Писма за Instagram да копирате и залепите

1 Внесете го текстот што го сакате во полето.
2 Изберете фонтови или стихови што ви се допаѓаат најдобро.
3 Копирајте ги и залепете ги на вашиот Инстаграм

Инстаграм во моментов е една од социјалните мрежи со поголема интеракција од ден на ден, се повеќе и повеќе ја користат оваа апликација за да стигнат до многу луѓе во сите делови на светот.

Затоа станало нормално да сакаме да истакнеме повеќе од 800 милиони корисници и потребно е да се знае дека едноставна Фото Не е доволно. Неопходно е да се има целосен пакет што е: слика + опис.

Бидејќи описот е толку важен, дизајнот на истиот мора да биде тотално посебен, случајно еден од начините за промена на дизајнот е користење на оригинални букви што ќе му дадат уникатен допир на вашиот профил. Па, знаете најдобро Стихови на Instagram да ги копирате и залепите.

Која е целта на промена на изворот?

Изворите на Instagram Тие ви овозможуваат да имате поголема разновидност и да го оставите стандардот што Инстаграм го вклучува во секој од неговите елементи. Веќе во приказните Инстаграм има функција да го менува фонтот сепак за нормални натписи ја нема оваа функционалност.

Дали е навистина важно да се смени овој вид фонт?

Дека е нешто строго неопходно не е, сепак мора да се земе предвид дека ова може да ви помогне да го подобрите износот на погледи и реакции што ги имате на секој од вашите објавувања. Во моментов има голем број на луѓе кои ги користат овие типови алатки за да ја истакнат секоја своја публикација.

Какви букви постојат?

Инстаграм има неколку конвертори кои можат да помогнат во промена на буквата на апликацијата, се што ви треба е да преземете еден од овие конвертори, да го поставите името на буквата што ви се допаѓа, да ја напишете фразата за да завршите со копирање и залепување во текстот на публикацијата .

Овие се типови букви што можете да ги користите:

 • Црна заграда 【A】 【E】 【I】 【O】 【U
 • Loveубов L ♥ O ♥ V ♥ E
 • Бела заграда 『A』 『E』 『I』 『O』 『U
 • Антрофобија ав ¢ gfgнι נ кℓмисρqяѕтυνωχуz
 • Црн меур 🅐🅑🅒🅓🅔🅕🅖🅗🅘🅙🅚🅛🅜🅝🅞🅟🅠🅡🅢🅣🅤🅥🅦🅧🅨🅩
 • Црн квадрат 🅲🅳🅴🅵🅶🅷🅸🅹🅺🅻🅼🅽🆀🆁🆂🆃🆄🆅🆆🆇🆈🆉
 • Заматен ͏ a͏b͏c͏d͏e͏f͏g͏h͏i͏j͏k͏l͏m͏n͏o͏p͏q͏r͏s͏t͏u͏v͏w͏x͏y͏z
 • Фрактур 𝕬𝕭𝕮𝕯𝕰𝕱𝕲𝕳𝕴𝕵𝕶𝕷𝕸𝕹𝕺𝕻𝕼𝕽𝕾𝕿𝖀𝖁𝖂𝖃𝖄𝖅
 • Задебелен италијански
 • BScript
 • Задебелен 𝐀𝐁𝐂𝐃𝐄𝐅𝐆𝐇𝐈𝐉𝐊𝐋𝐌𝐍𝐎𝐏𝐐𝐑𝐒𝐓𝐔𝐕𝐖𝐗𝐘𝐙
 • Меур ⒶⒷⒸⒹⒺⒻⒼⒽⒾⒿⓀⓁⓃⓄⓅⓆⓇⓈⓉⓊⓋⓌⓍⓎⓏ
 • Валута ₳ ฿ ₵ ĐɆ ₣ ₲ ⱧłJ ₭ Ⱡ ₥ ₦ Ø ₱ QⱤ ₱ ₮ ɄV ₩
 • Двоен удар 𝔸𝔹ℂ𝔻𝔼𝔽𝔾ℍ𝕀𝕁𝕂𝕃𝕄ℕ𝕆ℙℚℝ𝕊𝕋𝕌𝕍𝕎𝕏𝕐ℤ
 • Фенси стил 1 αвc∂εғgнι נ кℓмησρqяsтυvωxүz
 • Фрактур 𝔄𝔅ℭ𝔇𝔈𝔉𝔊ℌℑ𝔍𝔎𝔏𝔐𝔑𝔒𝔓𝔔ℜ𝔖𝔗𝔘𝔙𝔚𝔛𝔜ℨ
 • H4k3r 48 (D3F9H! JK1MN0PQR57UVWXY2
 • Рачно пишување 1
 • Италијански 𝘼𝘽𝘾𝘿𝙀𝙁𝙂𝙃𝙄𝙅𝙆𝙇𝙈𝙉𝙊𝙋𝙌𝙍𝙎𝙏𝙐𝙑𝙒𝙓𝙔𝙕
 • Монос простор 𝙰𝙱𝙲𝙳𝙴𝙵𝙶𝙷𝙸𝙹𝙺𝙻𝙼𝙽𝙾𝙿𝚀𝚁𝚂𝚃𝚄𝚅𝚆𝚇𝚈𝚉
 • Паранормални αвcdєfghíjklmnσpqrstuvwхчz
 • Русинирај АБCДЄFGHЇJКГѪЙѲPФЯ $ TЦѴШЖЧЗ
 • Мали капачиња ᴀʙᴄᴅᴇғɢʜɪᴊᴋʟᴍɴᴏᴘǫʀsᴛᴜᴠᴡxʏᴢ
 • Волшебник ǟɮƈɖɛʄɢɦɨʝӄʟʍ ռօքզʀф ȶʊʋа
 • Специјални ᗩᗷᑕᗪ EᖴGᕼI ᒍ K ᒪᗰᑎ O ᑭᑫᖇᔕ T ᑌᐯᗯ᙭ ​​Yᘔ
 • Симболи ꍏ ♭ ☾◗ Ϝ❡♄♗ ϰ↳♔ ϰ↳♔ ⊙ ☭☈ⓢ☋ ☭☈ⓢ☋ ⌘☿☡ω⌘☿☡
 • Тенка ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
 • Мал ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
 • Подвлечете A̲B̲C̲D̲E̲F̲G̲H̲I̲J̲K̲L̲M̲N̲O̲P̲Q̲R̲S̲T̲U̲V̲W̲X̲Y̲Z̲
 • Наопаку ɐqɔpǝɟƃɥıɾʞlɯuodbɹsʇnʌʍxʎz

Какви конвертори за букви постојат за Instagram?

 • Coolsymbol: има 100 различни извори за фразите што ги сакате.
 • Sprezzkeyboard: Има апликација и веб-уредник, има повеќе од 50 различни извори.
 • Лингојам: Тој е најлесен уредник на сите и има многу извори за Инстаграм.

Најдоброто е што овие три конвертори се потполно бесплатни.

Писма за двојна структура на Инстаграм

ℤ ℕ ℍ ℙ ℂ ℚ

Курзивни писма за Инстаграм

ℳ ℬ ℋ ℎ ℐ ℴ ℱ ℰ ℯ ℒ ℓ ℊ ℘

Букви завиткани во круг

ⓐⒷⒸⒹⒺⒻⒼⒽⒾⒿⓀⓁⓃⓄⓅⓆⓇⓈⓉⓊⓋⓌⓍⓎⓏ

Писма со разделување

𝚜𝚎𝚙𝚊𝚛𝚊𝚍𝚊𝚜

Задебелени букви

!

!

!

Бубачки букви

Ⓑⓤⓡⓑⓤⓙⓐⓢ

Подвлечени писма за Инстаграм

L͟e͟t͟r͟a͟s͟ ͟s͟u͟b͟r͟a͟y͟a͟d͟a͟s͟

L̳e̳t̳r̳a̳s̳ ̳s̳u̳b̳r̳a̳y̳a̳d̳a̳s̳

L͙e͙t͙r͙a͙s͙ ͙s͙u͙b͙r͙a͙y͙a͙d͙a͙s͙

Броеви завиткани во круг

➈ ➇ ➆ ➅ ➄ ➃ ➂ ➁

Темни кругови завиткани броеви

➓ ➒ ➑ ➐ ➏ ➎ ➍

Мали броеви

₈ ₇ ₆ ₅ ₄ ₃ ₂ ₁

Други апликации што можете да ги користите

Ако поради некоја причина другите апликации воопшто не ви служат, ние ќе ви оставиме други примери на апликации кои можете да продолжите да ги користите за да создадете секаков вид извори што можете да ги примените во секоја од вашите публикации, во вашата биографија или во вашите коментари.

Некои од овие апликации имаат одредени бесплатни и други платени одлики, затоа пред да платите во целост за нив, најдобро е да ја испробате нивната бесплатна верзија и да проверите дали навистина е апликацијата што најмногу одговара на вашите публикации и реакциите што можете имајте ги своите следбеници со нив:

Фонста тастатура

Тоа е апликација која може да направи неколку измени во биографијата на Instagram, има повеќе од 100 фонтови за промена на текстот, па дури и со мала база на цртежи, изработени со симболи и дека можете да ги промените и додавате по ваш вкус во вашите публикации.

Кул fonst

Ова е навистина добра апликација, има еден од најдобрите оценки на App Store и има повеќе од 30 тотално бесплатни фонтови. Исто така, има голем број на писма што се плаќаат и важат за која било социјална мрежа.

Вие исто така може да ве интересира рамки за Instagram.

Фонтови

Оваа апликација е многу слична на претходните две. Сепак, има голема предност и оваа апликација има голем број на потполно бесплатни стихови. Фонтови е една од најкористените бидејќи има еден од најкористените фонтови на Инстаграм што е една од превртените букви.

Се надеваме дека сите овие писма за Instagram да ги копира и залепи ќе ви помогнат да го подобрите дизајнот на секоја од описите на вашата сметка на Инстаграм. Запомнете дека овие конвертори работат само ако сакате да промените која било фраза или текст, тие не ја вршат работата од апликацијата, туку мора да го копирате и залепите изменетиот текст.

Затоа е најдобро да пробате со која било од алатките што ги обезбедивме и да ни кажете како се работело со секоја од нив и која работела најдобро за вас.

Вие исто така може да бидат заинтересирани:
Групи WhatsApp
Купете следбеници на Инстаграм
Стихови на Инстаграм

Ако продолжите да ја користите оваа страница, прифаќате употреба на колачиња. повеќе информации

Поставките за колачињата на оваа веб-страница се конфигурирани да ги „овозможуваат колачињата“ и со тоа да ви го понудат најдоброто можно искуство за прелистување. Ако продолжите да ја користите оваа веб-страница без да ги промените поставките за колачиња или да кликнете на „Прифати“, ќе дадете согласност за ова.

Затвори