Šiuo metu socialiniai tinklai yra dažniausiai naudojama bendravimo forma, tai yra būdas, kuriuo mes bendraujame su savo šeima ar draugai bet kurioje pasaulio vietoje, ir daugeliu atvejų mes sutinkame žmones, su kuriais vienaip ar kitaip užmegsime santykius.

Tačiau ne visi šių tinklų vartotojai sutinka su privatumo politika ar jų informacijos tvarkymu, todėl galiausiai nusprendžia pasitraukti ir pašalinti tinklus iš savo kasdienio gyvenimo. Tai yra gana įprasta, ir „Facebook“ nėra išimtis, nors tai yra viena iš sunkiausiai pašalinamų.

Skirtumas:

Pirmiausia reikia nepamiršti, kad išjungimas ir ištrynimas yra du visiškai skirtingi dalykai. Deaktyvavimo atveju, mes tik kuriam laikui išlendame iš tinklo radaro, kol nusprendžiame iš naujo suaktyvėti šioje socializacijos terpėje.

Tuo tarpu Jie negalės pamatyti mūsų biografijos ar apsilankyti mūsų profilyje. Be to, tai nėra galutinis atsisveikinimas, todėl kai kurie iš tų, kurie buvo mūsų „Facebook“ draugai, galėjo pamatyti mūsų atsiųstus pranešimus.

Kai mes kalbame apie ištrinti yra neabejotinas procesas, kuriame galime ne tik trumpam išlipti iš radaro, jei nenorime grįžti prie šio konkretaus tinklo socialinės veiklos. Nors mes visiškai neišnykome, žmonės negalės mūsų rasti per šį tinklą.

Tuo atveju, jei nusprendėte visam laikui išjungti „Facebook“ paskyrąTurėsite galimybę palikti „Messenger“ paskyrą veikiančią ar ne, tai visiškai priklausys nuo jūsų norų.

Jei nusprendžiame dėl šios galimybės, turime prisiminti, kad paprašius atšaukti „Facebook“ platformą, tai užtruks maždaug 14 dienų Pašalinant paskyrą, jei dėl kokių nors priežasčių per tas dvi savaites įeisime į savo „Facebook“ paskyrą, procesas bus automatiškai atšauktas.

Dabar santykyje ištrinant asmens duomenis„Facebook“ trunka šiek tiek daugiau laiko, kad mūsų informacija būtų pašalinta iš sistemos. Tai užtruks apie 90 dienų ar tris mėnesius.

Tuo atveju, jei nuspręsite visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrą, neturėsite galimybės išeiti jūsų „Messenger“ paskyra veikiaTokiu atveju turėsite 30 dienų apgailestauti, kad visiškai ištrynėte savo sąskaitą, jei norite, galite prisijungti šiomis dienomis ir sustabdyti procesą, kaip mes jums sakėme anksčiau.

Kalbant apie leidinius, gali būti, kad dalis jų lieka sistemoje, duomenų bazėje, nors jūsų asmens duomenys bus visiškai pašalinti.

Tuo tarpu laiškus, kuriuos siuntėte savo draugams Jie greičiausiai nebus ištrinti, nes jie saugomi ne tik jūsų paskyros duomenų bazėje, bet ir abiejų sąskaitų duomenų bazėse.



Galbūt jus taip pat domina:
Pirkite pasekėjus
Laiškai „Instagram“ iškirpti ir įklijuoti