Многу луѓе одлучуваат сменете ја вашата сметка на Pinterest од различни причини што го прават тоа крајно идеално денес. Сепак, благодарение на овие типови на ситуации е можно тие да дадат пауза или нов правец на нивните можни идеи за проектите што ги имаат за денес.

Иако се чини дека се потребни многу чекори за да се постигне деловен подвиг и да се пресели на лична сметка, навистина нема многу што да се направи за да се исполни таа можност. Единственото нешто што треба да се има на ум е тоа платформата ќе направи преглед промена.

Во случај на различни причини за промена, можно е насоката на компанијата да се промени или дури и да остане во мирување за да се најдат подобри можности за работа. Без сомнение, совршена идеја е да останете во неизвесност и смирено да чекате што ќе се случи со платформата.

Како да се префрлите од сметка на деловна на лична на Pinterest?

Како што споменавме погоре, деловната сметка има своја корист луѓето веднаш да можат да го најдат тоа што го сакаат пребарување во рамките на платформата. Сепак, понекогаш почетокот на рекламните елементи многу работи не функционираат и добро е да си подарите заслужен одмор.

Со оглед на сето ова, можно е да започнете да ги менувате работите за да ја подобрите ситуацијата и да најдете можно решение на страницата. Beе биде време да ги доведеме работите до различна содржина и да продолжиме со триумф на статистиката.

Чекори за промена на сметката од деловна во лична

  • Најавете се на вашата сметка на Pinterest како нормален ден
  • Мора да отидете горе десно за да ги изберете опциите
  • Изберете ги поставките во рамките на страницата
  • Преместете горе лево и пристапете до поставките на сметката
  • Конвертирајте ја сметката од деловна во лична
  • Тогаш мора да го уредите името на сметката и да започнете да споделувате содржина

Во случај да е потврдена сметката, можно е да продолжите да уживате во оваа придобивка. Што ако треба имајте на ум е дека Pinterest ќе направи постојан преглед на содржината за да нема проблем поради плагијат или блокирање на страницата.

Може ли да се вратите на деловна сметка на Pinterest?

Иако се чита како нелогична можност, доколку е можно да се врати на деловна платформа откако направија промена. Треба само да ги следите чекорите споменати погоре.

Сепак, добра идеја да избегнете вечни коментари или прашања без причина од корисниците, е да споделите белешка за објаснување. Во него е можно да се појави појаснување за тоа што се случило.

Благодарение на овие видови ситуации, можно е тоа нема проблем во врска со хакирањето или губење на креативноста. Со оглед на ова, корисниците ќе почнат да веруваат повеќе во или во она што го гледаат да се подобруваат од ден на ден пред работите што ги гледаат на социјалните мрежи и комуникациските платформи.Вие исто така може да бидат заинтересирани:
Купете следбеници
Писма за Instagram да се исечат и залепат