Socialiniai tinklai šiandien yra paklausiausia komunikacijos priemonė. Kiekvieną akimirką šių tinklų filialų skaičius auga. Kadangi tinklai pasižymi didele turinio įvairove. Tačiau ne visi įgyja geros patirties tokio tipo platformose.

Nuolat atnaujinant turinį, kurį sudaro įvairios naujienos, kai ne viskas, ką gaunate, yra visiškai teigiamas, ne kiekvienas turi galimybę tai pakelti, ypač žmonijos pandemijų metu. Įprasta kasdien rasti mažai džiuginančių naujienų.

Visų pirma, tokiu dinamišku greičiu, kuriuo šios naujienos atnaujinamos, ypač „Twitter“. Taigi norėsite sau skirti šiek tiek laiko nuo tinklų, išlaikyti savo ramybę ir psichinį stabilumą. Tokiais atvejais ši socialinių tinklų platforma siūlo daugybę veiksmų, kad galėtumėte pereiti prie savo profilio sezono.

Keletas svarstymų prieš tęsiant.

Jei manote, kad atėjo laikas ištrinti „Twitter“ paskyrą, tai padaryti labai greitai ir efektyviai. Tačiau nėra momentinio ištrynimo funkcijos, tik 30 dienų laikinas išjungimas. Praėjus šiam laikui, paskyra bus visam laikui ištrinta.

Atlikite tolesnius veiksmus

  1. Prisijungę prie savo paskyros. Turite rasti konfigūracijos skyrių:

1.1. Išmaniuosiuose telefonuose, Šią skiltį gausite per savo profilio nuotrauką, kurią spustelėjus bus rodomas skirtukas su įvairiomis parinktimis, kur galėsite gauti „nustatymus ir privatumą“.

                1.2. Per interneto platformą, Konfigūracijos skiltį galite rasti dešiniajame laiko juostos meniu. Norėdami tai padaryti, turite paspausti „daugiau parinkčių“.

  1. Atsisiųskite skiltį „Jūsų paskyra“ skiltyje „Nustatymai“. Įvesdami paskyrą turite rasti „Deaktyvuoti paskyrą“.

Išjungimo meniu

Išjungimo srityje rasite du skyrius: „Šis veiksmas išjungs jūsų paskyrą“ ir „Ką dar turėtumėte žinoti“. Pirmoje dalyje sistema įspėja jus apie paskyros išjungimo pasekmes, pvz., Prarastą naudotojo vardą ir viešą paskyros profilį bet kuriai operacinei sistemai.

Antrame skyriuje jis duos jums keletą patarimų; Ji informuoja jus apie tai, kiek laiko jūsų paskyra deaktyvuojama, prieš pradėdami galutinai pašalinti jūsų profilį.

Dalį jūsų profilio informacijos galima rasti paieškos sistemose. Kita vertus, ji rekomenduoja susieti kitą paskyrą skiltyje „Susieti kitą paskyrą“ ir išsaugoti savo profilio duomenis „atsisiuntimo duomenyse“. Pastarasis, jei nenorite prarasti informacijos, kurią sukaupėte per savo paskyros veiklos laikotarpį.

Galutinis išjungimo procesas

  1. Norėdami baigti, turite paspausti mygtuką „išjungti“. Sistema paprašys jūsų paskyros slaptažodžio, kad patvirtintų išjungimo procesą. Galiausiai paspauskite „išjungti“ apatinio dešiniojo kampo link.

Kai išjungimas bus atliktas, galėsite vėl prisijungti per trisdešimt dienų, kurias sistema nustato, kad užbaigtų procesas.



Galbūt jus taip pat domina:
Pirkite pasekėjus
Laiškai „Instagram“ iškirpti ir įklijuoti