Избриши сметка на Тиндер

Отстранете ја апликацијата Тиндер

 

 

Ако сте се измориле од префрлување во Тиндер, можете да ја избришете вашата сметка. Тоа е многу едноставно. Прочитајте понатаму за да научите како целосно да го отстраните профилот на Тиндер.

Едноставното отстранување на апликацијата Тиндер од вашиот телефон не ја брише вашата сметка на Тиндер. Ако веќе сте ја избришале апликацијата Tinder, имате две опции. Може повторно да ја инсталирате апликацијата, да ја избришете вашата сметка и повторно да ја избришете или да ја избришете сметката преку Tinder.com.

Како да се откажете од Тиндер

Ако имате претплата на Tinder Plus или Tinder Gold, можеби ќе треба да ја откажете претплатата пред да ја избришете сметката за да спречите продолжување на наплатата.

Да се ​​откажете од Tinder Plus или Tinder Gold на iOS:

 1. Одете во App Store на вашиот iOS уред, движете се надолу, па допрете го вашиот Apple ID или најавете се.

 2. Скролувајте надолу и потоа одете до Претплати > Управувач > Тратот .

 3. Или допрете Откажи претплата или лизнете го прекинувачот на Деактивиран .

За да се откажете од Tinder Plus или Tinder Gold на Андроид:

 1. Отворете ја апликацијата Google Play Store.

 2. Пребарај за апликацијата Тиндер.

 3. Допрете го Тиндер, а потоа допрете Откажи o Откажи претплата .

   

 4. Потврдете ја вашата одлука.

Како да ја избришете сметката Tinder со помош на апликацијата

 1. Допрете го вашиот профил, а потоа допрете конфигурација .

 2. Скролувајте до дното на страницата со поставки, потоа допрете го Избриши сметка .

  Поставки за бришење на сметката Тиндер
  3 Willе ве прашаат зошто ја бришете вашата сметка. Изберете ја вашата причина и одговорете на следните прашања, а потоа потврдете ја акцијата.
  4 Откако ќе се најавите и ги понесете советите и триковите на веб-прелистувачот Tinder, можете да ги видите вашите натпревари и да пристапите до вашиот профил од лево.
  5 Скролувајте до крајот и изберете Избришете ја мојата сметка . Seeе видите опции слични на оние во апликацијата.
Поставки за отстранување на Тиндер преку веб-прелистувачот

6 Откако ќе ја избришете вашата сметка, ќе бидете пренасочени кон почетната страница на Тиндер. Оттука можете да регистрирате нова сметка или да ја избришете апликацијата Тиндер.

Може да ве интересира:  Променете го тонот на Ringвонење

Како да ја избришете сметката Tinder.com од Tinder.com

Многумина можеби се повеќе запознаени со Тиндер преку нивната мобилна апликација, но можете да пристапите и до Тиндер преку Tinder.com.

Ако никогаш не сте се најавиле на Tinder преку веб-прелистувач, можете да се најавите со вашата сметка на Tinder. Facebook ако е така како се регистриравте за прв пат. Ако сте се регистрирале со телефонски број, ќе треба да го внесете вашиот телефонски број за да добиете код преку текст. Внесете го кодот за да се најавите.

Како да ја паузирате вашата сметка на Тиндер

Tinder ви дава можност да ја паузирате вашата сметка ако ви треба само пауза. Ако едноставно не сакате да добиете преписка за Тиндер некое време, допрете Паузирајте ја мојата сметка кога ги следите упатствата за бришење сметка преку апликацијата Тиндер.

Подесувања за да ја паузирате вашата сметка на Тиндер
 Подесувања за да ја паузирате вашата сметка на Тиндер.

Ова веднаш ќе ја скрие картичката на вашиот профил од Тиндер. Ако одите во главниот дел на Тиндер, нема да видите никакви совпаѓања за да поминете лево или десно. Наместо тоа, апликацијата ќе ја претстави опцијата Овозможи откритие кога ќе бидете подготвени да се вратите. Допрете го ова за веднаш да ги вратите совпаѓањата на Tinder.Вие исто така може да бидат заинтересирани:
Купете следбеници
Писма за Instagram да се исечат и залепат
Криејтив стоп
IK4
Откријте на Интернет
Онлајн следбеници
обработете го лесно
мини прирачник
како да се направи
Форум компјутер
TypeRelax
Магазин Лава
непредвидлив
библиотека за трикови
ZoneHeroes