Како да го задржите вашиот компјутер вклучен со затворен капак

Купете следбеници! Како да го задржите вашиот компјутер вклучен со затворен капак. Користењето на лаптоп поврзан со монитор е алтернатива што многу луѓе ја бараат кога работат. Во овие случаи, корисникот може да избере да го остави лаптопот со затворен капак додека ја врши својата работа на паралелен екран. Дали ви се допаѓа идејата? … читај повеќе

Како да пронајдете и отстраните дупликат датотеки на вашиот компјутер

Купете следбеници! Како да пронајдете и отстраните дупликат датотеки на компјутерот. За жал, Windows 10 нема ефикасна фабричка алатка која ви овозможува да најдете дупликат датотеки на вашиот компјутер. Сепак, меѓу многуте решенија за да добиете повеќе простор на вашиот HD или SSD, ова е несомнено една од главните алтернативи за… читај повеќе

Разлика помеѓу рестартирање, суспендирање или исклучување на компјутерот

Купете следбеници! Разлика помеѓу рестартирање, суспендирање или исклучување на компјутерот. Дали ја знаете разликата помеѓу суспендирање, рестартирање или исклучување на вашиот компјутер? Иако многу корисници ја претпочитаат првата опција, во пракса тоа не помага да се зголеми животниот век на вашиот компјутер, дури ни да се заштеди енергија од батеријата. Разберете што се случува со вашиот компјутер кога ќе го активирате... читај повеќе

Како да ја скриете лентата со задачи во Windows 11

Купете следбеници! Како да се скрие лентата со задачи во Windows 11. Windows 11 беше објавен со многу нови и различни функции. Ажурирањето на интерфејсот воведе нова лента со алатки која е центрирана на дното на екранот. Оваа функција ги прислушуваше некои корисници кои... читај повеќе

Криејтив стоп
IK4
Откријте на Интернет
Онлајн следбеници
обработете го лесно
мини прирачник
како да се направи
Форум компјутер
TypeRelax
Магазин Лава
непредвидлив
библиотека за трикови
ZoneHeroes