„Facebook“ turi daugybę galimybių, kurias galima pritaikyti taip, kad patirtis šioje paslaugoje būtų geriausia. Šia prasme iki šiol dažniausiai naudojamos socialinės platformos leidžia sukonfigūruoti daug privatumo funkcijų savo vartotojams. Todėl kiekvienas vartotojas gali pasirinkti operaciją ir anuliuoti operaciją su jomis, tačiau pateiktose parinktyse neįmanoma sužinoti, ar kažkas jį izoliavo nuo kontakto.

Tiksliau, „Facebook“ pranešimuose, jei kas nors yra užblokuotas ar užblokuotas, niekas apie tai nepraneš. Tačiau, jei pasirodys, tam tikri užuominos socialiniame tinkle gali atskleisti šį elgesį padarykite išvadą, kad asmuo nusprendė jus izoliuoti nuo savo ryšio, arba jei norite užblokuoti ką nors iš „Facebook“, visa tai bus rodoma šiame straipsnyje.

Blokuoti „Facebook“ kaip tai padaryti?

Pirmiausia savaime suprantama, kad priežasčių, kodėl kažkas pašalinamas iš virtualaus gyvenimo, gali būti daugybė. Bet beveik visada, tai atsiranda dėl tarpasmeninių problemų, erzinančių vartotojų arba dėl paprastos priežasties, kai nenorima, kad kitas asmuo tiesiogiai susisiektų su savo profiliu. Procesas nereikalauja nieko sudėtingo ir tam pakaks kelių investuotų minučių.

Jei šis sprendimas buvo priimtas dėl kokių nors priežasčių, būtina suprasti, kad nuo tos akimirkos nebegalėsite peržiūrėti to asmens paskelbtų įrašų ar komentarų ar siųsti pranešimų tarp jų ir atvirkščiai. Taigi prieš priimdami šį sprendimą atminkite, kad jis turi daug apribojimų ir pasekmių.

„Facebook“ paskyros blokavimo procedūros

Tikrai nėra nieko sudėtingo blokuojant ką nors iš „Facebook“, viena paprasčiausių ir dažniausiai pasitaikančių procedūrų yra įvesti asmens, su kuriuo nenorite turėti bet kokio tipo virtualaus kontakto, profilį. Vėliau turite spustelėti tris elipses, kurios rodomos po viršelio vaizdu. Ten turite paspausti parinktį „blokuoti“.

Vėliau turite pateikti „patvirtinti“, paaiškinti priežastį, kodėl norite ištrinti ir užblokuoti kontaktą. Šis žingsnis yra neprivalomas. O voila, su tuo asmuo bus visiškai užblokuotas jų „Facebook“ tinkle. Mobiliųjų telefonų ir prietaisų programoje procedūra yra ta pati.

Apsvarstykite

Būtina atsižvelgti į tai, kad žmonės gali žinoti, kai kas nors juos užblokavo, pasitelkdami įkalčius ar situacijas, atsirandančias socialiniame tinkle. Pavyzdžiui; kai vyksta bendri pokalbiai, asmuo, eidamas į pokalbį, matote, kad negalite siųsti pranešimų, nes adresatas jį užblokavo, Panašiai, jei bandoma įvesti jūsų profilį, jo nebus galima rasti paieškos sistemose.

Labai baisus variantas, jei nenorite, kad asmuo būtų rodomas tarp jūsų pagrindinių naujienų ir nereikėtų jų užblokuoti ar ištrinti, tereikia nustoti juos sekti socialiniame tinkle. Būdas tai padaryti yra įvesti savo profilį ir paspausti parinktį „Nustoti sekti“, tokiu būdu jis nebus rodomas atnaujinimuose.



Galbūt jus taip pat domina:
Pirkite pasekėjus
Laiškai „Instagram“ iškirpti ir įklijuoti