Sociālo mediju izmantošanai ir daudz veidu, dažreiz tie prasa daudz laika un var kļūt nedaudz pārliecinoši. It īpaši, kad tie ļauj citiem cilvēkiem bez problēmām apskatīt visu, ko citi ir pievienojuši viņu profilos.

Tomēr ir vairāki veidi, kā izvairīties no sociālo tīklu piesātināšanas, piemēram, parādīties bezsaistē Facebook, darbība, kas ļauj pat ignorēt cilvēku ziņojumus, vienlaikus izmantojot platformu vai neļaujot kontaktiem redzēt, ka tīkls tiek izmantots, cita starpā, kas būs redzams nākamajā rakstā.

Parādīsies bezsaistē Facebook Kā to izdarīt?

Pirmkārt, jāsaka, ka šī ir vēl viena konfigurācija, viena no tām, kas pielāgota sociālajam tīklam, tāpēc to nav grūti izdarīt un Atkarībā no tā to var veikt no datora vai mobilās ierīces.. Procedūra tiek veikta, izmantojot Messenger opciju, vai nu jebkurā ierīcē, un tam ir nepieciešams uzturēt stabilu interneta savienojumu un acīmredzami piekļūt Facebook.

Šajā gadījumā ir jāsaka, ka, tā kā Facebook ir viens no visplašāk izmantotajiem sociālajiem tīkliem visā pasaulē, tam ir viens no efektīvākajiem ziņojumapmaiņas pakalpojumiem pasaulē, kas ir praktiski automātisks un ļauj to izmantot jebkuram mērķim.

Daudzi ir tie, kas to izmanto, lai uzturētu kontaktus savā starpā, lai uzzinātu, kad citi izmanto lietojumprogrammu, cita starpā. Bet, ja to, ko vēlaties ir liegt citiem cilvēkiem zināt, kad tiek izmantota lietojumprogramma, viss, kas jādara, tiks atstāts nākamajā sadaļā.

Veicamās darbības, lai neparādītos savienotas ar Facebook

  1. pirmais se jums jāieiet platformā no mobilās ierīces vai datora, kā vēlams.
  2. Tad jums jādodas uz Messenger vai pat tērzēšana.
  3. En parādītā zobrata ikona, tas ir, iestatījumi tērzēt. Tas ir jāpiespiež.
  4. Parādīsies virkne iespēju, starp kurām jums būs jānospiež "Atspējot aktīvo režīmu".

Ar to, persona vairs neparādīsies aktīva citiem, izmantojot Facebook. Tāpat, ja tas vēlas tikt mainīts, tā pati procedūra ir jādara ar atšķirību, ka iespēja nospiest būs "parādīties aktīvai Facebook".

Funkcionālie apsvērumi

Jāatzīmē, ka starp daudzajām Facebook funkcijām varat arī izvēlieties atspējot tērzēšanu vienam vai vairākiem konkrētiem cilvēkiem. Procedūra būtībā ir vienāda, izņemot to, ka, kad tērzēšana tiek deaktivizēta, jums jāmeklē opcijas “personalizēta”.

Kad tas tiek atvērts un veic savu funkciju, jums jāievada tikai to cilvēku vārds, kuriem vēlaties atspējot tērzēšanu, lai viņi nezinātu, kad persona izveido savienojumu vai atvienojas. Lai tas būtu efektīvs, ieteicams izmantot konfidencialitātes iestatījumus, lai arī šie cilvēki nevarētu redzēt jūsu profilā publicēto saturu.



Jums var būt interesē:
Pērciet sekotājus
Vēstules Instagram izgriešanai un ielīmēšanai