Garsusis „paukščių tinklas“, žinomas kaip „twitter“, yra konsoliduojamas kiekvieną dieną kaip paprasčiausia ir sėkmingiausia komunikacijos platforma, kol kas žiniatinklyje pasiekė daugiau nei 390 milijonų vartotojų.

Tačiau patirtis socialiniuose tinkluose žmonėms ne visada maloni. Yra įvykių, kurie kai kuriems nebuvo palankūs. Įprasta skaityti apie vartotojus, kurie patyrė staigias atakas ar jaučiasi toksiškoje aplinkoje dėl nuolatinio bombardavimo naujienų.

Taigi jie nusprendė atsikratyti bet kokio kontakto su tinklais

Tada norite ištrinti visą ten esančią kontaktinę informaciją ir niekas jūsų neras. Norėdami tai padaryti, turite atlikti keletą gana paprastų veiksmų. Tačiau turite nepamiršti, kad negalėsite automatiškai ištrinti savo registro, tačiau turėsite šiek tiek palaukti.

Nėra matomos piktogramos, kad būtų galima atsisakyti šio tinklo prenumeratos. Taigi, jei norite pašalinti visus „Twitter“ praleistus veiksmus. Taigi puslapyje turėsite įvesti sparčiųjų klavišų seriją, turėsite atlikti šias procedūras

Pirmas dalykas yra prieiga prie twitter.com

  1. Eikite į twitter.com iš paieškos sistemos, kurią paprastai naudojate. Jūs prisijungiate naudodami savo vartotojo vardą ir slaptažodį.

Galėsite stebėti visas būdingas platformos sąsajas. Ten turite eiti į savo profilio nuotrauką, paspausti ją ir pamatysite rodomą meniu.

  1. Eikite į skyrių, kuriame sakoma „Nustatymai ir privatumas“. Įėjus į šį skyrių, bus parodytas kitas meniu, kuriame meniu apačioje perskaitysite parinktį išjungti savo sąskaitą.
  2. Prieš patekdami į šią skiltį, turėtumėte žinoti, kad „Twitter“ perspėja, kad gali būti, kad saugote duomenis iš platformos. Jei norite juos išsaugoti, turite įvesti parinktį „atsisiųsti failą su savo duomenimis“.

Prieš uždarydami paskyrą, galite sukurti savo profilio atsarginę kopiją

  1. Čia puslapis paprašys jūsų slaptažodžio. Įvedę turėsite dvi galimybes; viršutinis nurodo „twitter“ duomenis, kuriuos galite atsisiųsti suglaudintu formatu (.zip). Kai failą bus galima atsisiųsti, gausite pranešimą.
  2. Galite atsisiųsti ją į savo įrenginio atmintį Išmanusis telefonas per programą arba per atsisiuntimo nuorodą, kurią gausite patvirtintame el.

Taip pat galite atsisiųsti savo periskopo duomenis tiesiogiai iš „Twitter“, jei esate prisijungę prie šio tinklo.

Galutinis uždarymo procesas

  1. Turėdami atsarginės kopijos failą, eikite į parinktį „Išaktyvinti savo sąskaitą“. Šiame ekrane „Twitter“ informuos jus apie įvairius aspektus, būdingus jūsų paskyros išaktyvinimui; prarasite matomą savo profilio, vartotojo ir viešojo profilio vardą.
  2. Taip pat „twitter“ jums pasakys, kad jūsų profilis bus išjungtas 30 dienų, kurio metu galėsite vėl prisijungti ir atkurti savo profilį. Praėjus šiam laikui, jei neprisijungsite, paskyra bus visiškai ištrinta.
  3. „Twitter“ informuos jus, kad gali būti, kad kai kuriuos profilio duomenis vis dar gali rasti interneto paieškos sistemos ir kad skyriuje „konfigūracija“ galima pakeisti vartotojo vardą ir el. pašto adresą.

Failai



Galbūt jus taip pat domina:
Pirkite pasekėjus
Laiškai „Instagram“ iškirpti ir įklijuoti