0

Privatumo politika

Privatumo politika

Tai nėra tik privatumo politika, tai yra mano principų deklaracija.

Būdamas atsakingas už šią svetainę, noriu jums pasiūlyti kuo daugiau teisinių garantijų, susijusių su jūsų privatumu, ir kiek įmanoma aiškiau ir skaidriau paaiškinti jums viską, kas susiję su asmeninės informacijos tvarkymu šioje svetainėje.

Ši privatumo politika bus taikoma tik asmens duomenims, gautiems svetainėje, nebus taikoma tai informacijai, kurią trečiosios šalys surinko kitose svetainėse, net jei jas susieja svetainė.

Šios sąlygos yra privalomos vartotojui ir asmeniui, atsakingam už šią svetainę, todėl svarbu skirti kelias minutes jos perskaitymui ir, jei nesutinkate su tuo, nesiųskite savo asmeninių duomenų šioje svetainėje.

Å i politika buvo atnaujinta 25-03-2018

Taikant minėtą Asmens duomenų apsaugos įstatymo nuostatas, asmens duomenys, kuriuos mums atsiųsite, bus įtraukti į „TINKLALAPIO VARTOTOJŲ ir PRENORŠTOJŲ VARTOTOJŲ“ failą, priklausantį „Online SL“. Ši byla įgyvendino visas technines ir organizacines saugumo priemones, nustatytas Karaliaus dekrete 1720/2007 dėl LOPD plėtros.

Bendrųjų duomenų siuntimas ir įrašymas

Siųsti asmeninius duomenis šioje svetainėje yra privaloma norint susisiekti, komentuoti, užsiprenumeruoti tinklaraštį pasekėjų.line, išsinuomokite šioje svetainėje rodomas paslaugas ir įsigykite knygas skaitmeniniu formatu.

Taip pat nepateikus prašomų asmens duomenų arba nesutikus su šia duomenų apsaugos politika, neįmanoma užsisakyti turinio ir apdoroti šioje svetainėje pateiktų užklausų.

Naršydami šioje svetainėje nebūtina pateikti jokių asmeninių duomenų.

Kokių duomenų reikalauja ši svetainė ir kokiu tikslu

followers.online rinks asmeninius vartotojų duomenis naudodamasis internetinėmis formomis, internetu. Asmeniniai duomenys, surinkti, atsižvelgiant į kiekvieną atvejį, be kita ko, gali būti: vardas, pavardė, el. Paštas ir prisijungimo ryšys. Taip pat sudarydamas sutartis dėl paslaugų, pirkdamas knygas ir reklamuodamasis vartotojo paprašysiu tam tikros banko ar mokėjimo informacijos.

Šiai svetainei reikės tik duomenų, griežtai tinkamų rinkimo tikslui, ir ji įsipareigoja:

  • Sumažinkite asmens duomenų tvarkymą.
  • Asmeninius duomenis kiek įmanoma slapyvardžiu.
  • Suteikite skaidrumo Å¡ioje svetainėje vykdomoms funkcijoms ir asmens duomenų tvarkymui.
  • Leiskite visiems vartotojams stebėti, kaip tvarkomi jų duomenys Å¡ioje svetainėje.
  • Kurkite ir tobulinkite saugos elementus, kad galėtumėte pasiÅ«lyti geriausias saugaus narÅ¡ymo sąlygas.

Å iame portale renkami duomenys yra Å¡ie:

  1. Norėdami atsakyti į vartotojo reikalavimus: Pavyzdžiui, jei vartotojas palieka savo asmeninę informaciją bet kurioje iš kontaktų formų, mes galime naudoti šią informaciją atsakydami į jūsų užklausą ir atsakydami į galimas abejones, skundus, komentarus ar rūpesčius. turėti informacijos apie svetainėje esančią informaciją, apie per svetainę teikiamas paslaugas, apie jūsų asmens duomenų tvarkymą, klausimus apie svetainėje esančius teisinius tekstus, taip pat apie bet kokias kitas jūsų turimas užklausas.
  2. Norėdami tvarkyti prenumeratų sąrašą, siųskite informacinius biuletenius, akcijas ir specialius pasiūlymus, tokiu atveju sudarydami prenumeratą naudosime tik vartotojo nurodytą el. Pašto adresą ir vardą.
  3. Tvarkyti ir atsakyti į vartotojų internetiniame dienoraštyje pateiktus komentarus.
  4. Užtikrinti naudojimo sąlygų ir taikomų įstatymų laikymąsi. Tai gali apimti įrankių ir algoritmų, kurie padėtų šiai svetainei garantuoti renkamų asmens duomenų konfidencialumą, kūrimą.
  5. Palaikyti ir patobulinti šios svetainės teikiamas paslaugas.
  6. Norėdami parduoti produktus ir paslaugas, siūlomus šioje svetainėje.

Kai kuriais atvejais informacija apie šios svetainės lankytojus dalijamasi anonimiškai arba kaupiama trečiosioms šalims, tokioms kaip reklamuotojai, rėmėjai ar filialai, vien tam, kad patobulintų mano paslaugas ir gautų pinigų iš interneto. Visos šios duomenų tvarkymo užduotys bus reglamentuojamos pagal teisės normas ir bus gerbiamos visos jūsų teisės į duomenų apsaugą pagal galiojančius teisės aktus.

Kiekvienu atveju vartotojas turi visas teises į savo asmens duomenis ir jų naudojimą bei gali jais naudotis bet kuriuo metu.

Jokiu būdu ši svetainė neperduos savo vartotojų asmens duomenų trečiosioms šalims, apie tai iš anksto neinformuodama ir neprašydama jų sutikimo.

Trečiųjų šalių šioje svetainėje siūlomos paslaugos

Teikdama paslaugas, būtinas jos veiklai plėtoti, „Online SL“ dalijasi duomenimis su šiais paslaugų teikėjais, laikydamasi atitinkamų privatumo sąlygų.

  • Hostingas: cubenode.com
  • Internetinė platformaWordPress.org
  • Kurjerių paslaugos ir informacinių biuletenių siuntimas: MailChimp. 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000 Atlanta, GA 30308.
  • Debesų saugykla ir atsarginė kopija: â€žDropbox -Drive“, „Wetransfer“, „Amazon“ žiniatinklio paslaugos („Amazon S3“)

Asmens duomenų kaupimo sistemos, kurias renka ši svetainė

Ši svetainė naudoja skirtingas asmeninės informacijos fiksavimo sistemas. Ši svetainė visada reikalauja išankstinio vartotojų sutikimo, kad nurodytais tikslais tvarkytų savo asmens duomenis.

Vartotojas turi teisę bet kuriuo metu atšaukti savo išankstinį sutikimą.

Sekėjų naudojamos asmeninės informacijos surinkimo sistemos.online :

  • Turinio prenumeratos formos: Å½iniatinklyje yra kelios formos, leidžiančios suaktyvinti prenumeratą. PažiÅ«rėkite į savo el. PaÅ¡to dėžutę. Vartotojas, norėdamas patvirtinti savo el. PaÅ¡to adresą, turi patvirtinti savo prenumeratą. Pateikti duomenys bus naudojami tik naujienlaiÅ¡kiui siųsti ir nuolat atnaujinti naujienas bei konkrečius pasiÅ«lymus, skirtus tik es. Abonentams. NaujienlaiÅ¡kį tvarko MailChimp.

Naudodamiesi „MailChimp“ platformos paslaugomis el. PaÅ¡to rinkodaros kampanijoms vykdyti, prenumeratų valdymui ir naujienlaiÅ¡kių siuntimui, turėtumėte žinoti, kad MailChimp Jo serveriai yra priglobti JAV, taigi ir jÅ«sų asmeniniai duomenys jie bus perduoti tarptautiniu mastu į Å¡alį, kuri laikoma nesaugi po „Saugaus uosto“ likvidavimo. Užsisakydami jÅ«s sutinkate, kad jÅ«sų duomenys bÅ«tų saugomi „MailChimp“ platformos, esančios JAV, ir sutinkate, kad bÅ«tų galima tvarkyti atitinkamų naujienlaiÅ¡kių siuntimą. „Mailchimp“ yra pritaikytas pagal ES standartines duomenų apsaugos sąlygas.

  • Atsiliepimų forma: Svetainėje yra forma komentuoti. Vartotojas gali raÅ¡yti komentarus apie paskelbtus praneÅ¡imus. Asmens duomenys, įvesti į formą, kad bÅ«tų galima įterpti Å¡iuos komentarus, bus naudojami tik juos tvarkyti ir skelbti.
  • Kontaktinė forma: Taip pat yra kontaktinė forma, skirta klausimams, pasiÅ«lymams ar profesionaliam kontaktui gauti. Tokiu atveju el. PaÅ¡to adresas bus naudojamas jiems atsakyti ir žiniatinkliui siųsti vartotojui reikalingą informaciją.
  • Slapukai: Kai vartotojas registruojasi Å¡ioje svetainėje arba joje narÅ¡o, „slapukai“ yra saugomi. Vartotojas gali bet kuriuo metu kreiptis į slapukai politika iÅ¡plėsti informaciją apie slapukų naudojimą ir kaip juos iÅ¡jungti.
  • Atsisiųsti sistemas: Å ioje svetainėje galite atsisiųsti skirtingą turinį, kuris periodiÅ¡kai įtraukiamas į teksto, vaizdo ir garso formatą. Tokiu atveju norint suaktyvinti prenumeratos formą, reikalingas el. PaÅ¡tas. JÅ«sų informacija naudojama nurodytiems abonentams tikslams.
  • Leidinių pardavimas: Per portalą galite įsigyti „Online SL“ leidinių ir informacinių produktų, tokiu atveju pirkėjo duomenys (vardas, pavardė ir telefono numeris, paÅ¡to adresas ir el. PaÅ¡tas) reikalingi per „Paypal“ platformą kaip mokėjimo forma. .

Vartotojai gali bet kuriuo metu atsisakyti prenumeratos sekėjų teikiamų paslaugų.tame pačiame naujienlaiÅ¡kyje.

Å ioje svetainėje vartotojas ras puslapius, akcijas, rėmėjus, partnerystės programos kurie prieina vartotojo narÅ¡ymo įpročius, kad sudarytų vartotojo profilius ir rodytų vartotojo reklamas pagal jų narÅ¡ymo pomėgius ir įpročius. Å i informacija visada yra anonimiÅ¡ka ir vartotojas nėra identifikuojamas.

Informacija, pateikiama šiose remiamose svetainėse ar susijusiose nuorodose, yra susijusi su privatumo politika, naudojama tose svetainėse, ir jai nebus taikoma ši privatumo politika. Todėl vartotojams labai rekomenduojame išsamiai peržiūrėti filialų nuorodų privatumo politiką.

„Adsense“ teikiamos reklamos privatumo politika"Google Adsense".

Šioje svetainėje naudojamų šaltinių stebėjimo privatumo politika:„Google“ („Analytics“)

„Followers.online“ taip pat kartu tiriame jo vartotojų pageidavimus, jų demografines charakteristikas, srauto modelius ir kitą informaciją, kad geriau suprastume, kas yra mūsų auditorija ir ko jiems reikia. Vartotojų nuostatų stebėjimas taip pat padeda parodyti jums aktualiausias reklamas.

Vartotojas ir apskritai bet kuris fizinis ar juridinis asmuo gali sukurti hipersaitą arba techninių nuorodų įrenginį (pavyzdžiui, nuorodas ar mygtukus) iš savo svetainės sekėjams.online (toliau - „hipersaitas“). Hipersaito sukūrimas jokiu būdu nereiškia ryšių tarp pasekėjų.online ir svetainės ar tinklalapio, kuriame yra hipersaitas, savininko, nei sekėjų sutikimo ar patvirtinimo. paslaugos. Bet kuriuo atveju „followers.online“ pasilieka teisę bet kuriuo metu uždrausti arba išjungti bet kokią hipersaitą į svetainę.

Vartotojai gali bet kuriuo metu atsisakyti prenumeratos iÅ¡ sekėjų teikiamų paslaugų.

Duomenų tikslumas ir teisingumas

Vartotojas garantuoja, kad asmens duomenys, pateikti per skirtingas formas, yra teisingi, privalo pranešti apie bet kokius jų pakeitimus. Taip pat Vartotojas garantuoja, kad visa pateikta informacija atitinka tikrąją jo situaciją, kad ji yra naujausia ir tiksli. Be to, Vartotojas įsipareigoja nuolat atnaujinti savo duomenis, būdamas vienintelis atsakingas už pateiktų duomenų netikslumą ar melagingumą ir žalą, kurią tai gali sukelti „Online SL“, kaip svetainės „followers.online“ savininkei.

Naudojimasis teisėmis susipažinti su duomenimis, juos ištaisyti, atšaukti ar prieštarauti

Vartotojų teisės yra šios:

  • Teisė bet kada paklausti, kokius asmens duomenis mes saugome apie Vartotoją.
  • Teisė papraÅ¡yti mÅ«sų atnaujinti arba iÅ¡taisyti nemokamus neteisingus ar pasenusius duomenis, kuriuos saugome apie Vartotoją.
  • Teisė atsisakyti bet kokios rinkodaros komunikacijos, kurią galime nusiųsti Vartotojui.

Galite nukreipti savo ryÅ¡ius ir naudotis savo teisėmis prieiga, iÅ¡taisymas, atÅ¡aukimas ir prieÅ¡taravimas paÅ¡tu paÅ¡tu. arba elektroniniu paÅ¡tu: info (at) followers.online kartu su galiojančiais įstatymų įrodymais, tokiais kaip DNI fotokopija arba lygiavertis dokumentas, nurodant temoje „DUOMENŲ APSAUGA“.

Priėmimas ir sutikimas

Vartotojas pareiškia, kad Online SL buvo informuotas apie asmens duomenų apsaugos sąlygas, sutikimą ir sutikimą su jais elgtis teisiniame pranešime nurodytu būdu ir tikslais.

Å ios privatumo politikos pakeitimai

„Online SL“ pasilieka teisę keisti šią politiką, kad ji būtų pritaikyta naujiems teisės aktams ar teismų praktikai, taip pat pramonės praktikai. Tokiais atvejais Teikėjas šiame puslapyje praneš apie atliktus pakeitimus, pagrįstai numatydamas jų įgyvendinimą.

Komercinis paštas

Pagal LSSICE, Online SL nevykdo šlamšto praktikos, todėl nesiunčia komercinių el. Laiškų, kurių vartotojas anksčiau neprašė ar leido, kai kuriais atvejais jis gali siųsti savo pačių akcijas ir pasiūlymus bei trečiosioms šalims, tik tais atvejais, kai turite gavėjų leidimą. Taigi kiekvienoje iš tinklalapyje pateiktų formų Vartotojas turi galimybę duoti aiškų sutikimą gauti mano „Naujienlaiškį“, neatsižvelgiant į specialiai prašomą komercinę informaciją. Jūs taip pat galite automatiškai atšaukti savo prenumeratą tuose pačiuose naujienlaiškiuose.

Jei ir toliau naudojatės šia svetaine, sutinkate su slapukų naudojimu. más información

Šios svetainės slapukų nustatymai yra sukonfigūruoti taip, kad jie „leistų slapukus“ ir tokiu būdu siūlo geriausią naršymo patirtį. Jei ir toliau naudositės šia svetaine nekeisdami slapukų nustatymų arba spustelėję „Sutinku“, duosite sutikimą.

arti