Јутјуб платформата вклучува а опција што ни овозможува да прегледаме комплетен список на сите видеа што ни се „допаднаа“. За да добиеме пристап до оваа листа, едноставно треба да кликнеме на копчето „Видеа што ми се допаѓаат“ во главното мени.

Но, ако не знаете како да пристапите до оваа опција Ве покануваме да ја прочитате следната статија каде ќе ви покажеме чекор по чекор што мора да го следите за да ја видите листата на видеа што ви се допаѓаат на вашата сметка на YouTube.

Чекори за пристап до опцијата „Видеа што ми се допаѓаат“

Корисниците на платформата ЈуТјуб ќе можат да влезат во списокот со видеа што многу ми се допаѓаат од десктоп верзијата, како и од апликацијата за мобилни уреди. И во двата случаи постапката е прилично едноставна и брза.

Метод 1: Од десктоп верзијата

Дали сакате да знаете кои видеа сте ги „лајкнале“ на YouTube? Можете да го направите тоа на супер лесен начин од десктоп верзијата на оваа популарна видео платформа за стриминг.

Првото нешто што мора да направиме е пристап до платформата на YouTube од нашиот компјутер. Треба само да го отворите прелистувачот и да ја напишете следната веб-адреса www.youtube.com

Откако ќе влеземе во платформата, мораме најавете се со нашата е-пошта и лозинка. Сега притискаме на трите хоризонтални ленти што се појавуваат во горниот лев дел од екранот и кликнуваме на опцијата „Библиотека“

На крајот од страницата ќе најдете дел со наслов "Видеа што ми се допаѓаат” Appearе се појави целосен список со сите видеа што сте ги „сакале“ во рамките на платформата. За да пристапите до комплетната листа, треба само да кликнете на „Види ги сите“.

Кликнете на „Видеа што ми се допаѓаат“

Постои многу полесен и подиректен начин за пристап до списокот на видеа што ми се допаѓаат во рамките на Youtube. Еве ви објасниме:

  1. Отворено YouTube
  2. кликнете над трите хоризонтални ленти (горниот лев агол)
  3. Кликнете на опцијата "Видеа што ми се допаѓаат"
  4. Подготвени. Веќе ќе имате пристап до списокот со сите видеа што ви се допаднаа во рамките на платформата.

Метод 2: Од мобилната апликација

Корисниците кои обично влегуваат на YouTube од мобилната апликација, исто така можат да пристапат до списокот на видеа што се допаднати во рамките на платформата. Еве ги чекори што треба да се следат:

Прво на сите мора да отворете ја апликацијата Youtube на вашиот мобилен уред. Во случај да немате отворена сесија, едноставно наведете ја вашата е-пошта и лозинка.

Во долниот десен агол на екранот ќе најдете опција со името на „библиотека” Needе треба да кликнете таму за да пристапите до списокот со најновите видеа и плејлисти.

Подолу ќе ја најдете опцијата „Видеа што ми се допаѓаат” Со потчукнување ќе се отвори страница со сите видеа на YouTube што ви се допаднаа.Вие исто така може да бидат заинтересирани:
Купете следбеници
Писма за Instagram да се исечат и залепат