Пријавете се на Instagram без лозинка

Инстаграм е една од најпопуларните и користени социјални мрежи во моментот, во која има и милиони корисници. Истото, тие секојдневно ја користат оваа платформа. Што се одржува во постојани иновации, за да им понуди на своите корисници поатрактивна апликација и поудобно искуство. Сепак, вашата состојба во овој момент можеби не е толку пријатна, бидејќи поради некоја причина немате пристап до вашиот Instagram. И, за овој проблем може да има многу причини, како што се заборавање или губење на лозинката и неможење да се поврати, или дека самата апликација фрла грешка при пристап или некој ја хакирал, во сите овие случаи што ви требаат, внесете инстаграм без лозинка.

Прво, треба да го знаете тоа не постои начин да се влезе во Инстаграм без лозинкаосвен ако не сте решиле да ја пробиете сметката. Дека за целите на оваа информација, причината може да биде дека вашата сметка е хакирана и сакате да ја вратите назад или дека вашата состојба е затоа што не се сеќавате на вашата лозинка. Постојат и други алтернативи за враќање на пристапот до вашата сметка. Исто така, запомнете дека можете да пристапите и до Инстаграм од други уреди. Ние ви кажуваме како да го направите тоа преземање на Инстаграм за компјутер или Mac.

Пријавете се на Instagram без лозинка

Постојат неколку начини да добиете пристап или да влезете во Instagram без лозинка. И вие само треба Следете ги чекорите.

Користејќи го FoneMonitor

 1. За ова, одете на оваа веб-страница и притиснете го копчето „Пријави се“ За да добиете бесплатна сметка. Веднаш, ќе ве упати на страницата "креирај сметка". Внесете лична карта и лозинка и притиснете „Пријавување“. Веќе подготвени, напишете ги деталите за целта што е во овој случај, вашето име, возраст.
 2. Веднаш, конфигурирајте го целниот уред, според оперативен систем. Ако е така Андроид, ќе мора да ја преземете апликацијата за мобилен мониторинг FoneMonitor. Кога сте подготвени, најавете се со вашата сметка и дајте дозволи. Потоа притиснете го копчето "Започнете со мониторинг".
 3. Во случај да сте iOS, не треба да инсталирате никаква апликација. Само внесете го Податоци за iCloud и лозинка на целниот уред и притиснете „Потврди“, FoneMonitor ќе се погрижи за процесот на верификација.
 4. Она што останува да се направи, е да се најавите во панелот Fone Monitor и да ја отворите опцијата за социјални апликации. Исто така, користејќи ја функцијата „Keylogger“ можете да ја дешифрирате лозинката што сте ја изгубиле или смениле.
Може да ве интересира:  Како да знаете дали прочитале порака на Инстаграм

Користејќи го Spyzie

Слично како FoneMonitor, оваа апликација може да ви помогне да закрепнете или да ви дозволат Пријавете се на Instagram без лозинка. Исто така, Spyzie може да се користи на уреди Андроид со верзија 4.0 или понова и iOS уреди со верзија 10.0.0 или понова. Затоа мора да научите да го преземате, следејќи ги овие едноставни чекори.

 1. Внесете ја страницата www.spyzie.com/es/ со валидна адреса за е-пошта и креирајте лозинка прифаќање на условите за користење на платформата за пријавување.
 2. По регистрацијата, мора да го додадете името и возраста на сопственикот на целниот уред. Исто така, мора да го внесете оперативниот систем на дестинацискиот телефон.
 3. Што се однесува до конфигурацијата, во неа ќе го најдете јазичето „Заклучен екран и безбедност“. Следно, овозможете ја опцијата „Непознати извори“ и притиснете „Прифати“.
 4. Потоа, отворете ја апликацијата и најавете се со вашата сметка на Spiyzie, за ова прифатете го договорот пред да продолжите и Сега можете да ја користите услугата.

За поврзани сметки

Ако пред да изгубите пристап до вашата сметка на Инстаграм, сте имале ја поврза сметката со Faccebook. Само треба да ги барате ингеренциите, односно да влезете Facebook, во „поврзани сметки“, потоа притиснете „Ја заборавив лозинката“ и следете ги чекорите.

Ресетирајте ја лозинката на Инстаграм

Претходно, беше прикажано како да се пристапи Instagram без лозинка, но ако сакате да ја вратите или ресетирате лозинката, можете да им верувате на овие опции.

Со Gmail

Во случај да ги поврзете сметката Instagram и сметката Gmail, можете ресетирајте ја лозинката. Прво, ќе влезете во Gmail и исто како Фејсбук, побарајте ги ингеренциите за сметката.

 1. Внесете ја апликацијата Инстаграм и притиснете ја врската „Добијте помош при најавување“. Следно, притиснете ја опцијата "Користете корисничко име или е-пошта"
 2. Внесете ги ингеренциите на сметката Gmail поврзани со сметката Instagram. Кога ќе ја има следната страница, притиснете го копчето „Испрати е-пошта“
 3. Одете на сметката на сметката Gmail и отворете ја поштата. Потоа кликнете на „Ресетирајте ја вашата лозинка на Инстаграм“ и ќе отвори страница каде што треба да ја внесете новата лозинка двапати.
 4. Конечно, кликнете на "Врати ја лозинката" и ќе имате пристап до вашата сметка повторно.
Може да ве интересира:  Најдобрите апликации за слики 5 за мали бизниси

Со СМС

Конечно, имате опција да ја вратите вашата лозинка преку а СМС. За ова, одете на страницата за најавување на Инстаграм. Кликнете на "Дали сте ја заборавиле? “ Кога сте го направиле тоа, ќе ве праша каква форма на закрепнување сакате. Потоа притиснете со СМС и внесете го вашиот телефонски број (со меѓународен код) кој дали се поврзавте со вашиот Инстаграм. Ако податоците се точни, за неколку минути ќе добиете порака со информации за да го ресетирате пристапниот код и да можете да го користите вашиот Instagram. Можете исто така внесете го Инстаграм без код за верификација.Вие исто така може да бидат заинтересирани:
Купете следбеници
Писма за Instagram да се исечат и залепат
Криејтив стоп
IK4
Откријте на Интернет
Онлајн следбеници
обработете го лесно
мини прирачник
како да се направи
Форум компјутер
TypeRelax
Магазин Лава
непредвидлив
библиотека за трикови
ZoneHeroes