Kartais per klaidą arba dėl to, kad mus užvaldo įniršio akimirka, atsitinka taip, kad užblokuojame žmogų iš savo draugų sąrašo viename iš mūsų socialinių tinklų, tai nėra kažkas neįprasto ir tai nėra nepataisoma.

„Facebook“ atveju užrakinimo ir atrakinimo parinktys Juos nesunku tvarkyti ir, kaip įprasta šiam socialiniam tinklui, jis turi savo protokolą visam tam. Jei norite užblokuoti vieną iš tų draugų, kuriuos tam tikram laikui pašalinote iš savo gyvenimo dėl kokių nors priežasčių, šiame straipsnyje mes jums pasakysime, kaip tai galite padaryti.

Kas atsitinka, kai užblokuojate žmogų?

Kartą tu blokuojate bet kurį savo „Facebook“ draugą, Sistema automatiškai suaktyvins saugos protokolų seriją, o tam tikri dalykai bus apriboti tik šiam asmeniui, pavyzdžiui:

  • Užblokuotas asmuo negalės įveskite savo profilį.
  • negalės pažiūrėk ką skelbi, nei tai, ką jūsų draugai skelbia ant jūsų sienos.
  • Užblokuotas asmuo negalės jums siųsti pranešimų, nei susisiekti su jumis per „Facebook“.
  • Užblokuotas asmuo negalės įeiti į jūsų biografiją nei čia esančiai informacijai.
  • Užblokuotas asmuo negalės to padaryti, bet jūs taip pat negalėsite to padaryti.

Kaip tai padaryti?

Kaip visada, kai ketinate keisti „Facebook“ paskyrą, pirmiausia turite įeiti į svetainę, šiuo atveju turite įeikite į „Facebook“ puslapį. Nurodydami savo vartotojo vardą ir slaptažodį.

Viršutiniame dešiniajame „Facebook“ puslapio kampe rasite simbolį apverstas trikampis, turite spustelėti šią piktogramą, ji parodys elementų sąrašą.

Tarp šio parinkčių sąrašo rasite elementą pavadinimu „Nustatymai ir privatumas“, turite paspausti tą parinktį.

Įėję į šį skyrių, turite paspausti elementą, pažymėtą kaip „Nustatymas“.

Taip būsite nukreipti į kitą variantų seriją, iš kurios turite pasirinkti vieną iš "Spynos"

Pasirinkę šį langą, pateksite į iššokantįjį langą, kuriame bus rodomi žmonės, kuriuos dėl kokių nors priežasčių užblokavote. Tokiu atveju pasirenkate asmenį, kurį norite atblokuoti, suradę jį pastebėsite, kad šalia jo vardo yra parinktis "Atrakinti" spustelėkite šią skiltį.

Paskutinis sistemos žingsnis jis paprašys patvirtinti jūsų sprendimas atblokuoti šį asmenį, nes „Facebook“ visada mėgsta, kad esate labai tikras dėl savo sprendimų, bent jau, kiek tai susiję su jo sistema, spaudimas patvirtinti.

Jūs neturite pamiršti:

Kai atblokuosite asmenį, sistema neleis jums iš naujo užrakinti jo per tam tikrą laikotarpį apie 48 valandas maždaug. Sistema jums tai parodys per mažą iššokantį langą. Visada rekomenduojama, kad ir kaip tai erzintų, perskaityti informaciją, kurią jums sako „Facebook“.

Tikimės, kad informacija jums naudinga.



Galbūt jus taip pat domina:
Pirkite pasekėjus
Laiškai „Instagram“ iškirpti ir įklijuoti