Yra daugybė būdų, kaip naudotis socialine žiniasklaida. Kartais jie užima daug laiko ir gali būti šiek tiek pribloškiantys. Dar svarbiau, kada Jie leidžia kitiems be problemų matyti viską, ką kiti pridėjo prie savo profilio.

Tačiau yra keli būdai, kaip išvengti sočiųjų socialinių tinklų, pavyzdžiui, „Facebook“ tinkle rodomi neprisijungus, o tai gali leisti net naudojant platformą ignoruoti žmonių pranešimus arba neleisti kontaktams matyti, kad naudojama internetinė platforma. Norėdami tai pasiekti, procesas bus pateiktas kitame straipsnyje.

Neleisk draugams manęs prisijungti prie „Facebook“ Kaip tai padaryti?

Pirmiausia reikia tai pasakyti tai yra dar viena konfigūracija, nuostata, tinkama socialiniams tinklams, todėl tai nėra sudėtinga ir gali būti paleista iš kompiuterio ar mobiliojo prietaiso. Procesas atliekamas naudojant „Messenger“ parinktį ir gali būti atliekamas bet kuriame įrenginyje. Tam turite palaikyti stabilų interneto ryšį ir akivaizdžiai galite pasiekti „Facebook“.

Šiuo atveju reikia pasakyti, kad kadangi „Facebook“ yra vienas iš dažniausiai naudojamų socialinių tinklų pasaulyje, turi vieną iš efektyviausių pranešimų siuntimo paslaugų pasaulyje, kuris iš tikrųjų yra automatinis ir leidžia bet kam jį naudoti bet kokiems tikslams.

Daugelis žmonių naudojasi palaikydami ryšį vieni su kitais ir norėdami sužinoti, kada kiti žmonės naudojasi programa. Tačiau jei norite užkirsti kelią kitiems žinoti, kada naudoti programą, viskas, ką reikia padaryti, bus palikta kitame skyriuje.

Veiksmai, kurių reikia imtis, kad nebūtų rodomi prisijungę prie „Facebook“

  1. Norėdami pradėti, turi asmuo įeiti į platformą jei reikia, iš mobiliojo prietaiso ar kompiuterio.
  2. Tada turi eiti į „Messenger“ arba atidarykite langą, kurį įprasta naudoti pokalbiams ar pranešimų paieškai, tiek kompiuteryje, tiek mobiliajame telefone.
  3. Parodytoje krumpliaračio piktogramoje parinktis žiūrima kaip "Pokalbių nustatymai". Jis turi būti paspaustas.
  4. Pasirodys keletas variantų, tarp kurių turite paspausti "Išjungti veiklos režimą".

Tokiu būdu asmuo nebeatrodo aktyvus su kitais, tuo tarpu galimybė leidžia naudotis „Facebook“ kaip įprasta. Panašiai, jei norite tai pakeisti, turite atlikti tuos pačius veiksmus, skirtumas yra tas paspausta parinktis bus „rodyti„ Facebook ““.

Funkciniai aspektai

Reikėtų pažymėti, kad tarp daugybės „Facebook“ funkcijų galite pasirinkti išjungti pokalbį vienam ar keliems konkretiems žmonėms. Procesas iš esmės yra tas pats, Išskyrus atvejus, kai pokalbis išjungtas, parinktyse turėtumėte ieškoti „tinkinimo“.

Kai jis įsijungia ir atlieka savo funkciją, turite įvesti tik asmens, norinčio išjungti pokalbį, vardą, kad nežinotumėte, kada tas asmuo yra prisijungęs ar neprisijungęs. Kad šis metodas būtų efektyvus, rekomenduojama naudoti privatumo nustatymus kad šie žmonės taip pat negalėtų matyti jūsų profilyje paskelbto turinio.



Galbūt jus taip pat domina:
Pirkite pasekėjus
Laiškai „Instagram“ iškirpti ir įklijuoti