Како да закрепнете сметка на Инстаграм без е-пошта

Социјалните мрежи ја зголемија својата популарност во последниве години. На таков начин, што е бројот на корисници за него постојано зголемување Една од најкористените социјални мрежи е Инстаграм. Платформата го воодушеви населението со можност за објавување видеа и слики и додавање опис. Иако, работата на интерфејсот се чини излишно се чини едноставна. Реалноста лежи во фактот дека оваа позната мрежа ја консолидираше престојот со голем број корисници. Сепак, а голема количина на поединци имаат тенденција да го заборават својот код за пристап до платформата. Затоа, неопходно е да се знае како да ја вратите сметката на Инстаграм без е-пошта.

Заборавна личност

Количина на луѓе кои секојдневно заборави некои податоци или важна заложба е безброј. Што повеќе, оние што доаѓаат да ја заборават својата лозинка од социјална мрежа. Платформата на Инстаграм, соочена со постојан проблем забележан, разви соодветни механизми за враќање на сметката на Инстаграм без е-пошта. На овој начин, корисниците можат повторно влезете до апликацијата, дури и ако тие не се сеќаваат на бараните податоци.

Изгубена пошта

За повторно да добиете пристап до интерфејсот, традиционален механизам бара употреба на поврзаната сметка за е-пошта за враќање на лозинката. Сепак, има многу случаи во кои корисникот го изгубил пристапот до својата е-пошта. Дали ова со злоупотреба, размена на пошта или дури и за заборавање исто така. Затоа Instagram ја донесе со себе иновативната опција за враќање на сметката на Инстаграм без е-пошта.

Може да ве интересира:  Каде се фотографиите објавени на Инстаграм

Пред загуба на податоци Пристапот до Инстаграм и корисниците на е-пошта мора да можат повторно да пристапат до нивната сметка на платформата. Тоа е причината зошто пред процесот на губење на информации Интерфејсот постави неколку дополнителни опции. Зашто на овој начин, да се препознае идентитет на поединецот и дозволи пристап.

Вие исто така може да бидат заинтересирани купете вистински лајкови за Instagram.

Обновете сметка на Инстаграм преку СМС-порака

Една од најбезбедните опции за враќање на сметката на Инстаграм без е-пошта е преку а текстуална порака За да го направите ова, уредот што треба да се користи мора да припаѓа на оперативниот систем Андроид. Така што во iOS уреди оваа опција не е достапна. Покрај тоа, треба да се напомене дека, за да се искористи оваа опција, нема да биде изводливо да се користи веб-платформа да закрепнете сметка на Инстаграм без е-пошта, така што мора да биде директно од апликацијата.

Апликација

Првото нешто што корисникот треба да го осигура е дека во неговите Уред со Android најдете ја најновата верзија на апликацијата. Ова е затоа што опцијата за враќање на сметката на Инстаграм без е-пошта, со испраќање порака е достапна само во Најнови верзии. Значи, ако не можете да ја видите опцијата, мора да ја ажурирате платформата преку PlayStore, вашата виртуелна продавница.

Дали сте ги заборавиле вашите информации за најава?

Кога поединецот потврди дека ја има најновата верзија на Instagram Мора да ја внесете апликацијата. На главната страница на истото, мора да кликнете на јазичето Дали сте ги заборавиле вашите информации за најава? За овој начин да се пренасочи.

Може да ве интересира:  Маркетинг на инфлуенсери на Инстаграм

испрати

Потоа, корисникот мора да ги внесе своите прекар или име во апликацијата. Потоа, ќе мора да притиснете на табулаторот „следен“ за да продолжите напред. После тоа, изберете или кликнете на опцијата „Испратете СМС-порака“.

порака

Beе се испрати порака на бројот на поврзан телефон на сметка на поединецот. Затоа, корисникот мора да ги следи упатствата што мора да се појават во наведената порака за да се постигне целта. На овој начин можете да закрепнете сметка на Инстаграм без е-пошта со целосен успех.

Вие исто така може да бидат заинтересирани купете активни следбеници на Инстаграм.

Обновете сметка на Инстаграм преку Фејсбук

Платформата Инстаграм ја купи најголемата и најпопуларна социјална мрежа, Facebook. Овој факт беше откриен во 2012 година; па оттогаш износот на Ажурирања на Инстаграм Таа е максимизирана. Како и да е, за да се врати мрежната лозинка преку употреба на Фејсбук, ќе биде исклучително неопходно за корисникот да ги има и двете сметки. Во спротивно, оваа опција не може да се користи за враќање на сметка од Instagram Без е-пошта Оваа опција е достапна за оперативни системи. Андроид и iOS.

Внесете

Корисникот мора да започне на отворете ја апликацијата претходно преземено инсталирано на вашиот мобилен уред. Бидејќи се на првата страница за идентификација, корисникот мора да го побара неговото име или прекар; како и нивните соодветни лозинка

Ја заборавивте вашата шифра?

Бидејќи поединецот не добие пристап до својата сметка за губење на податоците за најава, мора да се преземе друга мерка. За да го направите ова, корисникот мора да кликне на јазичето Ја заборавивте вашата шифра?

Може да ве интересира:  Кои фотографии да ги поставите на Инстаграм

Пријавете се со Фејсбук

Откако се согласи да ги заборави податоците за најава, корисникот треба да го погледне дното на екранот за опцијата „Пријавете се со Фејсбук“. За овој начин да се започне процесот на пристап. Платформата мора да побара ваша потврда за пристап преку Интерфејсот на Фејсбук. Затоа, индивидуата мора да потврди факт На овој начин, корисникот постигнал успех во враќање на сметка од Instagram Без е-поштаВие исто така може да бидат заинтересирани:
Купете следбеници
Писма за Instagram да се исечат и залепат
Криејтив стоп
IK4
Откријте на Интернет
Онлајн следбеници
обработете го лесно
мини прирачник
како да се направи
Форум компјутер
TypeRelax
Магазин Лава
непредвидлив
библиотека за трикови
ZoneHeroes