Facebook ir dažādas iespējas, kuras var pielāgot, lai pakalpojuma pieredze būtu vislabākā. Šajā ziņā līdz šim visbiežāk izmantotās sociālās platformas ļauj lietotājiem konfigurēt daudzas privātuma funkcijas. Tāpēc katrs lietotājs var izvēlēties darbību un atsaukt darbību ar viņu, taču piedāvātajās opcijās nav iespējams atrast, vai kāds viņu ir izolējis no kontakta.

Konkrēti, Facebook paziņojumos, ja kāds ir bloķēts vai tiek bloķēts, neviens to nepaziņos. Tomēr, ja tas parādās, sociālajā tīklā ir dažas norādes, kas var atklāt šo uzvedību izdariet secinājumu, ka kāda persona ir nolēmusi jūs izolēt no saiknes, vai arī, ja vēlaties bloķēt kādu no Facebook, tas viss tiks parādīts šajā rakstā.

Bloķēt vietnē Facebook Kā to izdarīt?

Pirmkārt, ir pašsaprotami, ka iemesli kāda izslēgšanai no virtuālās dzīves var būt neskaitāmi. Bet gandrīz vienmēr, tas notiek starppersonu problēmu dēļ, lietotājiem, kuri ir kaitinoši vai vienkārši tāpēc, ka nevēlas, lai otrai personai būtu tiešs kontakts ar viņu profilu. Process neietver neko sarežģītu, un tam pietiks ar ieguldītajām dažām minūtēm.

Ja šis lēmums ir pieņemts kāda iemesla dēļ, ir jāsaprot, ka no šī brīža jūs vairs nevarēsit skatīt šīs personas publicētās ziņas vai komentārus, kā arī nosūtīt ziņojumus viens otram un otrādi. Tāpēc pirms šī lēmuma pieņemšanas atcerieties, ka tam ir daudz ierobežojumu un seku.

Procedūras Facebook konta bloķēšanai

Bloķējot kādu no Facebook, patiesībā nav nekas sarežģīts, viena no vienkāršākajām un izplatītākajām procedūrām ir ievadīšana tās personas profilā, ar kuru nevēlaties sazināties ar jebkāda veida virtuālo kontaktu. Pēc tam jums jānoklikšķina uz trim elipsēm, kas parādās zem vāka attēla. Tur jums jānospiež opcija "bloķēt".

Pēc tam jums jāsniedz apstiprinājums, jāpaskaidro iemesls, kāpēc vēlaties dzēst un bloķēt kontaktu. Šī darbība nav obligāta. Un voila, līdz ar to persona tiks pilnībā bloķēta no viņu Facebook tīkla. Mobilo tālruņu un ierīču lietojumprogrammā procedūra ir vienāda.

Paturiet prātā

Ir jāņem vērā, ka cilvēki var uzzināt, kad kāds viņus bloķēja, izmantojot norādes vai situācijas, kas notiek sociālajā tīklā. Piemēram; kad notiek kopīgas sarunas, persona, ienākot tērzēšanā, jūs varat redzēt, ka nevarat nosūtīt ziņojumus, jo kontakts to ir bloķējis, Tāpat, ja tas mēģina ievadīt jūsu profilu, tas netiks atrasts meklētājprogrammās.

Ļoti briesmīga iespēja, ja jūs nevēlaties, lai persona parādās starp jūsu galvenajiem jaunumiem, bez nepieciešamības tos bloķēt vai dzēst, jums atliek tikai pārtraukt to sekošanu sociālajā tīklā. To var izdarīt, ievadot savu profilu un nospiežot opciju “Beigt sekošanu”, šādā veidā tas netiks parādīts atjauninājumos.



Jums var būt interesē:
Pērciet sekotājus
Vēstules Instagram izgriešanai un ielīmēšanai