Yra daug būdų, kaip naudotis socialine žiniasklaida, jie kartais užima daug laiko ir gali šiek tiek priblokšti. Ypač kai Tai leidžia kitiems žmonėms be problemų peržiūrėti viską, ką kiti pridėjo jų profiliuose.

Tačiau yra keli būdai, kaip išvengti socialinių tinklų prisotinimo, pvz pasirodyti neprisijungus „Facebook“ - veiksmas, kuris netgi leidžia nepaisyti žmonių pranešimų, naudodamiesi platforma arba neleisdami kontaktams pamatyti, kad tinklas yra naudojamas, be kita ko, tai bus matyti šiame straipsnyje.

Pasirodykite neprisijungę prie „Facebook“ Kaip tai padaryti?

Visų pirma reikia pasakyti, kad tai dar viena konfigūracija, pritaikyta socialiniam tinklui, todėl tai padaryti nėra sunku Tai gali būti atliekama iš kompiuterio arba mobiliuoju įrenginiu.. Procedūra atliekama naudojant „Messenger“ parinktį bet kuriame įrenginyje ir tam būtina palaikyti stabilų interneto ryšį ir akivaizdžiai turėti prieigą prie „Facebook“.

Tokiu atveju reikia pasakyti, kad kadangi „Facebook“ yra vienas plačiausiai naudojamų socialinių tinklų visame pasaulyje, jis turi vieną efektyviausių pranešimų siuntimo paslaugų pasaulyje, kuri yra praktiškai automatinė ir leidžia bet kam jį naudoti bet kokiems tikslams.

Daugelis yra tie, kurie ją naudoja palaikydami ryšį vieni su kitais, norėdami sužinoti, kada kiti, be kita ko, naudoja programą. Bet jei ko nori yra užkirsti kelią kitiems žmonėms žinoti, kada programa naudojama, viskas, kas turi būti padaryta, bus palikta kitame skyriuje.

Veiksmai, kurių reikia imtis, kad nebūtų rodomi prisijungę prie „Facebook“

  1. pirmas se turite įeiti į platformą iš mobiliojo prietaiso arba iš kompiuterio, kaip pageidaujama.
  2. Tada jūs turite eiti į „Messenger“ ar net pokalbis.
  3. En rodomą krumpliaračio piktogramą, tai yra nustatymus kalbėtis. Jis turi būti paspaustas.
  4. Atsiras keletas variantų, tarp kurių turite paspausti "Išjungti aktyvųjį režimą".

Su tuo, asmuo nebebus aktyvus kitiems, kai naudojasi „Facebook“. Panašiai, jei tai nori pakeisti, ta pati procedūra turi būti atliekama su skirtumu, kad galimybė paspausti bus „pasirodyti aktyvi„ Facebook ““.

Funkciniai aspektai

Reikėtų pažymėti, kad tarp daugybės funkcijų, kurias turi „Facebook“, taip pat galite pasirinkite išjungti pokalbį vienam ar keliems konkretiems žmonėms. Procedūra iš esmės yra ta pati, tik kai pokalbis išjungtas, turite ieškoti tarp parinkčių „suasmeninti“.

Kai jis atsidaro ir atlieka savo funkciją, turite įvesti tik tų žmonių vardus, kuriems norite išjungti pokalbį, kad jie nežinotų, kada asmuo prisijungia ar atsijungia. Kad tai būtų veiksminga, rekomenduojama naudoti privatumo nustatymus, kad tie žmonės taip pat negalėtų matyti turinio, kuris yra paskelbtas jūsų profilyje.



Galbūt jus taip pat domina:
Pirkite pasekėjus
Laiškai „Instagram“ iškirpti ir įklijuoti