າມີການເຊື່ອມຕໍ່ໃນ Facebook

  1. ເພື່ອເລີ່ມຕົ້ນ, ຕ້ອງບຸກຄົນ ເຂົ້າສູ່ເວທີ ຈາກອຸປະກອນມືຖືຫລືຄອມພິວເຕີຕາມຄວາມຕ້ອງການ.
  2. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຕ້ອງໄປທີ່ Messenger ຫຼືເປີດ ໜ້າ ຕ່າງທີ່ມັກໃຊ້ເພື່ອສົນທະນາຫຼືຄົ້ນຫາຂໍ້ຄວາມ, ທັງໃນຄອມພີວເຕີ້ແລະມືຖື.
  3. ໃນຮູບສັນຍາລັກເກຍທີ່ປາກົດ, ຕົວເລືອກທີ່ເບິ່ງ "ການຕັ້ງຄ່າການສົນທະນາ" #. ມັນຕ້ອງຖືກກົດດັນ.
  4. ຊຸດຂອງຕົວເລືອກຈະປາກົດ, ໃນນັ້ນທ່ານຕ້ອງກົດປຸ່ມ "ປິດຮູບແບບກິດຈະ ກຳ".

ດ້ວຍວິທີນີ້, ບຸກຄົນດັ່ງກ່າວຈະບໍ່ປະກົດວ່າມີການເຄື່ອນໄຫວກັບຄົນອື່ນອີກ, ໃນຂະນະທີ່ທາງເລືອກນັ້ນເຮັດໃຫ້ພວກເຂົາໃຊ້ Facebook ໄດ້ຕາມປົກກະຕິ. ເຊັ່ນດຽວກັນ, ຖ້າທ່ານຕ້ອງການດັດແປງສິ່ງນີ້, ທ່ານຕ້ອງປະຕິບັດຂັ້ນຕອນດຽວກັນ, ຄວາມແຕກຕ່າງແມ່ນວ່າ ຕົວເລືອກທີ່ຖືກກົດດັນແມ່ນ "ສະແດງໃນເຟສບຸກ".

ການພິຈາລະນາໃນ ໜ້າ ທີ່

ມັນຄວນຈະໄດ້ຮັບຍົກໃຫ້ເຫັນວ່າໃນບັນດາລັກສະນະຫຼາຍຢ່າງທີ່ເຟສບຸກມີ, ທ່ານຍັງສາມາດເລືອກທີ່ຈະປິດການສົນທະນາ ສຳ ລັບຄົນ ໜຶ່ງ ຫຼືຫຼາຍຄົນສະເພາະ. ຂະບວນການແມ່ນພື້ນຖານຄືກັນ, ຍົກເວັ້ນເວລາສົນທະນາຖືກປິດການ ນຳ ໃຊ້, ທ່ານຄວນຊອກຫາ“ ການປັບແຕ່ງສ່ວນບຸກຄົນ” ໃນຕົວເລືອກຕ່າງໆ.

ເມື່ອມັນເປີດແລະປະຕິບັດ ໜ້າ ທີ່ຂອງມັນ, ທ່ານພຽງແຕ່ຕ້ອງໃສ່ຊື່ຂອງຄົນທີ່ຕ້ອງການປິດການສົນທະນາ, ເພື່ອວ່າທ່ານຈະບໍ່ຮູ້ວ່າຄົນນັ້ນຢູ່ໃນອິນເຕີເນັດຫລືອອບໄລນ໌. ເພື່ອໃຫ້ວິທີການນີ້ມີປະສິດຕິຜົນ, ແນະ ນຳ ໃຫ້ໃຊ້ການຕັ້ງຄ່າຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ ສະນັ້ນວ່າປະຊາຊົນເຫຼົ່ານີ້ບໍ່ສາມາດເຫັນເນື້ອຫາທີ່ລົງໃນໂປຼໄຟລ໌ຂອງທ່ານໄດ້.