Privatumo politika

Tai nėra tik privatumo politika, tai yra mano principų deklaracija.

Būdamas atsakingas už šią svetainę, noriu jums pasiūlyti kuo daugiau teisinių garantijų, susijusių su jūsų privatumu, ir kiek įmanoma aiškiau ir skaidriau paaiškinti jums viską, kas susiję su asmeninės informacijos tvarkymu šioje svetainėje.

Ši privatumo politika bus taikoma tik asmens duomenims, gautiems svetainėje, nebus taikoma tai informacijai, kurią trečiosios šalys surinko kitose svetainėse, net jei jas susieja svetainė.

Šios sąlygos yra privalomos vartotojui ir asmeniui, atsakingam už šią svetainę, todėl svarbu skirti kelias minutes jos perskaitymui ir, jei nesutinkate su tuo, nesiųskite savo asmeninių duomenų šioje svetainėje.

Ši politika buvo atnaujinta 25-03-2018

Taikant minėtą Asmens duomenų apsaugos įstatymo nuostatas, asmens duomenys, kuriuos mums atsiųsite, bus įtraukti į „TINKLALAPIO VARTOTOJŲ ir PRENORŠTOJŲ VARTOTOJŲ“ failą, priklausantį „Online SL“. Ši byla įgyvendino visas technines ir organizacines saugumo priemones, nustatytas Karaliaus dekrete 1720/2007 dėl LOPD plėtros.

Bendrųjų duomenų siuntimas ir įrašymas

Asmeninius duomenis šioje svetainėje reikia siųsti norint susisiekti, komentuoti, užsiprenumeruoti tinklaraščio stebėtojus. Prisijungti, sudaryti sutartis dėl šioje svetainėje rodomų paslaugų ir įsigyti knygas skaitmeniniu formatu.

Taip pat nepateikus prašomų asmens duomenų arba nesutikus su šia duomenų apsaugos politika, neįmanoma užsisakyti turinio ir apdoroti šioje svetainėje pateiktų užklausų.

Naršydami šioje svetainėje nebūtina pateikti jokių asmeninių duomenų.

Kokių duomenų reikalauja ši svetainė ir kokiu tikslu

followers.online rinks asmeninius vartotojų duomenis naudodamasis internetinėmis formomis, internetu. Asmeniniai duomenys, surinkti, atsižvelgiant į kiekvieną atvejį, be kita ko, gali būti: vardas, pavardė, el. Paštas ir prisijungimo ryšys. Taip pat sudarydamas sutartis dėl paslaugų, pirkdamas knygas ir reklamuodamasis vartotojo paprašysiu tam tikros banko ar mokėjimo informacijos.

Šiai svetainei reikės tik duomenų, griežtai tinkamų rinkimo tikslui, ir ji įsipareigoja:

  • Sumažinkite asmens duomenų tvarkymą.
  • Asmeninius duomenis kiek įmanoma slapyvardžiu.
  • Suteikite skaidrumo šioje svetainėje vykdomoms funkcijoms ir asmens duomenų tvarkymui.
  • Leiskite visiems vartotojams stebėti, kaip tvarkomi jų duomenys šioje svetainėje.
  • Kurkite ir tobulinkite saugos elementus, kad galėtumėte pasiūlyti geriausias saugaus naršymo sąlygas.

Šiame portale renkami duomenys yra šie:

  1. Norėdami atsakyti į vartotojo reikalavimus: Pavyzdžiui, jei vartotojas palieka savo asmeninę informaciją bet kurioje iš kontaktų formų, mes galime naudoti šią informaciją atsakydami į jūsų užklausą ir atsakydami į galimas abejones, skundus, komentarus ar rūpesčius. turėti informacijos apie svetainėje esančią informaciją, apie per svetainę teikiamas paslaugas, apie jūsų asmens duomenų tvarkymą, klausimus apie svetainėje esančius teisinius tekstus, taip pat apie bet kokias kitas jūsų turimas užklausas.
  2. Norėdami tvarkyti prenumeratų sąrašą, siųskite informacinius biuletenius, akcijas ir specialius pasiūlymus, tokiu atveju sudarydami prenumeratą naudosime tik vartotojo nurodytą el. Pašto adresą ir vardą.
  3. Tvarkyti ir atsakyti į vartotojų internetiniame dienoraštyje pateiktus komentarus.
  4. Užtikrinti naudojimo sąlygų ir taikomų įstatymų laikymąsi. Tai gali apimti įrankių ir algoritmų, kurie padėtų šiai svetainei garantuoti renkamų asmens duomenų konfidencialumą, kūrimą.
  5. Palaikyti ir patobulinti šios svetainės teikiamas paslaugas.
  6. Norėdami parduoti produktus ir paslaugas, siūlomus šioje svetainėje.

Kai kuriais atvejais informacija apie šios svetainės lankytojus dalijamasi anonimiškai arba kaupiama trečiosioms šalims, tokioms kaip reklamuotojai, rėmėjai ar filialai, vien tam, kad patobulintų mano paslaugas ir gautų pinigų iš interneto. Visos šios duomenų tvarkymo užduotys bus reglamentuojamos pagal teisės normas ir bus gerbiamos visos jūsų teisės į duomenų apsaugą pagal galiojančius teisės aktus.

Kiekvienu atveju vartotojas turi visas teises į savo asmens duomenis ir jų naudojimą bei gali jais naudotis bet kuriuo metu.

Jokiu būdu ši svetainė neperduos savo vartotojų asmens duomenų trečiosioms šalims, apie tai iš anksto neinformuodama ir neprašydama jų sutikimo.

Trečiųjų šalių šioje svetainėje siūlomos paslaugos

Teikdama paslaugas, būtinas jos veiklai plėtoti, „Online SL“ dalijasi duomenimis su šiais paslaugų teikėjais, laikydamasi atitinkamų privatumo sąlygų.

  • Hostingas: cubenode.com
  • Internetinė platformaWordPress.org
  • Kurjerių paslaugos ir informacinių biuletenių siuntimas: MailChimp. 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000 Atlanta, GA 30308.
  • Debesų saugykla ir atsarginė kopija: „Dropbox -Drive“, „Wetransfer“, „Amazon“ žiniatinklio paslaugos („Amazon S3“)

Asmens duomenų kaupimo sistemos, kurias renka ši svetainė

Ši svetainė naudoja skirtingas asmeninės informacijos fiksavimo sistemas. Ši svetainė visada reikalauja išankstinio vartotojų sutikimo, kad nurodytais tikslais tvarkytų savo asmens duomenis.

Vartotojas turi teisę bet kuriuo metu atšaukti savo išankstinį sutikimą.

Sekėjų naudojamos asmeninės informacijos surinkimo sistemos.online :

  • Turinio prenumeratos formos: Žiniatinklyje yra kelios formos, leidžiančios suaktyvinti prenumeratą. Pažiūrėkite į savo el. Pašto dėžutę. Vartotojas, norėdamas patvirtinti savo el. Pašto adresą, turi patvirtinti savo prenumeratą. Pateikti duomenys bus naudojami tik naujienlaiškiui siųsti ir nuolat atnaujinti naujienas bei konkrečius pasiūlymus, skirtus tik es. Abonentams. Naujienlaiškį tvarko MailChimp.

Naudodamiesi „MailChimp“ platformos paslaugomis el. Pašto rinkodaros kampanijoms vykdyti, prenumeratų valdymui ir naujienlaiškių siuntimui, turėtumėte žinoti, kad MailChimp Jo serveriai yra priglobti JAV, taigi ir jūsų asmeniniai duomenys jie bus perduoti tarptautiniu mastu į šalį, kuri laikoma nesaugi po „Saugaus uosto“ likvidavimo. Užsisakydami jūs sutinkate, kad jūsų duomenys būtų saugomi „MailChimp“ platformos, esančios JAV, ir sutinkate, kad būtų galima tvarkyti atitinkamų naujienlaiškių siuntimą. „Mailchimp“ yra pritaikytas pagal ES standartines duomenų apsaugos sąlygas.

  • Atsiliepimų forma: Svetainėje yra forma komentuoti. Vartotojas gali rašyti komentarus apie paskelbtus pranešimus. Asmens duomenys, įvesti į formą, kad būtų galima įterpti šiuos komentarus, bus naudojami tik juos tvarkyti ir skelbti.
  • Kontaktinė forma: Taip pat yra kontaktinė forma, skirta klausimams, pasiūlymams ar profesionaliam kontaktui gauti. Tokiu atveju el. Pašto adresas bus naudojamas jiems atsakyti ir žiniatinkliui siųsti vartotojui reikalingą informaciją.
  • Slapukai: Kai vartotojas registruojasi šioje svetainėje arba joje naršo, „slapukai“ yra saugomi. Vartotojas gali bet kuriuo metu kreiptis į slapukai politika išplėsti informaciją apie slapukų naudojimą ir kaip juos išjungti.
  • Atsisiųsti sistemas: Šioje svetainėje galite atsisiųsti skirtingą turinį, kuris periodiškai įtraukiamas į teksto, vaizdo ir garso formatą. Tokiu atveju norint suaktyvinti prenumeratos formą, reikalingas el. Paštas. Jūsų informacija naudojama nurodytiems abonentams tikslams.
  • Leidinių pardavimas: Per portalą galite įsigyti „Online SL“ leidinių ir informacinių produktų, tokiu atveju pirkėjo duomenys (vardas, pavardė ir telefono numeris, pašto adresas ir el. Paštas) reikalingi per „Paypal“ platformą kaip mokėjimo forma. .

Vartotojai gali bet kuriuo metu atsisakyti prenumeratos sekėjų teikiamų paslaugų.tame pačiame naujienlaiškyje.

Šioje svetainėje vartotojas ras puslapius, akcijas, rėmėjus, partnerystės programos kurie prieina vartotojo naršymo įpročius, kad sudarytų vartotojo profilius ir rodytų vartotojo reklamas pagal jų naršymo pomėgius ir įpročius. Ši informacija visada yra anonimiška ir vartotojas nėra identifikuojamas.

Informacija, pateikiama šiose remiamose svetainėse ar susijusiose nuorodose, yra susijusi su privatumo politika, naudojama tose svetainėse, ir jai nebus taikoma ši privatumo politika. Todėl vartotojams labai rekomenduojame išsamiai peržiūrėti filialų nuorodų privatumo politiką.

„Adsense“ teikiamos reklamos privatumo politika"Google Adsense".

Šioje svetainėje naudojamų šaltinių stebėjimo privatumo politika:„Google“ („Analytics“)

„Followers.online“ taip pat kartu tiriame jo vartotojų pageidavimus, jų demografines charakteristikas, srauto modelius ir kitą informaciją, kad geriau suprastume, kas yra mūsų auditorija ir ko jiems reikia. Vartotojų nuostatų stebėjimas taip pat padeda parodyti jums aktualiausias reklamas.

Vartotojas ir apskritai bet kuris fizinis ar juridinis asmuo gali sukurti hipersaitą arba techninių nuorodų įrenginį (pavyzdžiui, nuorodas ar mygtukus) iš savo svetainės sekėjams.online (toliau - „hipersaitas“). Hipersaito sukūrimas jokiu būdu nereiškia ryšių tarp pasekėjų.online ir svetainės ar tinklalapio, kuriame yra hipersaitas, savininko, nei sekėjų sutikimo ar patvirtinimo. paslaugos. Bet kuriuo atveju „followers.online“ pasilieka teisę bet kuriuo metu uždrausti arba išjungti bet kokią hipersaitą į svetainę.

Vartotojai gali bet kuriuo metu atsisakyti prenumeratos iš sekėjų teikiamų paslaugų.

Duomenų tikslumas ir teisingumas

Vartotojas garantuoja, kad asmens duomenys, pateikti per skirtingas formas, yra teisingi, privalo pranešti apie bet kokius jų pakeitimus. Taip pat Vartotojas garantuoja, kad visa pateikta informacija atitinka tikrąją jo situaciją, kad ji yra naujausia ir tiksli. Be to, Vartotojas įsipareigoja nuolat atnaujinti savo duomenis, būdamas vienintelis atsakingas už pateiktų duomenų netikslumą ar melagingumą ir žalą, kurią tai gali sukelti „Online SL“, kaip svetainės „followers.online“ savininkei.

Naudojimasis teisėmis susipažinti su duomenimis, juos ištaisyti, atšaukti ar prieštarauti

Vartotojų teisės yra šios:

  • Teisė bet kada paklausti, kokius asmens duomenis mes saugome apie Vartotoją.
  • Teisė paprašyti mūsų atnaujinti arba ištaisyti nemokamus neteisingus ar pasenusius duomenis, kuriuos saugome apie Vartotoją.
  • Teisė atsisakyti bet kokios rinkodaros komunikacijos, kurią galime nusiųsti Vartotojui.

Galite nukreipti savo ryšius ir naudotis savo teisėmis prieiga, ištaisymas, atšaukimas ir prieštaravimas paštu paštu. arba elektroniniu paštu: info (at) followers.online kartu su galiojančiais įstatymų įrodymais, tokiais kaip DNI fotokopija arba lygiavertis dokumentas, nurodant temoje „DUOMENŲ APSAUGA“.

Priėmimas ir sutikimas

Vartotojas pareiškia, kad Online SL buvo informuotas apie asmens duomenų apsaugos sąlygas, sutikimą ir sutikimą su jais elgtis teisiniame pranešime nurodytu būdu ir tikslais.

Šios privatumo politikos pakeitimai

„Online SL“ pasilieka teisę keisti šią politiką, kad ji būtų pritaikyta naujiems teisės aktams ar teismų praktikai, taip pat pramonės praktikai. Tokiais atvejais Teikėjas šiame puslapyje praneš apie atliktus pakeitimus, pagrįstai numatydamas jų įgyvendinimą.

Komercinis paštas

Pagal LSSICE, Online SL nevykdo šlamšto praktikos, todėl nesiunčia komercinių el. Laiškų, kurių vartotojas anksčiau neprašė ar leido, kai kuriais atvejais jis gali siųsti savo pačių akcijas ir pasiūlymus bei trečiosioms šalims, tik tais atvejais, kai turite gavėjų leidimą. Taigi kiekvienoje iš tinklalapyje pateiktų formų Vartotojas turi galimybę duoti aiškų sutikimą gauti mano „Naujienlaiškį“, neatsižvelgiant į specialiai prašomą komercinę informaciją. Jūs taip pat galite automatiškai atšaukti savo prenumeratą tuose pačiuose naujienlaiškiuose.



Galbūt jus taip pat domina:
Pirkite pasekėjus
Laiškai „Instagram“ iškirpti ir įklijuoti